- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.521
slm kısslar nasılsınız bebıklerınız nasıl bız de aynıyız bol gazlı bol sancılı bol uykulu günler geçiriyoruz
Alttan muayene oluyormuş cnm
Şu anda gün aşırı küvette yıkıyoruz havalar bıraz daha ısınsın hergün yıkıycaz
Ben henuz tam olarak alıştıramadım bakkal emzığı aldık sadece onu aldı oda her zaman değıl uyumak uzereyken tıkıyorum ağzına
kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
bakkal emziği nasıl kızlar markası ne hep topiklerde yazıyo?
ben kaynanamla bebek küvetinde yıkıyoruz.2 günde birkızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
ben 20 günlükken vermiştim.kızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?
Bugün maşallahrezeneden midir anlamadım gazları potur potur çıkarıyo kızım, bugün de sevinçten ağlayacam galiba :) Umarım ilaçları boşuna almışımdır...
Valla ben de veriyorum ağzına ısrara ama benimki de almıyorkızlar bebek emziğe nasıl alıştırılıyor, bilen var mı?
kızlar bebeği kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz?nasıl yaptırıyosunuz?kucaktamı küvettemi?tekmi yıkıyosunuz
rezeneden kaç ml veriyosun,ne kadar atıyosun rezeneden?
ben kendim 2 3 brdak içiyorum.oda ii geliyor[/B]
Valla ben de veriyorum ağzına ısrara ama benimki de almıyor
herkese gunaydn gazlı bebeklerin ukusuz ve yorgun anneleriiii :86::86:
Canım senle aynı yöntemleri uyguluyoruz:) ben ekstradan iki gündür milupanın rezenesini veriyorum tavsiye ederim
slm arkadaşlar
bütün yeni annelerin bebekleri hayırlı olsun salih evlatlar olurlar inşallah
bende 41 günnük anneyim ve bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim sezeryanla doğum yaptım ama hala lekelenmelerim devam ediyor doktora gidicem ama daha kontrol zamanıma var 1 hafta daha var devam eden arkadaşlar varmı aranızda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
benımde bıugun 44 oluyor ama lekelenme hala devam edıyor hatta bazen bildiğin kan rengi oluyo bıraz da fazla. tedirgin oldum ben de dun kızımı doktora goturunce ben de sordum kendı doktoruma olabılır normal dedı. benımkı bazen de kahverengı oluyor camur gıbı bısey. aman çok garip yaa bitmedi gitti.
milupanın rezenesini bende veriyorum ama yazmak istemedim tercih sebebi olduğu için
ama gerçekten günden güne maşallah düzelme var sendede etkili oluyomu rahatladınmı sende biraz
ya canım ama ben anlamıyorum ya kimi doktor ver bşey olmaz diyor kimisi verme diyor aslına bakarsan biz ne kocakarı ilaçları ile büyümüşüzde bişey olmamış ama benimde öle dediğime bakma bende korka korka kullanıyorum herşeyi neyse bende vermeyim artık rezeneyi allah yardımcımız olsunda en kısa sürede geçsin inşallah.canım etkili oluyordu ama bugün doktor kontrolümüz vardı doktor vermeyin dedi bebeğin anne sütünden başka bişey almasını istemiyoruz enfeksiyon riskini artırıyor dedi sonuçta verdiğiniz şeyin besleyici bir etkisi yok ama midede yer kaplıyor ve bebek emme gereği duymuyr dedi sadece biogaiaya izin verdi kolik bebeklere yapcğınız şey masaj yapmak şarkı mırıldanmak ninni söylemek dedi yani 3-4 hatta 5 ay böyle olacakben gece sütümü sğıp veriyordum biberon kullanma şimdi bırakmaz ama üç dört ay sonra memeni istemez dedi vericeksen kaşıkla ver sütünü kaşık kaynatılıp soğutulmuş olsun dedi enfeksiyondan dolayı o da sağlık ocağında ebede biberon hakkında aynısını söyledi
selam kızlaar..nasısınız bebişler nası bakalım??benimki gazlı galiba..ya da doymuyo ah bi anlasam ne olduunu..aç bu çocuk aç lafını duymaktam sıkıldım artık..günde 2 veya 3 kere de mama veriorumm..kolik ne demekti kızlar??çok ağlıyo kızım sadece kucakta susuyo ve emerken..e çok emiyo boş emiyo bu sefer de gazlanıo...emmese bağırıo..uyumuyoo..böle bi kısır döngü yani..şimdi benim kızım kolik mi??kolik bu mu demek??
sizler nasısınız??tek benim bebiş mi çok ağlıo her bebiş mi ağlıyo??kilo da az alıo..çocuğun ağzına ha bire yemek tıkan psikopat annelere döndüm..çok kızardım aslında..emio da ama yetmio demekki..kaşıkla mama mücadelesi veriorum..bazen biberon veriom ohhh o zaman benim kızımdan mutlusu yok..ayy ayy annelik zormuş valla..
kızlar gazlı bebeklere ilkel bir yöntem önericem valla bizde işe yaradı. özellikle soğuk dolayısıyla oluşan gaza (hani biz üşüttüğümüzde sütten dolayı oluşan) ve bebeğin karın ağrısına iyi geliyor. az, ılık şekerli su. ben biberona 10-15 ml su, bi silme çay kaşığı toz şeker koyuyorum. içiriyorum yada kaşıkla veriyorum içtiği kadar artık ama şekeri çok koymuyorum genzini yakmasın dye. annemler bizi o yöntemle büyütmüş eskiden rezene, sab simplex mi varmış. hem ilaç gibi katkı maddeli değil. bizde işe yaradı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?