- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.541
canım iyi diyorsunda şeker vermekde zararlı o dediğini annemin zoruyla bizde yaptık pek işe yaramadı bu gazın çaresi yok 3-4 ay böyle
yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.
yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.
selam özelden sana msj yolladim fakat cevap yazmadin.facedeki arkadas yolladigim sen misin yoksa baskasini mi ekledik bilgi verirsen sevinirim.ne facede yolladigim msj nede burda yolladigim msja cvp alamadim(
yaa bu face grubuna bende katılmak istiyorum nasıl olcak?
kızlar bu face işi ii diil yaa.
burda konuşsanız:)
facede hesabin varsa bana özelden hesabin ismini söyle ve profilinde ne resmi oldugunu..
eşim face açmama bi türlü izin vermiyor yaa:S
ikna edicem ama:)
banu77 özel msj attim cvplarmisin lütfen
Canım yazdımm istediğn detayları
selam kızlar nasılsınız?
kaç gündür netimiz bozuktu giremedim.
oğluşumun alerjik bi bünyesi varmış.şampuanla yıkamak bile yasak.haftanın 6 günü duru suyla yıkıyoruz 1 günde özel bi jel verdi onunla.banyodan sonrada cildi çok kuru olduğu için bi krem verdi onu sürüyorum.bebe yağını felan yasakladı.polar battaniyelerimiz yün giysiler hepsi yasaklandı.bakalım ne olucak böle.inşallah büyüdükçe geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?