2011 Nisan Anneleri

canım iyi diyorsunda şeker vermekde zararlı o dediğini annemin zoruyla bizde yaptık pek işe yaramadı bu gazın çaresi yok 3-4 ay böyle

yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.

yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.

evet rahatlatıyo gerçekten..bizimki de bazen çoook ağlıyo hiç bi şekilde susmuyo eşim hemen şekerli su getiriyo..kendisi tatlıyı sevince kızım da sever diyegerçekten bizimki de şerbetçizade gibi şaprdatarak yiyo..dediğin gibi arada bir kaçamak..bişey olmaz inşallah..

lifecity cim ilk ay 950 gr aldı ama son 2 hafta da 300 gr aldı gerçi bu tartılar bi garip sağlık ocağındaki daha fazla tartıyo..

kızlar bide benim kızım uyurken sıçrıyo bi anda..siz de de oluyo mu??niye korkuyo ki

selam özelden sana msj yolladim fakat cevap yazmadin.facedeki arkadas yolladigim sen misin yoksa baskasini mi ekledik bilgi verirsen sevinirim.ne facede yolladigim msj nede burda yolladigim msja cvp alamadim(

ben hep aynı yerde yani sağlık ocağında tarttırııyorum
ilk ay 800 ikinci ay 1400 aldı. bakalım haziranın 7 sinde aşımız var. 3. aşı.

canim sende oraya gelsene orda paylastiklarimizi sadece biz görüyoruz grup kapali yani kendi sayfamizdaki arkadaslarimiz bile göremiyo konusmalarimizi,bebislerin fotolarini baskalari görmemis oluyo..burdaysa bütün site görüyo üstelik taniyip tanimadigimiz burda üye olmayanlarda sürekli ziyaretci halinde okuyolar..
kızlar bu face işi ii diil yaa.
burda konuşsanız:)

facebook taki grup benim vazgeçilmezim oldu ama burayı da takip etmeden duramıyorum.. ne de olsa bebişim karnımdayken her gün burdaki sayfaları okurdum, bağlıyım topiğime ve bu ıssız halleri bi tuhaf hissettiriyor

selam kızlar nasılsınız?
kaç gündür netimiz bozuktu giremedim.
oğluşumun alerjik bi bünyesi varmış.şampuanla yıkamak bile yasak.haftanın 6 günü duru suyla yıkıyoruz 1 günde özel bi jel verdi onunla.banyodan sonrada cildi çok kuru olduğu için bi krem verdi onu sürüyorum.bebe yağını felan yasakladı.polar battaniyelerimiz yün giysiler hepsi yasaklandı.bakalım ne olucak böle.inşallah büyüdükçe geçer.

canım geçmiş olsun oğluşuna Allah beterinden saklasın, inşallah bişeyi kalmaz iyileşir sen de dikkat ediyosun zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…