- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.261
Ense kalınlığı nerden ölçüyorlar canım. ultrasyondan mı, kan tahlili mi? kızlar bi aydınlatın beni.
ense kalınlığı ultrasondan ölçülüyor cnm
Down sendromu için usgyle bakılıyo canım
yssknk canım haftasonu yazdım ama geçmişte kaldı. Kontrolün vardı nasıl geçti canım, merak ediyorum
günaydın kızlar.....kaç gündür temizlik yapacam hep erteliyodum bugün nihayetinde sabahtan biraz evi temizliyim dedim offf ne kadar yoruluyoruz....neyse bu beni bi kaç gün idare eder artık:))
Günaydın kızlar
Evet canım ben randevu almadan giriş yaptım gittim kayıt aldı danışma doktora dedim tahlilleri yaptırcam diye kendi doktormun yazdıklarını verdim doktor giriş yaptı çokta ilgililer canım yalnız 2 ye kadar alabiliyorlar kan çünkü 2 de merkeze gidiyormuş biz çok memnun kaldık benim evim çamlıcada o kadarda ödemek istemedim olumunekankayizsmile
maşallah canım iyi randevusuz almışlar...
ben hiç bir devlet hastanesine randevusuz gidemiyorum...
acaba tanıdık hemşire olduğu için mi sana es geçtiler...
eşimle akşam konuştukta eşim işini ayrlayabilrise perşembe kartal arştırmaya gidelim dedi...
eğer orda yaptıramassakta çamlıca senin gittiğin polikıliniği söyledim arada göztepeden yakın diyor...
yani orada olabilir...hem ne güzel tahlillerde merkeze gidiyormuş...
araştırma hastaneleri bu konularda daha deneyimlidirler...
canım evet hem boşuna para vermeye gerek yok hemde ben özel hastanelere pek güvenemiyorum...
bu konullarda çok pirpirikliyim...devlet hastanesinin bir çıkarı yok sonuçta..
canım peki senin sonucu ne zaman vercekler...
bende soğuk içenlerdenim...Kızlar ya ben süt içemiyorum midem bulanıyor süt içince napacam ben ya??Sizde durumlar nasıl içebiliyomusunuz?
bir dikişte bitiyor...
canım 2 li teste usg de ense kalınlığı ölçülüp aynı gün de kan alınıp tahlil yapılıyor...Kızlar teşekkür ederim. Bi arkadaş ısrarla kanda bakıldığını söylüyor. İkili testle ense kalınlığı aynı anda olması gerekmiyor demi. ikili kanda bakılıyor onu biliyorum.
bu yüzden adı 2 li testmiş...
ama bazı dr lar ense kalınlığı normal çıkınca kan tahlili yapmaya gerek görmüyorlar...
ilerde üçlü veya dörtlü test yaparız diyorlar...
evet canım 16 haftadan önce kesin olmuyor...kızlar az önce Mart annelerine biraz baktım,çoğu cinsiyeti öğrenmiş tabii..
ama genelde 12.haftada söylenenler 16.haftada değişmiş...
malum bizede az kaldı,bu haftalarda çok takılmayalım bence cinsiyet konusuna..
ilk çıkışta aynı oluyor zaten oyuzden hep erkek diyorlar,
ama sonra o tepecik iniyoryada inmiyor..ona göre değişiyor...
16.hafta kesin sonuç için ideal,tabi sıpalar gösterirse:asigim:
Günaydın kızlar
maşallah canım iyi randevusuz almışlar...
ben hiç bir devlet hastanesine randevusuz gidemiyorum...
acaba tanıdık hemşire olduğu için mi sana es geçtiler...
eşimle akşam konuştukta eşim işini ayrlayabilrise perşembe kartal arştırmaya gidelim dedi...
eğer orda yaptıramassakta çamlıca senin gittiğin polikıliniği söyledim arada göztepeden yakın diyor...
yani orada olabilir...hem ne güzel tahlillerde merkeze gidiyormuş...
araştırma hastaneleri bu konularda daha deneyimlidirler...
canım evet hem boşuna para vermeye gerek yok hemde ben özel hastanelere pek güvenemiyorum...
bu konullarda çok pirpirikliyim...devlet hastanesinin bir çıkarı yok sonuçta..
canım peki senin sonucu ne zaman vercekler...
canım bizim abla olursa onada derim ben haberleşiriz seninle ben sonuçları bugün eve geçerken alıcam cuma sabah verdim bugünden için çıkar demişlerdi bu arada arkadaşım kartala gitmişti oda rahatlıkla halletti benm birde muayenem yoktu belki o yüzden kolay olmuştur gittim tahlilleri burda yaptırmak istiyorum dedim onlarda saat geçti doktordan rica edin sisteme geçerse yarın sabah yaptırırsınız dediler eğer doktor yazmasaydı ertesi gün sıra alıcaktım aslında sizde uzaktan geldik diye rica edersen çok iyi davranıyorlar hatta doktor ben ult. varmı burda dedim bebişi mi görmek istyrsun gel bakalım dedi eşim yok dedi zararı olur diye bi gün önce görmüştük kaydirigubbakcemile2
evet bnde burdym
tek diilsin
hoşbulduk
nasıl gidiyor hamilelik?
bnm hala bulantılarım var maalesef geçmedi.
çok bunaldım bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?