- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.281
ben hala mutfağa giremiyorum, hele buzdolabını açamıyorum.
saolsun annem yapıyor yemeklerimi.bazende dşarda yiyoruz eşimle
canım öncelikle cevapların için çok sağola.s.canım bizim abla olursa onada derim ben haberleşiriz seninle ben sonuçları bugün eve geçerken alıcam cuma sabah verdim bugünden için çıkar demişlerdi bu arada arkadaşım kartala gitmişti oda rahatlıkla halletti benm birde muayenem yoktu belki o yüzden kolay olmuştur gittim tahlilleri burda yaptırmak istiyorum dedim onlarda saat geçti doktordan rica edin sisteme geçerse yarın sabah yaptırırsınız dediler eğer doktor yazmasaydı ertesi gün sıra alıcaktım aslında sizde uzaktan geldik diye rica edersen çok iyi davranıyorlar hatta doktor ben ult. varmı burda dedim bebişi mi görmek istyrsun gel bakalım dedi eşim yok dedi zararı olur diye bi gün önce görmüştük kaydirigubbakcemile2
günaydın leegörkemm tatlım beni merak etmissin sanrım giremedim neteayrıca doktorada gidemedim şehir değistirdiğimizi söylemiştim burda ki dr da hastane değiştirmiş (yani doktor arıyorum..
Anladım canım. Galiba senin şehir değiştirme tamamen bitti. Artık yeni şehirdesin. Taşınma falan oldu sanırım?İnşallah iyi bir doktor bulursun. Ben de napıyım işte cumartesiyi bekliyorum:ecrin_bebek:Ama bu ara biraz sinirlerim bozuk. Benim hormonlar yeni yeni mi etki ediyor anlamadım. Herkesin ilk haftalarda sinir hali oldu bitti, benim daha yeni başlıyor, ters insanım vesselamkaydirigubbakcemile3Ne bileyim bir karamsarlık, bir duygusallık, biraz sinir hepsi var maşallahsempatiksalakcinniKimseye çatmıyorum ama hep bi boğazım düğüm düğümsenağlama
ya kızlar bebek odası almayı düşünüyormusunuz?benim genç odam var kullanılmamış onu bebek odası tarzı süsleyip kullanmayı düşünüyrm aslında ama yinede bilmiyrm.ayy ilk defa o oda benim için artık anlamlaşmaya başladı çamaşır asardım o odaya sadece :))
ayy canım dinlenemiyorsunda çalışıyorsun..bende de var gerginlik ben eşime catıyorum ara sıra aamasırnaşık şey iştahın açıldı mı nasıl?
Ense kalınlığı nerden ölçüyorlar canım. ultrasyondan mı, kan tahlili mi? kızlar bi aydınlatın beni.
ya kızlar bebek odası almayı düşünüyormusunuz?benim genç odam var kullanılmamış onu bebek odası tarzı süsleyip kullanmayı düşünüyrm aslında ama yinede bilmiyrm.ayy ilk defa o oda benim için artık anlamlaşmaya başladı çamaşır asardım o odaya sadece :))
evet açıldı canım ama daha yeni yeni tatlı birşeyler yiyebiliyorum anca hafif şekerli şeyler. Onun haricinde artık yemeklerimi yiyorum. Bakalım henüz kilo artışı yok. Ne olacak merak ediyorum. Senin nasıl iştahın?Biraz açılmıştı sanki
canım ben şimdilik düsünmüyorum oda almayı bi süre yakın olmak zorundayız bebişle:ecrin_bebek:ama benimde öyle kullanılmayan bi odam var..ama acele etme bence.
tatlı mı ayy yine mi yanıldık kız diye:roflol:benim iştahım bayramdan sonra epey açıldı tatlılara devam vee sonunda 1.5kilo almısım:lepi:
Şu an odaya gerek yok diye düşünüyorum bende zaten aynı odada olacaz şimdilik ama park yataklar varmış onlardan alacam bende inşallah.
Biz de ilk etapta park yatak almayı düşünüyoruz. Çok kullanışlı olduğunu duydum. Çevremde kullanıp memnun olan insanlar da var. Beni en çok cezbeden yanı taşınabilirliği. Bebiş yerini, yatağını yadırgamadan kendi yatağında her yerde yatırılabilecek
ben en son iştahsızlıktan 1 kilo verip 53 olmuştum. Hala 53 te gidiyoruz bakalım. Boyum da 1.63. Senin boy kilo kaç canım?Ohhh bebişe yarasınzemuszemusAfiyet olsun. Doktor birşey dedi mi kilo ile alakalı?Benimki kiloya takık maalesefdelikafaduldenDaha ilk kontrole gittiğimde yatıp muayene olmadan ilk söylediği çok kilo almayacaksın dıkaydirigubbakcemile3Benim se cevabım inşallah:dance:
Valla yanılmış olabiliriz, yanılsak da şaşırmam zaten.Bakalım yarın cinsiyet hakkında birşey söyleyecekmi sana.
bende düşünmüyorum oda almayı da onu bebek odasına çevirmeyi düşünüyorum tabi şimdi değil 6.aydan sonra falan tasarısını yapıyorum aklımdan yavaştan.ben o odaya hani perdesi abajuru nevresimi halısı aynı ayıcıklı,tavşanlı falan takım buldum mu tamamdır.ama nerden bulurum işte onu bilmiyrum internette baktım kirli sepeti çerçevesi bile aynı desen şeyler var.canım ben şimdilik düsünmüyorum oda almayı bi süre yakın olmak zorundayız bebişle:ecrin_bebek:ama benimde öyle kullanılmayan bi odam var..ama acele etme bence.
bizde doğum zamanı misafir salonuna anneye yatak kurulur.bu yüzden genç odasındaki yatğı oraya alacağız.bebek odasıda gelen misafirler tarafından gezilir.bu yüzden oraya mecburiyetten karyola alırım gibi.yatak odasınada parka yatak alırımguleysacım benim de bekarlık dönemimden genç odam var onu bebiş odasına çevireceğiz. Sadece park yatak alacağız. Ayrı bir oda tekrardan almayı düşünmüyoruz. Biraz büyüsün de onun zevkine göre alırız dedik. Allah nasip ederse o günleri
park yatak çok kullanışlıymış arkadaşlardan kullananlar çok memnunlar.allahım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsinŞu an odaya gerek yok diye düşünüyorum bende zaten aynı odada olacaz şimdilik ama park yataklar varmış onlardan alacam bende inşallah.
cinsiyet konusunda hiç umudum yok canım yarın için:sinifsinif:kiloyla alakalı hiç konusmamıstık cok ta deil 10.haftamızda 1.5kilo saınrmbilmiyorumkismile boy 1.72 kilo 60 oldu:))
Aynen hayatım arkadaşım kullanıyo çok güzel sallanıyo beşik gibi istediğin odaya taşıyabiliyosun daha sonrada oyun parkı olarak kullanabiliyosun iyi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?