2011 Nisan Anneleri

canım öncelikle cevapların için çok sağola.s.

sen sadece kan tahlillerini falan vermişsin sanırım...
ben 2 li testide yaptırmak istiyorum...o zaman prosedür biraz değişir galiba...
yol bakımından eşime kartala gitmek daha rahat geliyor...
ama kartalda işimizi halledemessek seninle yine görüşürüz canım...

günaydın leegörkemm tatlım beni merak etmissin sanrım giremedim neteayrıca doktorada gidemedim şehir değistirdiğimizi söylemiştim burda ki dr da hastane değiştirmiş(yani doktor arıyorum..

Anladım canım. Galiba senin şehir değiştirme tamamen bitti. Artık yeni şehirdesin. Taşınma falan oldu sanırım?İnşallah iyi bir doktor bulursun. Ben de napıyım işte cumartesiyi bekliyorum:ecrin_bebek:Ama bu ara biraz sinirlerim bozuk. Benim hormonlar yeni yeni mi etki ediyor anlamadım. Herkesin ilk haftalarda sinir hali oldu bitti, benim daha yeni başlıyor, ters insanım vesselamkaydirigubbakcemile3Ne bileyim bir karamsarlık, bir duygusallık, biraz sinir hepsi var maşallahsempatiksalakcinniKimseye çatmıyorum ama hep bi boğazım düğüm düğümsenağlama

ya kızlar bebek odası almayı düşünüyormusunuz?benim genç odam var kullanılmamış onu bebek odası tarzı süsleyip kullanmayı düşünüyrm aslında ama yinede bilmiyrm.ayy ilk defa o oda benim için artık anlamlaşmaya başladı çamaşır asardım o odaya sadece :))

ayy canım dinlenemiyorsunda çalışıyorsun..bende de var gerginlik ben eşime catıyorum ara sıra aamasırnaşık şey iştahın açıldı mı nasıl?

canım ben şimdilik düsünmüyorum oda almayı bi süre yakın olmak zorundayız bebişle:ecrin_bebek:ama benimde öyle kullanılmayan bi odam var..ama acele etme bence.

ayy canım dinlenemiyorsunda çalışıyorsun..bende de var gerginlik ben eşime catıyorum ara sıra aamasırnaşık şey iştahın açıldı mı nasıl?

evet açıldı canım ama daha yeni yeni tatlı birşeyler yiyebiliyorum anca hafif şekerli şeyler. Onun haricinde artık yemeklerimi yiyorum. Bakalım henüz kilo artışı yok. Ne olacak merak ediyorum. Senin nasıl iştahın?Biraz açılmıştı sanki

guleysacım benim de bekarlık dönemimden genç odam var onu bebiş odasına çevireceğiz. Sadece park yatak alacağız. Ayrı bir oda tekrardan almayı düşünmüyoruz. Biraz büyüsün de onun zevkine göre alırız dedik. Allah nasip ederse o günleri

tatlı mı ayy yine mi yanıldık kız diye:roflol:benim iştahım bayramdan sonra epey açıldı tatlılara devam vee sonunda 1.5kilo almısım:lepi:

canım ben şimdilik düsünmüyorum oda almayı bi süre yakın olmak zorundayız bebişle:ecrin_bebek:ama benimde öyle kullanılmayan bi odam var..ama acele etme bence.

Şu an odaya gerek yok diye düşünüyorum bende zaten aynı odada olacaz şimdilik ama park yataklar varmış onlardan alacam bende inşallah.

tatlı mı ayy yine mi yanıldık kız diye:roflol:benim iştahım bayramdan sonra epey açıldı tatlılara devam vee sonunda 1.5kilo almısım:lepi:

ben en son iştahsızlıktan 1 kilo verip 53 olmuştum. Hala 53 te gidiyoruz bakalım. Boyum da 1.63. Senin boy kilo kaç canım?Ohhh bebişe yarasınzemuszemusAfiyet olsun. Doktor birşey dedi mi kilo ile alakalı?Benimki kiloya takık maalesefdelikafaduldenDaha ilk kontrole gittiğimde yatıp muayene olmadan ilk söylediği çok kilo almayacaksın dıkaydirigubbakcemile3Benim se cevabım inşallah:dance:

Valla yanılmış olabiliriz, yanılsak da şaşırmam zaten.Bakalım yarın cinsiyet hakkında birşey söyleyecekmi sana.

Şu an odaya gerek yok diye düşünüyorum bende zaten aynı odada olacaz şimdilik ama park yataklar varmış onlardan alacam bende inşallah.

Biz de ilk etapta park yatak almayı düşünüyoruz. Çok kullanışlı olduğunu duydum. Çevremde kullanıp memnun olan insanlar da var. Beni en çok cezbeden yanı taşınabilirliği. Bebiş yerini, yatağını yadırgamadan kendi yatağında her yerde yatırılabilecek

Aynen hayatım arkadaşım kullanıyo çok güzel sallanıyo beşik gibi istediğin odaya taşıyabiliyosun daha sonrada oyun parkı olarak kullanabiliyosun iyi bişey

cinsiyet konusunda hiç umudum yok canım yarın için:sinifsinif:kiloyla alakalı hiç konusmamıstık cok ta deil 10.haftamızda 1.5kilo saınrmbilmiyorumkismile boy 1.72 kilo 60 oldu:))

bende düşünmüyorum oda almayı da onu bebek odasına çevirmeyi düşünüyorum tabi şimdi değil 6.aydan sonra falan tasarısını yapıyorum aklımdan yavaştan.ben o odaya hani perdesi abajuru nevresimi halısı aynı ayıcıklı,tavşanlı falan takım buldum mu tamamdır.ama nerden bulurum işte onu bilmiyrum internette baktım kirli sepeti çerçevesi bile aynı desen şeyler var.
bizde doğum zamanı misafir salonuna anneye yatak kurulur.bu yüzden genç odasındaki yatğı oraya alacağız.bebek odasıda gelen misafirler tarafından gezilir.bu yüzden oraya mecburiyetten karyola alırım gibi.yatak odasınada parka yatak alırım
park yatak çok kullanışlıymış arkadaşlardan kullananlar çok memnunlar.allahım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin

cinsiyet konusunda hiç umudum yok canım yarın için:sinifsinif:kiloyla alakalı hiç konusmamıstık cok ta deil 10.haftamızda 1.5kilo saınrmbilmiyorumkismile boy 1.72 kilo 60 oldu:))

Yok çok olur muu gayet normal bence. İncecikmişsin zatenolumunekankayizsmileBelki de belli olur bakalım gerçi daha içimizden sadece 1 arkadaş öğrenebildi, gerisi gelmedi maalesef

Aynen hayatım arkadaşım kullanıyo çok güzel sallanıyo beşik gibi istediğin odaya taşıyabiliyosun daha sonrada oyun parkı olarak kullanabiliyosun iyi bişey

Birçok forumda da okumuştum, hem de tamamen bir bebek odası çok pahalı olmasına rağmen, park yatakların fiyatı çok uygun diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…