2011 Nisan Anneleri

Yok çok olur muu gayet normal bence. İncecikmişsin zatenolumunekankayizsmileBelki de belli olur bakalım gerçi daha içimizden sadece 1 arkadaş öğrenebildi, gerisi gelmedi maalesef

öğreniriz inşallah az kaldı zaten:))14.haftada söylüyorlar kesin o zamnı bekleriz olmazssa sabretmeyi öğreniyorum yavas yavaskaydirigubbakcemile3doğuma kadar 75 kilo olurum sanırım:))10 kilosu doğumda gidiyormus..

Yok çok olur muu gayet normal bence. İncecikmişsin zatenolumunekankayizsmileBelki de belli olur bakalım gerçi daha içimizden sadece 1 arkadaş öğrenebildi, gerisi gelmedi maalesef
kızlar bu arada bana ultrason doktorumuz bakıp kız demişti.gerçi o gün odaya yanıma geldi her bebek 9.haftalarda kız cinsiyetinde görülürmüş.daha sonra testisler oluşmaya başlar erkekse erkeğe dönermiş daha belli değil kız diye kaptırma kızım olcak diye dedi içimde erkek geçiyordu dr.kız deyince kendimi ona atapte etmeye çalışıyordum
Birçok forumda da okumuştum, hem de tamamen bir bebek odası çok pahalı olmasına rağmen, park yatakların fiyatı çok uygun diye biliyorum.
kesinlikle parka yataklar hem kullanışlı hemde çok uygun

16. haftaya hatta 20. haftaya kadar değişebiliyor diye duymuştum ama doktoruna aletine göre değişiyor galiba:sm_confused:14 e de bişey kalmadı.

Hayatım ne güzel boyun uzun, kurtarır merak etme. Benim arkadaşım 1.78 falandı 20 kilo aldı ve gören herkes hiç kilo almadın sen diyordulülülülülülüBoyu kaldırıyordu. Amann sağlıklı olsunlar da nasılsa alacağız bunun kaçışı yokkaydirigubbakcemile3Veririz doğumdan sonra napalım

20. haftaya kadar kesinleşmeyen arkadaşım var. Kıza bir erkek diyorlardı, bi kız:bbo:En sonunda 20. haftasında netleştisositosositoGaliba cinsiyet konusunda acele ediyoruz ama insan merak etmeden de duramıyor

saol canım benim sağlıklı olsunda kilolar kolay bencedezemuszemus cevremdeki insanlar cokkilo almıyorlar bi tane arkadasım hariç 45 kiloyla hamile kaldı 80 le doğum yaptı suan yine 45kaydirigubbakcemile3

canım cinsiyet konusunda cok kulak asma derim bu dönemlerde yarın benm de kontrolüm var ama hiç umudum yok ciniyet konusunda:sinifsinif:daha bizimbebişlerimiz cok küçük net bir bilgi verebileceklerine inanmıyorum bende..

saol canım benim sağlıklı olsunda kilolar kolay bencedezemuszemus cevremdeki insanlar cokkilo almıyorlar bi tane arkadasım hariç 45 kiloyla hamile kaldı 80 le doğum yaptı suan yine 45kaydirigubbakcemile3

Maşallahhhsırnaşık şeyBen hiç o kadarını duymamıştım. Gerçi zayıf olanlar daha fazla kilo alıyormuş ve alması gerekiyormuş. Evet canım ya artık annelerimiz daha bilinçli. Çift kişilik yemek yemiyorlar, sağlıklı besleniyorlar, doktorun dediklerini yiyorlar, böylelikle de aldıklarını hemen verebiliyorlar zatenkaydirigubbakcemile2

kızlar yine maşallahınız var oku oku bitiremedim. bende yarın ikili test için gitcem inş her şey ii çıkar duanızı eksik etmeyin kızlar:Saruboceq:

ayy o kiloları veremezsek catlarız zatenkaydirigubbakcemile3ben aldım ama kıyafetlerim de değisme yok haala aynı elbiseler sıkmıyor:))balığa taktım bu ara ben ıspanak gecti:roflol:

ayy o kiloları veremezsek catlarız zatenkaydirigubbakcemile3ben aldım ama kıyafetlerim de değisme yok haala aynı elbiseler sıkmıyor:))balığa taktım bu ara ben ıspanak gecti:roflol:

Haklısın hem de ne çatlama:roflolaha zaten 1,5 kiloyla kıyafet değişimi kadar değişim olmaz.Senin canın hep faydalı şeyler istiyor ne güzel:lepi:Hazır istiyorken de boll boll ye balık. Ahh ahh hala balık yiyemiyorum ama bu haftasnu zorlayacağım kendimi artık. Benim de dolma geçtisırnaşık şeyKendim yaptım, halam yapmış, kayınvalidem, babaannem derken artık dolma göresim gelmiyorsırnaşık şeyBen de semizotuna taktım çok severim zaten, sebzelerden gidiyoruz bakalım:roflol:

normaldede yediğim tek et balık zatenkaydirigubbakcemile3bi türlü gidemedim doktora ya bebişimi görmek istiyorum büyümüştür:))seninde bu hafta dimi canım kontrolün?

normaldede yediğim tek et balık zatenkaydirigubbakcemile3bi türlü gidemedim doktora ya bebişimi görmek istiyorum büyümüştür:))seninde bu hafta dimi canım kontrolün?

Nasıl sabrettin de gidemedin inanamıyorumakannehirBizki hergün olsa doktor kapısını aşındıracak insanlarız çok bile beklemişsin hayatım:roflol:Benim de cumartesi. Bakalım ne olacak ne diyecek doktorumuz

Nasıl sabrettin de gidemedin inanamıyorumakannehirBizki hergün olsa doktor kapısını aşındıracak insanlarız çok bile beklemişsin hayatım:roflol:Benim de cumartesi. Bakalım ne olacak ne diyecek doktorumuz

birde bana sorr nasıl bekledim eşimin kafasını şişirerek her gün doktor arastrdınmı diye:roflol:insallah güzel şeyler söyler canım sende ayda bir gidiyorsun dimi kontrole?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…