- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.321
ewt cnm aynen öyle. 11+1 iz bugün
birde bana sorr nasıl bekledim eşimin kafasını şişirerek her gün doktor arastrdınmı diye:roflol:insallah güzel şeyler söyler canım sende ayda bir gidiyorsun dimi kontrole?
Maşallah.Belki de cinsiyetini söyler doktor her ne kadar kesin olmasadaa.s.
ewt cnm aynen öyle. 11+1 iz bugün
kızlar ya benım hıc halım olmuyo çalışıyorum 8-5.su an 5 olsada hemen eve gıdıp bı elımı ayagımı uzatarak yatsam dıyorum.sızdede halsızlık oluyor mu ben bazen cok dınc uyanıyorum ama bazende bugunkı gıbı fena uyanıyorum dunevde bıraz temızlık yptım onunda yorgunluguyla bıtmıs durumdayım.
GÖRCEZ BAKALIM PEK SANMIYORUM SÖYLÜCENİ AMA HAYIRLISI?eyvahedigeldismile
Valla ben de aynı dertten muzdaribim:teselli:Ben de sabah 8 de mesai, 6.30 da kalkıyorum. Akşam 6 da bitiyor. 19.30 gibi evde oluyorum ama artık hiç halim kalmıyor. Kendimi koltuğa atıyorum. Sabah da dinlenmiş uyanmıyorum, hep yorgun hep yorgun. 3. aydan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorumki canım:uhm:
nasıl yani hiç mi gitmedin dr a?
Ben hiç temizlik yapamıyorum..fazlaca ayakta durayım hmn içim karışıyor kafamçokkarıştıkızlar ya benım hıc halım olmuyo çalışıyorum 8-5.su an 5 olsada hemen eve gıdıp bı elımı ayagımı uzatarak yatsam dıyorum.sızdede halsızlık oluyor mu ben bazen cok dınc uyanıyorum ama bazende bugunkı gıbı fena uyanıyorum dunevde bıraz temızlık yptım onunda yorgunluguyla bıtmıs durumdayım.
mrb arkadaşlar bende de halsızlık vardı ama bı kaç gundur gectı drunuza soyleyın vıtamın versın elevıt bana ıyı gelıyordu halsız oldugum zamanlar
11 ile 14. hafta arasıymış beni çok erken çağırdı ama görcez bakalım yarın bi olsunda.Zynp06 seninle aynıyız bende 11+1 deyim cuma günü gitmiştim bana 15 gün sonra gel dedi 2'li test zamanı ne zamanki ?
yok canım gittim tabi 6 haftalıktı ilk gittiğimde bu c.tesi gidcektim aksilik oldu gidemedim yarın gidcem de 3 gün beklememe şaşrdı arkasım
bende elevıt kullanıyorum zaten ılk gunden berı
inşallah canım yaaa.valla bu halsizlik felaket gıbı.ne bırsey yapmak gelıyo ıcımden ne bır yere gıtmek esım yemege cıklaım dısarı dıyo gercekten uzerımı gıyıp evden cıkmak bana olum oluyo evde oturup yemek daha kıymetlı benım ıcın.eger bı sure sonra gecerse cok guzel kendımı boyle yorgun kotu hıssedıyorum:Saruboceq:
ben falbiol, megadyn, ecoprin, progestan kullanıyorum bakalım bu gittiğimde neler verecek
mrb arkadaşlar bende de halsızlık vardı ama bı kaç gundur gectı drunuza soyleyın vıtamın versın elevıt bana ıyı gelıyordu halsız oldugum zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?