- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.341
birde bana sorr nasıl bekledim eşimin kafasını şişirerek her gün doktor arastrdınmı diye:roflol:insallah güzel şeyler söyler canım sende ayda bir gidiyorsun dimi kontrole?
Canım ben de elevit kullanıyordum ama yinede halsizim, folic plus kullandım ondan önce yine de halsizdim. Geçmedi yani:1no2:
300100 ılk zamanlrın ya ondan boylesın sen ben kolu mu kıpırdatmak bıle ıstemıydum daha yenı duzledım az kalmş senn dee canım drum 13 haftada rahatlarsın demıştı bana
ben dr gttım dedım çok kotu durumdayım bı çozum bulun rengım felan kaçmıştı bı de o ara progestan kullanıyordum elevıtı verdı o da.sonra duzledım bıraz ama bı kaç gundur daha ıyıyım.yıyceklerımızede dıkkat etmemız lazm yemelıyız yemzsekte dırençsız ve halsız kalınır
Ben de ondan kaybediyorum herhalde. Bu haftaya kadar hiç iştahım yoktu. Çok şükür yeni yeni açılmaya başladı ama hala tam istediğim gibi değilsırnaşık şeyBiraz daha geçsin açılır diye umuyorum
inşallah gececeksenağlama yoksa ağlıcam yaa
Yazık kızına ama yaa.Kaç yaşında ?
Bebişine maaşallah Allah nazardan saklasın2li test ben 80 e yaptırcam Muğladayım ama ultrason-muayene ile 200 e gelcek.QUOTE]
Sağol canım.
İnşallah canım, dualarım seninle:1hug:Bana geçen gittiğimde 3 haftayı geçince 4. haftayı tamamlamadan gel demişti. Ayda 1 sayılır yani. Bakalım bu sefer ne diyecek
saol hayatım..yarın birde gidiyorum gelince yazrım hemen.ben cıkıyorum canım kendine iyi bak bebişede tabi yarın görüşürüz:1hug:
Geçen hafta çarşambadan beri her yediğimi zorlayarak kendim çıkartıyordum.Cumartesi dahada kötüleştim elim ayağım titriyordu artık. dayanamayıp hastaneye gittik 2lt serum yedim ve geldim şükür şimdilik iyiyim. İnş bundan sonra bulantı çekmem çeken arkadaşlar bilir o kadar zor oluyorki o bulantıyla yaşamak.Yarında ikili testin sonucunu alıcam ama kötü bir durum var idrar tahlilimde kan çıktı sanırım böbreklerimde kum ya da taş var. Zaten Sağ kasığımda ve böbreğimde ağrı oluyordu demekki bundanmış. Taş için ne yapabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Su içmek dışında:uhm:
aysima04, babybaby86, ipeğimu, life_city selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
akannehir ya kızlar bu bulantı beni deli edicek akşam 5ten sonra saati kurmuş gibi başlıyor ya
kızlar hepinize selamlar, işimin yoğuluğundan giremiyorum çok fazla ama aklım burada hep :)))
duyguş canım geçmiş olsun umarım böbreğindeki önemli bişey değildir...ben de yarın alıcam genel tahlil sonuçlarımı. ikili testimi haftaya perşembe yaptırıcam kısmetse.inşallah herşey yolunda çıkar kızlar hepimizin :)))
ipeğimu canım benim de ikili testim 180 tl kan ve usg birlikte ama o gün kendi doktorum muayene etmicekmiş; farklı bi doktor bakıcakmış bakalım hayırlısı hepimiz için.
hepinize sevgiler :)))
bu arada kilo alan var mı aranızda kızlar?
ben 2 kilo aldım tatlı, un, hamur işi hiç yemiyorum ama işte düzenli beslenince böyle oldu((((
iyiyim cok şükür canım benım allah bozmasın cok rahat geçiyor ben doktorumu değiştiriyorum yarın başkasına gidicem belkı 2li test ister bendende enson gecen hafta dayanamayıp gitmiştim kontrole görmüştüm bebeğimi hareket edıyordu inşallah yarında görebilirim devlet hastanesine gidicem çünkü ilkkez orda nasıl bekıyorlar bılmıyorum...aysima04, babybaby86, ipeğimu, life_city selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
akannehir ya kızlar bu bulantı beni deli edicek akşam 5ten sonra saati kurmuş gibi başlıyor ya
Maden sodasının içine yarım limon sıkıyorum bir süre rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
Bir de ben anladım ki mide asitlerim çok fazla. Sürekli yediklerimi hazmedip gaz üretiyor. O gaz da midemi bulandırıyor. Az kaldı canım. 10. haftadan itibaren azalacak inşallah. En azından midemin bulanması bebeğimin iyi olduğuna işaret diyerek kendimi motive ediyorum.
aynen tatlım ya yediklerim gaz yapıyor ve gaz bulantısı inş. hepimize Rabbim sabır versinolumunekankayizsmile bu arada benimde tüm testlerim şükürler lsun temiz çıktı
iyiyim cok şükür canım benım allah bozmasın cok rahat geçiyor ben doktorumu değiştiriyorum yarın başkasına gidicem belkı 2li test ister bendende enson gecen hafta dayanamayıp gitmiştim kontrole görmüştüm bebeğimi hareket edıyordu inşallah yarında görebilirim devlet hastanesine gidicem çünkü ilkkez orda nasıl bekıyorlar bılmıyorum...
ayyy inş.canım benim bebeğin büyümüştürde bayağıinş. herşey çok iyi olur inş. iyi doktorlarla karşılaşırız devlette de çok iyi ilgili doktorlar var olumunekankayizsmile yarın sana denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?