- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.361
Geçen hafta çarşambadan beri her yediğimi zorlayarak kendim çıkartıyordum.Cumartesi dahada kötüleştim elim ayağım titriyordu artık. dayanamayıp hastaneye gittik 2lt serum yedim ve geldim şükür şimdilik iyiyim. İnş bundan sonra bulantı çekmem çeken arkadaşlar bilir o kadar zor oluyorki o bulantıyla yaşamak.Yarında ikili testin sonucunu alıcam ama kötü bir durum var idrar tahlilimde kan çıktı sanırım böbreklerimde kum ya da taş var. Zaten Sağ kasığımda ve böbreğimde ağrı oluyordu demekki bundanmış. Taş için ne yapabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Su içmek dışında:uhm:
kızlar listede değişiklik yapamıyorum nasıl yapcaz bir düzenlemede yapmadılar bi kaç hafta sonra cinsiyetleri yazamaya başlıcaz ama nasıl olacak bilemiyorum?
ne yapalım sizce?
bnde onu merak ediyorum
edit tuşu gelse çok iyi olucak...
Bulantı ilacı verdi doktorum emedur o biraz rahatlatıyor..Birde limon,benim midemde de sorun var diye gaviscon verdi doktor...Doktorunla konuş o seni yönlendirecektir..Doktorum bebeğin sağlıklı olduğuna işaret dedi...aman cnm ben 6. haftamdan beri çekiyorum ne beyaz leblebi ne kraker ne ilaç nede serum fayda etti.
sosyal hayatım sıfır resmen..
onun için gittim doktora ben 4 lü testi istiyorum ikili test istemiyorum dedi.bilemiyorum canım yaaa
bu arada sen 2 li testini yaptırdınmı aynı haftadayız. ben kısmet olursa cumartesi günü yaptıracağım.
Bulantı ilacı verdi doktorum emedur o biraz rahatlatıyor..Birde limon,benim midemde de sorun var diye gaviscon verdi doktor...Doktorunla konuş o seni yönlendirecektir..Doktorum bebeğin sağlıklı olduğuna işaret dedi...
Maden sodasının içine yarım limon sıkıyorum bir süre rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
Bir de ben anladım ki mide asitlerim çok fazla. Sürekli yediklerimi hazmedip gaz üretiyor. O gaz da midemi bulandırıyor. Az kaldı canım. 10. haftadan itibaren azalacak inşallah. En azından midemin bulanması bebeğimin iyi olduğuna işaret diyerek kendimi motive ediyorum.
aynen tatlım ya yediklerim gaz yapıyor ve gaz bulantısı inş. hepimize Rabbim sabır versinolumunekankayizsmile bu arada benimde tüm testlerim şükürler lsun temiz çıktı
Gözün aydın. Darısı bizim başımıza.
geçmiş olsun canıma.s.Geçen hafta çarşambadan beri her yediğimi zorlayarak kendim çıkartıyordum.Cumartesi dahada kötüleştim elim ayağım titriyordu artık. dayanamayıp hastaneye gittik 2lt serum yedim ve geldim şükür şimdilik iyiyim. İnş bundan sonra bulantı çekmem çeken arkadaşlar bilir o kadar zor oluyorki o bulantıyla yaşamak.Yarında ikili testin sonucunu alıcam ama kötü bir durum var idrar tahlilimde kan çıktı sanırım böbreklerimde kum ya da taş var. Zaten Sağ kasığımda ve böbreğimde ağrı oluyordu demekki bundanmış. Taş için ne yapabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Su içmek dışında:uhm:
iyi çıkar inş canım....kızlar yine maşallahınız var oku oku bitiremedim. bende yarın ikili test için gitcem inş her şey ii çıkar duanızı eksik etmeyin kızlar:Saruboceq:
canım bazı topiklerdede listleri arasıra mesaj gibi güncelliyorlar...kızlar listede değişiklik yapamıyorum nasıl yapcaz bir düzenlemede yapmadılar bi kaç hafta sonra cinsiyetleri yazamaya başlıcaz ama nasıl olacak bilemiyorum?
ne yapalım sizce?
canım dr işi biraz şans...iyiyim cok şükür canım benım allah bozmasın cok rahat geçiyor ben doktorumu değiştiriyorum yarın başkasına gidicem belkı 2li test ister bendende enson gecen hafta dayanamayıp gitmiştim kontrole görmüştüm bebeğimi hareket edıyordu inşallah yarında görebilirim devlet hastanesine gidicem çünkü ilkkez orda nasıl bekıyorlar bılmıyorum...
Maden sodasının içine yarım limon sıkıyorum bir süre rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
Bir de ben anladım ki mide asitlerim çok fazla. Sürekli yediklerimi hazmedip gaz üretiyor. O gaz da midemi bulandırıyor. Az kaldı canım. 10. haftadan itibaren azalacak inşallah. En azından midemin bulanması bebeğimin iyi olduğuna işaret diyerek kendimi motive ediyorum.
Sen ikili testi nerede yaptıracaksın?
Kızlar bugün bulantıdan şikayet edenleri bir kere daha anladım. Malum okullar açıldı sabah iş başı yaptık. Perişan oldum dolmuşta okula gelene kadar. Allahım herkes kokuyo yanımdaki sağımdaki solumdaki. Biri parfümü boca etmiş üstüne ya da bana öyle geliyor bilemiyorum nefes alamıyorum falan. Ayyy çok kötüydüü.
Kızlar maşallah valla geçmişi oku oku bitiremedim
Valla ben de bugün okulun ilk günü çok zorlandım.Nasıl geçecek bilmiyorum.Hele öğleden sonra acayip uykum geldi zor dayandım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?