2011 Nisan Anneleri

kızlar listede değişiklik yapamıyorum nasıl yapcaz bir düzenlemede yapmadılar bi kaç hafta sonra cinsiyetleri yazamaya başlıcaz ama nasıl olacak bilemiyorum?

ne yapalım sizce?

Bulantı ve kusmayı hiç söyleme..Hastaneye kadar yattım..Çok kötü bir durum..Oğlumda hiç böyle olmamıştım..İki gündür iyiyim ve bir şeyler yemeğe başladım..Bundan sonrası kolay geçer inşallah...Sanada çok geçmiş olsun..Beyaz leblebide biraz rahatlattı beni,bilgin olsun canım...

aman cnm ben 6. haftamdan beri çekiyorum ne beyaz leblebi ne kraker ne ilaç nede serum fayda etti.
sosyal hayatım sıfır resmen..
Bulantı ilacı verdi doktorum emedur o biraz rahatlatıyor..Birde limon,benim midemde de sorun var diye gaviscon verdi doktor...Doktorunla konuş o seni yönlendirecektir..Doktorum bebeğin sağlıklı olduğuna işaret dedi...

bilemiyorum canım yaaa

bu arada sen 2 li testini yaptırdınmı aynı haftadayız. ben kısmet olursa cumartesi günü yaptıracağım.
onun için gittim doktora ben 4 lü testi istiyorum ikili test istemiyorum dedi.
ama belki ben başka yere gidip yaptırabilirim.sadece ense kalınlığına ve omurgasına baktı sağlıklı fln dedi.

Bulantı ilacı verdi doktorum emedur o biraz rahatlatıyor..Birde limon,benim midemde de sorun var diye gaviscon verdi doktor...Doktorunla konuş o seni yönlendirecektir..Doktorum bebeğin sağlıklı olduğuna işaret dedi...

gaviscon u yanma için veriyor doktor.
oo neler denedm emedur metpamid dramamine hiç biri iyi gelmiyor.sadece uyku yapıyor.e uykudada bulantımı geeçirmesi bni pek ilgilendirmiyor maalsef.
neyseh inş. bi kaç hafta snra düzelicek sabırla bekliyorum

life_city bunlara rağmen 4.5 kilo verdim..Bence hastaneye git ilaçlı serum bağlıyorlar..3-4 gün seni idare ediyor...

Bana da dr dramamine verdi. Uyku yapar dedi.
Uyuyunca gerçekten geçiyor. Kızımda çok fenaydım hiç uyanmak istemiyordum midem bulanacak diye. Bunda çarem yok. Kızıma bakmak zorundayım. Allah ona göre derman veriyor. En fazla 16 haftaya kadar sürüyor sonra geçiyor neyse ki. Sonrasında gelsin yemekler diyorsun. Günün en güzel saati yemek saati oluyor birden. Gözünün önünden tatlılar, salatalar, onlar bunlar geçiyor. Şimdi burada saymayayım canı çeken falan olur mazallah.

ipeğimu o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..Bakalım cinsiyetleri ne olacak..Hepsi sağlıklı olsun inşallah..Ekim 1 de ikili test yaptıracağım..Devlet hastenesinde yapılacal..Çin takviminde erkek çıkıyor bakalım doğru çıkacak mı?

geçmiş olsun canıma.s.
mide bulantısı çok zor yaa...allah yardımcınız olsun
benim maşallah çok az bulantım...
öğle hayatımı çok etkilemiyor...

kızlar yine maşallahınız var oku oku bitiremedim. bende yarın ikili test için gitcem inş her şey ii çıkar duanızı eksik etmeyin kızlar:Saruboceq:
iyi çıkar inş canım....

kızlar listede değişiklik yapamıyorum nasıl yapcaz bir düzenlemede yapmadılar bi kaç hafta sonra cinsiyetleri yazamaya başlıcaz ama nasıl olacak bilemiyorum?

ne yapalım sizce?
canım bazı topiklerdede listleri arasıra mesaj gibi güncelliyorlar...
yani ilk sayfada kalmıyor...
edit gelene kadar öğle yapabilirsin...
çok arkadaşta geldi ekleyemedik...
onlarıda ekleriz iyi olur yani...

canım dr işi biraz şans...
inş iyi dr a denk gelirsin...

ben devlet hastanesine de gidiyorum ve maşallah çok memnunum....
özel gibi herşeyi tıkır tıkır anlatmıyor ama ne sorsam hiç terslemeden cevap veriyor...
gerçi ben diğer düşüklerde özele gitmiştim ama inan bunlardan hiç farkı yoktu....
ağzını bıçak açmazdı...

balat ermeni hastanesinde yaptırıcam canım.eyüp'te.

Kızlar bugün bulantıdan şikayet edenleri bir kere daha anladım. Malum okullar açıldı sabah iş başı yaptık. Perişan oldum dolmuşta okula gelene kadar. Allahım herkes kokuyo yanımdaki sağımdaki solumdaki. Biri parfümü boca etmiş üstüne ya da bana öyle geliyor bilemiyorum nefes alamıyorum falan. Ayyy çok kötüydüü.

Kızlar maşallah valla geçmişi oku oku bitiremedim

Valla ben de bugün okulun ilk günü çok zorlandım.Nasıl geçecek bilmiyorum.Hele öğleden sonra acayip uykum geldi zor dayandım (

canım selam ben de öğretmenim yolum çok uzun okuluma.
otobüse biniyorum 1 saat gidiyorum ama Allah korusun sarsıntıdan çok korkuyorum.arabayla gitmeye çalışıyorum ama o da zor oluyor.
artık riskimiz geçmiş midir?

Kızlar maşallah valla geçmişi oku oku bitiremedim

Valla ben de bugün okulun ilk günü çok zorlandım.Nasıl geçecek bilmiyorum.Hele öğleden sonra acayip uykum geldi zor dayandım (

tiancu aynen canım ya acayip yoruldum benim okulum da tam gün gücüm kalmadı eve geri gelicek ((
bi de çocuklar çıldırtıyo vallah bebeğim geriliyodur acayip ben bağardıkçakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…