- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.401
günaydın kızlar, ikili testi iple çekiyorum, hayırlısıyla güzel haberleri bi alsam içim çok rahatlıcak,
o zaman işte bebeğimi hissedebilcem hamileliğimin tadını çıkarabilcem, şimdi içimde
hep bi korku bi şüphe var, Rabbim hiçbirimizi kötü şeylerle imtihan etmesin..Sağlıkla bebeklerimizi
kucağımıza alalım inşallah...:Saruboceq:
saol canım iyiyim ben pazartesi günü giricem ikili teste devlette yaptırcağım için 1hafta sonraya gün alabildim artık sonuçlarda ne zaman çıkar bilemiyorum
Günaydın , iyi olmaya çalışıyorum bulantılarım şu saate kadar daha azdı bakalım inş. azalarak biter sen nasılsın ?..Doktorum ekim başı gibi beni ikili test için çağırdı....ERVA.., april83, duyguş, eska, leegorkemm
kızlar günaydın nasılsınız bakalım? ikili test sonucu çıkan var mı?
saol canım ben de iyiyim. çok şükür çok sıkıntı çekmedim. bulantılarım oldu.. ancak dayanamayacak kadar değil. yememi içmemi etkiledi.. ama çok şükür ki kusmadığım için şanslıyım. kuru kuru midem bulanıyo o kadar.. ki çok şükür daha azaldı şimdi..merak etme senin de gitgide biticek.Günaydın , iyi olmaya çalışıyorum bulantılarım şu saate kadar daha azdı bakalım inş. azalarak biter sen nasılsın ?..Doktorum ekim başı gibi beni ikili test için çağırdı..
..ERVA.., april83, duyguş, eska, leegorkemm
kızlar günaydın nasılsınız bakalım? ikili test sonucu çıkan var mı?
slm kızlar umarım iyisinizdir.Ben bu aralar yurtdısındayım ve burda ıkılı test yapılmıyormus sadece ense kalınlıgına ve burun kemıgıne bakıyorlarmıs onlara bakmamız yeterlı olur dedı dr ama Türkiye ye gelınce yaptırsammı ikili testi hani içimde uhde kalmasın ne dersiniz?
Kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım bugün? ben 11. haftada 2li test için kan verdim ense kalınlığınada 11. haftada baktı dr sizce çokmu erken kafam karıştı yazılanları okudukça bana erkenmiş gibi geldi bugün sonucumu alıcam inş iii haberler alırım hepiniz kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kolay gelsin...
hayırlısı canım.. ben de haftaya pazartesi ya da salı günü kontrole gidicem.. ense kalınlığı için. akabinde de test vericem.. benim kafama bişey takılıo arkadaşlar.. geçen sormuştum ama yorum yazılmamış hiç. ben gebeliğimin ilk haftalarında azıcık lekelenme olması sebebiyle proluton ampul iğne kullanmıştım. ve hala da devam ediyorum. ancak artık hiç bi sıkıntım yok çok şükür .. nette de progesteron hormon kullanımı iyi değil yazıyor. ama dr. devam et dio. ne yapmalıyım?kafam çok karıık.. please help me!!!
bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..
ooo maşallah sübhanallah yaaa, epey büyümüş..Darısı başımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?