2011 Nisan Anneleri

slm kızlar umarım iyisinizdir.Ben bu aralar yurtdısındayım ve burda ıkılı test yapılmıyormus sadece ense kalınlıgına ve burun kemıgıne bakıyorlarmıs onlara bakmamız yeterlı olur dedı dr ama Türkiye ye gelınce yaptırsammı ikili testi hani içimde uhde kalmasın ne dersiniz?

kızlar günaydın en erkencınız benım herhalde.:CüvCüv:cokacimcoook su an elma yıyorum herkese tavsıye ederım

Kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım bugün? ben 11. haftada 2li test için kan verdim ense kalınlığınada 11. haftada baktı dr sizce çokmu erken kafam karıştı yazılanları okudukça bana erkenmiş gibi geldi bugün sonucumu alıcam inş iii haberler alırım hepiniz kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kolay gelsin...

günaydın kızlar, ikili testi iple çekiyorum, hayırlısıyla güzel haberleri bi alsam içim çok rahatlıcak,
o zaman işte bebeğimi hissedebilcem hamileliğimin tadını çıkarabilcem, şimdi içimde
hep bi korku bi şüphe var, Rabbim hiçbirimizi kötü şeylerle imtihan etmesin..Sağlıkla bebeklerimizi
kucağımıza alalım inşallah...:Saruboceq:

Amin canım amin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın Tatlı Hamişler,
300110, bende ekşi delisi oldum:)) ekşi bardak eriği , ekşi yeşil elma favorilerim :))
duyguş, ikili test için beni de doktorum 11. ayda çağırdım bildiğim kadarıyla da ikili test bu haftalar da yapılıyor.İnş. çok güzel haberler alırsın :))
bebikim , Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin ( AMİN )

saol canım iyiyim ben pazartesi günü giricem ikili teste devlette yaptırcağım için 1hafta sonraya gün alabildim artık sonuçlarda ne zaman çıkar bilemiyorum

saol canım iyiyim ben pazartesi günü giricem ikili teste devlette yaptırcağım için 1hafta sonraya gün alabildim artık sonuçlarda ne zaman çıkar bilemiyorum

hayırlısı canım.. ben de haftaya pazartesi ya da salı günü kontrole gidicem.. ense kalınlığı için. akabinde de test vericem.. benim kafama bişey takılıo arkadaşlar.. geçen sormuştum ama yorum yazılmamış hiç. ben gebeliğimin ilk haftalarında azıcık lekelenme olması sebebiyle proluton ampul iğne kullanmıştım. ve hala da devam ediyorum. ancak artık hiç bi sıkıntım yok çok şükür .. nette de progesteron hormon kullanımı iyi değil yazıyor. ama dr. devam et dio. ne yapmalıyım?kafam çok karıık.. please help me!!!

Günaydın , iyi olmaya çalışıyorum bulantılarım şu saate kadar daha azdı bakalım inş. azalarak biter sen nasılsın ?..Doktorum ekim başı gibi beni ikili test için çağırdı..
saol canım ben de iyiyim. çok şükür çok sıkıntı çekmedim. bulantılarım oldu.. ancak dayanamayacak kadar değil. yememi içmemi etkiledi.. ama çok şükür ki kusmadığım için şanslıyım. kuru kuru midem bulanıyo o kadar.. ki çok şükür daha azaldı şimdi..merak etme senin de gitgide biticek.

Bu test 13. haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum. Eğer dönüş tarihin geç olursa bence yaptırma boşuna.

Yok canım. 11-13. haftalar arasında yapılıyor. Seninki en erken zamanda. Dr'una güven bence.

Progesteron zaten vücudunun salgılaması gereken bir hormon. Eğer bu hormonun az oluşundan kaynaklı düşük tehdidi varsa o zaman progestan veya proluton gibi iğneler yapıyorlar. Yan etkisi; baş dönmesi, daha fazla bulantı olur. Başka da bişey olmaz canım. Nette bu ilaçların kullanılması düşüğü engellemez gibi şeyler yazıyor ama sakıncalı gibi bişey ben hiç okumadım. İlk hamileliğimde 2 farklı dr'a gidiyordum. Biri günde 3 progestan verdi diğeri 2. Biri kes dedi, diğeri devam et dedi. Birinin dediğini yaptım 7.haftada kestim kanmam oldu. Gerçi ondan mı bilmiyorum. Sonrasında hep devam et diyen dr'un dediğini yaptım. 16. haftaya kadar progestan aldım. Kızımda galiba tutunma sorunu vardı ki bana progestan iyi geldi. Yatarak o dönemi atlattım. Sana da dr'un kullan diyorsa kullan. Bende de lekelenme ile başlamıştı herşey. Bu lekelenmeler geçiyor sonra bırakınca yeniden başlıyor. İnsanın psikolojisini de bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…