2011 Nisan Anneleri

Canım yaa uzakmış valla. Benim çok uzak değil yarım saate gidiyorum ama yine de kötü oldum bugün. Üçüncü aydan sonra düşük riski azalıyor diye biliyorum umarım geçmiştir.

kızalr bulantılarım benim baya azaldı 11+3 üm giderek yok olacak demekki progestanıda perşembe günü bırakıyorum şükür
bugun bende işe başladım ama yeni okula başlayan çocuklar gibi neşeliydim zemuszemus
bebeğimi görmeye 30 eylülde yeniden gideceğiz bu kez ense kalınlıgı ölçülecek ve gösterirse cinsiyeti belli oalcak kuzumun

Canım yaa uzakmış valla. Benim çok uzak değil yarım saate gidiyorum ama yine de kötü oldum bugün. Üçüncü aydan sonra düşük riski azalıyor diye biliyorum umarım geçmiştir.

inşallah azalmıştır artık canım; istbulun yolları çukur hep asfaltlar ödüm kopuyo(((
ama senin de yarım saatmiş baksana. Allah hepimizin ve ihtiyacı olanların yardımcısı olsun.
iyi akşamlar...a.s.

canım işin hayırlı uğurlu olsun öncelikle rabbim kolaylıklar versin :))))
ben de 11+2 yim benim de 300 eylül ikili test tarihim.ben de çok heyecanlıyım hem sonucu hem de cinsiyet konusunda bakalım belli olucak mı???
çin takvimine göre kız, rusa göre erkek çıktı:bbo: vallah ben de anlamadım.
sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah:Saruboceq:

ay ttalım ben zaten çalısıyordum da 2 ayduır evde yatıyorduk kuuzmla izin rapor şdare ettik ama yeni başlamıs gibiy heyecanlıydım sağol balım
allah hepimize sağlık versin kuzularımızada
benim dr um ikili test yapmayacak direk 4 lü test yapacak 17. haftada

KIZLAR MERHABA
bende çok kusuyorum artık bugün kusmaktan gözlerim karardı tabi mide boş olunca kanamam vardı şükür bebeğim iyiymiş bi hasta nedeyim bir evdeyim kanama azolyor şimdi lekelenme gibi dayanamıyorum her seferinde ultrason giriyorum kalp atışşları var ama doktor yatacaksın dedi
inş sağlıklıdır bebeim

Kızlar maşallah valla geçmişi oku oku bitiremedim

Valla ben de bugün okulun ilk günü çok zorlandım.Nasıl geçecek bilmiyorum.Hele öğleden sonra acayip uykum geldi zor dayandım (

İyi akşamlar kızlarkaydirigubbakcemile5
Şu an nerdeyse gözü kapalı yazıyorum bunları.Çünkü çookk yoruldummm ne mi yaptım sadece okula gittim geldim aman Yarabbi evde yatmaya bi insan bu kadar mı alışır yani.
Aynen canım ben de öğleden sonra resmen uyudum öyle bir ağırlık çöktü ki.Şu anda da bilgisayar başına geçecek halim yoktu ama kızlara bi mrb diyeyim dedi.
Sağlıcakla kalınhihoyyyt

bulantı için geçmişş olsun canım...allah yardımcınız olsun...
lekelenmelerin azalması içinde devamlı yat canım...
kendini yorma...
hatta yerinde olsam dr a bile sık gitmem...
çünkü sonuçta dr a gitmek içinde kalkıyorsun...
benimde kanamma olmuştu ve hiç kalkmadığım halde lekelenmelerle beraber 20 gün sürmüştü...
hatta kanama durduktan sonrada 10 güne kadar yatmak iyiymiş...
kendine dikkat et...
kısa zamanda lekelenmelerde durur inş...

canım senin ve bütün çalışan arkadaşların allah yardımcısı olsun...
gerçekten hamileyken çalışmak zor olur...
ama ne yapacaksın işiniz de öğle isteyince bırakılacak bir iş değil...
inş 3 aydan sonra daha rahat olursunuz...
doğuma yakın izin alabiliyorsunuz değil mi?

merhaba kızlar
nasılsınız?
bugün ne zaman girdiysem sitede bakım vardı yazamasım malesef.
geçmişide okuyamadım.baya yazmışsınız.
ee nasıl bebişleriniz?

canım zaten acırsa yapmayız napalım 6 ay daha sıkalım dişimizi dimi ama :dance:
şaka bir yana dr 12. haftadan sonra olur dedi ama biz biraz daha bekleriz sanırım şimdi 11+ 3 üz
Allah iyiliğini versin Fundakaydirigubbakcemile3
Bu ne çabukluk Esra maaşallah nasıl hissediyorsun valla bende tık yok henüz
Gözün aydın canım maaşallah bebişine
dreamer bugün haberler senden,bakalım nasıl çıkacak,haber bekliyoruz boshayallersmile
Geldim canım yazıcam birazdan geçmişi halledeyimde önce:lepi:
Geçmiş olsun güzelim dikakt et kendine

Aynen Ayşe valla merak ettim kızlar napmış diye ama okurken uykum geldi ya.Birde seminer vardı okul çıkışı eve 8 de geldim sempatiksalakcinni Pert oldum ilk günde

benimde mide bulabntılarım çok yogundu kızlar ama doktor eleviti verince daha iyi oldum zaten yazarkende sölemişti bulantılarına iyi gelir diye tamamen geçmiyo ama yinede eski halinden ii

gülfuren seninle günlerimiz aynı benimde çin takviminde erkek çıkıyor ..yaş kaç senin benim 32 suan içinde olduğumuz yaşa bakıyoruz dimi??hihoyyyt

Gelelim doktor kontrolüne...Herşey yolunda çok şükür her yerini gördüm kuzumun iç organlarına kadar:) Mucizem benim ya... Kımıl kımıldı içimde doktor şuna bak kalkıp yürüyecek nerdeyse dedi Boyr uda uzamış meleğimin 5.78 bş-popo, ense kalınlığıda 1.48 falan çıktı.Dr herşey normal dedi bana biraz ince gibi geldi ense kalınlığı ..Arkasını dönmedi önce doktora nazlanıyor dedim, doktorda kız mı acaba dedi Bende siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır dedim.Yok valla kesinlikle yok birşey diyemiyorum yanıltır bizi kızdada erkektede şişkin oluyor bu dönemde ama 16.haftada kesin söylerim dedi.Yani cinsiyeti öğrenemedik.Kan verdik 2-3 güne çıkacak sonucumuz.
Elevit yazdı ama bitene kadar folic asite devam edebilirsin sonra geç elevite dedi.Bebişte 12+5 görünüyordu ultrasonda yine uçmuş ileri
Ay Allahım sizlerede nasip etsin kızlar çoookkk güzel bir duyguydu görmek uzun uzun :)))

Gözünaydın canım darısı kontrol gününü bekleyenlere opuyorumnanaktan

maşallah canım yaa:asigim:şükür herşeyde yolunda..
inş tahlinizde güzel çıkar...

ense kalınlığı güzel canım...
ince olması sorun değil diye biliyorum...
kalın olmaması lazımmış...

dreamer35 cnm..ilk doktora gittiğimde yatmamı söledi..2. de ise çok şükür risk yok dedi herşey güzel...belki rahmim ters olduğu içindir..bide ben hala yatıyorum...bi yemekleri masada iyiyorum :) yani kendimi dinlicek fazlaca bi zamanım oluyo..dedimğim gibi doktor usg de görmedi bulamadı..ben yerini göstermemiş olsam..bende inanmazdım doktor bile şaşırdı...

balat ermeni hastanesinde yaptırıcam canım.eyüp'te.

İnanma o çin takvimine. Yalancının önde gideni kendisi:))
Benim kızım da yorumcuya göre, çin t.ne göre erkekti göya.
Hepsini dumur ettim gitti.:lepi:

Canım eğer bir şikayetin olmadıysa öyle küçük şeylerle düşmezmiş. Yani yerleşme sorunu yoksa. Uzman TV'deki dr'dan dinledim. Ben de 12 kg'luk kızımı günde en az
10 kez kaldırıyorum. Allah'a emanet.

benimde mide bulabntılarım çok yogundu kızlar ama doktor eleviti verince daha iyi oldum zaten yazarkende sölemişti bulantılarına iyi gelir diye tamamen geçmiyo ama yinede eski halinden ii
B vitamini bulantıları azaltırmış. Elevit de multivitamin olduğu için azaltıyor olabilir. Peki ne diye bu dr'lar b vitamini yüklemezler. İçlerinde gizliden gizliye bir psikopatlık mı var acep?
Ay gecenin bir vakti kafayı yedim galiba.

Gözün aydın canım. Yazdıklarından ayaklarının yere basmadığı belli oluyor. Ne güzel.
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Kız sen daha ne istersin acep? Yat uyu. 2 dönüm bostan yan gel yat Osman.
Ayyyy keşke senin yerinde olsaydım diyecem 2 sene önce senin yerindeydim zaten. Hiç de şikayet etmedim. 3 ay totişi serdim sadece banyoya, yemeğe kalktım. Ah ne güzel günlermiş. Şimdi totiş yer görse ne yapacağını şaşırıyor. Uyu canım bol bol. Sonra uykuya hasret kalıyor insan. 16 aydır deliksiz en fazla 5 kez uyumuşumdur.. Hani gece 2 kez kalksam süper bir gece geçirdim diyorum. Yüzümde çizgiler arttı resmen yaşlandım. Anne olmak hem harika hem çok ama çok yorucu. Hele evladını kendinden fazla düşünen, herşeyi ben halledecem diyen bir anneysen.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…