- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.381
canım selam ben de öğretmenim yolum çok uzun okuluma.
otobüse biniyorum 1 saat gidiyorum ama Allah korusun sarsıntıdan çok korkuyorum.arabayla gitmeye çalışıyorum ama o da zor oluyor.
artık riskimiz geçmiş midir?
Canım yaa uzakmış valla. Benim çok uzak değil yarım saate gidiyorum ama yine de kötü oldum bugün. Üçüncü aydan sonra düşük riski azalıyor diye biliyorum umarım geçmiştir.
kızalr bulantılarım benim baya azaldı 11+3 üm giderek yok olacak demekki progestanıda perşembe günü bırakıyorum şükür
bugun bende işe başladım ama yeni okula başlayan çocuklar gibi neşeliydim zemuszemus
bebeğimi görmeye 30 eylülde yeniden gideceğiz bu kez ense kalınlıgı ölçülecek ve gösterirse cinsiyeti belli oalcak kuzumun
canım işin hayırlı uğurlu olsun öncelikle rabbim kolaylıklar versin :))))
ben de 11+2 yim benim de 300 eylül ikili test tarihim.ben de çok heyecanlıyım hem sonucu hem de cinsiyet konusunda bakalım belli olucak mı???
çin takvimine göre kız, rusa göre erkek çıktı:bbo: vallah ben de anlamadım.
sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah:Saruboceq:
Kızlar maşallah valla geçmişi oku oku bitiremedim
Valla ben de bugün okulun ilk günü çok zorlandım.Nasıl geçecek bilmiyorum.Hele öğleden sonra acayip uykum geldi zor dayandım(
bulantı için geçmişş olsun canım...allah yardımcınız olsun...KIZLAR MERHABA
bende çok kusuyorum artık bugün kusmaktan gözlerim karardı tabi mide boş olunca kanamam vardı şükür bebeğim iyiymiş bi hasta nedeyim bir evdeyim kanama azolyor şimdi lekelenme gibi dayanamıyorum her seferinde ultrason giriyorum kalp atışşları var ama doktor yatacaksın dedi
inş sağlıklıdır bebeim
canım senin ve bütün çalışan arkadaşların allah yardımcısı olsun...İyi akşamlar kızlarkaydirigubbakcemile5
Şu an nerdeyse gözü kapalı yazıyorum bunları.Çünkü çookk yoruldummm ne mi yaptım sadece okula gittim geldim aman Yarabbi evde yatmaya bi insan bu kadar mı alışır yani.
Aynen canım ben de öğleden sonra resmen uyudum öyle bir ağırlık çöktü ki.Şu anda da bilgisayar başına geçecek halim yoktu ama kızlara bi mrb diyeyim dedi.
Sağlıcakla kalınhihoyyyt
Allah iyiliğini versin Fundakaydirigubbakcemile3canım zaten acırsa yapmayız napalım 6 ay daha sıkalım dişimizi dimi ama :dance:
şaka bir yana dr 12. haftadan sonra olur dedi ama biz biraz daha bekleriz sanırım şimdi 11+ 3 üz
Bu ne çabukluk Esra maaşallah nasıl hissediyorsun valla bende tık yok henüzBende bunu sorcaktık cnm..çok garip ama benim ufaklık yer değiştiriyo..doktoruma yerine göstermemiş olsam..kendime'' yürü be'' derdim :) sağ önce sonra sola geçti..ordaki yoğunluğu hissediyorum...ee artık portakal kadar rahim ve içinde bademim var :)
Gözün aydın canım maaşallah bebişineGünaydın kızlar bugün doktordan geldik, herşey çok şükür iyi 7 ekimde ense kalınlığı için çağırdı, ultrasyonda da 10+4 çıktık. bebişim 5 cm olmuş, büyümüş yavrum. Biran önce zaman geçse uşakları kucağımıza alsak, sağlıklı sıhatli. Çok merak etmiştim bugün gördük çok şükür.
Geldim canım yazıcam birazdan geçmişi halledeyimde önce:lepi:dreamer bugün haberler senden,bakalım nasıl çıkacak,haber bekliyoruz boshayallersmile
Geçmiş olsun güzelim dikakt et kendineGeçen hafta çarşambadan beri her yediğimi zorlayarak kendim çıkartıyordum.Cumartesi dahada kötüleştim elim ayağım titriyordu artık. dayanamayıp hastaneye gittik 2lt serum yedim ve geldim şükür şimdilik iyiyim. İnş bundan sonra bulantı çekmem çeken arkadaşlar bilir o kadar zor oluyorki o bulantıyla yaşamak.Yarında ikili testin sonucunu alıcam ama kötü bir durum var idrar tahlilimde kan çıktı sanırım böbreklerimde kum ya da taş var. Zaten Sağ kasığımda ve böbreğimde ağrı oluyordu demekki bundanmış. Taş için ne yapabilirim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Su içmek dışında:uhm:
İyi akşamlar kızlarkaydirigubbakcemile5
Şu an nerdeyse gözü kapalı yazıyorum bunları.Çünkü çookk yoruldummm ne mi yaptım sadece okula gittim geldim aman Yarabbi evde yatmaya bi insan bu kadar mı alışır yani.
Aynen canım ben de öğleden sonra resmen uyudum öyle bir ağırlık çöktü ki.Şu anda da bilgisayar başına geçecek halim yoktu ama kızlara bi mrb diyeyim dedi.
Sağlıcakla kalınhihoyyyt
ipeğimu o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..Bakalım cinsiyetleri ne olacak..Hepsi sağlıklı olsun inşallah..Ekim 1 de ikili test yaptıracağım..Devlet hastenesinde yapılacal..Çin takviminde erkek çıkıyor bakalım doğru çıkacak mı?
Gelelim doktor kontrolüne...Herşey yolunda çok şükür her yerini gördüm kuzumun iç organlarına kadar:) Mucizem benim ya... Kımıl kımıldı içimde doktor şuna bak kalkıp yürüyecek nerdeyse dediBoyr uda uzamış meleğimin 5.78 bş-popo, ense kalınlığıda 1.48 falan çıktı.Dr herşey normal dedi bana biraz ince gibi geldi ense kalınlığı ..Arkasını dönmedi önce doktora nazlanıyor dedim, doktorda kız mı acaba dedi Bende siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır dedim.Yok valla kesinlikle yok birşey diyemiyorum yanıltır bizi kızdada erkektede şişkin oluyor bu dönemde ama 16.haftada kesin söylerim dedi.Yani cinsiyeti öğrenemedik.Kan verdik 2-3 güne çıkacak sonucumuz.
Elevit yazdı ama bitene kadar folic asite devam edebilirsin sonra geç elevite dedi.Bebişte 12+5 görünüyordu ultrasonda yine uçmuş ileri
Ay Allahım sizlerede nasip etsin kızlar çoookkk güzel bir duyguydu görmek uzun uzun :)))
maşallah canım yaa:asigim:şükür herşeyde yolunda..Gelelim doktor kontrolüne...Herşey yolunda çok şükür her yerini gördüm kuzumun iç organlarına kadar:) Mucizem benim ya... Kımıl kımıldı içimde doktor şuna bak kalkıp yürüyecek nerdeyse dediBoyr uda uzamış meleğimin 5.78 bş-popo, ense kalınlığıda 1.48 falan çıktı.Dr herşey normal dedi bana biraz ince gibi geldi ense kalınlığı ..Arkasını dönmedi önce doktora nazlanıyor dedim, doktorda kız mı acaba dedi Bende siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır dedim.Yok valla kesinlikle yok birşey diyemiyorum yanıltır bizi kızdada erkektede şişkin oluyor bu dönemde ama 16.haftada kesin söylerim dedi.Yani cinsiyeti öğrenemedik.Kan verdik 2-3 güne çıkacak sonucumuz.
Elevit yazdı ama bitene kadar folic asite devam edebilirsin sonra geç elevite dedi.Bebişte 12+5 görünüyordu ultrasonda yine uçmuş ileri
Ay Allahım sizlerede nasip etsin kızlar çoookkk güzel bir duyguydu görmek uzun uzun :)))
ipeğimu o günleri sabırsızlıkla bekliyorum..Bakalım cinsiyetleri ne olacak..Hepsi sağlıklı olsun inşallah..Ekim 1 de ikili test yaptıracağım..Devlet hastenesinde yapılacal..Çin takviminde erkek çıkıyor bakalım doğru çıkacak mı?
balat ermeni hastanesinde yaptırıcam canım.eyüp'te.
canım selam ben de öğretmenim yolum çok uzun okuluma.
otobüse biniyorum 1 saat gidiyorum ama Allah korusun sarsıntıdan çok korkuyorum.arabayla gitmeye çalışıyorum ama o da zor oluyor.
artık riskimiz geçmiş midir?
KIZLAR MERHABA
bende çok kusuyorum artık bugün kusmaktan gözlerim karardı tabi mide boş olunca kanamam vardı şükür bebeğim iyiymiş bi hasta nedeyim bir evdeyim kanama azolyor şimdi lekelenme gibi dayanamıyorum her seferinde ultrason giriyorum kalp atışşları var ama doktor yatacaksın dedi
inş sağlıklıdır bebeim
B vitamini bulantıları azaltırmış. Elevit de multivitamin olduğu için azaltıyor olabilir. Peki ne diye bu dr'lar b vitamini yüklemezler. İçlerinde gizliden gizliye bir psikopatlık mı var acep?benimde mide bulabntılarım çok yogundu kızlar ama doktor eleviti verince daha iyi oldum zaten yazarkende sölemişti bulantılarına iyi gelir diye tamamen geçmiyo ama yinede eski halinden ii
Gelelim doktor kontrolüne...Herşey yolunda çok şükür her yerini gördüm kuzumun iç organlarına kadar:) Mucizem benim ya... Kımıl kımıldı içimde doktor şuna bak kalkıp yürüyecek nerdeyse dediBoyr uda uzamış meleğimin 5.78 bş-popo, ense kalınlığıda 1.48 falan çıktı.Dr herşey normal dedi bana biraz ince gibi geldi ense kalınlığı ..Arkasını dönmedi önce doktora nazlanıyor dedim, doktorda kız mı acaba dedi Bende siz böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır dedim.Yok valla kesinlikle yok birşey diyemiyorum yanıltır bizi kızdada erkektede şişkin oluyor bu dönemde ama 16.haftada kesin söylerim dedi.Yani cinsiyeti öğrenemedik.Kan verdik 2-3 güne çıkacak sonucumuz.
dreamer35 cnm..ilk doktora gittiğimde yatmamı söledi..2. de ise çok şükür risk yok dedi herşey güzel...belki rahmim ters olduğu içindir..bide ben hala yatıyorum...bi yemekleri masada iyiyorum :) yani kendimi dinlicek fazlaca bi zamanım oluyo..dedimğim gibi doktor usg de görmedi bulamadı..ben yerini göstermemiş olsam..bende inanmazdım doktor bile şaşırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?