- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.421
bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..
ayy maşallahteyzesi yesin onu:teytey:çok sevindim canım. 2 li testi ne zaman yapacak birşey dedimi?Darısı başıma. Bizim de randevu cumaya kaydı. Cumartesi kongre ye gidecekmiş doktorum
kızlar oh ne güzel siz bişeyler yazıyosunuz buraya bense sadece okuyorum...çünkü 2. randevuda bebişim benle oyun oynadığı için..3 hafta sonraki randevuya kadar biraz tedirgin olucam...çok şükür herşey iyi ama..ya kalbi durursa die..bide böle düşününce riyalarımdada rahat olmuyo...ama dua ediyorum hep...RABBİME SIĞINIYORUM...nasıl geçer o hafta die..ama çok şükür annemin yanındayım..ilk 3 ay böle ben onda o bende geçirecek yoksa canım sıkılır...3. ay bitsin gezmeye başlıcam inş..ne zamandır istinyeye gitmiyorum..bi kaçıcam oraya..oh
saol hayatım..2 hafta sonra da 2li teste çağırdı..bu cuma mı canım kontrolün?ayy erken olsun bebişten iyi haberler alalımkaydirigubbakcemile3
Amin tatlım, düşünmesi bile nasıl heyecan verici kaydirigubbakcemile2saol canım..insallah canım Allah hepimize görmeyi nasip etsin hareket ettiğini görmek cok güzelkaydirigubbakcemile3
kızlar oh ne güzel siz bişeyler yazıyosunuz buraya bense sadece okuyorum...çünkü 2. randevuda bebişim benle oyun oynadığı için..3 hafta sonraki randevuya kadar biraz tedirgin olucam...çok şükür herşey iyi ama..ya kalbi durursa die..bide böle düşününce riyalarımdada rahat olmuyo...ama dua ediyorum hep...RABBİME SIĞINIYORUM...nasıl geçer o hafta die..ama çok şükür annemin yanındayım..ilk 3 ay böle ben onda o bende geçirecek yoksa canım sıkılır...3. ay bitsin gezmeye başlıcam inş..ne zamandır istinyeye gitmiyorum..bi kaçıcam oraya..oh
Evet canım bu cuma. Zaten çok sevindim tabi tabi gidin mutlaka kongreye ben cuma gelirim önemli değil dedim doktora:roflol:İnşallah canım bakalım ne alemde bizimkisi
ayy biz de dün kontrole gittikk..
cok seker yhaa.. kollar bacaklar belli olmus iyiceee..
yerimmm yerrr...
KIZLAR migde bulantisi olmayan varmi?
benim hic belirtilerim yok... sanki hamile degilmisim gibi..
yanniz 3 kilo aldim.. tek problem bu..
onuda takmiyorum artik..
69 kiloya kadar düsmüstüm en son.. sonra 1 hafta hergün 1 kilo dondurma yedimm..
71 le hamile kaldim .. 74 kiloyum.. doktorda giyinik 75 ciktim..
herseye ragme moralimi bozmamaya calisiyorum..
kilo durumlariniz nasil?
iyidir inşallah canım insan görene kadar rahatlamıyor bugün gördüm ya bu beni biraz idare eder:roflol:bu sefer babamızda gördü hareket etmesine cok şaşırdı bu sende görürsün insallah tatlım hayırlısıyla bebişini.
iyiyim şükür kızlar...sanırım bebişimden bu kadar uzak kalmak istemiyorum sanırım :)
Bu seni baya (1 hafta kadar) idare eder:roflol:Maşallah canım. Baba da heyecanlanmıştır. Kıpır kıpır olacak demekki bizim yeğen. Valla benim kaygılar başladı 3 gün önceden zaten hep vardı da gün yaklaştıkça yoğunlaşıyor sankikaydirigubbakcemile3Ama aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. Allah ım hepimizinkini korusun inş.
Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?