2011 Nisan Anneleri

Kızlar maltofer fol tablet yazmıştı dr bana eczacı tok yazmış üzerine tokmu alıyosunuz sizde:uhm:Ben demir ilaçları aç alınır diye biliyordum siz tokmu alıyosunuz

bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..

ayy maşallahteyzesi yesin onu:teytey:çok sevindim canım. 2 li testi ne zaman yapacak birşey dedimi?Darısı başıma. Bizim de randevu cumaya kaydı. Cumartesi kongre ye gidecekmiş doktorum

kızlar oh ne güzel siz bişeyler yazıyosunuz buraya bense sadece okuyorum...çünkü 2. randevuda bebişim benle oyun oynadığı için..3 hafta sonraki randevuya kadar biraz tedirgin olucam...çok şükür herşey iyi ama..ya kalbi durursa die..bide böle düşününce riyalarımdada rahat olmuyo...ama dua ediyorum hep...RABBİME SIĞINIYORUM...nasıl geçer o hafta die..ama çok şükür annemin yanındayım..ilk 3 ay böle ben onda o bende geçirecek yoksa canım sıkılır...3. ay bitsin gezmeye başlıcam inş..ne zamandır istinyeye gitmiyorum..bi kaçıcam oraya..oh

ayy maşallahteyzesi yesin onu:teytey:çok sevindim canım. 2 li testi ne zaman yapacak birşey dedimi?Darısı başıma. Bizim de randevu cumaya kaydı. Cumartesi kongre ye gidecekmiş doktorum

saol hayatım..2 hafta sonra da 2li teste çağırdı..bu cuma mı canım kontrolün?ayy erken olsun bebişten iyi haberler alalımkaydirigubbakcemile3

ayy biz de dün kontrole gittikk..
cok seker yhaa.. kollar bacaklar belli olmus iyiceee..
yerimmm yerrr...

KIZLAR migde bulantisi olmayan varmi?
benim hic belirtilerim yok... sanki hamile degilmisim gibi..
yanniz 3 kilo aldim.. tek problem bu..
onuda takmiyorum artik..
69 kiloya kadar düsmüstüm en son.. sonra 1 hafta hergün 1 kilo dondurma yedimm..
71 le hamile kaldim .. 74 kiloyum.. doktorda giyinik 75 ciktim..
herseye ragme moralimi bozmamaya calisiyorum..

kilo durumlariniz nasil?

allahin izniyle birseycik olmaz canim.. icini ferah tut annesii

saol hayatım..2 hafta sonra da 2li teste çağırdı..bu cuma mı canım kontrolün?ayy erken olsun bebişten iyi haberler alalımkaydirigubbakcemile3

Evet canım bu cuma. Zaten çok sevindim tabi tabi gidin mutlaka kongreye ben cuma gelirim önemli değil dedim doktora:roflol:İnşallah canım bakalım ne alemde bizimkisi

merhaba kızlar,
bende 10 gündür izmirdeydim, anneme naz yapmaya gittim, ohh bu hamile olma halini seviyorum, aslında ilgi bana değil, küçük misafirime ama olsun, anne olarak bende faydasını görüyorum.
Cuma günü için randevumu aldım, ikili test haftasındayız sanırım, eskiyi tam olarak okuyamadım, test yaptıran oldu mu?

bana doktorum 2 li ve 3lü teste gerek yok dedi..
ilk bebegimdede yapmamisti..

yasin gebelige müsait. 30 yas üstü yapiyoruz bu testleri dedi.

sürekli vajinal ultrason yapiyor.. belirli bir haftasina kadar böyle..
birde her gittigimde rahimden örnek aliyor. herhangi bir enfeksiyon var mi diye..
sanirim almanyada biraz farkli yürüyor bu isler..

saol canım..insallah canım Allah hepimize görmeyi nasip etsin hareket ettiğini görmek cok güzelkaydirigubbakcemile3
Amin tatlım, düşünmesi bile nasıl heyecan verici kaydirigubbakcemile2

esrayağmur, herşey psikolojiyle ilgili..o yüzden moralini hiç bozma tatlım her zmn iyiyi düşün ki Rabbim karşına çıkarsın.Gerçi moralinin iyi olduğu gözüküyor..

askito, hiç istifra etmedim hamdolsun ancak içten içe midem karışıyor mecburen yemek yiyiyorum acıkıp yemesem daha çok bulantım oluyor ama kilom hiç değişmedi benim

Canım kötü şeyler düşünme. Allah korusun meleklerimizi. Bugünlerde sağlıkla geçecek merak etme:teselli:

Evet canım bu cuma. Zaten çok sevindim tabi tabi gidin mutlaka kongreye ben cuma gelirim önemli değil dedim doktora:roflol:İnşallah canım bakalım ne alemde bizimkisi

iyidir inşallah canım insan görene kadar rahatlamıyor bugün gördüm ya bu beni biraz idare eder:roflol:bu sefer babamızda gördü hareket etmesine cok şaşırdı bu sende görürsün insallah tatlım hayırlısıyla bebişini.

Maşallah canımDarısı başımıza inş.

Benim baştan beri hiç bulantım olmadı çok şükür halada yok:teytey:

Ben de 54 kilo ile hamile kaldım ama başlarda çok iştahsızdım 53 e düştüm şimdi hala 53 üm. 9. haftam. Senin kaçıncı haftan? Ben de daha kilo artışı yok

Bu seni baya (1 hafta kadar) idare eder:roflol:Maşallah canım. Baba da heyecanlanmıştır. Kıpır kıpır olacak demekki bizim yeğen. Valla benim kaygılar başladı 3 gün önceden zaten hep vardı da gün yaklaştıkça yoğunlaşıyor sankikaydirigubbakcemile3Ama aklıma hiç kötü birşey getirmiyorum. Allah ım hepimizinkini korusun inş.

Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş

insallah canım 2 hafta sonra tekrar gidiyorum zatensanada 2li test için tarih veririler sanırım kontrolde canım cok hasret kalmayız bebişlerimizekaydirigubbakcemile3

Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…