- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.441
Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
Hoşgeldin Keja, bebişin hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
insallah canım 2 hafta sonra tekrar gidiyorum zatensanada 2li test için tarih veririler sanırım kontrolde canım cok hasret kalmayız bebişlerimizekaydirigubbakcemile3
kzılar kayınvalidem birsüredir bizde dün gece çok sinir etti beni sabaha karşı lavoboya kalkmış onun sesini duydum bende ondan sonra kalktım ayağımı halıya basmamla şok olmam bir oldu evi su basmış aradaki halılar ıslanmış yatak odasına kadar gelmiş su ve su birikmiş baya belki alt komşuyada geçmiştir ve kayınvalidem gelip bizi uyandırmıyor rahat bir şekilde odasına gidiyor ben kalkmasam sabaha kadar öyle duracaktı.dedim bizi uyandırsaydın keşke ben kalkmasam görmiyecez, ama nasıl sinir oldum anlatamam kendi evi olmadığı için önemsemiyor herhalde ama artık herşeyine sinir olmaya başladım hamileliğim stresle geçiyor.
bu arada birde iyi bir haberim var dün ablamın hamile olduğunu öğrendik 2. çocuğuna hamile aramızda 1 ay var çok güzel çok mutluyuz.
kzılar kayınvalidem birsüredir bizde dün gece çok sinir etti beni sabaha karşı lavoboya kalkmış onun sesini duydum bende ondan sonra kalktım ayağımı halıya basmamla şok olmam bir oldu evi su basmış aradaki halılar ıslanmış yatak odasına kadar gelmiş su ve su birikmiş baya belki alt komşuyada geçmiştir ve kayınvalidem gelip bizi uyandırmıyor rahat bir şekilde odasına gidiyor ben kalkmasam sabaha kadar öyle duracaktı.dedim bizi uyandırsaydın keşke ben kalkmasam görmiyecez, ama nasıl sinir oldum anlatamam kendi evi olmadığı için önemsemiyor herhalde ama artık herşeyine sinir olmaya başladım hamileliğim stresle geçiyor.
bu arada birde iyi bir haberim var dün ablamın hamile olduğunu öğrendik 2. çocuğuna hamile aramızda 1 ay var çok güzel çok mutluyuz.
slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum
Hadi inş. Bakalım ne diyecek ben de merak ediyorum. 2 li test nasıl yapılıyor
slm kızlarrrr
Canım boşver ya. Stres bizim baş düşmanımız. O da belki uyandırmayayım diye düşünmüştür. Biliyorum sabretmesi zor oluyor ama napacaksın. Kendi kendini ve bebişini üzdüğünle kalırsın. O yüzden biraz boşvermek en iyisi
ultrasonla bakıp ense kalınlığı ölçülüyor sonrda kan tahlili diye biliyorum canımbilmiyorumkismileikisinin sonucuyla bir cevap veriyorlar..bu arada sen de var mı dugusal değişiklik?
slm kızlarrrr
maşalalh bebişine canım...ayy biz de dün kontrole gittikk..
cok seker yhaa.. kollar bacaklar belli olmus iyiceee..
yerimmm yerrr...
KIZLAR migde bulantisi olmayan varmi?
benim hic belirtilerim yok... sanki hamile degilmisim gibi..
yanniz 3 kilo aldim.. tek problem bu..
onuda takmiyorum artik..
69 kiloya kadar düsmüstüm en son.. sonra 1 hafta hergün 1 kilo dondurma yedimm..
71 le hamile kaldim .. 74 kiloyum.. doktorda giyinik 75 ciktim..
herseye ragme moralimi bozmamaya calisiyorum..
kilo durumlariniz nasil?
canım hep pozitif düşünmeye çalış..kızlar oh ne güzel siz bişeyler yazıyosunuz buraya bense sadece okuyorum...çünkü 2. randevuda bebişim benle oyun oynadığı için..3 hafta sonraki randevuya kadar biraz tedirgin olucam...çok şükür herşey iyi ama..ya kalbi durursa die..bide böle düşününce riyalarımdada rahat olmuyo...ama dua ediyorum hep...RABBİME SIĞINIYORUM...nasıl geçer o hafta die..ama çok şükür annemin yanındayım..ilk 3 ay böle ben onda o bende geçirecek yoksa canım sıkılır...3. ay bitsin gezmeye başlıcam inş..ne zamandır istinyeye gitmiyorum..bi kaçıcam oraya..oh
canım benim kanamam varken çok araştırma yapmıştım...hayırlısı canım.. ben de haftaya pazartesi ya da salı günü kontrole gidicem.. ense kalınlığı için. akabinde de test vericem.. benim kafama bişey takılıo arkadaşlar.. geçen sormuştum ama yorum yazılmamış hiç. ben gebeliğimin ilk haftalarında azıcık lekelenme olması sebebiyle proluton ampul iğne kullanmıştım. ve hala da devam ediyorum. ancak artık hiç bi sıkıntım yok çok şükür .. nette de progesteron hormon kullanımı iyi değil yazıyor. ama dr. devam et dio. ne yapmalıyım?kafam çok karıık.. please help me!!!
maşallah canım...bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..
canım burdada sadece ense kalınlığını ölçen dr var...slm kızlar umarım iyisinizdir.Ben bu aralar yurtdısındayım ve burda ıkılı test yapılmıyormus sadece ense kalınlıgına ve burun kemıgıne bakıyorlarmıs onlara bakmamız yeterlı olur dedı dr ama Türkiye ye gelınce yaptırsammı ikili testi hani içimde uhde kalmasın ne dersiniz?
olabilir canım 11 de yapan dr lar da var...Kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım bugün? ben 11. haftada 2li test için kan verdim ense kalınlığınada 11. haftada baktı dr sizce çokmu erken kafam karıştı yazılanları okudukça bana erkenmiş gibi geldi bugün sonucumu alıcam inş iii haberler alırım hepiniz kendinize ve bebişlerinize dikkat edin kolay gelsin...
evet bende de öyle oluyor:)ben "hami(ş)ler" yazıyorum "hamileler" şeklinde çıkıyor :s dünde boyle oldu
canım çamlıca semt polikıliniğinde mi yaptıracaksın sen...saol canım iyiyim ben pazartesi günü giricem ikili teste devlette yaptırcağım için 1hafta sonraya gün alabildim artık sonuçlarda ne zaman çıkar bilemiyorum
hoşgeldiniza.s.Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
sağol canım sabretmeye çalışıyorum güleryüzlü olmaya çalışıyorum evimize ilk defa geldi kırgın gitmesini istemiyorum çok kırılgan o yüzden hiçbirşey demiyoum ama çok strese giriyorum ya çok sıkıldım artık.
Herşeye ağlayasım geliyorkaydirigubbakcemile3Anlamadım gitti. Sinirlenme çok sık olmuyor ama daha bir duygusalım. Ahh ahhh eskiden kolay kolay mümkün değil 1 damla bile akıtmazdımsırnaşık şey
Selam tatlım ,slm kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?