2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş

MAŞALLAH CNM...HAYIRLI OLSUN...bebişini kucağına almayı nasip etsin inş..

kzılar kayınvalidem birsüredir bizde dün gece çok sinir etti beni sabaha karşı lavoboya kalkmış onun sesini duydum bende ondan sonra kalktım ayağımı halıya basmamla şok olmam bir oldu evi su basmış aradaki halılar ıslanmış yatak odasına kadar gelmiş su ve su birikmiş baya belki alt komşuyada geçmiştir ve kayınvalidem gelip bizi uyandırmıyor rahat bir şekilde odasına gidiyor ben kalkmasam sabaha kadar öyle duracaktı.dedim bizi uyandırsaydın keşke ben kalkmasam görmiyecez, ama nasıl sinir oldum anlatamam kendi evi olmadığı için önemsemiyor herhalde ama artık herşeyine sinir olmaya başladım hamileliğim stresle geçiyor.
bu arada birde iyi bir haberim var dün ablamın hamile olduğunu öğrendik 2. çocuğuna hamile aramızda 1 ay var çok güzel çok mutluyuz.

Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
Hoşgeldin Keja, bebişin hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Canım boşver ya. Stres bizim baş düşmanımız. O da belki uyandırmayayım diye düşünmüştür. Biliyorum sabretmesi zor oluyor ama napacaksın. Kendi kendini ve bebişini üzdüğünle kalırsın. O yüzden biraz boşvermek en iyisi

Boşver canım sakin olmaya çalış gebelikte yaşadığımız stresler kesin bebeği etkiliyo diye duymuştum oyüzden boşver sen bebeğini düşün hiç takma.

canım bosver üzme kendini de bebişi de :1hug:

sağol canım sabretmeye çalışıyorum güleryüzlü olmaya çalışıyorum evimize ilk defa geldi kırgın gitmesini istemiyorum çok kırılgan o yüzden hiçbirşey demiyoum ama çok strese giriyorum ya çok sıkıldım artık.

ultrasonla bakıp ense kalınlığı ölçülüyor sonrda kan tahlili diye biliyorum canımbilmiyorumkismileikisinin sonucuyla bir cevap veriyorlar..bu arada sen de var mı dugusal değişiklik?

Herşeye ağlayasım geliyorkaydirigubbakcemile3Anlamadım gitti. Sinirlenme çok sık olmuyor ama daha bir duygusalım. Ahh ahhh eskiden kolay kolay mümkün değil 1 damla bile akıtmazdımsırnaşık şey

maşalalh bebişine canım...

bende bulantı yok maşallah...
ama midem çok rahat değil...

2 hafta öncesine kadar kilo almamıştım ama bu sıra tartılmadım...
az almış olabilirim...

canım hep pozitif düşünmeye çalış..
eğer sabredemeyip çok kafana takacaksan arada birde başka dr a git...

canım benim kanamam varken çok araştırma yapmıştım...
progesten değilde bu iğne hakkında olumsuz şeyler görümüştüm...
birde bence sade lekelenmeler için bu kadar zaman kullanman gerekmez...
eğer gerekiyorsada progestan kapsül kullanabilirsin...
maşallah 11 haftayıda doldurmuşsun istersen başka dr a da sor ama bence bu iğneyi daha kunllanma...
benim düşüklerim olduğu için bende progestan kapsül kullanıyorum dr banada bıraktırmadı...
ama ben zaten bu ialacı vajinal alıyorum ve yarısı içerde kalıyor yarısı akıyor yani iğne kadar etkili olmaz...

bebişim cok iyi teyzesi büyümüş 3.17 cm olmus tam haftasında ilerliyor dedi doktorumuz..cok şirindi kıpır kıpır..
maşallah canım...

canım burdada sadece ense kalınlığını ölçen dr var...
gerekirse üçlü veya dörtlü test yaparsınız canım..
olabilir canım 11 de yapan dr lar da var...

ben "hami(ş)ler" yazıyorum "hamileler" şeklinde çıkıyor :s dünde boyle oldu
evet bende de öyle oluyor:)

saol canım iyiyim ben pazartesi günü giricem ikili teste devlette yaptırcağım için 1hafta sonraya gün alabildim artık sonuçlarda ne zaman çıkar bilemiyorum
canım çamlıca semt polikıliniğinde mi yaptıracaksın sen...

hoşgeldiniza.s.
sağlıcakla kucaklarsınız inş...

Napcaksın canım insanlar yaşlandıkça da daha kırılgan huysuz olabiliyorlar e biz de şimdi hassas bir dönemdeyiz çakışınca böyle şeyler oluyor, haklısın ama misafir sonuçta boşverr. Birlikte kalmak da vardıyerimseniben

Herşeye ağlayasım geliyorkaydirigubbakcemile3Anlamadım gitti. Sinirlenme çok sık olmuyor ama daha bir duygusalım. Ahh ahhh eskiden kolay kolay mümkün değil 1 damla bile akıtmazdımsırnaşık şey

bende tam tersi normalde cok sulu gözlü olduğum halde suan ağlamıyorum öle herseye:)) bizde duygusallık kısmını babamız yasıyor daha cok:roflol:aniden bişeye sinirlenebiliyor sonrada sanki ben hamileyim diye gülüyor:roflol:nerdeyse benimle aşeriyor:roflol:

Gebelikten olsa gerek insanın tahammül sınırları çok çabuk zorlanıyor ama sakinliği elden bırakma..
Bu arada ablan içinde sevindim ne güzel beraber büyüteceksiniz..ona da hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.

slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum
Selam tatlım ,
hadi gözün aydın.Darısı benim gibi daha kalp atışlarını görmeyenlerin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…