2011 Nisan Anneleri

evet gebelikten galiba herşeye sinir oluyorum dışarı belli etmemeye çalışıyorum artık yapacak birşey yok oda bana bakmaya geldi zaten herşeyide yapıyor sağolsun bana birşey yaptırmıyor ama işte sinir olmamakta insanın elinde olan birşey değil.
ablam içinde teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.

sorma canım ben de bulantı yok bizimkinin sabah bulantıları başladı:roflol:işyerinde midem bulanıyor başım dönüyor diyormuş, arkadaşları da ortak taşıyorsunuz galiba demişlerNormalde de iştahlı ama daha da arttı iştahı:roflol:Bizim eşler daha çok belirti gösteriyor demekkizemuszemus

galiba öyle ben cok gülüyorum ama:roflol:hayatım doğumu da sen yapsan diyorum:))seninki de fenaymıs mide bulantısı bas dönmesi :roflol:bi de kıskanclığımız arttı bizim dün kardesiyle ilgilendim biraz 12 yasında ilgiyi kıskandık cocuğu da kıskanmasındakaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum

gözün aydın canım...
sağlıcakla kucakladığın günleride görürsün inş...

kızlar bu ense kalınlığı normal usg de mi ölçülüyor yoksa bu iş için özel usg mi var?
yani daha ayrıntılı daha net gözükmesi için?

Ayy valla aslında bizimkiler böyleyken çocuğa da pek gerek yokmuşBen de çok gülüyorum hele benim iştahsızlığım var ya o da akşam canım şunu istiyor diyince basıyorum kahkahayı:roflol:Kıskançlık ha valla alışkınlar tabi evde bizim ilgimiz hep onların üstüne, çocuk gelince bence biraz kıskanabilirler gibi geliyoryerimseniben

canım onu 3 boyutlu özel bi ultrasonla ölçüyor larmış o yüzden çoğu doktor kendi ölçmüyor hastanelerdeki ultrason uzmanlarına gönderiyor.

teşekkür ederim kızlar ama ben 3 kilo almışım şimdiden doktor kızdı ya

Valla canım doktorlarda bi kilo takıntısı anlamadım gitti. Sanki doğumun ertesi günü bizi podyuma çıkaracaklarkaydirigubbakcemile3Sen de ona kızsaydın aramızda 3 ün 5 in lafımı olur diyekaydirigubbakcemile3Benimkide öyle. İlk muayenede daha kafamı koymadan (bebek olup olmadığı kesin değildi ultrasonla bakacaktı) çok kilo almıyoruz kesinlikle dedi:roflol:Ben de tabi bismillah bi rahatça yatsaydım bebişe baksaydık dedim içimden tabikaydirigubbakcemile3

Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş

Merhaba Keja satlarımız aynı benimde 2 temmuz. bebişin nasıl sen nasılsın?benim bulantılarım baya vardı cmt serum yedim 2 lt. şimdi kullandığım vitaminin faydasını gördüm gibi daha dinç yaptı beni. ama uykuyla başım dertte.akşamalrı tavuk gibi erkenden yatıyorum.sosyal hayatım bitti yerimsenibensen nasılsın drun 2li testi ne zaman yapacakmış ense kalınlığına baktılarmı

kıskanacağından eminim artık dün köpürdü sen benimle ilgilenmiyorsun diye:roflol: gülmemek mümkün olmuyor gecen hafta her gün elinde kilo kilo domatesle geldi canı istiyormus:roflol: her gün ayrı ruh halioluyor hamilelik diyorum bende:))bakalım benle kilo alıcak mıkaydirigubbakcemile3

ay evet tatlım ya ama ben birazda rezil oldum doktor bana 15 kg kadar izin veriyorum sana demişti bende 9 kg le bitiricem hamileliği demiştim görücez dedi :roflol: bugün 9 kiloyla doğuracak didem 2 ayda 3 kilo aldı diye biton güldü bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benim kocada baba ayağına yatıyor ben artık baba olucam şöyle yapmam lazım böyle yapmam lazım diye geziyo ortada bide ben çok bonibon filan yiyiyorum onlara dadanıyo ağlak ağlak yüzüme bakıp ben yiyebilimiyim diyo saolsun ondan bana bişey kalmıyor

Domates ha, iyi iyi bebişe de kan yapar yesin bol bol:roflol:Napalım idare etcez hamişlerimizikaydirigubbakcemile3Kesin alırlar, dün ilk defa 1 parça çikolata yedim ama hemen midem fena oldu benimki koca kare çikolatayı indirdi mideye:roflol:Bir de bana diyorki bebişimiz olacak aşkım ama senin ilk bebeğin benim demi diyorohaoldumsmileevet dedim ben de artık, küçül de cebime gir diyemedim :roflol:işimiz iş valla

ayy üzülme canım ya kiloyuda cok takıntı yapma doktor her ne kadar yapsa da.. biz zaten yeterince takıyoruz bi de baskaları kilo almıssın diyince iyice sinir oluyor insan.. bosver tatlım bebişin iyiyyse gerisi boşzemuszemus

ay canım seninki de mi:roflol:hamile babalar bizimkiler

doktorcum bildiğimi okumayayım sizin sözünüzü tutup 15 ile tamamlayayım dedim, ben söz dinleyen hamileyim dersinzemuszemusHiç birşey olmaz canım 9 kilo zaten az. Merak etme biz çıtır ve güzel anne olacağız. Yediklerinden çok kısmadan biraz dikkat edersin hepsi bu:1hug:

eyvahedigeldismilebi benim kociş deilmiş iyi barikaydirigubbakcemile3doğumdan sonra düzelir onlarında hormonlarıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…