- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.461
Gebelikten olsa gerek insanın tahammül sınırları çok çabuk zorlanıyor ama sakinliği elden bırakma..
Bu arada ablan içinde sevindim ne güzel beraber büyüteceksiniz..ona da hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.
[/I][/B]
bende tam tersi normalde cok sulu gözlü olduğum halde suan ağlamıyorum öle herseye:)) bizde duygusallık kısmını babamız yasıyor daha cok:roflol:aniden bişeye sinirlenebiliyor sonrada sanki ben hamileyim diye gülüyor:roflol:nerdeyse benimle aşeriyor:roflol:
sorma canım ben de bulantı yok bizimkinin sabah bulantıları başladı:roflol:işyerinde midem bulanıyor başım dönüyor diyormuş, arkadaşları da ortak taşıyorsunuz galiba demişlerNormalde de iştahlı ama daha da arttı iştahı:roflol:Bizim eşler daha çok belirti gösteriyor demekkizemuszemus
slm kızlarrrr
bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm sonunda çok mutluyum
galiba öyle ben cok gülüyorum ama:roflol:hayatım doğumu da sen yapsan diyorum:))seninki de fenaymıs mide bulantısı bas dönmesi :roflol:bi de kıskanclığımız arttı bizim dün kardesiyle ilgilendim biraz 12 yasında ilgiyi kıskandık cocuğu da kıskanmasındakaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım...
sağlıcakla kucakladığın günleride görürsün inş...
Selam kızlar allah nasip ederse bende 2011 nisan annesi olucam sat 2 temmuz yaş 27 muhtemelk doğum tarihi 8 nisan allah hepimie sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş isteğen herkese bu duyguyu yaşatır inşş
Ayy valla aslında bizimkiler böyleyken çocuğa da pek gerek yokmuşBen de çok gülüyorum hele benim iştahsızlığım var ya o da akşam canım şunu istiyor diyince basıyorum kahkahayı:roflol:Kıskançlık ha valla alışkınlar tabi evde bizim ilgimiz hep onların üstüne, çocuk gelince bence biraz kıskanabilirler gibi geliyoryerimseniben
Valla canım doktorlarda bi kilo takıntısı anlamadım gitti. Sanki doğumun ertesi günü bizi podyuma çıkaracaklarkaydirigubbakcemile3Sen de ona kızsaydın aramızda 3 ün 5 in lafımı olur diyekaydirigubbakcemile3Benimkide öyle. İlk muayenede daha kafamı koymadan (bebek olup olmadığı kesin değildi ultrasonla bakacaktı) çok kilo almıyoruz kesinlikle dedi:roflol:Ben de tabi bismillah bi rahatça yatsaydım bebişe baksaydık dedim içimden tabikaydirigubbakcemile3
bu arada kaçıncı haftandasın dscopur? Ben de maalesef çizelgeler çıkmıyor
kıskanacağından eminim artık dün köpürdü sen benimle ilgilenmiyorsun diye:roflol: gülmemek mümkün olmuyor gecen hafta her gün elinde kilo kilo domatesle geldi canı istiyormus:roflol: her gün ayrı ruh halioluyor hamilelik diyorum bende:))bakalım benle kilo alıcak mıkaydirigubbakcemile3
ay evet tatlım ya ama ben birazda rezil oldum doktor bana 15 kg kadar izin veriyorum sana demişti bende 9 kg le bitiricem hamileliği demiştim görücez dedi :roflol: bugün 9 kiloyla doğuracak didem 2 ayda 3 kilo aldı diye biton güldü bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
benim kocada baba ayağına yatıyor ben artık baba olucam şöyle yapmam lazım böyle yapmam lazım diye geziyo ortada bide ben çok bonibon filan yiyiyorum onlara dadanıyo ağlak ağlak yüzüme bakıp ben yiyebilimiyim diyo saolsun ondan bana bişey kalmıyor
ay evet tatlım ya ama ben birazda rezil oldum doktor bana 15 kg kadar izin veriyorum sana demişti bende 9 kg le bitiricem hamileliği demiştim görücez dedi :roflol: bugün 9 kiloyla doğuracak didem 2 ayda 3 kilo aldı diye biton güldü bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Domates ha, iyi iyi bebişe de kan yapar yesin bol bol:roflol:Napalım idare etcez hamişlerimizikaydirigubbakcemile3Kesin alırlar, dün ilk defa 1 parça çikolata yedim ama hemen midem fena oldu benimki koca kare çikolatayı indirdi mideye:roflol:Bir de bana diyorki bebişimiz olacak aşkım ama senin ilk bebeğin benim demi diyorohaoldumsmileevet dedim ben de artık, küçül de cebime gir diyemedim :roflol:işimiz iş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?