2011 Nisan Anneleri

kızlar aslında bir de hamile eşler forumu oluşturmak lazımsempatiksalakcinnihangimizinkinin hangi haftalarda ne şikayetleri, ne belirtileri var takip etmemiz lazım. yazık onlar hassas bir dönemdeler şimdi

kızlar aslında bir de hamile eşler forumu oluşturmak lazımsempatiksalakcinnihangimizinkinin hangi haftalarda ne şikayetleri, ne belirtileri var takip etmemiz lazım. yazık onlar hassas bir dönemdeler şimdi

iyi fikir hayatım..dün gece eşim bari bu dönem de yapma diyor ne dönemi dedim hamilelik dedi yakaydirigubbakcemile3yalnızbırakmamamz gerekiyor zor dönemde kocalarımız:))

iyi fikir hayatım..dün gece eşim bari bu dönem de yapma diyor ne dönemi dedim hamilelik dedi yakaydirigubbakcemile3yalnızbırakmamamz gerekiyor zor dönemde kocalarımız:))

:roflol:Onlar bizi güldürüyor Allah başımızdan eksik etmesin. Benim bir arkadaşımın eşi isteyerek çocuk sahibi oldukları halde doğuma kadar kabullenemedi, depresyona girdi. Eve gelmedi gecelerce, arkadaşıma tavırları değişti. Doğduktan sonra alıştı. Şimdi iyiler çok şükür. Böyleleri de var:1no2:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar sizinde göbüşünüz çıktımı ben hamile bluzu aldım bile lcw den çok tatlı bişey bu arada çok güzel giyisiler var lcw de hamileler için bi gidin bakın derim fiyatlarda oldukça uygun

haklısın canım daha beteri de var böyle iyiyiz hepimiz hamileyiz evde sankikaydirigubbakcemile3

kızlar sizinde göbüşünüz çıktımı ben hamile bluzu aldım bile lcw den çok tatlı bişey bu arada çok güzel giyisiler var lcw de hamileler için bi gidin bakın derim fiyatlarda oldukça uygun

Benim daha çıkmadı:1no2:Evet ben de duymuştum ama galiba her lcw de olmuyor belli bölgelerdekinde oluyor ve benim arkadaşım gittiğinde hamilelerle ilgili birkaç kıyafet getiriyoruz o da hemen bitiyor, yakalama şansınız düşük demişler ama belki izmir için geçerlidir

cinsiyet konusun da bişey yok canım henüz pek kimsede bakalım 2li testlerde belli olanlar olur belki testte kullanılan ultrason daha ayrıntılı die biliyorum..

büyük mağazalarında var internette yazıyor hangi mağazalarda hamile reyonu olduğu

Bende halensten mi tam ismini hatırlayamadım internet üzerinden daha boyle 7-8 aylık olunca giyebileceğim bi tunik aldım..ama pantolon falan almam lazım eskilerinin düğmesini kapatamıyorum..sempatiksalakcinniBirde daha patronuma hamis olduğumu söyleyemedim.:roflol:Nsl lafa başlayacağımı da bilemiyorum..gerçi fazlada göremedimki uygun ortamda olmadı:1rolleyes:

tatlım hamile pantalonlarının en küçüğü 38 beden ve bede çok kötü durdu ama ben çözümü buldum pantolonlarımın ilik yerine bebe lastiği düğümledim istediğim kadar gevşetip lastiği düğmeye geçiriyorum uzun tunik giyince hiiiç belli olmuyor aklınızda bulunsun

bence o hep kilo değildir canım...
hamilelikte şişkinlikte çok oluyor...
birde kafana onu takıp sitres olma canım..

canım onu 3 boyutlu özel bi ultrasonla ölçüyor larmış o yüzden çoğu doktor kendi ölçmüyor hastanelerdeki ultrason uzmanlarına gönderiyor.
bende farklı bir usg dir diye düşünüyorrum..
ama bazı arkadaşların kendi dr ları ölçüm yaptı...
acaba dr larmı başka usg yle ölçtü...

yok tatlım takmayacağım zaten. yapan doktorlar var ama çoğu doktor o riski almıyor yani çok düzgün yapılması lazım o yüzden uzmana gönderiyorlar herhalde yapanların usg si daha gelişmiştir normallerle olmaz sanırım bilmiyorumkismile

bunu bende yapmıştım ama yemek yediğimde falan lastik pek bi gerilmiş etimi acıtmıştı..lastiği tam ayarlayamamış çok sıkmıştım sanırım:roflol:

İstanbulda oturan hami(ş)ler, sultan medical hastanesinin nsl old duyan oldu mu..Ben kontrollerime hep oraya gidiyorum ama emin değilim davem etsem mi etmesemmi diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…