- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.481
eyvahedigeldismilebi benim kociş deilmiş iyi barikaydirigubbakcemile3doğumdan sonra düzelir onlarında hormonlarıkaydirigubbakcemile3
Merhaba Keja satlarımız aynı benimde 2 temmuz. bebişin nasıl sen nasılsın?benim bulantılarım baya vardı cmt serum yedim 2 lt. şimdi kullandığım vitaminin faydasını gördüm gibi daha dinç yaptı beni. ama uykuyla başım dertte.akşamalrı tavuk gibi erkenden yatıyorum.sosyal hayatım bitti yerimsenibensen nasılsın drun 2li testi ne zaman yapacakmış ense kalınlığına baktılarmı[/QU
MERHABA DUYGUŞ BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BENDE ELEVİTİ KULLANIYORUM BAŞINDAN BERİ MİDE BULANTILARIM OLDU AMA AZALDI E TABİ ALLAHIN İZNİYLE ARTIK ÜÇÜNCÜ AYIN SONUNA DOĞRU YAKLAŞIYORUZ BU ARADA BEN 2'Lİ TEST YAPTIRMIYCAM KAFA KARIŞTIRDIĞINA İNANIYORUM BU TESTLERİN ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BEBKLER NASİP EDER.
BU ARADA CİNSİYETLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI MI ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUMsositososito
kızlar aslında bir de hamile eşler forumu oluşturmak lazımsempatiksalakcinnihangimizinkinin hangi haftalarda ne şikayetleri, ne belirtileri var takip etmemiz lazım. yazık onlar hassas bir dönemdeler şimdi
iyi fikir hayatım..dün gece eşim bari bu dönem de yapma diyor ne dönemi dedim hamilelik dedi yakaydirigubbakcemile3yalnızbırakmamamz gerekiyor zor dönemde kocalarımız:))
kızlar aslında bir de hamile eşler forumu oluşturmak lazımsempatiksalakcinnihangimizinkinin hangi haftalarda ne şikayetleri, ne belirtileri var takip etmemiz lazım. yazık onlar hassas bir dönemdeler şimdi
Merhaba Keja satlarımız aynı benimde 2 temmuz. bebişin nasıl sen nasılsın?benim bulantılarım baya vardı cmt serum yedim 2 lt. şimdi kullandığım vitaminin faydasını gördüm gibi daha dinç yaptı beni. ama uykuyla başım dertte.akşamalrı tavuk gibi erkenden yatıyorum.sosyal hayatım bitti yerimsenibensen nasılsın drun 2li testi ne zaman yapacakmış ense kalınlığına baktılarmı[/QU
MERHABA DUYGUŞ BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BENDE ELEVİTİ KULLANIYORUM BAŞINDAN BERİ MİDE BULANTILARIM OLDU AMA AZALDI E TABİ ALLAHIN İZNİYLE ARTIK ÜÇÜNCÜ AYIN SONUNA DOĞRU YAKLAŞIYORUZ BU ARADA BEN 2'Lİ TEST YAPTIRMIYCAM KAFA KARIŞTIRDIĞINA İNANIYORUM BU TESTLERİN ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BEBKLER NASİP EDER.
BU ARADA CİNSİYETLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI MI ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİYORUMsositososito
Canım daha 1 arkadaşın belli oldu. Kız bebişdi. Başka da belli olan yok maalesef. Daha erken sanırım
:roflol:Onlar bizi güldürüyor Allah başımızdan eksik etmesin. Benim bir arkadaşımın eşi isteyerek çocuk sahibi oldukları halde doğuma kadar kabullenemedi, depresyona girdi. Eve gelmedi gecelerce, arkadaşıma tavırları değişti. Doğduktan sonra alıştı. Şimdi iyiler çok şükür. Böyleleri de var:1no2:
kızlar sizinde göbüşünüz çıktımı ben hamile bluzu aldım bile lcw den çok tatlı bişey bu arada çok güzel giyisiler var lcw de hamileler için bi gidin bakın derim fiyatlarda oldukça uygun
haklısın canım daha beteri de var böyle iyiyiz hepimiz hamileyiz evde sankikaydirigubbakcemile3
Benim daha çıkmadı:1no2:Evet ben de duymuştum ama galiba her lcw de olmuyor belli bölgelerdekinde oluyor ve benim arkadaşım gittiğinde hamilelerle ilgili birkaç kıyafet getiriyoruz o da hemen bitiyor, yakalama şansınız düşük demişler ama belki izmir için geçerlidir
kızlar sizinde göbüşünüz çıktımı ben hamile bluzu aldım bile lcw den çok tatlı bişey bu arada çok güzel giyisiler var lcw de hamileler için bi gidin bakın derim fiyatlarda oldukça uygun
Bende halensten mi tam ismini hatırlayamadım internet üzerinden daha boyle 7-8 aylık olunca giyebileceğim bi tunik aldım..ama pantolon falan almam lazım eskilerinin düğmesini kapatamıyorum..sempatiksalakcinniBirde daha patronuma hamis olduğumu söyleyemedim.:roflol:Nsl lafa başlayacağımı da bilemiyorum..gerçi fazlada göremedimki uygun ortamda olmadı:1rolleyes:
bence o hep kilo değildir canım...ay evet tatlım ya ama ben birazda rezil oldum doktor bana 15 kg kadar izin veriyorum sana demişti bende 9 kg le bitiricem hamileliği demiştim görücez dedi :roflol: bugün 9 kiloyla doğuracak didem 2 ayda 3 kilo aldı diye biton güldü bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende farklı bir usg dir diye düşünüyorrum..canım onu 3 boyutlu özel bi ultrasonla ölçüyor larmış o yüzden çoğu doktor kendi ölçmüyor hastanelerdeki ultrason uzmanlarına gönderiyor.
bence o hep kilo değildir canım...
hamilelikte şişkinlikte çok oluyor...
birde kafana onu takıp sitres olma canım..
bende farklı bir usg dir diye düşünüyorrum..
ama bazı arkadaşların kendi dr ları ölçüm yaptı...
acaba dr larmı başka usg yle ölçtü...
tatlım hamile pantalonlarının en küçüğü 38 beden ve bede çok kötü durdu ama ben çözümü buldum pantolonlarımın ilik yerine bebe lastiği düğümledim istediğim kadar gevşetip lastiği düğmeye geçiriyorum uzun tunik giyince hiiiç belli olmuyor aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?