- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.921
Bende uyguladığım bir yöntem var...Kime denediysem hep tuttu...Alyansınızı bir ipe geçiriyorsunuz...Sonra alyansı ve ipi göbeğinizin veyada avucunuzun üstüne koyup yavaşça ipinden çekerek kaldırıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek...Bunu birkaç defa seniyorsunuz...Mesela bende tek ve erkek çıkıyor...Tek erkek annesi olacağım herhalde bendede tutarsa...
kızlaaaarrrrrr bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor %90 kız dedi okadar mutlu oldumki 2li tarama testi için gitmiştik herşey okadar net görünüyorki cinsel organını bile gördük allah sizinde gönlünüze göre versin...buarada aranızda biga ya yakın oturan varsa can özel hastanesini aşırı tavsiye ederim çok güzel bir hastane muayene 35 tl test 40 tl 75 tl ye hepsini halettik çok uygun geldi bana ve değer herşeye...
Bende uyguladığım bir yöntem var...Kime denediysem hep tuttu...Alyansınızı bir ipe geçiriyorsunuz...Sonra alyansı ve ipi göbeğinizin veyada avucunuzun üstüne koyup yavaşça ipinden çekerek kaldırıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek...Bunu birkaç defa seniyorsunuz...Mesela bende tek ve erkek çıkıyor...Tek erkek annesi olacağım herhalde bendede tutarsa...
Merhaba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim miniğim 2,5 m olmuş :asigim:
Dün bi arkadaş ciğer yiyebilirmiyim diye sormuştu bende bugün doktoruma sordum yiyebilirsin tabi dedi iyi pişirdikten sonra hiç bi sorun yok dedi..
bu konuda merakta olanlar varsa bilgileri olsun istedim a.s.
Kızlar bence çin ve rus takvimi gibi şeylere inanmayın.Ben bildiğim tutmayan çok var.Zaten % 50 ihtimal var ya tutacak ya tutmayacak.
Bu arada çok komik bir olay oldu.Bir öğrencimin annesi hamileydi yaz tatiline girmeden.Kız olacaktı ve hatta öğrencim çok heyecanlıydı ismini ben koyucam öğretmenim demişti.Dün sordum,kardeşin doldu mu adını ne koydunuz dedim.Evet doğdu öğretmenim,adını yunus koyduk dedi :))) Ben şok tabi. Hani kız olacaktı dedim. Sormayın doktor 7. aya kadar kız demişti ama sonra erkek olduğunu söyledi dedi.Valla ne kötü ya.7. ay yine iyi.Benim kuzenim kız beklerken erkek doğurdu.Herşeyini de almıştı pembe pembe.İnşallah böyle durumlar yaşamayız.Sanırım ara renkler almak lazım ne olur ne olmaz diye.
bende ki cinsiyet tahmini sonucları
1. çin takvimi = kız
2. rus takvimi = kız
3. göbek deliği = aşağı dogru çıkıyor gene kız
4. kan yenileme bende en son yenilenmiş çıkıyor yani yine kız ben 33 yasındayım eşim 31 yasında
5. bıçak makas oalyında ben önce makası seçip son anda bıçağa oturdum ama annem aklından önce hangisi geçiyorsa o olur dedi yani bıcaga da otursam aklım makasta oldugu için gene kızmıs
haftaya cinsiyetimiz belli olabilir sonucu size yazarım
kızlaaaarrrrrr bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendim doktor %90 kız dedi okadar mutlu oldumki 2li tarama testi için gitmiştik herşey okadar net görünüyorki cinsel organını bile gördük allah sizinde gönlünüze göre versin...buarada aranızda biga ya yakın oturan varsa can özel hastanesini aşırı tavsiye ederim çok güzel bir hastane muayene 35 tl test 40 tl 75 tl ye hepsini halettik çok uygun geldi bana ve değer herşeye...
merhaba bende çanakkaledeyim. bu biga çanakkale biga değilmi. benim de bi arkadasım orda doğum yaptı ve çok memnun. ben çanakkaklede doktor sıkıntısı çekiyorum. özellerin hepsi kapandı. devlete gidince odasında çoğu doktorun ultrason yok hastanede 1 tane ultrason var oda bazen 20 gün sonraya sıra veriyor. acayip iğrenç bi durum. acab bende bigayamı gitsem. o kadar yolda gözümde büyüyor açıkçası. ama iyi olduğunu bende duydum..
gözün aydın Bambikiim..
meleklerimiz büyüyor ne güzel..bende son kontrole gittiğimde 2,5 cmdi..
bakalım şimdi ne kadar olacak,en az 5 cm olacak diye tahmin ediyorum ama..
ne kadar çabuk büyüyorlaar:asigim:
eveet fazla kulak asmamak lazım,ama işte kadınlar helede hamile olunca
meraktan ne kurtulurkaydirigubbakcemile3
ama ben şeyi anlamıyorum doktor 7.aya kadar kız demiş peki hiçmi
anne babaya göstermemiş bak bu cinsel organı kız,yada erkek diyee..
ben gözümle görmesem zor inanırım şahsen..ki ileriki aylarda daha anlaşılır olacaktır..
canım zaten senin kızın olacak,ben ilk haftalardan beri böyle hissediyorum..
mesela benimde oğlum olacak bunu da çok güçlü hissediyorum..zaten rüyamda hep oğlumu görüyorum :asigim:
kız çıkarsa artık benim için baya sürpriz olacak,hep bir kızım olsun isterdim ama
şimdi anlıyorum ki hiç önemli değilmiş,sağlıklı çocuk sahibi olmak aslında daha zor
gözün aydın canım..hayırlı olsun inşallaah...
ilk kızımız geldi hadi bakalım..senin mide bulantıların çokmuydu,nasıl geçirdin 11 haftayı?
geçmiş olsun canım..seninde sıkıntı üzerine sıkıntı geliyor gibi..Kızlar merhaba...Nasılsınız??? Ben daha yeni eve geldim yemek yapcam daha( Dün gece kötüydüm bir gaz sancısı girdi tam yatarken fena oldum...Bugün doktora sordum gazdır korkma dedi.Kabızlığı atlatamazsam ilaç vereceğini söyledi (
Bu arada 2li test sonucumuda aldım normal çıktı herşey 5000de 1 oranında riskli çıkmış.
Cinsiyet merakları sürüyor ama daha bekletcek minikler bizi anlaşılan :)))
selam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...
merhaba arkadaşlara.a.s.
maşşalllah cinsiyetleri öğrenenler bile olmuş...
ama ben bu aylardaki tahminlere pek güvenmiyorum...
rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsinde kız erkek hiç önemli değil..
kızlar bugün 2 li teste gittim ama bebişim çok inat çıktı....
maşşallah çok hareketliydi ama bir türlü dr un ölçeceği pozisyona gelmedi...
1.5 saat aralıklarla 3 kere utrasona girdim çıktım...
dr baya uğraştı...ama olmadı...
dr bu ölçüm önemli böyle ölçersek yanlış olur yarına erteleyelim dedi...
yarın yine gideceğim...
hayırlısı artık inş değer iyi çıkar...
dr ne inatçı bebekmiş dedi:)))
annemde söyledik desene sizin çekeceğiniz var diyor:)))
bu arada maşallah bebeşim büyümüş...
12+2 günlük çıktı...5.5 cm de boyu...
bu koç bebekleri öyle ne yazıkki,çok harketli olacaklar çook..
annelere yeni spor merkezleri geliyooor..kaydirigubbakcemile3
olsun haretket iyidir,bereket getirir..
inş.bugün uslu durur yaramaz da testini yaptırabilirsin Fadikcim..
oooo maşallllaah nasılda büyümüş
sana hissettiğimini söylüyeyim mi izin verirsen..
senin de oğlun olacak gibi hissediyorum..tabi sadece benim hissim buopuyorumnanaktan
kızlar günaydın ben 2 gundur rapor aldım evde ıstırahatdeydım üşütmüşüm çok fenaydım bugun daha ıyıyım evde ful yattım uyudum zaten uyumaya ıhtıyacımda vardı.uyuyamadıgım zamanlarda huzursuz mutsuz oluyordum,şimdi mutlu huzurluyum çok şükür.
bebişleriniz nasıl?
Hazırlı uğurlu olsun baybiciğim, anasının kızı olacak. Arkadaşlar bir bir öğreniyor bakalım. bende 7 ekimde gittiğimde soracam, gösterise ufaklık bizde öğreniriz artık.
benim başından beri hiç mide bulantım olmadı sadece kasık ağrım ve göğüs ağrım oldu kızım beni hiç üzmüyor anlıcanız hele buaralar koş deseler koşarım bile ama bebeğim zaten çok hareketli çıktı ölçümleri zor yaptı doktor bide ben koşarsam o içerde nabar bilmem :))))
sağol arkadaşım eğer doktor %90 kız demeseydi bukadar erken söylemezdım sizede ama cok yuksek deger oldugu için artık kesin gibi.ultrason görüntülerinide cd ye çekti doktor zırt pırt özleyınce bakıyom artık :))))kadınlar kulubu vesile oldu bu ovulasyon testini kullanmamda o topiği çok okudum denedim ve ilk seferinde tuttu allah şükür..
Hayırlı yazacaktım, hazırlı olmuş. eee bizde teyze olarak heycanlandık tabi. Kızlar biz bayble ovulasyon testi yaparak hamiş kalıp nisan annelerine geldik. ikimizinkide aynı gün. Doğumumuz 14 nisan görünüyor.
inşallah hepiniz gittiğinizde doktora öğrenirsiniz kızlar çok daha değişik bir duygu hepsinden ayrı.kızımızın adı da belli ELA koyucaz inşallah artık ela kızım diye sevicem bundan sonra bebeğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?