2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar,
Cuma gününüz hayırlı olsun..

Ben bu hafta sistemini bilmiyordum..
Ayrıca cinsiyet belirlemede bende şöyle birşey duymuştum..
"Hamile bayana fark ettirilmeden başından tuz sepeleniyor..Tuzu serptikten sonra hamile belli bi süre sonra ilk önce burnunu ellerse erkek , ağzını ellerse kız olurmuş"

Bende uyguladığım bir yöntem var...Kime denediysem hep tuttu...Alyansınızı bir ipe geçiriyorsunuz...Sonra alyansı ve ipi göbeğinizin veyada avucunuzun üstüne koyup yavaşça ipinden çekerek kaldırıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek...Bunu birkaç defa seniyorsunuz...Mesela bende tek ve erkek çıkıyor...Tek erkek annesi olacağım herhalde bendede tutarsa...

bunu hamile kalmadan önce arkadaşım yapmıştı bana ve erkek çıkmıştı..

merhaba bende çanakkaledeyim. bu biga çanakkale biga değilmi. benim de bi arkadasım orda doğum yaptı ve çok memnun. ben çanakkaklede doktor sıkıntısı çekiyorum. özellerin hepsi kapandı. devlete gidince odasında çoğu doktorun ultrason yok hastanede 1 tane ultrason var oda bazen 20 gün sonraya sıra veriyor. acayip iğrenç bi durum. acab bende bigayamı gitsem. o kadar yolda gözümde büyüyor açıkçası. ama iyi olduğunu bende duydum..

bu yöntemi bana da görümcem söylemişti yaptık erkek çıktı ama bakalım hayırlısı...

bu arada herkese merhaba...

gözün aydın Bambikiim..
meleklerimiz büyüyor ne güzel..bende son kontrole gittiğimde 2,5 cmdi..
bakalım şimdi ne kadar olacak,en az 5 cm olacak diye tahmin ediyorum ama..
ne kadar çabuk büyüyorlaar:asigim:

eveet fazla kulak asmamak lazım,ama işte kadınlar helede hamile olunca
meraktan ne kurtulurkaydirigubbakcemile3
ama ben şeyi anlamıyorum doktor 7.aya kadar kız demiş peki hiçmi
anne babaya göstermemiş bak bu cinsel organı kız,yada erkek diyee..
ben gözümle görmesem zor inanırım şahsen..ki ileriki aylarda daha anlaşılır olacaktır..

canım zaten senin kızın olacak,ben ilk haftalardan beri böyle hissediyorum..
mesela benimde oğlum olacak bunu da çok güçlü hissediyorum..zaten rüyamda hep oğlumu görüyorum :asigim:
kız çıkarsa artık benim için baya sürpriz olacak,hep bir kızım olsun isterdim ama
şimdi anlıyorum ki hiç önemli değilmiş,sağlıklı çocuk sahibi olmak aslında daha zor

gözün aydın canım..hayırlı olsun inşallaah...
ilk kızımız geldi hadi bakalım..senin mide bulantıların çokmuydu,nasıl geçirdin 11 haftayı?

Hazırlı uğurlu olsun baybiciğim, anasının kızı olacak. Arkadaşlar bir bir öğreniyor bakalım. bende 7 ekimde gittiğimde soracam, gösterise ufaklık bizde öğreniriz artık.

Hayırlı yazacaktım, hazırlı olmuş. eee bizde teyze olarak heycanlandık tabi. Kızlar biz bayble ovulasyon testi yaparak hamiş kalıp nisan annelerine geldik. ikimizinkide aynı gün. Doğumumuz 14 nisan görünüyor.

evet canım çanakkale biga bende bandırmadan gittim 1 saat çekiyor burdan orası gözümde büyümedi hiç sende gidersen eğer değdiğini görüceksin canım.doktorun kendı odasında ultrason zaten başka yere götürmüyor hatta doktorun adınıda vereyım NECMETTİN HURK elimde olsa orda doğum yaparım sıgortalılara normal doğum 200 sezeryan 300 fiyatda cok uygun ama gıtmem zor doguma.3lü ve 4lü testler için oraya gidicem ama mutlaka.

benim başından beri hiç mide bulantım olmadı sadece kasık ağrım ve göğüs ağrım oldu kızım beni hiç üzmüyor anlıcanız hele buaralar koş deseler koşarım bile ama bebeğim zaten çok hareketli çıktı ölçümleri zor yaptı doktor bide ben koşarsam o içerde nabar bilmem :))))

geçmiş olsun canım..seninde sıkıntı üzerine sıkıntı geliyor gibi..
gaz sancıları felaket oluyor eveet..çok ilginç önceden sadece yediklerimden diye
düşünürdüm ama öyle değilmiş,çünkü bir yediğimde dakikalar içinde gaz yapıyor
diğer yediğimde hiç öyle birşey yok..üşütmemek de gerekiyor sanırım karın bölgesini..
test sonucun hayırlı olsun,inş.bizde güzel sonuçlar alırız böylee..ense kalınlığı nasıl çıktı?

hoşgeldin rebeca,
Allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin..ne güzel sen 2 çocuğu aradan çıkarmışsın hemen..kaç yaşındasın canım?

geçmiş olsun,amaan dikkat et..bende geçirdim 2 gün yattım baya düzeldim..
bol bol ılık limon+bal+su birde limonlu ılık ıhlamur iç..bol sıvı al yani..suyun içinede
hep limon sık..ben öyle kısa sürede atlattım..inş.çabucak geçer

Hazırlı uğurlu olsun baybiciğim, anasının kızı olacak. Arkadaşlar bir bir öğreniyor bakalım. bende 7 ekimde gittiğimde soracam, gösterise ufaklık bizde öğreniriz artık.

sağol arkadaşım eğer doktor %90 kız demeseydi bukadar erken söylemezdım sizede ama cok yuksek deger oldugu için artık kesin gibi.ultrason görüntülerinide cd ye çekti doktor zırt pırt özleyınce bakıyom artık :))))kadınlar kulubu vesile oldu bu ovulasyon testini kullanmamda o topiği çok okudum denedim ve ilk seferinde tuttu allah şükür..

aaa ne güzeel..gerçi bende öyle geçirdim..
bende aynen öylee kendimi çok iyi hissediyorum..
bazen koşmak geliyor içimden ama duraksıyorum hemen..
vücut hareket istiyor galibaakaydirigubbakcemile2

maşallah meleğine, ne mutlu sana cinsiyetinide ögrenmişsin, bende çok özlüyorum meleğimi ankaradaki dr umdan isteyeceğim bende cd ye çekmesini.

ozaman siz hamile kaldığınız günü tam olarak biliyorsunuz..aklinialirimsmile
aramızda 1-2 gün var ama ben gününü net olarak hatırlayamıyorum
ama sanırım 15 temmuz:asigim:

inşallah hepiniz gittiğinizde doktora öğrenirsiniz kızlar çok daha değişik bir duygu hepsinden ayrı.kızımızın adı da belli ELA koyucaz inşallah artık ela kızım diye sevicem bundan sonra bebeğimi...

inşallah canım, ne güzel adıda hazır meleğinin....gerçi kız olursa bizimkide hazır ama erkeğe karar vermedik daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…