- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.941
ozaman siz hamile kaldığınız günü tam olarak biliyorsunuz..aklinialirimsmile
aramızda 1-2 gün var ama ben gününü net olarak hatırlayamıyorum
ama sanırım 15 temmuz:asigim:
Benimde ilk ovulasyon kullandığım ay oldu, kısmet işte, çok uğraştık 1 yılın sonunda mevlam nasip etti. tam bebek tedavisine başlıyordum, randevusu bile hazırdı, bebeğimi görmeye gittik.sağol arkadaşım eğer doktor %90 kız demeseydi bukadar erken söylemezdım sizede ama cok yuksek deger oldugu için artık kesin gibi.ultrason görüntülerinide cd ye çekti doktor zırt pırt özleyınce bakıyom artık :))))kadınlar kulubu vesile oldu bu ovulasyon testini kullanmamda o topiği çok okudum denedim ve ilk seferinde tuttu allah şükür..
evet ovulayon yapınca gününü biliyorsun. Ateşimide ölçüyordum. o hafta beraberlikte çok sık olmadı. Rabbim nasip etti çok şükür.ozaman siz hamile kaldığınız günü tam olarak biliyorsunuz..aklinialirimsmile
aramızda 1-2 gün var ama ben gününü net olarak hatırlayamıyorum
ama sanırım 15 temmuz:asigim:
inşallah hepiniz gittiğinizde doktora öğrenirsiniz kızlar çok daha değişik bir duygu hepsinden ayrı.kızımızın adı da belli ELA koyucaz inşallah artık ela kızım diye sevicem bundan sonra bebeğimi...
inşallah hepiniz gittiğinizde doktora öğrenirsiniz kızlar çok daha değişik bir duygu hepsinden ayrı.kızımızın adı da belli ELA koyucaz inşallah artık ela kızım diye sevicem bundan sonra bebeğimi...
kızlar günaydın,nasılsınız?
topiği açan arkadaş,beni de listeye eklersin ..
yaa ben 1 hafta içinde kafayı yemezsem iyidir.kontrolün 2 ekimde..ama bir hafatdır tüm şikayetlerim gitti.hapşırırken kasıklarımda gerilmeler,oturup kalkarken kasıklarımda sancılar,yatakta dönerken sancılar,kasık ağrıları,göğüslerdeki belirgin yeşil damarlar hepsi yok oldu.çıldırıcam,bebişime bişey mi oldu acaba.
lütfen yardım edin,benim gibi olanlar var mı?ben bugün 11 hafatlık oldum.
kızlar günaydın,nasılsınız?
topiği açan arkadaş,beni de listeye eklersin ..
yaa ben 1 hafta içinde kafayı yemezsem iyidir.kontrolün 2 ekimde..ama bir hafatdır tüm şikayetlerim gitti.hapşırırken kasıklarımda gerilmeler,oturup kalkarken kasıklarımda sancılar,yatakta dönerken sancılar,kasık ağrıları,göğüslerdeki belirgin yeşil damarlar hepsi yok oldu.çıldırıcam,bebişime bişey mi oldu acaba.
lütfen yardım edin,benim gibi olanlar var mı?ben bugün 11 hafatlık oldum.
slm kızlar günaydın nasılsınız? baya sohbetler etmişiz yine bebişler nasıl? cinsiyetlerde öğrenilmeye başlanmış maaşallah
isimlerde bulunmaya başlanmış..bizdede kız ismi hazır ama erkek ismi yok ben ve çevremdeki herkesde erkek hissediyoruz bakalım cinsiyeti öğrendikten sonra ciddi bir isim çalışmasına giricez.
eskilerde hep dede ve babanne isimleri konurmuş ama ben böle bişey yapmak istemiyorum .:)))
canım lilypie adresinden yaptım ben baska adreslerde var ama cizelgelerde zaten adres yazıyor biraz karısık ama(
burdaki aramadanmı giriyoruz tatlım orasını söyle yeter gerisini hallederim ben nerden gireceğimi bi türlü bulamadım bu arada sağol cevap yazdığın içinopuyorumnanaktan
canım burdaki aramadan değil direkt googlr dan artıp bulabilirsin farklı bir site kk değil çizelgeyi yaptıktan sonra link veriyor onu profilinn en alt kısmındaki yere kopyalayıp yapıstırıyorsun..önemli değil tatlım bugün biraz tenha topiğmiz kızlar yok kontrolleri vardı bende meraktan bekliyorumbilmiyorumkismile
benimde 7 ekimde bi türlü günler geçmiyo benim 9+3 yani 10 haftalık biraz problemli ama sürekli istifra ediyorum senin nasıl gidiyo gerçi iki gündür bira zsakinledim ama seviniyimmi üzülüyimmi bilemedim niye kesildi bulantılarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?