- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.961
benm kontrolümde 5 ekimde 2li test için..canım benim cok bulantım oluyordu ama istifra etmiyorum hiç 9 haftadan sonra benimde kesildi bulantılarım üzülme canım gayet normal yavas yavas gecicek artk bulantılar..meraklanma iyidir insallah bebişin ben gecen salı gördüm rahatladım
leegörkemm tatlım yoksun bugün kontrolün vardı merak ediyorum kacta gidiyorsun?bebiş iyidir insallah..
evet canım ben 22 temmuzda kaldım zaten ondan sonra adet gecikmeme kadar hep kasık ağrım oldu hatta eşime dıyordum kasığım ağrıyor acabamı dıye oda gecmişte böle acı tecrübemız oldugu için artık inanmam sana dıyordu ki meğer bebiş yoldaymış..
canım beni merak etmişsin. sabahtan bilgisayar başında değildim. giremedim nete. randevum 7 de ama dayanamadım erkene alın diye aradım maalesef erken saatler dolmuş en erken 18.15 de var ama 45 dk kar kardır:roflol:Bakalım çok heyecanlıyımeyvahedigeldismileMutlaka haber veririm ama ordan çıkışta arkadaşom bugün doğum yaptı onu ziyarete gideceğiz ancak 10 gibi evde oluruz akşam 10 gibi yazarım canımkaydirigubbakcemile5
bende yoksun diye öglen gittin sandım.az kalmıs canım bi kac saat sonra görürsün insallah bebişikaydirigubbakcemile3aksam bakarım ben yine dayanamam:roflol:
slm kızlar cinsiyet konularına girmişsiniz ya bugün kanalda arkadaşımın yeğenine 7 ayhep kız demişler ee doğal olarak kız eşyaları alınmış pembeli ama 7. aydan sonnra doktor erkek demiş şoke oldum ayy kötü durum kızerkek hayırlısı tabiki bu aradabenim bel ağrılarım kafamı koyar koymaz uyku halim bulantılrım eğerazalmazsaizne çıkıcam:sinifsinif:
şu an içim kıpır kıpıropuyorumnanaktantamam canım merakta bırakmam seni:1hug:sorularımı listeledim, çantama koydum adamı bayıltcamgece 10 da yazmamışsam merak etme hala doktora birşeyler soruyorumdurkaydirigubbakcemile3
adamcağız bayılacak desene kaydirigubbakcemile3bende 2li test için daha iyi bir hastane buldum bu gittiğim yerde ultrason aleti cok eski habire doktor deiştiriyorum yakafamçokkarıştı
canım nerden anladın eski olduğunu. ben doktorumunkinden başka görmediğim için ıyas yapamıyorum
selam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...
kızlar günaydın ben 2 gundur rapor aldım evde ıstırahatdeydım üşütmüşüm çok fenaydım bugun daha ıyıyım evde ful yattım uyudum zaten uyumaya ıhtıyacımda vardı.uyuyamadıgım zamanlarda huzursuz mutsuz oluyordum,şimdi mutlu huzurluyum çok şükür.
bebişleriniz nasıl?
Bende uyguladığım bir yöntem var...Kime denediysem hep tuttu...Alyansınızı bir ipe geçiriyorsunuz...Sonra alyansı ve ipi göbeğinizin veyada avucunuzun üstüne koyup yavaşça ipinden çekerek kaldırıyorsunuz daire çizerse kız ileri geri giderse erkek...Bunu birkaç defa seniyorsunuz...Mesela bende tek ve erkek çıkıyor...Tek erkek annesi olacağım herhalde bendede tutarsa...
merhaba arkadaslar ben 3 aylik hamileyim ve dun kanamam oldu dr a gittigimizde bebek cok sukur yasiyor hareket ediyor ama suyu azalmis dedi dusuk olmamasi icin igne verdi simdi kanamam kezildi ama kahverengi akintim var bebegime bisey olmasindan cok korkuyorum ya suyu tamamen biterse bu su nezaman nereye gitti onuda bilmiyorum boyle bisey yasayan var mi arkadaslar bebegime bisey olur mu
ben o kadar cok değiştirdim ki artık öğrendim iyisini kötüsünü:roflol:bu sefer son denemem burda zaten özel 2 hastane var ilk gittiğimden daha büyük bi yer yeni gideceğim yer..bu sefer de beğenmezsem artık ankaraya gidicem ya:gitme:
hadi bakalım hayırlısı olsun şeker bir kızın olur belki.kaçıncı bebişin ilk mi?bende ki cinsiyet tahmini sonucları
1. çin takvimi = kız
2. rus takvimi = kız
3. göbek deliği = aşağı dogru çıkıyor gene kız
4. kan yenileme bende en son yenilenmiş çıkıyor yani yine kız ben 33 yasındayım eşim 31 yasında
5. bıçak makas oalyında ben önce makası seçip son anda bıçağa oturdum ama annem aklından önce hangisi geçiyorsa o olur dedi yani bıcaga da otursam aklım makasta oldugu için gene kızmıs
haftaya cinsiyetimiz belli olabilir sonucu size yazarım
hayırlısıyla hep beraber inşallahselam kızlar... ben de nisan annesi olucam inşallah.. 11 haftalık hamileyim.... birbuçuk yaşında bi kızım var... 2009 mart annelerinden buraya geçiş yaptım... hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz umarım...
bende 6.aydan sonra almayı düşünüyrm krndimi heveslendirmek istemiyrmne güzel...şimdiden bebişlere bişey almak..sanırım 6 ay dan sonra bişeyler yapmaya başlarım die düşünüyorum..
aaaaaaaaa çok ilginç bunu yeni duydumGünaydın kızlar,
Cuma gününüz hayırlı olsun..
Ben bu hafta sistemini bilmiyordum..
Ayrıca cinsiyet belirlemede bende şöyle birşey duymuştum..
"Hamile bayana fark ettirilmeden başından tuz sepeleniyor..Tuzu serptikten sonra hamile belli bi süre sonra ilk önce burnunu ellerse erkek , ağzını ellerse kız olurmuş"
sakin ol canım zamanla şikayetler azalırmışkızlar günaydın,nasılsınız?
topiği açan arkadaş,beni de listeye eklersin ..
yaa ben 1 hafta içinde kafayı yemezsem iyidir.kontrolün 2 ekimde..ama bir hafatdır tüm şikayetlerim gitti.hapşırırken kasıklarımda gerilmeler,oturup kalkarken kasıklarımda sancılar,yatakta dönerken sancılar,kasık ağrıları,göğüslerdeki belirgin yeşil damarlar hepsi yok oldu.çıldırıcam,bebişime bişey mi oldu acaba.
lütfen yardım edin,benim gibi olanlar var mı?ben bugün 11 hafatlık oldum.
ayy allah korusun canım bol bol dua et.inşallah allahım size bağışlarmerhaba arkadaslar ben 3 aylik hamileyim ve dun kanamam oldu dr a gittigimizde bebek cok sukur yasiyor hareket ediyor ama suyu azalmis dedi dusuk olmamasi icin igne verdi simdi kanamam kezildi ama kahverengi akintim var bebegime bisey olmasindan cok korkuyorum ya suyu tamamen biterse bu su nezaman nereye gitti onuda bilmiyorum boyle bisey yasayan var mi arkadaslar bebegime bisey olur mu
sen uzman olmuşsun o zaman bu konudayerimsenibengittiğin hastanelerde değiştirin bu makineyi x marka alın bu çok eski dersin artıkkaydirigubbakcemile3hadi inşallah iyi bir yerdir ankaraya gerek kalmaz. kaç saat ankara yakındır gerçi
ay yapamadım sinir oldum ya neyse benimkide böyle kalsın artık :) bana kalsa her hafta dr gidicem ama eşim müsade etmiyo kızıyoda zaten bişey yemiyosun sen aç olursan oda aç olur diye ben yiyiyim diye alıyo kendi yiyiyo 7 ay sonra oda doğuracak kesin şimdiden kilo almaya başladı cinsiyeti belli olurmu acaba nerdeyse 12 haftalığın içinde olucak benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?