2011 Nisan Anneleri

ay yapamadım sinir oldum ya neyse benimkide böyle kalsın artık :) bana kalsa her hafta dr gidicem ama eşim müsade etmiyo kızıyoda zaten bişey yemiyosun sen aç olursan oda aç olur diye ben yiyiyim diye alıyo kendi yiyiyo 7 ay sonra oda doğuracak kesin şimdiden kilo almaya başladı cinsiyeti belli olurmu acaba nerdeyse 12 haftalığın içinde olucak benimki

evet hepimiz merak içindeyiz :)
hücre yenilenmesine rus takvimi diyorlar aynı şey yani.
göbek deliğinide bi arkadaş banada söyledi aşağı bakarsa erkek yukarı olursa kız oluyomuş.[/QUOTE]

Bende göbek deliği aşağıya bakarsa kız yukarı bakarsa erkek diye hatırlıyorum belkide kız istediğim için öle anlamışta olabilirim

leegörkemm tatlım yoksun bugün kontrolün vardı merak ediyorum kacta gidiyorsun?bebiş iyidir insallah..

canım beni merak etmişsin. sabahtan bilgisayar başında değildim. giremedim nete. randevum 7 de ama dayanamadım erkene alın diye aradım maalesef erken saatler dolmuş en erken 18.15 de var ama 45 dk kar kardır:roflol:Bakalım çok heyecanlıyımeyvahedigeldismileMutlaka haber veririm ama ordan çıkışta arkadaşom bugün doğum yaptı onu ziyarete gideceğiz ancak 10 gibi evde oluruz akşam 10 gibi yazarım canımkaydirigubbakcemile5

slm kızlar cinsiyet konularına girmişsiniz ya bugün kanalda arkadaşımın yeğenine 7 ayhep kız demişler ee doğal olarak kız eşyaları alınmış pembeli ama 7. aydan sonnra doktor erkek demiş şoke oldum ayy kötü durum kızerkek hayırlısı tabiki bu aradabenim bel ağrılarım kafamı koyar koymaz uyku halim bulantılrım eğerazalmazsaizne çıkıcam:sinifsinif:

ayy cnm bnm bende kaldığı günden kasıkağrılarımla hissetmiştim emin olmamakla birlikte ben hamileyim dyrdumsempatiksalakcinni dünde karnım atıyor gibi hissettim şakayla karışık eşime dedim senin eşin gibi ben hamileyim derken hadi ordan hemen nasıl anlıcan diye daalga geçmişti dün artık olumunekankayizsmile aşkım senin duyuların gelişmiş anlarsın dyrsempatiksalakcinni çok güldüm

kızlar aksam yemege ne yapmayı dusunuyorsunuz banada akıl verın.zaten canım hıcbırsey ıstemıor barı ımreneyımde yapayım.

bende yoksun diye öglen gittin sandım.az kalmıs canım bi kac saat sonra görürsün insallah bebişikaydirigubbakcemile3aksam bakarım ben yine dayanamam:roflol:

bende yoksun diye öglen gittin sandım.az kalmıs canım bi kac saat sonra görürsün insallah bebişikaydirigubbakcemile3aksam bakarım ben yine dayanamam:roflol:

şu an içim kıpır kıpıropuyorumnanaktantamam canım merakta bırakmam seni:1hug:sorularımı listeledim, çantama koydum adamı bayıltcamgece 10 da yazmamışsam merak etme hala doktora birşeyler soruyorumdurkaydirigubbakcemile3

ayy böle olanlarda var dimi kız diyip sonra erkek cıkıyor ya da tam tersi..ben kızda olsa erkek te olsa öle mavi ya da pembe almayı düşünmüyorum beyaz sarı en iyisi bence doğana kadar belli olmuyor napalım:roflol:

adamcağız bayılacak desene kaydirigubbakcemile3bende 2li test için daha iyi bir hastane buldum bu gittiğim yerde ultrason aleti cok eski habire doktor deiştiriyorum yakafamçokkarıştı

canım nerden anladın eski olduğunu. ben doktorumunkinden başka görmediğim için ıyas yapamıyorum

ben o kadar cok değiştirdim ki artık öğrendim iyisini kötüsünü:roflol:bu sefer son denemem burda zaten özel 2 hastane var ilk gittiğimden daha büyük bi yer yeni gideceğim yer..bu sefer de beğenmezsem artık ankaraya gidicem ya:gitme:

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

geçmiş olsun cnm.bol bol c vitamini al dinlen.mandalina felanda çıkmaya başlamış bol bol ye derim.

bunu bende duymuştum.hamileliğimden önce baktıklarında ilk kız sonra erkek çıkıyodu.ama bakalım doğru çıkıcakmı.

cnm çok geçmiş olsun.suyun eksilmesi bildiğim kadarıyla sıvı tüketmediğin için oluyo.doktorum bana sıvı tüketmezsen bebeğinde suyu azalabilir demişti.

kızlar diğer topiklerde göbiş topiğide açmışlar.fadime cnm bizde yapalım diyorum göbiş topiği.göbişlerimiz çıkmaya başlar artık yavaş yavaş.bizde resimlerini koyarız.
ne dersiniz?

sen uzman olmuşsun o zaman bu konudayerimsenibengittiğin hastanelerde değiştirin bu makineyi x marka alın bu çok eski dersin artıkkaydirigubbakcemile3hadi inşallah iyi bir yerdir ankaraya gerek kalmaz. kaç saat ankara yakındır gerçi

hadi bakalım hayırlısı olsun şeker bir kızın olur belki.kaçıncı bebişin ilk mi?
hayırlısıyla hep beraber inşallah
ne güzel...şimdiden bebişlere bişey almak..sanırım 6 ay dan sonra bişeyler yapmaya başlarım die düşünüyorum..
bende 6.aydan sonra almayı düşünüyrm krndimi heveslendirmek istemiyrm
aaaaaaaaa çok ilginç bunu yeni duydum
sakin ol canım zamanla şikayetler azalırmış
ayy allah korusun canım bol bol dua et.inşallah allahım size bağışlar

2 saat sürüyor canım yinede bi de dr beni sinir etti belki söylemişimdir sana daha önce kasık fıtığım var ve hamilelikte karın içi hacmim genişleyeceği için fıtığın boğulma riski var kadını söylüyorum o da bana insallah boğulmaz diyor..şaka gibi yani fıtık boğulması da ölüme bile yol acabiliyor cok ilgili yani anlayacağıneyvahedigeldismile

selam arkadaslar listeye benide eklermisiniz
nasılsınızz bu arada
babybaby cinsiyeti kesin belli olmus kızmıs :)hayırlı olsuncanım ela cıkkkkk:)))))) kac haftalıksın kac haftalıkken ögrendin

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

cnm burda anlatmış bi arkadaşımız burdan takip ederek yapabilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…