- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.981
2 saat sürüyor canım yinede bi de dr beni sinir etti belki söylemişimdir sana daha önce kasık fıtığım var ve hamilelikte karın içi hacmim genişleyeceği için fıtığın boğulma riski var kadını söylüyorum o da bana insallah boğulmaz diyor..şaka gibi yani fıtık boğulması da ölüme bile yol acabiliyor cok ilgili yani anlayacağıneyvahedigeldismile
ayyy Allah korusun canım inşallah la maşallahla nasıl doktorluk buklava:bak bende sevmedim şimdi.evet canım riske atma tehlikeliymiş. gideceğin yer daha büyükmüş, daha güzeldir bence
insallah canım ya bi yandan bebişi bi yandan da kendimi düşünmek zorundayım yani..annem panikten napcagını şaşırdı kadıncagız bi ara kürtaj diycekler die korktum kasıklarımın iki tarafındada fıtık var..kürtaja gerek yok olmazsa ameliyat olursun dedi ama bebişe zararı olmazmı?
tabi canım hem kendini hem bebişini düşünmelisin. ameliyatın zararı olsa derdi bence doktor bebeğe zararlı bilginiz olsun derdi riske atmazdı. içini ferah tut bence tabi yine doktora sorarsın. canım ben çıkıyorum anca giderim. dua et bana:Saruboceq:
insallah canım ya bi yandan bebişi bi yandan da kendimi düşünmek zorundayım yani..annem panikten napcagını şaşırdı kadıncagız bi ara kürtaj diycekler die korktum kasıklarımın iki tarafındada fıtık var..kürtaja gerek yok olmazsa ameliyat olursun dedi ama bebişe zararı olmazmı?
tabi canım hem kendini hem bebişini düşünmelisin. ameliyatın zararı olsa derdi bence doktor bebeğe zararlı bilginiz olsun derdi riske atmazdı. içini ferah tut bence tabi yine doktora sorarsın. canım ben çıkıyorum anca giderim. dua et bana:Saruboceq:
cnm bence sen çok iyi bir doktor bul.
çok geçmiş olsun.önemli konular bunlar.doktorda çok genişmiş yani böle sorumsuzlukta olmaz.
hadi bakalım bebişini gör bizede güzel haberler getir cnm.
cok sağol canım böyle doktorlarda var..5 ekimde 2li testim var o zman baska bir doktora gidecem bakalım insallah o iyi cıkar test içinde güvenemedim bi de böyle söyleyince tamamen vazgectim.
canım Akay Hastanesinde yaşadıklarına üzüldüm gerçekten..
bu ne rahatlık hem parayla hizmet veriyorlar hem de kendilerine göre plan yapıyorlar..
sağlık bu ertlemeye gelir mi?iyi yapmışsın değiştirmekle,için rahat etmezdi zaten..
29 Mayıs hast.Nesri Hn.a başlamışsın,çok iyi yapmışsın çok iyi bir doktordur,
ben 1 seneye kadar Ankarada yaşıyordum ve yıllık rutin kontrollerim için
ona gidiyordum,çok sevecen sıcak kanlı bir kadın..
demek kızın oluyor,çok sevindim inş.kesinleşince de değişmez...
ama yine de kesinleşinceye kadar sabret emi..:CüvCüv:
canm hayrlı olsun gözün aydınbende haftaya gidicem tam 13+0 olucaz inaşllah gözterir cinsiyetini meleğim
istanbuldamı oturuyosun?
geçmiş olsun canım..seninde sıkıntı üzerine sıkıntı geliyor gibi..
gaz sancıları felaket oluyor eveet..çok ilginç önceden sadece yediklerimden diye
düşünürdüm ama öyle değilmiş,çünkü bir yediğimde dakikalar içinde gaz yapıyor
diğer yediğimde hiç öyle birşey yok..üşütmemek de gerekiyor sanırım karın bölgesini..
test sonucun hayırlı olsun,inş.bizde güzel sonuçlar alırız böylee..ense kalınlığı nasıl çıktı?
[/COLOR]
geçmiş olsun güzelim.Bende haftanın bittiğine çooookkk sevindim.Seminer vardı 4 akşam ilk haftadan tüm enerjimizi sömürdüler resmen... Haftasonu uyuycam bol bol :lepi:Ay yaşasın haftasonu.... Bu 1 hafta sanki bana 1 ay gibi geldi ya offfNeyseki haftasonu dinlenebilicem.Bugün ilk kez okulda çok kötü oldum.Midem çok fenaydı.Nasıl bitti gün bilmiyorum.
Sizler nasılsınız bakalım?
Okullar açıldı düzenim değişti biraz alışma dönemi yaşıyorum canım. Ondan sıkıntılar...
İnşallah sizin testlerde güzel gelir. Ben emindim sonuçtan korkum yoktu çok şükür yaş erken henüz diye... Ense kalınlığı 1.38 çıkmıştı.
Bu arada bende başından beri erkek hissediyorum ama sanki olmayabilir gibi gelmeye başladı...Rüyalarımda hep oğlum oluyor ama kısmet belki 2.yedir
geçmiş olsun güzelim.Bende haftanın bittiğine çooookkk sevindim.Seminer vardı 4 akşam ilk haftadan tüm enerjimizi sömürdüler resmen... Haftasonu uyuycam bol bol :lepi:
İnşallah canım. Çok heyecanlı cinsiyeti öğrenmek kesin olmasa da. Benim ultrasonda 12+5 gün çıktı konrolde. Bir de çok rahat yatmıştı maşallah bacakları açmış sırt üstü bakın benim cinsiyetime diyordu sanki. Umarım sen de öğrenirsin.
kısa bir süre önce öyleydi :gitme:suan kırsehirde yaşıyorum malesef burası biraz küçük olduğu için pek alternatifim yokeyvahedigeldismile
Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım
Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım
kısa bir süre önce öyleydi :gitme:suan kırsehirde yaşıyorum malesef burası biraz küçük olduğu için pek alternatifim yokeyvahedigeldismile
canım benim rüyanda erkek doğurduğunu görürsen kızın olurmuş
hadi yaa..ben hep rüyamda oğlum olduğunu görüyorum..
öyle de hissediyorum,belki ondandır..
selam arkadaslar listeye benide eklermisiniz
nasılsınızz bu arada
babybaby cinsiyeti kesin belli olmus kızmıs :)hayırlı olsuncanım ela cıkkkkk:)))))) kac haftalıksın kac haftalıkken ögrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?