2011 Nisan Anneleri

ayyy Allah korusun canım inşallah la maşallahla nasıl doktorluk buklava:bak bende sevmedim şimdi.evet canım riske atma tehlikeliymiş. gideceğin yer daha büyükmüş, daha güzeldir bence

Ay yaşasın haftasonu.... Bu 1 hafta sanki bana 1 ay gibi geldi ya offf Neyseki haftasonu dinlenebilicem.Bugün ilk kez okulda çok kötü oldum.Midem çok fenaydı.Nasıl bitti gün bilmiyorum.

Sizler nasılsınız bakalım?

ayyy Allah korusun canım inşallah la maşallahla nasıl doktorluk buklava:bak bende sevmedim şimdi.evet canım riske atma tehlikeliymiş. gideceğin yer daha büyükmüş, daha güzeldir bence

insallah canım ya bi yandan bebişi bi yandan da kendimi düşünmek zorundayım yani..annem panikten napcagını şaşırdı kadıncagız bi ara kürtaj diycekler die korktum kasıklarımın iki tarafındada fıtık var..kürtaja gerek yok olmazsa ameliyat olursun dedi ama bebişe zararı olmazmı?

tabi canım hem kendini hem bebişini düşünmelisin. ameliyatın zararı olsa derdi bence doktor bebeğe zararlı bilginiz olsun derdi riske atmazdı. içini ferah tut bence tabi yine doktora sorarsın. canım ben çıkıyorum anca giderim. dua et bana:Saruboceq:

dualarım seninle canımkaydirigubbakcemile2:Saruboceq:bebişi görde gel annesi..yazmayı unutma banaŞeniz

cnm bence sen çok iyi bir doktor bul.
çok geçmiş olsun.önemli konular bunlar.doktorda çok genişmiş yani böle sorumsuzlukta olmaz.

hadi bakalım bebişini gör bizede güzel haberler getir cnm.

cnm bence sen çok iyi bir doktor bul.
çok geçmiş olsun.önemli konular bunlar.doktorda çok genişmiş yani böle sorumsuzlukta olmaz.

hadi bakalım bebişini gör bizede güzel haberler getir cnm.

cok sağol canım böyle doktorlarda var..5 ekimde 2li testim var o zman baska bir doktora gidecem bakalım insallah o iyi cıkar test içinde güvenemedim bi de böyle söyleyince tamamen vazgectim.

Teşekkür ederim canım. Nesrin hanım büyük ihtimale kız ama sen yine de söyleme kimseye dedi ama oooo ben herkese söyledim valla :))) Hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil.

canm hayrlı olsun gözün aydınbende haftaya gidicem tam 13+0 olucaz inaşllah gözterir cinsiyetini meleğim

İnşallah canım. Çok heyecanlı cinsiyeti öğrenmek kesin olmasa da. Benim ultrasonda 12+5 gün çıktı konrolde. Bir de çok rahat yatmıştı maşallah bacakları açmış sırt üstü bakın benim cinsiyetime diyordu sanki. Umarım sen de öğrenirsin.

Okullar açıldı düzenim değişti biraz alışma dönemi yaşıyorum canım. Ondan sıkıntılar...
İnşallah sizin testlerde güzel gelir. Ben emindim sonuçtan korkum yoktu çok şükür yaş erken henüz diye... Ense kalınlığı 1.38 çıkmıştı.
Bu arada bende başından beri erkek hissediyorum ama sanki olmayabilir gibi gelmeye başladı...Rüyalarımda hep oğlum oluyor ama kısmet belki 2.yedir
geçmiş olsun güzelim.Bende haftanın bittiğine çooookkk sevindim.Seminer vardı 4 akşam ilk haftadan tüm enerjimizi sömürdüler resmen... Haftasonu uyuycam bol bol :lepi:

Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım

canım benim rüyanda erkek doğurduğunu görürsen kızın olurmuş

kızın hayırlı olsun canım ilk bebeğin kız olması iyidir

kısa bir süre önce öyleydi :gitme:suan kırsehirde yaşıyorum malesef burası biraz küçük olduğu için pek alternatifim yokeyvahedigeldismile

anladım tatlım.seçenek az olunca kötü oluyo.ben koca istanbulda hala bi hastane bulamadım valla.

Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım

maşallah cnm bebeğine ama ben cinsiyet yorumu yapamıcam malesef hiç bişi anlamadımm çünkü

kısa bir süre önce öyleydi :gitme:suan kırsehirde yaşıyorum malesef burası biraz küçük olduğu için pek alternatifim yokeyvahedigeldismile

anladım tatlım.seçenek az olunca kötü oluyo.ben koca istanbulda hala bi hastane bulamadım valla.

maşallah cnm bebeğine ama ben cinsiyet yorumu yapamıcam malesef hiç bişi anlamadımm çünkü

anaacım bundan ben bişey anlamadım..:sm_confused:
çocuk nerde,napıyor..okadar da dikkatli baktım amaa
bırak cinsiyetini görmeyi şeklini anlayamadım..
bu arada kenarda 2.trimester yazıyor..yani 2.döneme girmişsin..
hadi bakalım hayırlı olsunhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…