- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.001
yaaa bak yeni duydum bunu desene benimki kız yolunda inatla ilerliyorkaydirigubbakcemile3canım benim rüyanda erkek doğurduğunu görürsen kızın olurmuş
:)) baka baka ben çözdüm vallakaydirigubbakcemile3maşallah cnm bebeğine ama ben cinsiyet yorumu yapamıcam malesef hiç bişi anlamadımm çünkü
ama yukarı doğru bakarsanda bamya oluyor o kabartı sanki:)))maşallah kocaman olmuş...kız olabilirmi..orda kuşa benzer bişi gördüm şakkıdı maşallah...
Allah iyiliğini versin kız..Kendi ultrasonlarını nasıl anlıyon senanaacım bundan ben bişey anlamadım..:sm_confused:
çocuk nerde,napıyor..okadar da dikkatli baktım amaa
bırak cinsiyetini görmeyi şeklini anlayamadım..
bu arada kenarda 2.trimester yazıyor..yani 2.döneme girmişsin..
hadi bakalım hayırlı olsunhihoyyyt
yaaa bak yeni duydum bunu desene benimki kız yolunda inatla ilerliyorkaydirigubbakcemile3
:)) baka baka ben çözdüm vallakaydirigubbakcemile3
ama yukarı doğru bakarsanda bamya oluyor o kabartı sanki:)))yada ben öyle görmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin kız..Kendi ultrasonlarını nasıl anlıyon senEvet canım 3 ayı bitirdik ya artık 2.evredeyim:CüvCüv:
şekerim kendi usg resimlerimi anlıyorum,en azından şeklini benzetiyorum..:kedi:
ama bundan cidden birşey anlamadım,hatta kendime kızdım -tatlicadiarzu-
neyse önemli olan annesine görünmesi yerimseniben
ah evet canım koç çocukları hem hareketli hem yaramaz...
bu koç bebekleri öyle ne yazıkki,çok harketli olacaklar çook..
annelere yeni spor merkezleri geliyooor..
olsun haretket iyidir,bereket getirir..
inş.bugün uslu durur yaramaz da testini yaptırabilirsin Fadikcim..
oooo maşallllaah nasılda büyümüş
sana hissettiğimini söylüyeyim mi izin verirsen..
senin de oğlun olacak gibi hissediyorum..tabi sadece benim hissim bu
bu konuda hiç bilgim yok canım....merhaba arkadaslar ben 3 aylik hamileyim ve dun kanamam oldu dr a gittigimizde bebek cok sukur yasiyor hareket ediyor ama suyu azalmis dedi dusuk olmamasi icin igne verdi simdi kanamam kezildi ama kahverengi akintim var bebegime bisey olmasindan cok korkuyorum ya suyu tamamen biterse bu su nezaman nereye gitti onuda bilmiyorum boyle bisey yasayan var mi arkadaslar bebegime bisey olur mu
Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım
kızlar maşşallah öyle kaynatıyosunuzki geri sayfalara yetişemiyorum.okuyamadığım bölümler oluyor.bende yarın inş kontrole gideceğim 2 li testimde yapılacak. ya bu kadar erken cinsiyet öğrenildiğini bilmiyordum benim doktorda yarın acaba bununla ilgili bişey dermi bende merak içindeyim sizlerde heyecanlandırıyorsunuz beni:))ben oğlumda 18. haftada öğrenmiştim bu duyduklarıma göre epey geç bir zaman ne biliyim 3 yıl önce böylemiydi yoksa bizim doktormu söylemeişti bilmiyorum
neyse sağlıklı olsunda önemli değil ama işte insanoğlu merak etmedende duramıyor...
valla bende dün hiç cinsiyetini öğrenirmiyiz acaba diyerek gitmedim aklımda yoktu erken diye ama doktora ölesine sordum oda zaten çok net gördüğü için %90 kız dedi oyuzden bende böle rahat söylıyebılıyorum inşallah sizlerde öğrenirsiniz ama 2li testin ultrason kızmında nerdeyse içi bile göründüğü için cinsel organı da çok rahat gördük tabi bebiş uygun pozisyonda olması lazım...
cnm ben 9. hftdayım 1 kilo aldım ama 12. hft kadar en fazla 1.5 kilo olur sanırım..sen kaç aldın.
Kızlar günaydın...Sabah sabah korku sardı yine beni((
Açık Kahvemsi lekenlenmem oldu.Doktoru arayımmı , önemli birşey değilmidir yoksa...Of vara yoğa arayan tiplerden olmaktanda hiç hoşlanmıyorum önce siz bir danışayım dedim
canım geçmiş olsun..
tabi ara,için içini yemesi daha mı iyi..
hem burda kimse doktorundan daha iyi bilgi veremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?