2011 Nisan Anneleri

canım benim rüyanda erkek doğurduğunu görürsen kızın olurmuş
yaaa bak yeni duydum bunu desene benimki kız yolunda inatla ilerliyorkaydirigubbakcemile3
maşallah cnm bebeğine ama ben cinsiyet yorumu yapamıcam malesef hiç bişi anlamadımm çünkü
:)) baka baka ben çözdüm vallakaydirigubbakcemile3
maşallah kocaman olmuş...kız olabilirmi..orda kuşa benzer bişi gördüm şakkıdı maşallah...
ama yukarı doğru bakarsanda bamya oluyor o kabartı sanki:))) yada ben öyle görmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin kız..Kendi ultrasonlarını nasıl anlıyon sen Evet canım 3 ayı bitirdik ya artık 2.evredeyim:CüvCüv:

şekerim kendi usg resimlerimi anlıyorum,en azından şeklini benzetiyorum..:kedi:
ama bundan cidden birşey anlamadım,hatta kendime kızdım -tatlicadiarzu-
neyse önemli olan annesine görünmesi yerimseniben

şekerim kendi usg resimlerimi anlıyorum,en azından şeklini benzetiyorum..:kedi:
ama bundan cidden birşey anlamadım,hatta kendime kızdım -tatlicadiarzu-
neyse önemli olan annesine görünmesi yerimseniben

Aslında haklısın bende nette gördüğüm ultrasonlardan bir şey anlamıyorum ama bunu biliyorum ya pozisyonu ultrasonda görüyorum ya ondan kolay anlaşılır oluyor:CüvCüv:

oyy ne güzel cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaaya başlıyor
banada doktor kız olabilir ama kimseye söleme emin diilim demişti
bir dahaki kontrolde iyice belli eder kendini

kızlar maşşallah öyle kaynatıyosunuzki geri sayfalara yetişemiyorum.okuyamadığım bölümler oluyor.bende yarın inş kontrole gideceğim 2 li testimde yapılacak. ya bu kadar erken cinsiyet öğrenildiğini bilmiyordum benim doktorda yarın acaba bununla ilgili bişey dermi bende merak içindeyim sizlerde heyecanlandırıyorsunuz beni:))ben oğlumda 18. haftada öğrenmiştim bu duyduklarıma göre epey geç bir zaman ne biliyim 3 yıl önce böylemiydi yoksa bizim doktormu söylemeişti bilmiyorum

neyse sağlıklı olsunda önemli değil ama işte insanoğlu merak etmedende duramıyor...

ah evet canım koç çocukları hem hareketli hem yaramaz...
eşimede koç çocuklarından bahsettim vay halimize diyor:))
canım zorda olsa bugün 2 li testi tammaladık...
sonuç 1 hafta sonra çıkacak...
inş güzel çıkar...

bana kız gibi geliyor canım...
ama hayırlısı olsun bakalım hangimiizn tahmini çıkacak...

bu konuda hiç bilgim yok canım....
inş herşey yoluna girer...
allah yardımcınız olsun...

Kızlar bebişimin son ultrsason resmini ekliyorum cinsiyeti hem kız olabilir hem de erkek olabilir gibi duruyor.Doktorda emin olamadı yada olduda söylemedi bana.Bir de siz bakın bakalım

maşllah canım yaaa....
cinsiyet hakkında benim hiç fikrim yok...
pek anlaşılmıyor gibi...

:) ben kız istiyorum ya kim bana sorarsa kız derim :) rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin inş...SABRI ÖĞRETİYO BİZE MİNNİKLERİMİZ..

kızlarrrrrr bebişimi gördümmzemuszemusmaşallah kıpır kıpır doktor yandınız valla çok hareketli dediopuyorumnanaktanherşey yolundaymış. ultrasona göre 10+2 yiz. 16-17 gün sonra ikili teste çağırdı. o zaman cinsiyetine de bakacak ama kesin konuşamam cinsiyeti hakkında büyük olasılıklı tahmin yaparız dedikaydirigubbakcemile3çokkk mutluuyumm darısı tüm annelerin başına. bu arada kalp atışı da 150 geçen sefer 133 tü. baya büyümüş kerata. burun kemiği, baş, popo, kollar, bacaklar hepsini gördük:roflol:cd de verdi artık 2 hafta izler dururz:roflol:en çok da 2 hafta sonra tekrar göreceğim için seviniyorum. doktora hergün çağırsanız gelirim valla dedim, ne demek başım üstüne özlediğinde gel bakarız dedi, ne kadar ciddi olduğumu bilmiyor herhalde:jeyyar:

yssknk, aysu87 sağolun kızlar ii dilekleriniz için. ben de merakla sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum. beni çok mutlu ettinizolumunekankayizsmile

valla bende dün hiç cinsiyetini öğrenirmiyiz acaba diyerek gitmedim aklımda yoktu erken diye ama doktora ölesine sordum oda zaten çok net gördüğü için %90 kız dedi oyuzden bende böle rahat söylıyebılıyorum inşallah sizlerde öğrenirsiniz ama 2li testin ultrason kızmında nerdeyse içi bile göründüğü için cinsel organı da çok rahat gördük tabi bebiş uygun pozisyonda olması lazım...

buarada tabi 4 boyutlu ultrasonda göründü ve ölçüm yapıldı heryerde aynıdır sanırım bu uygulama...

slm kızlar bnm kontrol normalde cuma ama hayatta dayanamam cumaya kadar cınsıyetını ogrenemezsem patlarım:) gerci saglıgı elbettekı daha önemli ama merak işte burda 2li test yapılmıyormus suanda yut dısındayım.Ailede özürlü olan yoksa,yaş gebelik için uygunsa ve akraba evliliği yoksa bebişin ense kalınlıgı ve burun kemiği ölçümü yapılıyormus sadece 2 litesti yaptıramıycmartık Türkiye ye donunce 3 lü testi yaptırırım herhalde hayırlısı inşallah sağlıklıdır bebişkolarımız.....

Kızlar günaydın...Sabah sabah korku sardı yine beni ((
Açık Kahvemsi lekenlenmem oldu.Doktoru arayımmı , önemli birşey değilmidir yoksa...Of vara yoğa arayan tiplerden olmaktanda hiç hoşlanmıyorum önce siz bir danışayım dedim

canım geçmiş olsun..
tabi ara,için içini yemesi daha mı iyi..
hem burda kimse doktorundan daha iyi bilgi veremez

canım geçmiş olsun..
tabi ara,için içini yemesi daha mı iyi..
hem burda kimse doktorundan daha iyi bilgi veremez

aradım muayenedeymiş doktor döncek bana geri. Bu arada bugün 3.regl dönemim sanırım ondan oldu bu lekelenme CADIARZU her ay böylemi olacak yaaafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…