- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.021
aradım muayenedeymiş doktor döncek bana geri. Bu arada bugün 3.regl dönemim sanırım ondan oldu bu lekelenme CADIARZU her ay böylemi olacak yaaafisfisfis
cnm ben 9. hftdayım 1 kilo aldım ama 12. hft kadar en fazla 1.5 kilo olur sanırım..sen kaç aldın.
cnm ben 9. hftdayım 1 kilo aldım ama 12. hft kadar en fazla 1.5 kilo olur sanırım..sen kaç aldın.
kızlarrrrrr bebişimi gördümmzemuszemusmaşallah kıpır kıpırdoktor yandınız valla çok hareketli dediopuyorumnanaktanherşey yolundaymış. ultrasona göre 10+2 yiz. 16-17 gün sonra ikili teste çağırdı. o zaman cinsiyetine de bakacak ama kesin konuşamam cinsiyeti hakkında büyük olasılıklı tahmin yaparız dedikaydirigubbakcemile3çokkk mutluuyumm darısı tüm annelerin başına. bu arada kalp atışı da 150 geçen sefer 133 tü. baya büyümüş kerata. burun kemiği, baş, popo, kollar, bacaklar hepsini gördük:roflol:cd de verdi artık 2 hafta izler dururz:roflol:en çok da 2 hafta sonra tekrar göreceğim için seviniyorum. doktora hergün çağırsanız gelirim valla dedim, ne demek başım üstüne özlediğinde gel bakarız dedi, ne kadar ciddi olduğumu bilmiyor herhalde:jeyyar:
yssknk, aysu87 sağolun kızlar ii dilekleriniz için. ben de merakla sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum. beni çok mutlu ettinizolumunekankayizsmile
Kızlar günaydın...Sabah sabah korku sardı yine beni((
Açık Kahvemsi lekenlenmem oldu.Doktoru arayımmı , önemli birşey değilmidir yoksa...Of vara yoğa arayan tiplerden olmaktanda hiç hoşlanmıyorum önce siz bir danışayım dedim
kızlarrrrrr bebişimi gördümmzemuszemusmaşallah kıpır kıpırdoktor yandınız valla çok hareketli dediopuyorumnanaktanherşey yolundaymış. ultrasona göre 10+2 yiz. 16-17 gün sonra ikili teste çağırdı. o zaman cinsiyetine de bakacak ama kesin konuşamam cinsiyeti hakkında büyük olasılıklı tahmin yaparız dedikaydirigubbakcemile3çokkk mutluuyumm darısı tüm annelerin başına. bu arada kalp atışı da 150 geçen sefer 133 tü. baya büyümüş kerata. burun kemiği, baş, popo, kollar, bacaklar hepsini gördük:roflol:cd de verdi artık 2 hafta izler dururz:roflol:en çok da 2 hafta sonra tekrar göreceğim için seviniyorum. doktora hergün çağırsanız gelirim valla dedim, ne demek başım üstüne özlediğinde gel bakarız dedi, ne kadar ciddi olduğumu bilmiyor herhalde:jeyyar:
yssknk, aysu87 sağolun kızlar ii dilekleriniz için. ben de merakla sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum. beni çok mutlu ettinizolumunekankayizsmile
gözünaydın hayatım cok sevindim büyümüş bebiş maşallahultrasonda büyük cıkmıs tatlım sen endişeliydin ne zaman belli olur tam haftası diye annesi kocaman olmus bebişimiz..:dance:
evet canım bende dün doktora gittim maşallah bizimkide elini ayağını sallıyordu
doktorum çok oynak bebişimiz dedi
bi de boyu uzun dedi bende ultrasona göre dün 10+1 dim
benden bir sürü test istedi
tabii 10 gündür kanamalarla uğraştığımız için daha önce isteyemedim dedi
sizden de istedimi kan testleri idrar resti filan 17 tane hastaneye sordum 525 tl dedi
devlette yaptıran var mı arkadaşlar bu testleri
maşallah canımm bebişlerimizezemuszemushareketli kuzucuklar. yorumun için sağol canım insan doktor sevincini paylaştıktan sonra yorum bekliyor:kedi:
biz bütün testleri hamilele kalmadan önce yaptırmıştık daha doğrusu doktorum öyle istemişti. şimdi tek tek neler olduğu aklımda değil ama bir sürü kan ve idrar testiydi. benim özel sağlık sigortam var canım işyerimden o karşıladı o yüzden tam fiyatını bilemiyorum ama yanılmıyorsam senin söylediğin tutarlardaydı
sizden de istedimi kan testleri idrar resti filan 17 tane hastaneye sordum 525 tl dedi
gözünaydın canım bebişin iyiymiş
dediğin testler hemogram biyokimya gibi tahlillerse devlet hastanelerinde yapılıyor ben öyle yaptı bence para vermeye hiç gerek yok.
inş. sağlıkla doğmalarını da nasip eder allahım. canım benim tüp bebek olduğu için bir tedaviye başlarken yaptık bir de şimdi yaptırmamız lazım dedi doktorum çünkü çok işlem yaptık dedi.
bir de elevit verdi sana verdi mi falbiolun yerine kullanıcam
bir de karnım ve belim ara sıra ağrıyo sende de oluyormu
anladım canım. ben de başta folic plus kullanıyordum sonra elevitle değiştirdi doktorum. bayadır elevit kullanıyorum. belim ağrımıyor ama karın ağrılarım benim de oluyor. bebişin büyüdüğünü düşünüyorum bende seviniyorumkaydirigubbakcemile3tam karın değilde kasık ağrısı gibi ya da gaz sancısı oluyor:kedi:
als 17
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 11.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bu linkte bel ağrısı için güzel şeyler var bir bak canım istersen
canım açık kahveyse kötü birşey olduğunu sanmıyorum...Kızlar günaydın...Sabah sabah korku sardı yine beni((
Açık Kahvemsi lekenlenmem oldu.Doktoru arayımmı , önemli birşey değilmidir yoksa...Of vara yoğa arayan tiplerden olmaktanda hiç hoşlanmıyorum önce siz bir danışayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?