2011 Nisan Anneleri

aradım muayenedeymiş doktor döncek bana geri. Bu arada bugün 3.regl dönemim sanırım ondan oldu bu lekelenme CADIARZU her ay böylemi olacak yaaafisfisfis

regli döneminde illa lekenme olacak diye birşey yoktur herhaldee..
ağrın var mı beraberinde,ağrı yoksa korkulacak bişey değildir inş.
doktorundan haber beklemek en iyisi,bu arada sen hiç birşey yapma
yat dinleen canım a.s.

cnm ben 9. hftdayım 1 kilo aldım ama 12. hft kadar en fazla 1.5 kilo olur sanırım..sen kaç aldın.

eveet aynen canım ben 12.haftaya giriyorum ,tam 1.5 kilo aldım..
11.haftaya kadar 1 kiloydu ama son 3-4 gündür aldım yarım kiloyu..
umarım çok kilo almam,çok korkuyorum davul gibi olmaktan :kedi:
çünkü zaten açık olan iştahım son günlerde iyice kabardı cokacimcoook

gözünaydın hayatım cok sevindim büyümüş bebiş maşallahultrasonda büyük cıkmıs tatlım sen endişeliydin ne zaman belli olur tam haftası diye annesi kocaman olmus bebişimiz..:dance:

günaydın nisan annişleri biz birazdan doktora gidicez ben yine çok heyecanlıyım bu korkular nezaman geçecek bilmiyorum inşallah bebişim iyidir.

canım olabilir benim kanamam olmuştu hem de az buz değil. adet gibi .iğne kullandım 10 gün şu anda iyi bebeğim. kanamam da heergün lekelenme tarzı geliyo zaten
doktorum olabilir dedi.için rahat etmiyorsa bir ultrasona gir için rahat eder en azından

kızalr merhaba bende vbirkaç gundurn giremedim evde temizlik falan yapyırdım
neyse dfun ben hamiş oldugfumu unuttup çömelip öne doğru eğildim birşey olmaz değil mi ağrım oldu ama anladımki gaz sancısıymıs gaz cıkarınca geçti .karnım büyümeye başaldı bile çok eğlenceli erkenden uykum geliyor ve rkendewn uyanıyorum benimde iştah baya açık henüz kilo almadık bugun 12+2 oldu meleğim .
perşembe kontrolumuz var belki cinsiyetini öğreniriz bizde . bende rüyamda hep erkek bebek doğuruyorum bakalım tersi mi çıakcak kendisi mi

evet canım bende dün doktora gittim maşallah bizimkide elini ayağını sallıyordu
doktorum çok oynak bebişimiz dedi
bi de boyu uzun dedi bende ultrasona göre dün 10+1 dim
benden bir sürü test istedi
tabii 10 gündür kanamalarla uğraştığımız için daha önce isteyemedim dedi
sizden de istedimi kan testleri idrar resti filan 17 tane hastaneye sordum 525 tl dedi
devlette yaptıran var mı arkadaşlar bu testleri

gözünaydın hayatım cok sevindim büyümüş bebiş maşallahultrasonda büyük cıkmıs tatlım sen endişeliydin ne zaman belli olur tam haftası diye annesi kocaman olmus bebişimiz..:dance:

çok sağol canım. ben de kimse yorum yapmadı diyordum:bbo:dün babamlarda bizdeydi ailecek cd yi izledik herkes ağladı ben hariç. ben doktorda ağladığım için o faslı atlatmıştımaramızda sadece 1 gün olacak inş.opuyorumnanaktan

maşallah canımm bebişlerimizezemuszemushareketli kuzucuklar. yorumun için sağol canım insan doktor sevincini paylaştıktan sonra yorum bekliyor:kedi:

biz bütün testleri hamilele kalmadan önce yaptırmıştık daha doğrusu doktorum öyle istemişti. şimdi tek tek neler olduğu aklımda değil ama bir sürü kan ve idrar testiydi. benim özel sağlık sigortam var canım işyerimden o karşıladı o yüzden tam fiyatını bilemiyorum ama yanılmıyorsam senin söylediğin tutarlardaydı

inş. sağlıkla doğmalarını da nasip eder allahım. canım benim tüp bebek olduğu için bir tedaviye başlarken yaptık bir de şimdi yaptırmamız lazım dedi doktorum çünkü çok işlem yaptık dedi.
bir de elevit verdi sana verdi mi falbiolun yerine kullanıcam
bir de karnım ve belim ara sıra ağrıyo sende de oluyormu

gözünaydın canım bebişin iyiymiş
dediğin testler hemogram biyokimya gibi tahlillerse devlet hastanelerinde yapılıyor ben öyle yaptı bence para vermeye hiç gerek yok.

anladım canım. ben de başta folic plus kullanıyordum sonra elevitle değiştirdi doktorum. bayadır elevit kullanıyorum. belim ağrımıyor ama karın ağrılarım benim de oluyor. bebişin büyüdüğünü düşünüyorum bende seviniyorumkaydirigubbakcemile3tam karın değilde kasık ağrısı gibi ya da gaz sancısı oluyor:kedi:

sadece aç karnına yaptırıcam ya onu düşünüyorum oralarda midem bulanır kusar fena olursam diye
sizlerinde bulantılarınız devam ediyor mu

evet bugün biraz yoğun oldu benimki belim ve kasıklarım
belki ben iğne kullanıyodum bugün jele döndüm ondandır

bu testleri devlet hasyanelerinde de yapıyorlar...
525 tl ya bebeğine neler alırsın...
devlette yaptırmayı dene bence...

canım açık kahveyse kötü birşey olduğunu sanmıyorum...
ama her ihtimnale dinlen sen...
hem 2 gün okulda tatil...
hiç bir iş yapma yat uzan biraz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…