- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.041
içinde şeker testide olduğu için aç olmak gerek diye biliyorum...sadece aç karnına yaptırıcam ya onu düşünüyorum oralarda midem bulanır kusar fena olursam diye
sizlerinde bulantılarınız devam ediyor mu
bu testleri devlet hasyanelerinde de yapıyorlar...
525 tl ya bebeğine neler alırsın...
devlette yaptırmayı dene bence...
canım açık kahveyse kötü birşey olduğunu sanmıyorum...
ama her ihtimnale dinlen sen...
hem 2 gün okulda tatil...
hiç bir iş yapma yat uzan biraz canım...
arkadaşlar merhaba benimde ağrılarım oluyo ama bende bebğim büyüyo ve artık yukarı çıkıyo ondandır diyorum bişey sorucam sizlere bu cd doktor kendisi mi veriyo yoksa siz mi istedinizde verdi benim doktorum hiç bişey sölemed, kısmetse bidahakine istiycem çok özlüyorum bebişi hergün izlerim artık elimde olsa her hafta gidicem ultrasona:)
sağol canımzemuszemus
arkadaşlar merhaba benimde ağrılarım oluyo ama bende bebğim büyüyo ve artık yukarı çıkıyo ondandır diyorum bişey sorucam sizlere bu cd doktor kendisi mi veriyo yoksa siz mi istedinizde verdi benim doktorum hiç bişey sölemed, kısmetse bidahakine istiycem çok özlüyorum bebişi hergün izlerim artık elimde olsa her hafta gidicem ultrasona:)
orası biraz şans işi canım...evet bende öyle düşündüm bakalım hafta içi yaptırırım inş.
sadece beklerken kötü olurmuyum diye düşünüyorum aç karnına çünkü inş fazla bekletmezler
evet canım bende dün doktora gittim maşallah bizimkide elini ayağını sallıyordu
doktorum çok oynak bebişimiz dedi
bi de boyu uzun dedi bende ultrasona göre dün 10+1 dim
benden bir sürü test istedi
tabii 10 gündür kanamalarla uğraştığımız için daha önce isteyemedim dedi
sizden de istedimi kan testleri idrar resti filan 17 tane hastaneye sordum 525 tl dedi
devlette yaptıran var mı arkadaşlar bu testleri
orası biraz şans işi canım...
birde hastanesine göre değişiyor...
etrafındaki kalbalık olmayan hastaneye gitmeye çalış...
cnm o testden eğer aynıysa devlet hastaneleride baya alıyo..ben 600 900 bile tutan yerler sordum ama labaratuar merkezinden 400 e yaptırdım..artık ne lazımsa eskidende orda yaptırıyoruz..ara sor hemen fiyat veriyolar
kızlarrrrrr bebişimi gördümmzemuszemusmaşallah kıpır kıpırdoktor yandınız valla çok hareketli dediopuyorumnanaktanherşey yolundaymış. ultrasona göre 10+2 yiz. 16-17 gün sonra ikili teste çağırdı. o zaman cinsiyetine de bakacak ama kesin konuşamam cinsiyeti hakkında büyük olasılıklı tahmin yaparız dedikaydirigubbakcemile3çokkk mutluuyumm darısı tüm annelerin başına. bu arada kalp atışı da 150 geçen sefer 133 tü. baya büyümüş kerata. burun kemiği, baş, popo, kollar, bacaklar hepsini gördük:roflol:cd de verdi artık 2 hafta izler dururz:roflol:en çok da 2 hafta sonra tekrar göreceğim için seviniyorum. doktora hergün çağırsanız gelirim valla dedim, ne demek başım üstüne özlediğinde gel bakarız dedi, ne kadar ciddi olduğumu bilmiyor herhalde:jeyyar:
yssknk, aysu87 sağolun kızlar ii dilekleriniz için. ben de merakla sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum. beni çok mutlu ettinizolumunekankayizsmile
evet canım bende dün doktora gittim maşallah bizimkide elini ayağını sallıyordu
doktorum çok oynak bebişimiz dedi
bi de boyu uzun dedi bende ultrasona göre dün 10+1 dim
benden bir sürü test istedi
tabii 10 gündür kanamalarla uğraştığımız için daha önce isteyemedim dedi
sizden de istedimi kan testleri idrar resti filan 17 tane hastaneye sordum 525 tl dedi
devlette yaptıran var mı arkadaşlar bu testleri
oynak bebişlerle dolu bir yıl geçireceğizkaydirigubbakcemile2
canım testleri eğer kan ve idrar ise devlet hastanesinde yaptırabilirsin..
ama normal kan testleri bu kadar tutmaz yine de,bence onda başka testler de var..
ayrıca 17 tane baya fazla,mutlaka içinde değişik testler olabilir..test gruplarına göre devlette yada güvendiğin özel bir hastanede yaptırabilirsin..bazı testler devlette yapılamıyor sanırım
bana da vermedi canım
senin bebeğin ne kadarlık oldu?
canım benim bebğim bugün 12+1 günlük oldu en son 9+5 gitmiştim bidahaki 2 ekimde kısmetse
kejacım ben açıkçası ultrason görüntüsünü bekliyordum geçenkinde öyle yapmıştı. benim eşim kontrollere gelemediği için babaya poz gönderelim demişti doktorumuz. bu sefer ben birşey demedim elime cd yi tutuşturdu bende saf saf bu bendemi kalacak dedim adamakaydirigubbakcemile3sanki kiralık film aldım izledikten sonra götürcem heyecandan iştekendisi verdi yani bizimki ama eğer sizinki vermiyorsa mutlaka iste canım çok güzel oluyor tavsiye ederimzemuszemus
maşallah
benim de kasık ağrım bel ağrım oluyor normaldir inş.
senin de oluyorsa ben senden 1 hafta sonrayım :)))
maşallah
benim de kasık ağrım bel ağrım oluyor normaldir inş.
senin de oluyorsa ben senden 1 hafta sonrayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?