2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar merhaba benimde ağrılarım oluyo ama bende bebğim büyüyo ve artık yukarı çıkıyo ondandır diyorum bişey sorucam sizlere bu cd doktor kendisi mi veriyo yoksa siz mi istedinizde verdi benim doktorum hiç bişey sölemed, kısmetse bidahakine istiycem çok özlüyorum bebişi hergün izlerim artık elimde olsa her hafta gidicem ultrasona:)

evet bende öyle düşündüm bakalım hafta içi yaptırırım inş.
sadece beklerken kötü olurmuyum diye düşünüyorum aç karnına çünkü inş fazla bekletmezler

bana da vermedi canım
senin bebeğin ne kadarlık oldu?

kejacım ben açıkçası ultrason görüntüsünü bekliyordum geçenkinde öyle yapmıştı. benim eşim kontrollere gelemediği için babaya poz gönderelim demişti doktorumuz. bu sefer ben birşey demedim elime cd yi tutuşturdu bende saf saf bu bendemi kalacak dedim adamakaydirigubbakcemile3sanki kiralık film aldım izledikten sonra götürcem heyecandan iştekendisi verdi yani bizimki ama eğer sizinki vermiyorsa mutlaka iste canım çok güzel oluyor tavsiye ederimzemuszemus

evet bende öyle düşündüm bakalım hafta içi yaptırırım inş.
sadece beklerken kötü olurmuyum diye düşünüyorum aç karnına çünkü inş fazla bekletmezler
orası biraz şans işi canım...
birde hastanesine göre değişiyor...
etrafındaki kalbalık olmayan hastaneye gitmeye çalış...

cnm o testden eğer aynıysa devlet hastaneleride baya alıyo..ben 600 900 bile tutan yerler sordum ama labaratuar merkezinden 400 e yaptırdım..artık ne lazımsa eskidende orda yaptırıyoruz..ara sor hemen fiyat veriyolar

canım gözün aydın,maşallah bebeğin sağlıklıymış da inş.öyle
devam eder sonuna kadar..bizim bütün bebekler öyle hareketli
koç burcu bebekleri ne de olsa,hareketlerini hissedince acaba neler yapacaklar bakalım..
ayrıca doktorunu çok beğendim,bu anlayışa sahip olması çok güzel..
cddeki görüntüde net görünüyor mu peki,aynı ekrandaki gibi :uhm:

oynak bebişlerle dolu bir yıl geçireceğizkaydirigubbakcemile2
canım testleri eğer kan ve idrar ise devlet hastanesinde yaptırabilirsin..
ama normal kan testleri bu kadar tutmaz yine de,bence onda başka testler de var..
ayrıca 17 tane baya fazla,mutlaka içinde değişik testler olabilir..test gruplarına göre devlette yada güvendiğin özel bir hastanede yaptırabilirsin..bazı testler devlette yapılamıyor sanırım

evet başka testlerde var. sarılık toksoplazma gibi
bakalım bi sorucam olmazsa özel de yaptırıcam
senin lekelenmen nasıl oldu doktorunla görüşebildin mi

devlet ve üniv. hastanelerinde bu gibi testlere hiç ödeme yapmıyorsun...

ama develtte yaptıramayan arkadaşlar için laboratuarlar daha uygun olabilir...
çünkü özel hastanelerde ne kadar sgk payıda düşseler yinede çok pahalı oluyor...

bazı laboratuaralrda sgk da geçiyor...
mesala istanbul laboratuar diye bir yer var dr sevki bile istemeden direk sgk fiyatalrıyla işlem yapıyorlar...
ve netten araştırdığım kadarıyla fiyatlarda diğer yerlerden uygun gibi...
ama güvenilrliği hakkında bilgim yok doğrusu...
burdan sizde bakabilirsiniz...

SSK Bağkur Emekli - İstanbul Laboratuvarı -

senin doktorun ne güzel eşini falan düşünüyo siz böle diyince acaba benimki ilgisiz mi dyorum ama bidakine bekl,yce vermezse istiycemolmazsa yanımda cd götürürüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…