- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.061
canım gözün aydın,maşallah bebeğin sağlıklıymış da inş.öyle
devam eder sonuna kadar..bizim bütün bebekler öyle hareketli
koç burcu bebekleri ne de olsa,hareketlerini hissedince acaba neler yapacaklar bakalım..
ayrıca doktorunu çok beğendim,bu anlayışa sahip olması çok güzel..
cddeki görüntüde net görünüyor mu peki,aynı ekrandaki gibi :uhm:
senin doktorun ne güzel eşini falan düşünüyo siz böle diyince acaba benimki ilgisiz mi dyorum ama bidakine bekl,yce vermezse istiycemolmazsa yanımda cd götürürüm:)
Ağrı yok çok şükür ama devam ediyo lekelenme doktorla konuştum yat dinlen dedi.ilişki yasağı koydu hoş zaten yoktu ilişki eşim il dışında...geçmezse hafta içi gel bakalım dedi.regli döneminde illa lekenme olacak diye birşey yoktur herhaldee..
ağrın var mı beraberinde,ağrı yoksa korkulacak bişey değildir inş.
doktorundan haber beklemek en iyisi,bu arada sen hiç birşey yapma
yat dinleen canım a.s.
12.haftayı geçtiğin için ilaç kullandırmak istemiyorum dedi doktor canım.canım olabilir benim kanamam olmuştu hem de az buz değil. adet gibi .iğne kullandım 10 gün şu anda iyi bebeğim. kanamam da heergün lekelenme tarzı geliyo zaten
doktorum olabilir dedi.için rahat etmiyorsa bir ultrasona gir için rahat eder en azından
benim acayip derecede ağrım da olmuştu ve çok kanamam olmuştu
o yüzden lekelnme tarzı olan kanamayı kafama takmamaya çalışıyorum
bu testleri devlet hasyanelerinde de yapıyorlar...
525 tl ya bebeğine neler alırsın...
devlette yaptırmayı dene bence...
canım açık kahveyse kötü birşey olduğunu sanmıyorum...
ama her ihtimnale dinlen sen...
hem 2 gün okulda tatil...
hiç bir iş yapma yat uzan biraz canım...
Ağrı yok çok şükür ama devam ediyo lekelenme doktorla konuştum yat dinlen dedi.ilişki yasağı koydu hoş zaten yoktu ilişki eşim il dışında...geçmezse hafta içi gel bakalım dedi.
12.haftayı geçtiğin için ilaç kullandırmak istemiyorum dedi doktor canım.
öyle yapcam Fadik geçer inşallah dua edin:Saruboceq:
devlet ve üniv. hastanelerinde bu gibi testlere hiç ödeme yapmıyorsun...
ama develtte yaptıramayan arkadaşlar için laboratuarlar daha uygun olabilir...
çünkü özel hastanelerde ne kadar sgk payıda düşseler yinede çok pahalı oluyor...
bazı laboratuaralrda sgk da geçiyor...
mesala istanbul laboratuar diye bir yer var dr sevki bile istemeden direk sgk fiyatalrıyla işlem yapıyorlar...
ve netten araştırdığım kadarıyla fiyatlarda diğer yerlerden uygun gibi...
ama güvenilrliği hakkında bilgim yok doğrusu...
burdan sizde bakabilirsiniz...
SSK Bağkur Emekli - İstanbul Laboratuvarı -
kızlarrrrrr bebişimi gördümmzemuszemusmaşallah kıpır kıpırdoktor yandınız valla çok hareketli dediopuyorumnanaktanherşey yolundaymış. ultrasona göre 10+2 yiz. 16-17 gün sonra ikili teste çağırdı. o zaman cinsiyetine de bakacak ama kesin konuşamam cinsiyeti hakkında büyük olasılıklı tahmin yaparız dedikaydirigubbakcemile3çokkk mutluuyumm darısı tüm annelerin başına. bu arada kalp atışı da 150 geçen sefer 133 tü. baya büyümüş kerata. burun kemiği, baş, popo, kollar, bacaklar hepsini gördük:roflol:cd de verdi artık 2 hafta izler dururz:roflol:en çok da 2 hafta sonra tekrar göreceğim için seviniyorum. doktora hergün çağırsanız gelirim valla dedim, ne demek başım üstüne özlediğinde gel bakarız dedi, ne kadar ciddi olduğumu bilmiyor herhalde:jeyyar:
yssknk, aysu87 sağolun kızlar ii dilekleriniz için. ben de merakla sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum. beni çok mutlu ettinizolumunekankayizsmile
iyi geceler hanımlar. 12 haftada kaç kilo ladınız merak ediyorum ben acık hızlı gitim galiba dikkat etmem rağmen
Kızlar günaydın...Sabah sabah korku sardı yine beni((
Açık Kahvemsi lekenlenmem oldu.Doktoru arayımmı , önemli birşey değilmidir yoksa...Of vara yoğa arayan tiplerden olmaktanda hiç hoşlanmıyorum önce siz bir danışayım dedim
Amin canım inşallah ... Çok kötü bir korku ya burda neler okuyoruz insan ister istemez tedirgin oluyor:CüvCüv:
canım eltime misafir gelmiş oraya inecektim sana dr ne demiş diye baktım...
bu dönemlerde lekelenmelerde ne yapılır doğrusu bende bilmiyorum...
demek ilaçta önermiyorlar...
ben bu hamileliğimde ve diğer hamilelikleirmde hep lekelenme ve kanama yaşadım...
ama ilk haftalardaydı...
benimde yine kanama olacak diğe korkularım çok fazla...
her lavobaya korkuyla giriyorum...
ve burda kim olursa olsun kim lekelenme ve kanama yaşasa ilgiyle takip ediyorum...
çünkü ben bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum...
ama şükür kanama yaşayan arkadaşalrın çoğunun kanamasıda kesildi...
inş devam edenlerde kesilir...
rabbim senin ve hepimiizn bebeğini korusun canım...
onları sağ salim hayırlı evlatlar olarak dünyaya getiririz inş...
herkese merhabaa:)) bgn doktora gittim 12+4 olmuş bebişimiz usg ye göre boyda bacaklarla beraber 9.6 mmmiş:))) cinsiyeti sölemedi ama doktor 1 ay daha beklicez maalesef bakalımm bana kalsa sıkıştırcaktımda eşim ayıp olur öğreniris nie acele ediosun dedi:) ikili testin sonucuda çarşamba 3 ten sonra belli olacak merakla bekliorum kısmetseeee:)))
cnm gözün aydın ne güzel cd de vermiş doktorun bende isticem bi daha gittiğimde.ama belkide her ultrasonda olmuyodur.ama benim gittiğim yerdekide dobbler.
teşekür ederim canım.iste tabi hayatım ama belki dediğin gibi herzaman cd vermiyordur onu bilemiyorum canımbilmiyorumkismiledobbler ne oluyor canım:kedi:
herkese merhabaa:)) bgn doktora gittim 12+4 olmuş bebişimiz usg ye göre boyda bacaklarla beraber 9.6 mmmiş:))) cinsiyeti sölemedi ama doktor 1 ay daha beklicez maalesef bakalımm bana kalsa sıkıştırcaktımda eşim ayıp olur öğreniris nie acele ediosun dedi:) ikili testin sonucuda çarşamba 3 ten sonra belli olacak merakla bekliorum kısmetseeee:)))
teşekür ederim canım.iste tabi hayatım ama belki dediğin gibi herzaman cd vermiyordur onu bilemiyorum canımbilmiyorumkismiledobbler ne oluyor canım:kedi:
İyi akşamlar kızlarrrr nasılsınızzzzzza.s.
Bebişlerini gören anneleri tebrik ediyorum.Biz de nasip olursa pazartesi görüşeceğizhihoyyyt
Bugün 6 saat süren toplantım vardı.Belim koptu oturmaktan, ağzım ayrıldı esnemekten valla yaaa...Gerçekten hamilelikte bazı şeyleri kaldırmak çok zor oluyor.Sürekli oturuyorsun işte otur oturduğun yerde de mi:umursamaz:Yokk anaammm bu sefer de belim koptuohaoldumsmile
gözünaydın cnm.ne güzel görmüşsün meleğini benim daha 5 günüm var.dayanamıyo insan yaaaa
bu sefer gittiğimde sorucam cnm doktoruma bakalım ne dicek cd konusunda.dobbler cihazın adı cnm ultrason cihazı gelişmiş bi cihaz.
sen izmirdemi oturuyosun_?
kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebişimiz iyiymiş büyümüş 3,5 cm olmuş kolları bacakları oluşmaya başlamış hareket halindeydi kıpır kıpırdı kuzumopuyorumnanaktan
aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok güzeldiya:asigim:10+2 çıktı ultrasonda maşallah bebeğime 2 hafta sonrada ikili teste çağırdı.
kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebişimiz iyiymiş büyümüş 3,5 cm olmuş kolları bacakları oluşmaya başlamış hareket halindeydi kıpır kıpırdı kuzumopuyorumnanaktan
aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok güzeldiya:asigim:10+2 çıktı ultrasonda maşallah bebeğime 2 hafta sonrada ikili teste çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?