2011 Nisan Anneleri

çok sağol canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:ecrin_bebek:maşallah bizim bebişler kıpır kıpır olacak vallacanım evlendiğimden beri aynı doktora gidiyorum, sağolsun çok iyi tam kafama görezemuszemuscd deki görüntüler çok net, mesela ultrasondaki görüntüsüne göre ilk verdiği resim belirsiz gibiydi. Ama cd görüntüleri çok net ultrasondaki gibi. Eğer doktorunuz vermiyorsa mutlaka isteyin kızlar hem moral oluyor, hem özledikçe bakıp endişeli anlarınızda skinleştiriyor görüntülerzemuszemus

senin doktorun ne güzel eşini falan düşünüyo siz böle diyince acaba benimki ilgisiz mi dyorum ama bidakine bekl,yce vermezse istiycemolmazsa yanımda cd götürürüm:)

evet canım doktorumdan Allah razı olsun çok memnunum. Bencede iste canım isteyenin 1 yüzü vermeyen..doktorlar çok yoğun çalışıyor belki de dalgınlığına gelmiştir hatırlatmakta yarar var. sen götür cd ni hazırlıksız yakalanmakaydirigubbakcemile3

Ağrı yok çok şükür ama devam ediyo lekelenme doktorla konuştum yat dinlen dedi.ilişki yasağı koydu hoş zaten yoktu ilişki eşim il dışında...geçmezse hafta içi gel bakalım dedi.
12.haftayı geçtiğin için ilaç kullandırmak istemiyorum dedi doktor canım.
benim acayip derecede ağrım da olmuştu ve çok kanamam olmuştu
o yüzden lekelnme tarzı olan kanamayı kafama takmamaya çalışıyorum

öyle yapcam Fadik geçer inşallah dua edin:Saruboceq:

canım eltime misafir gelmiş oraya inecektim sana dr ne demiş diye baktım...

bu dönemlerde lekelenmelerde ne yapılır doğrusu bende bilmiyorum...
demek ilaçta önermiyorlar...

ben bu hamileliğimde ve diğer hamilelikleirmde hep lekelenme ve kanama yaşadım...
ama ilk haftalardaydı...
benimde yine kanama olacak diğe korkularım çok fazla...
her lavobaya korkuyla giriyorum...

ve burda kim olursa olsun kim lekelenme ve kanama yaşasa ilgiyle takip ediyorum...
çünkü ben bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum...
ama şükür kanama yaşayan arkadaşalrın çoğunun kanamasıda kesildi...
inş devam edenlerde kesilir...

rabbim senin ve hepimiizn bebeğini korusun canım...
onları sağ salim hayırlı evlatlar olarak dünyaya getiririz inş...

cnm ben oraya yaptırdım 2 tane şubesi var..göztepeye gitmiştim...güvene bilirsiniz ben çok memnun kalmıştım..ama bu sefer ümraniyede yaptırdım intro die bi yere oda iyi

cnm gözün aydın ne güzel cd de vermiş doktorun bende isticem bi daha gittiğimde.ama belkide her ultrasonda olmuyodur.ama benim gittiğim yerdekide dobbler.

iyi geceler hanımlar. 12 haftada kaç kilo ladınız merak ediyorum ben acık hızlı gitim galiba dikkat etmem rağmen

ben 12+4 gittim doktora en son 800 gr almışsın demişti.bu hafta bi daha gidicem bakalım ne çıkıcak.artık daha hızlı alırız kiloları gibime geliyo.

cnm çok geçmiş olsun inşallah kötü bişi çıkmaz.

herkese merhabaa:)) bgn doktora gittim 12+4 olmuş bebişimiz usg ye göre boyda bacaklarla beraber 9.6 mmmiş:))) cinsiyeti sölemedi ama doktor 1 ay daha beklicez maalesef bakalımm bana kalsa sıkıştırcaktımda eşim ayıp olur öğreniris nie acele ediosun dedi:) ikili testin sonucuda çarşamba 3 ten sonra belli olacak merakla bekliorum kısmetseeee:)))

Amin canım inşallah ... Çok kötü bir korku ya burda neler okuyoruz insan ister istemez tedirgin oluyor:CüvCüv:

maaşallah bebişine canım gözün aydın.Bebişler nazlı göstermiyorlar kendilerini.Ama bugün inan dedimki cinsiyet hiç mühim değil Allahım eksikliğini göstermesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize :Saruboceq:

gözün aydın çok sevindim maşallah büyümüş bebişzemuszemus

gözünaydın cnm.ne güzel görmüşsün meleğini benim daha 5 günüm var.dayanamıyo insan yaaaa

teşekür ederim canım.iste tabi hayatım ama belki dediğin gibi herzaman cd vermiyordur onu bilemiyorum canımbilmiyorumkismiledobbler ne oluyor canım:kedi:

bu sefer gittiğimde sorucam cnm doktoruma bakalım ne dicek cd konusunda.dobbler cihazın adı cnm ultrason cihazı gelişmiş bi cihaz.
sen izmirdemi oturuyosun_?

İyi akşamlar kızlarrrr nasılsınızzzzzza.s.
Bebişlerini gören anneleri tebrik ediyorum.Biz de nasip olursa pazartesi görüşeceğizhihoyyyt
Bugün 6 saat süren toplantım vardı.Belim koptu oturmaktan, ağzım ayrıldı esnemekten valla yaaa...Gerçekten hamilelikte bazı şeyleri kaldırmak çok zor oluyor.Sürekli oturuyorsun işte otur oturduğun yerde de mi:umursamaz:Yokk anaammm bu sefer de belim koptuohaoldumsmile

slm cnm sanada ii akşamlar allah kolaylık versin ben bu sene işe falanda başlamadım zaten sözleşmeli olarak devam edecektim ama eşim bu sene gitme zaten riskli bi hamilelik, çocuklarla uğraşmakta bi okadar yorucu olur dedi ve vazgeçtim.

kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebişimiz iyiymiş büyümüş 3,5 cm olmuş kolları bacakları oluşmaya başlamış hareket halindeydi kıpır kıpırdı kuzumopuyorumnanaktan
aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok güzeldiya:asigim:10+2 çıktı ultrasonda maşallah bebeğime 2 hafta sonrada ikili teste çağırdı.

evet izmirde oturuyorum canım. benimkinin dobbler olup olmadığını bilmiyorum açıkçası

gözün aydın cnm benim ooo bebiş kocaman olmuş maşaallah nazar değmesin. bende p.tesi gidiyorum ikili test için bakalım inş herşey normaldir:Saruboceq:

Polly Magic Mama Sandalyesi

http://img213.imageshack.us/img213/1667/chiccopollymagicmamasan.jpg[/IMG]

ARKADAŞLAR BU ÜRÜN NASIL SİZCE??? ÜCRETİ 250-300 CİVARI BİRAZ PAHALI AMA 3 YAŞA KADAR KULLANILABİLİYOR.ÖNCE ANA KUCAĞI (Kİ YERDEN YÜKSEK OLMASI BÜYÜK AVANTAJ BENCE) , SONRA MAMA SANDALYESİ VE EN SON SANDALYE OLARAK.ARKADAŞIM OĞLUNA SALINCAK ALDI KATALOGDA BUNU GÖRÜP BEĞENMİŞ BANA TAVSİYE ETTİ.TABİKİ DAHA ERKEN ALMIYCAM ŞU ANDA AMA SİZLEREDE GÖSTEREYİM DEDİM.AYRI AYRI ANA KUCAĞI VE MAMA SANDALYESİNE PARA VERMEKTENSE BU ÜRÜN DAHA İYİ DEĞİL Mİ? ÇEVRENİZDE KULLANAN VAR MI BUNU??

Gözün aydın canım maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…