- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.081
kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebişimiz iyiymiş büyümüş 3,5 cm olmuş kolları bacakları oluşmaya başlamış hareket halindeydi kıpır kıpırdı kuzumopuyorumnanaktan
aklıma geldikçe gözlerim doluyor çok güzeldiya:asigim:10+2 çıktı ultrasonda maşallah bebeğime 2 hafta sonrada ikili teste çağırdı.
Polly Magic Mama Sandalyesi
http://img213.imageshack.us/img213/1667/chiccopollymagicmamasan.jpg[/IMG]
ARKADAŞLAR BU ÜRÜN NASIL SİZCE??? ÜCRETİ 250-300 CİVARI BİRAZ PAHALI AMA 3 YAŞA KADAR KULLANILABİLİYOR.ÖNCE ANA KUCAĞI (Kİ YERDEN YÜKSEK OLMASI BÜYÜK AVANTAJ BENCE) , SONRA MAMA SANDALYESİ VE EN SON SANDALYE OLARAK.ARKADAŞIM OĞLUNA SALINCAK ALDI KATALOGDA BUNU GÖRÜP BEĞENMİŞ BANA TAVSİYE ETTİ.TABİKİ DAHA ERKEN ALMIYCAM ŞU ANDA AMA SİZLEREDE GÖSTEREYİM DEDİM.AYRI AYRI ANA KUCAĞI VE MAMA SANDALYESİNE PARA VERMEKTENSE BU ÜRÜN DAHA İYİ DEĞİL Mİ? ÇEVRENİZDE KULLANAN VAR MI BUNU??
canım valla araştıralım bencede baya kullanıslı bir ürün bende ufak tefek bakıyorum en azından fiyatalrına
gözün aydın canım...Meraba kızlar ben ıkı gun once doktora gıttım bebegımı gordum kalp sesını duyduk cok sukur ama daha mınıcık gerı ıkı hafta yanı artık mayıs topıgıne gıtme zamanı geldı bebegım kısmet olursa mayısda gelecek
canım bende inceledim o ürünü...Canım araştırmakta fayda var hamilelik hevesi ile gereksiz kullanılmayacak eşyalara fazladan para vermek istemiyorum en iyisi olsun içime sinsin istiyorum.Tabi bir yandan da deli gibi dua ediyorum akıntı kabusu bitsin ve Rabbim bebişimi korusun diye:Saruboceq:
evet hepimiz merak içindeyiz :)
hücre yenilenmesine rus takvimi diyorlar aynı şey yani.
göbek deliğinide bi arkadaş banada söyledi aşağı bakarsa erkek yukarı olursa kız oluyomuş.
inşallah canım cok sevindim iyi olmasına bebişinçok sağol canım. ben de kimse yorum yapmadı diyordum:bbo:dün babamlarda bizdeydi ailecek cd yi izledik herkes ağladı ben hariç. ben doktorda ağladığım için o faslı atlatmıştımaramızda sadece 1 gün olacak inş.opuyorumnanaktan
benim düşükleirm var....yani aşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek ama kural ilk çocuk için geçerli arada düşükler varsa olmuyor.....bide 2.ve3.ler için çocuğun göbeğine bakılıyormuş.............
birde folik asiti bıraktık.elevit ve ferro sanol yazdı bu ilaçlarıda doğum yapana kadar devam edeceğiz dedi..
Evet canım böyle birlikte bakınalım karar verelim doğru şeyleri alalım.Akıl akıldan üstündür nede olsa.Tecrübeli annelerde var aramzda onlarda bize yol gösterirler...
gözün aydın canım...
çok şükür bebeğide gördün...
küçük olmasına takılma canım...
sağlıklı olsun yeter...
canım bende inceledim o ürünü...
hem ana kucağ hemde mama masası olması çok güzel...
bende bebek için öğle herşeyi almak istemiyorum...
çünkü çoğu kısa süre kullanılıyor daha sonra da sadece kalabalık...
kullanımını bilmiyorum ama böyle avantaşlı şeyler güzel fikir...
bende şimdilik hiçbirşey almayı düşünmüyorum ama araştırmada yapıyorum...
şimdiden fikir edinmiş oluruz...
çünkü bende bir anlık işe yaramayacak şeyler almak istemiyorum......
Canım öncelikle gözün aydın.Miniğin yakalamış haftasını bak maaşallah.İnşallah sonuçlarında iyi gelir.günaydın kızlarr bugün erkenden gözüm açıldı dün o kdar yoruldum ki anca kendime geldim.dün bizimde ikili test ve kontrolümüz vardı. sabah kontolüm 10:30 daydı sabah sabah canım hiçbişey yemek istemedi birde belki kan vermek için aç olmam gerekiyordur diye bişey yemedim.ultrasona girdim doktor ense kalınlığına bakacaktı. bebişim pek kıpırdamıyordoktor epey uğraştı ama o pozisyonu alamadı bana açmısın dedi bende evet dedim bebişte acıkmış hareket etmiyo fazla hadi git karnını doyur gel dedi..gittim poğaça çay vs. bide çikolata yedim çikolata kana hzlı karıştığı için direk bebeği hareketlendiriyor.neyse çıktık bebişim doyunca ohhh kıpır kıpır hemen ensesini gösterdi:))şükür1.1 çıktı doktor 2.5 ve üzeri tehlikeli dedi.bu arada ben hemen cinsiyetini sordum bunun için daha erken bişey söyleyemem dedi.1 ay sonra netleşir dedi. bende çok ısrar etmedim .bebişim daha önceki kontrolümde 2 gün önden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor bugün itibari ile 13+2 olduk.benden birde kan uyuşmazlığı testi istedi.eşimle bende kan uyuşmazlığı var.onun içinde kan verdim.ben özel medikal park hastanesine gidiyorum sosyal güvencesi olanlara bu testler pahalı değil yani ben 2 li test için en az 60 70tl öderim diyordum ama 20 tl tuttu.sonuç bir hafta sonra çıkacakmış.kan uyuşmazlığı testi içinde 1 tl verdim.sanırım bu medikal park türkiyenin bi çok yerinde var sosyal güvenceniz varsa sizlerde araştırabilirsniz ...
dreamer35 canım sanada çok geçmiş olsun hiç kafana takma doktorunla irtibata geç onun dediklerini yap.hiçbişey olmaz canım korkma..
canım çok şükür akıntın kırmızı değil...Evet canım böyle birlikte bakınalım karar verelim doğru şeyleri alalım.Akıl akıldan üstündür nede olsa.Tecrübeli annelerde var aramzda onlarda bize yol gösterirler...
Canım öncelikle gözün aydın.Miniğin yakalamış haftasını bak maaşallah.İnşallah sonuçlarında iyi gelir.
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederimAra ara sütlü kahve renginde geliyor akıntı hala.Yatıyorum ama moralim çok bozuk.Çok korkuyorum bebişime ya birşey olursa diye. Ama sanırım adet döngüsünden dolayı oluyor bu.gerçi geçen aylardaki adet dönemlerinde de akıntım olmuştu ama sadece 1 kere lekelenme şeklinde.bunun bu kadar sürmesi canımı sıktı. Üstüne görme diye tabir edilen şey var ya o mu acaba? Allahtan ağrı falan yok bakalım geçer inşallah yaaa.Dua edin nolureyvahedigeldismile
günaydın kızlarr bugün erkenden gözüm açıldı dün o kdar yoruldum ki anca kendime geldim.dün bizimde ikili test ve kontrolümüz vardı. sabah kontolüm 10:30 daydı sabah sabah canım hiçbişey yemek istemedi birde belki kan vermek için aç olmam gerekiyordur diye bişey yemedim.ultrasona girdim doktor ense kalınlığına bakacaktı. bebişim pek kıpırdamıyordoktor epey uğraştı ama o pozisyonu alamadı bana açmısın dedi bende evet dedim bebişte acıkmış hareket etmiyo fazla hadi git karnını doyur gel dedi..gittim poğaça çay vs. bide çikolata yedim çikolata kana hzlı karıştığı için direk bebeği hareketlendiriyor.neyse çıktık bebişim doyunca ohhh kıpır kıpır hemen ensesini gösterdi:))şükür1.1 çıktı doktor 2.5 ve üzeri tehlikeli dedi.bu arada ben hemen cinsiyetini sordum bunun için daha erken bişey söyleyemem dedi.1 ay sonra netleşir dedi. bende çok ısrar etmedim .bebişim daha önceki kontrolümde 2 gün önden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor bugün itibari ile 13+2 olduk.benden birde kan uyuşmazlığı testi istedi.eşimle bende kan uyuşmazlığı var.onun içinde kan verdim.ben özel medikal park hastanesine gidiyorum sosyal güvencesi olanlara bu testler pahalı değil yani ben 2 li test için en az 60 70tl öderim diyordum ama 20 tl tuttu.sonuç bir hafta sonra çıkacakmış.kan uyuşmazlığı testi içinde 1 tl verdim.sanırım bu medikal park türkiyenin bi çok yerinde var sosyal güvenceniz varsa sizlerde araştırabilirsniz ...
dreamer35 canım sanada çok geçmiş olsun hiç kafana takma doktorunla irtibata geç onun dediklerini yap.hiçbişey olmaz canım korkma..
canım inşallah dediğin gibidir. Yatıyorum tv izliyorum ama ister istemez sürekli tetikteyim.dua edin nolur...Allahım hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
canım çok şükür akıntın kırmızı değil...
hem rengi bayada açıkmış...
benim kanama durduktan sonra baya zaman lekelenmem olmuştu hatta baya koyuda....
dr bunu çok önemsemedi...
kırmızı olmadığı müdetçe çok tehlikesi yok demişti...
inş seninkide kısa zmanda kesilir.
canım birde çok zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış...
başka şeylerle uğraş veya hep iyi şeyler getir aklına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?