2011 Nisan Anneleri

MAŞALLAH CNM...hoşgeldin ben burda pek aktif değilim ama arkadaşların yazdıklarını okumak bana güven veriyo..tecrübeleriyle öğreniyorum bişeyler...RABBİM BEBİŞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..HAMİŞLİK NASIL GİDİYO?:lepi:

bana da doktor 12.haftayı geçtiğin için ilaç vermek istemiyorum ama geçmezse hafta içi gel dedi

Tesekkür ederim.Ilk hamilelik oldugu icin fazlaca bilgim yok. Okuyupta ögrenmeye calisiyorum. Gayet iyi gidiyor diyebilirim , birkac sorun disinda oda sanirim hemen hemen herkeste oluyor. Umarim seninkide sorunsuz ilerler, 10. haftandasin sanirim.Sen de saglikla alirsin kucagina insallah.

kılzar şu ana kadar hamişliğimde bi sıkıntı yaşamadım... ama http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...rrr-bende-hamileyim-2-haftalikkkkkkkkk-2.html bu topicdeki bi arkadaşla münakaşa girdik...BENİM SÖYLEDİĞİM ŞEY ŞU..2 YAŞINDAKİ YEĞENİM İSTANBULUN BİLİNMİŞ Bİ HASTANESİNDE OKSİJENİN FAZLA VERMEKTEN rop hastalığına yakalndı bu demek oluyo ki birdha asla görmeyecek...ilk doğduğu anda hemde...ve göz kontrolünü yaptım die imzaladığı kağıt var ama kontrol etmemiş..bu ilk değil bir bebekte kör olmuş...ve dava açıldı...kazanıldı ama ne yazar...artık asla görmicek..bide benim ilk gittiğim leke gelsiğinde acile gittim haliyle pratisyen hekim koyuyolar...lekem olmasına rağmen ugs mak bozuk die elle kontrol etti...ki olmaması gerek ti ama bilmiyorduk güvendik..ardından kanama çok olunca doktoruma gittim o bana hiç bilgi vermemişti kader ama cahilliğimizde vardı bilgilendirilmedik hiç... yazdıklarımızı okuyun...ve bana yanlış düşünüyorsam fikrinizi beyan edin..çünkü gerçekten gerildim..

evet cnm çok şükür bu günleri gördük...1.5 sene bekledim bunun için..ÇOK ŞÜKÜR..

Arkadaşın mesleği eczacılıktan çok avukatlığa benziyor. Gerek yok böyle kişilerle polemiğe girmeye.Herkesin yorumu kendine sen tecrübelerini paylaşmışsın. Aldırma bence

canım i.ini frah tut bebeğin bence cok sağlıklı onu hep sev annesi bende cok endişeleniyorum zaman zaman ama cok norlam lböyle olmaız canım dualrım senle

bu arada kızlar benim belli belşirsiz göbeğimde çizgi başlamış ay nasıl sevindim ama hemnm belli olmuyoır ıskta bakınca altta kesik kesik sanki sizlkerde de varmı böyle değişiklikler

bu arada kızlar benim belli belşirsiz göbeğimde çizgi başlamış ay nasıl sevindim ama hemnm belli olmuyoır ıskta bakınca altta kesik kesik sanki sizlkerde de varmı böyle değişiklikler

çizgi derken cnm bu damar belirginliğindenmi bahsediyosun...bende göğüslerde ve dediğin gibi göbişte oluştu...tamamen normalmiş...bide artık hafif karında sertleşme oluşmaya başladı az büyüdü ama az..

İyi pazarlar kızlar, canım çokkkk sıkıldı bugün evde.Ne yapacağımı bilemedim, iş yapmak(ütü, yemek vs.) istemiyorum çooookk tembelim çoookkksempatiksalakcinni
Herkes nerdeee yaaaa geziyorsunuz de miiiboshayallersmile

Denizcim merhaba...Yatıyorum bende eşim çalışıyor ben keyif yapıyorum :) Doktor tavsiyesi ile maalesef İş güç hak getire anlayacağın

benimde canım karnım büyümeye başaldı dün hele dar giymiştim birde yediğim birşeyler gaz yaptı tanımadıgım bir bayan bebek mi bekliyorsunuz dedi evet dedim dememk belli oluyor artık zayıf hamile kaldım halada kilo almadım ama demek belli olacak canım miniğim
canım göbekteki kahverengimsi çizgi damar belirginliği değil sanırım o
birde karnım eskiye göre setleşmeye başaldı

hmm benimde sertleşti.. bebişim benim sağda hatta doktora yerini bile gösterdim şaşırdı :) ..orda o yoğunluğu hissediyorum...ay ne garip bi duygu ya...

Hamilesin zaten,boşver canını sıkma lütfen..Yaşayan bilir,yaşamayan bilmez..Tamam iyi pratisyenlerde var,iyi olmayanlarda var...Oğlumun kolu yandığında bizde hastanede pratisyenlerle karşılaştık ama bir azerbeycanlı pratisyenle karşılaştık..Çocuk gerçekten işini severek yaptığı her halinden belliydi....Onunlada bu konuyu konuştuk,kendisi doktor olmasına rağmen çok güzel bir açıklama yapmıştı : BAZI DOKTORLAR MECBUR OLDUKLARI İÇİN BU İŞİ YAPIYORLAR DİYE,yani aslında çocuk doktoru olmak istememiş ama çocuk doktoru bölümünü okumuş..İşini seven insan ve sevmeyen insan kendini bu şekilde belli ediyor canım..Ben kendi adıma devlet hastanelerinde işini gerçekten iyi yapan DOKTOR VE HEMŞİRE VE HASTA BAKICILAR için teşekkür yazıyorum..Herkez hak ettiğini alsın..Şikayetim olanı da direk baş hekime çıkıyorum...

Uzattım kusura bakmayın..Bu arada yiğenine çok üzüldüm,Allah ailesine yardım etsin ve sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…