- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.101
Merhaba bayanlar. Ben de bu topicte yeniyim. Beklenen dogum tarihine göre (16 nisan) ben de bir nisan ayi anne adayiyim. (12. hamilelik haftasindayim.) Allah hepimize rahat hamilelik dönemleri ve kolay dogumlar nasip etsin. Yazdiklarinizi ilgi ile takip ediyorum. Beni de araniza alirsaniz sevinirim.
ah bu lekelenmeler korkulu rüyamız..dnde içim sıkılmıştı..progestan kullanıyordum..doktorum yavaş yavaş bırakalım dedi bianda kesmeden...dün ilacımın bi kısmını kendi evimde bıraktım..doktorumu aradım dedi yeterince kulandın zaten..ama leke yada kanaman olursa ara beni dedi... dün ilk defa ağladım eşimde babaannesi kalp krizi geçirdi die rüzeye gitti aradığı gibi ağladım... sanki bişi olcak zannettim ilacı bırakınca..ne bilim ya..bambaşka bi sorumluluk...
MAŞALLAH CNM...hoşgeldin ben burda pek aktif değilim ama arkadaşların yazdıklarını okumak bana güven veriyo..tecrübeleriyle öğreniyorum bişeyler...RABBİM BEBİŞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..HAMİŞLİK NASIL GİDİYO?:lepi:
şimdi nasılsın cnm...sadece lekemi var kahverengi?
Tesekkür ederim.Ilk hamilelik oldugu icin fazlaca bilgim yok. Okuyupta ögrenmeye calisiyorum. Gayet iyi gidiyor diyebilirim , birkac sorun disinda oda sanirim hemen hemen herkeste oluyor. Umarim seninkide sorunsuz ilerler, 10. haftandasin sanirim.Sen de saglikla alirsin kucagina insallah.
Arkadaşın mesleği eczacılıktan çok avukatlığa benziyor. Gerek yok böyle kişilerle polemiğe girmeye.Herkesin yorumu kendine sen tecrübelerini paylaşmışsın. Aldırma bencekılzar şu ana kadar hamişliğimde bi sıkıntı yaşamadım... ama http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...rrr-bende-hamileyim-2-haftalikkkkkkkkk-2.html bu topicdeki bi arkadaşla münakaşa girdik...BENİM SÖYLEDİĞİM ŞEY ŞU..2 YAŞINDAKİ YEĞENİM İSTANBULUN BİLİNMİŞ Bİ HASTANESİNDE OKSİJENİN FAZLA VERMEKTEN rop hastalığına yakalndı bu demek oluyo ki birdha asla görmeyecek...ilk doğduğu anda hemde...ve göz kontrolünü yaptım die imzaladığı kağıt var ama kontrol etmemiş..bu ilk değil bir bebekte kör olmuş...ve dava açıldı...kazanıldı ama ne yazar...artık asla görmicek..bide benim ilk gittiğim leke gelsiğinde acile gittim haliyle pratisyen hekim koyuyolar...lekem olmasına rağmen ugs mak bozuk die elle kontrol etti...ki olmaması gerek ti ama bilmiyorduk güvendik..ardından kanama çok olunca doktoruma gittim o bana hiç bilgi vermemişti kader ama cahilliğimizde vardı bilgilendirilmedik hiç... yazdıklarımızı okuyun...ve bana yanlış düşünüyorsam fikrinizi beyan edin..çünkü gerçekten gerildim..
Canım araştırmakta fayda var hamilelik hevesi ile gereksiz kullanılmayacak eşyalara fazladan para vermek istemiyorum en iyisi olsun içime sinsin istiyorum.Tabi bir yandan da deli gibi dua ediyorum akıntı kabusu bitsin ve Rabbim bebişimi korusun diye:Saruboceq:
Arkadaşın mesleği eczacılıktan çok avukatlığa benziyor. Gerek yok böyle kişilerle polemiğe girmeye.Herkesin yorumu kendine sen tecrübelerini paylaşmışsın. Aldırma bence
bu arada kızlar benim belli belşirsiz göbeğimde çizgi başlamış ay nasıl sevindim ama hemnm belli olmuyoır ıskta bakınca altta kesik kesik sanki sizlkerde de varmı böyle değişiklikler
Denizcim merhaba...Yatıyorum bende eşim çalışıyor ben keyif yapıyorum :) Doktor tavsiyesi ile maalesefİş güç hak getire anlayacağın
kızlar yarın 2li test yaptırmaya gidecek olanınız varmııı
çizgi derken cnm bu damar belirginliğindenmi bahsediyosun...bende göğüslerde ve dediğin gibi göbişte oluştu...tamamen normalmiş...bide artık hafif karında sertleşme oluşmaya başladı az büyüdü ama az..
benim dr um 17. haftada 4 lü test yapacak canım 2li ve 3 lü yapımayacak bana 2 lide hata payı cok oluyormus perşembe gunu ense kalınlıgı ölçülecek kuzumunkızlar yarın 2li test yaptırmaya gidecek olanınız varmııı
Hamilesin zaten,boşver canını sıkma lütfen..Yaşayan bilir,yaşamayan bilmez..Tamam iyi pratisyenlerde var,iyi olmayanlarda var...Oğlumun kolu yandığında bizde hastanede pratisyenlerle karşılaştık ama bir azerbeycanlı pratisyenle karşılaştık..Çocuk gerçekten işini severek yaptığı her halinden belliydi....Onunlada bu konuyu konuştuk,kendisi doktor olmasına rağmen çok güzel bir açıklama yapmıştı : BAZI DOKTORLAR MECBUR OLDUKLARI İÇİN BU İŞİ YAPIYORLAR DİYE,yani aslında çocuk doktoru olmak istememiş ama çocuk doktoru bölümünü okumuş..İşini seven insan ve sevmeyen insan kendini bu şekilde belli ediyor canım..Ben kendi adıma devlet hastanelerinde işini gerçekten iyi yapan DOKTOR VE HEMŞİRE VE HASTA BAKICILAR için teşekkür yazıyorum..Herkez hak ettiğini alsın..Şikayetim olanı da direk baş hekime çıkıyorum...kılzar şu ana kadar hamişliğimde bi sıkıntı yaşamadım... ama http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...rrr-bende-hamileyim-2-haftalikkkkkkkkk-2.html bu topicdeki bi arkadaşla münakaşa girdik...BENİM SÖYLEDİĞİM ŞEY ŞU..2 YAŞINDAKİ YEĞENİM İSTANBULUN BİLİNMİŞ Bİ HASTANESİNDE OKSİJENİN FAZLA VERMEKTEN rop hastalığına yakalndı bu demek oluyo ki birdha asla görmeyecek...ilk doğduğu anda hemde...ve göz kontrolünü yaptım die imzaladığı kağıt var ama kontrol etmemiş..bu ilk değil bir bebekte kör olmuş...ve dava açıldı...kazanıldı ama ne yazar...artık asla görmicek..bide benim ilk gittiğim leke gelsiğinde acile gittim haliyle pratisyen hekim koyuyolar...lekem olmasına rağmen ugs mak bozuk die elle kontrol etti...ki olmaması gerek ti ama bilmiyorduk güvendik..ardından kanama çok olunca doktoruma gittim o bana hiç bilgi vermemişti kader ama cahilliğimizde vardı bilgilendirilmedik hiç... yazdıklarımızı okuyun...ve bana yanlış düşünüyorsam fikrinizi beyan edin..çünkü gerçekten gerildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?