2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar içecek olarak neler içiyorsunuz?? süt dışında. ben çay ve kahve içmiyorum ama arada canım kola, fanta vs gibi içecekler istiyor azda olsa içiyorum.yada %100 yazan meyva sularından arada azda olsa içiyorum. aradada meyvalı soda içiyorum. doktoruma sormak aklıma gelmedi. bu konuda bilgisi olan varmı..zararlımıdır ???yada hangileri içilebilir??

Denizcim merhaba...Yatıyorum bende eşim çalışıyor ben keyif yapıyorum :) Doktor tavsiyesi ile maalesef İş güç hak getire anlayacağın

Canım okudum önceki sayfalarda...Çok geçmiş olsun inş bir an önce geçer lekelenmelerin.Ohh boşver fırsattan istifade dinlen sende bol bol.Boşver kocalar çalışsınsempatiksalakcinni
Aman iş yapmakla bitmiyor ki, birini bitiriyorun başka bişey çıkıyor.Çok nankör bu işler yaaa:sinifsinif:
Dikkat et kendine canım

Canım ne yazıkki ben daha süte başlayamadım ama süttün yerine artık peynir, ayran, yoğurt çok yiyorum.Onun dışında kahvaltıda 1 bardak çok açık çay içiyorum.Kahve, nescafe hiç içmiyorumm.Aaaaa bak bugün tv de türk kahvesi içiyorlardı canım çekti çooookkk uzun zamandır ilk defa içtim.Ne yapayım nefsimi körledimyerimseniben
Sen de arada nefsini körlemek için canın çok çekerse tadımlık iç bence ama tabi yine de doktoruna sor tatlım:lepi:

est cnm ne uzatmasın...tabiki sonuçta biz bi genelleme yapmıyoruz ne yazıkki kötü tecrübelerle böle fikir sahibi olduk...yoksa benim şuan gittiğim doktorun ADI AYŞE .kızım olsa ismini vermek isterim okadar sevdim...öyle işte...KIZLAR NE OLUR DOĞUNLAR YAKLAŞTIKCA ERKEN DOĞUM YADA NEYSE RİSKLERİ OLUCAKLARI İYİ Bİ OKUYUN...ROP MESELA NE BİLMİYORDUK KİM BİLİYO Kİ...RETİNA KENDİNİ TAMEMEN KAPATIYO..VE İMKANI YOK BİRDAHA GÖRMESİNİN..BAŞKA BİŞEY..RABBİM BUNLA SINAMASIN KİMSEYİ

aynen canım iş bitmez.teşekkürler görüşürüz:)

nisan ayı süper bi ay bence şuan çalışmıyorum eşim rizeli olduğu için...arada kayınpeder yardım ediyorum ama oda evde pc de zaten...ama çalışan arkadaşlar için ALLAH yardım etsin onlara...biz evde yatıcaz vs kışı geçiricez ve nisan gelince bebişlerimiz gelcek bahar gelcek çiçekler açıcak...ve onları mis gibi temiz havaya çıkarıcaz... onu alıp hemen akçaya altınoluğa ayvalığa götürücem... ciğerleri açılsın insana sese alışsın..ah hayali bile bi güzel.

canım ben çay sadece hfat sonları çok çok acık 2 bardak içiyorum kola fanta yasakladı dr. hele kola başlarda bulantıma iyi geliyordu iyiki geçti dr yasakladıgında
bol ayran kefir ve hazımsızlık cok olursa soda içiyorum gunde bir soda iyiymiş
türk kahvesi haftada bir falan yada basım ağrırsa içiyorum bugun mesela başım ağrıdı ilaç içeceğime türk kahvesi içtim çok rahatlattı
meyve sularını aslında sıkıpta içmek lazım ama bazen ara öğünlerde % 100 meyve suyu içiyorum artık kışla birlikte sıkıp içeceğim
bende çalısan bir hamişim ama kendimi yormamaya çalısıyorum ha unutmadan bol bol su içiyoprum belki gunde 3 litre

Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)

way..HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM dasengözlerimebaksanab nasıl olduda bu kadar geç öğrendin...biz her çubuklarla çift çızıkmı çıkacak die bakmaktan artık koleksiyonum olmuştu :)... maşallah en riskli dönemi hiç hissetmeden atlatmışsın..hihoyyyt allah gönlüne göre versin sağlıklı bebişin olsun inş..

:)))) Ben de duydugumda cok sasirdim. Bekledigimden de cabuk geldi:) Hap kullanmayi mayista biraktim sonra da sadece bir kez gecikmeli adet oldum. Sonraki adetimin gecikmesini de hapi yeni birakmama bagliyordum. Tek yasadiklarim goguslerim biraz aciyor ve cok SIK susuyorum. Yoruluyorum da ama cok yogun calisiyorum bunu da ona baglamistim:)))
Yarin insallah ultrasonda gorururum bebisi:))))

ayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca

Hayirli olsun. Bircok arkadas ilk trimester de bayagi sikayet ediyorlar ve yine denildigine göre ikinci trimester cok daha rahat geciyor. Bu acidan iyi olmus. Tebrik ederim.

erken değil mi belirlemek için canım...hayırlı olsun doğum tarihin şimdiden..

günaydın kızlar..kabus gibi bir hafta sonu geçirdim bulantı kusma kafam yastıktan kalkmadı...geçecek edrken dahada arttı, yarın akşam kontrolümüz var dua edin bize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…