- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.121
Denizcim merhaba...Yatıyorum bende eşim çalışıyor ben keyif yapıyorum :) Doktor tavsiyesi ile maalesefİş güç hak getire anlayacağın
arkadaşlar içecek olarak neler içiyorsunuz?? süt dışında. ben çay ve kahve içmiyorum ama arada canım kola, fanta vs gibi içecekler istiyor azda olsa içiyorum.yada %100 yazan meyva sularından arada azda olsa içiyorum. aradada meyvalı soda içiyorum. doktoruma sormak aklıma gelmedi. bu konuda bilgisi olan varmı..zararlımıdır ???yada hangileri içilebilir??
Hamilesin zaten,boşver canını sıkma lütfen..Yaşayan bilir,yaşamayan bilmez..Tamam iyi pratisyenlerde var,iyi olmayanlarda var...Oğlumun kolu yandığında bizde hastanede pratisyenlerle karşılaştık ama bir azerbeycanlı pratisyenle karşılaştık..Çocuk gerçekten işini severek yaptığı her halinden belliydi....Onunlada bu konuyu konuştuk,kendisi doktor olmasına rağmen çok güzel bir açıklama yapmıştı : BAZI DOKTORLAR MECBUR OLDUKLARI İÇİN BU İŞİ YAPIYORLAR DİYE,yani aslında çocuk doktoru olmak istememiş ama çocuk doktoru bölümünü okumuş..İşini seven insan ve sevmeyen insan kendini bu şekilde belli ediyor canım..Ben kendi adıma devlet hastanelerinde işini gerçekten iyi yapan DOKTOR VE HEMŞİRE VE HASTA BAKICILAR için teşekkür yazıyorum..Herkez hak ettiğini alsın..Şikayetim olanı da direk baş hekime çıkıyorum...
Uzattım kusura bakmayın..Bu arada yiğenine çok üzüldüm,Allah ailesine yardım etsin ve sabır versin...
Canım okudum önceki sayfalarda...Çok geçmiş olsun inş bir an önce geçer lekelenmelerin.Ohh boşver fırsattan istifade dinlen sende bol bol.Boşver kocalar çalışsınsempatiksalakcinni
Aman iş yapmakla bitmiyor ki, birini bitiriyorun başka bişey çıkıyor.Çok nankör bu işler yaaa:sinifsinif:
Dikkat et kendine canım
Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)
way..HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM dasengözlerimebaksanab nasıl olduda bu kadar geç öğrendin...biz her çubuklarla çift çızıkmı çıkacak die bakmaktan artık koleksiyonum olmuştu :)... maşallah en riskli dönemi hiç hissetmeden atlatmışsın..hihoyyyt allah gönlüne göre versin sağlıklı bebişin olsun inş..
Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)
ayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?