- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.141
kızlar yaa hiç iştahım olmuyo nasıl gececek bu donem bılmıyorum
erken değil mi belirlemek için canım...hayırlı olsun doğum tarihin şimdiden..
aynen benimde en büyük edrdim ooo..bulantılar fırsat verse yerim belki..
kızlar hem zamanımızın guzel gecmesı hemde bılgılenmek adına okudugunuz ve tavsıye edecegınız kıtaplarınız varmı?evet birçoğumuz çalışıyoruz ama öğle arası bıle okusak sankı ıyı olur gıbıme gelıyo
hoşgeldin canım.sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz inşallahMerhaba bayanlar. Ben de bu topicte yeniyim. Beklenen dogum tarihine göre (16 nisan) ben de bir nisan ayi anne adayiyim. (12. hamilelik haftasindayim.) Allah hepimize rahat hamilelik dönemleri ve kolay dogumlar nasip etsin. Yazdiklarinizi ilgi ile takip ediyorum. Beni de araniza alirsaniz sevinirim.
ben kahve içmiyorum ama çay içiyorum açık.günde 3 bardak falan.kola fanta canım çok çekerse içiyorum soda günde 1 bardak içiyrm midem çok rahatsız olduğu içinarkadaşlar içecek olarak neler içiyorsunuz?? süt dışında. ben çay ve kahve içmiyorum ama arada canım kola, fanta vs gibi içecekler istiyor azda olsa içiyorum.yada %100 yazan meyva sularından arada azda olsa içiyorum. aradada meyvalı soda içiyorum. doktoruma sormak aklıma gelmedi. bu konuda bilgisi olan varmı..zararlımıdır ???yada hangileri içilebilir??
amin amin amin canım sabah erkenden kalkamsı çok zor keşke çalışanlara gebelik döneminde 1 saat işe geç gelme hakkı verseler :))nisan ayı süper bi ay bence şuan çalışmıyorum eşim rizeli olduğu için...arada kayınpeder yardım ediyorum ama oda evde pc de zaten...ama çalışan arkadaşlar için ALLAH yardım etsin onlara...biz evde yatıcaz vs kışı geçiricez ve nisan gelince bebişlerimiz gelcek bahar gelcek çiçekler açıcak...ve onları mis gibi temiz havaya çıkarıcaz... onu alıp hemen akçaya altınoluğa ayvalığa götürücem... ciğerleri açılsın insana sese alışsın..ah hayali bile bi güzel.
allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsinayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca
iş yerinde ayaklarını uzat bi yerlere dinlen bende işteyim zor oluyr ama ne yapalım işte allah yardım eder inşallah canımGünaydın Kızlar,,
herkese hayırlı haftalar diliyorum..Benimde h.sonum çok kötü geçti..hep yattım mide bulantılarım yüzünden..bugün birde işe gelmek zorundaydım zor kalktım geldim şimdi bile zor duruyorum..Hayırlısı ile akşam olsa da eve gitsem((
Günaydın hanımlar
Haftasonu çok sarsıntılı bir yolculuk geçirdim, akşamdan beri içim içimi yiyor, sürekli kendimi dinler oldum, ağrı yada başka birşey yok ama yine de diken üstündeyim. :Saruboceq:
allah korusun canım benım kaygı etme ınşallah bırsey olmaz bebişine o sana sımsıkı tutunmuştur şimdi.
Günaydın hanımlar
Haftasonu çok sarsıntılı bir yolculuk geçirdim, akşamdan beri içim içimi yiyor, sürekli kendimi dinler oldum, ağrı yada başka birşey yok ama yine de diken üstündeyim. :Saruboceq:
Hadi hayırlı olsun canım.Sayılı gün çabuk geçer derler ama bu bizim için geçerli değil maalesefkaydirigubbakcemile3ayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca
Geçmiş olsun canım.Herşey yolunda geçer inş kontroldede:Saruboceq:günaydın kızlar..kabus gibi bir hafta sonu geçirdim bulantı kusma kafam yastıktan kalkmadı...geçecek edrken dahada arttı, yarın akşam kontrolümüz var dua edin bize ...
Bebiş sana pamuk ipliği ile bağlı değil o sıkı sıkı tutunuyor demişti doktorum bana kanamalar olunca.Sende böyle düşün ve onun mücadelesine pozitif düşünerek destek ol canımcımopuyorumnanaktanGünaydın hanımlar
Kızlar kendime nazar etmeyim ama akıntım geçti galibabu sabah herşey yolunda gibi. Çok şükür öğleden sonra 2 saat dersim bugün biraz daha dinleniyorum anlayacağınız.Allahım inşallah bitmiştir kabus :Saruboceq:
Kızlar kendime nazar etmeyim ama akıntım geçti galibabu sabah herşey yolunda gibi. Çok şükür öğleden sonra 2 saat dersim bugün biraz daha dinleniyorum anlayacağınız.Allahım inşallah bitmiştir kabus :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar.
nasılsınız bakalım?
günaydın, ben bulantılarla uğraşıyorum canım onun dışında iyiyim...sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?