- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.161
günaydın, ben bulantılarla uğraşıyorum canım onun dışında iyiyim...sen nasılsın..
yahukılzar benım mıde bulantılarım yok denecek kadar az.kımısı bulantı olacak olsa sımdıye coktan baslardı dıyı kımısı daha yenı yenı baslaması gerek olacaksa eger dıyolar.bence dusununce mantık çerçevesınde ılk 3 ay olacagı varsa olur cunkı o zaman vucudumuz bebege alısmaya çabalamakta.yanlış mı düşünüyorum aceba?yoksa dedıklerı gıbı daha yenı mı baslayacak aceba?:CüvCüv:
Kızlar kendime nazar etmeyim ama akıntım geçti galibabu sabah herşey yolunda gibi. Çok şükür öğleden sonra 2 saat dersim bugün biraz daha dinleniyorum anlayacağınız.Allahım inşallah bitmiştir kabus :Saruboceq:
benimde coktu 9 haftada filan kesildi şükür cok zor bulantı..ama şimdide grip oldum(
Geçmiş olsun canım bol bol ılık sıvı tüket ve c vitamini al ilaçsız atlatmaya çalış.
Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)
ayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca
kızlar hem zamanımızın guzel gecmesı hemde bılgılenmek adına okudugunuz ve tavsıye edecegınız kıtaplarınız varmı?evet birçoğumuz çalışıyoruz ama öğle arası bıle okusak sankı ıyı olur gıbıme gelıyo
hanzade merak etme canım sen çok hassas davrandığın için için içini yiyor..Günaydın hanımlar
Haftasonu çok sarsıntılı bir yolculuk geçirdim, akşamdan beri içim içimi yiyor, sürekli kendimi dinler oldum, ağrı yada başka birşey yok ama yine de diken üstündeyim. :Saruboceq:
inş.çabuk atlatırsın canım,dikkat et bol bol dinlemek tek çare birde bol c vitamini...benimde coktu 9 haftada filan kesildi şükür cok zor bulantı..ama şimdide grip oldum(
günaydın kızlarr bugün erkenden gözüm açıldı dün o kdar yoruldum ki anca kendime geldim.dün bizimde ikili test ve kontrolümüz vardı. sabah kontolüm 10:30 daydı sabah sabah canım hiçbişey yemek istemedi birde belki kan vermek için aç olmam gerekiyordur diye bişey yemedim.ultrasona girdim doktor ense kalınlığına bakacaktı. bebişim pek kıpırdamıyordoktor epey uğraştı ama o pozisyonu alamadı bana açmısın dedi bende evet dedim bebişte acıkmış hareket etmiyo fazla hadi git karnını doyur gel dedi..gittim poğaça çay vs. bide çikolata yedim çikolata kana hzlı karıştığı için direk bebeği hareketlendiriyor.neyse çıktık bebişim doyunca ohhh kıpır kıpır hemen ensesini gösterdi:))şükür1.1 çıktı doktor 2.5 ve üzeri tehlikeli dedi.bu arada ben hemen cinsiyetini sordum bunun için daha erken bişey söyleyemem dedi.1 ay sonra netleşir dedi. bende çok ısrar etmedim .bebişim daha önceki kontrolümde 2 gün önden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor bugün itibari ile 13+2 olduk.benden birde kan uyuşmazlığı testi istedi.eşimle bende kan uyuşmazlığı var.onun içinde kan verdim.ben özel medikal park hastanesine gidiyorum sosyal güvencesi olanlara bu testler pahalı değil yani ben 2 li test için en az 60 70tl öderim diyordum ama 20 tl tuttu.sonuç bir hafta sonra çıkacakmış.kan uyuşmazlığı testi içinde 1 tl verdim.sanırım bu medikal park türkiyenin bi çok yerinde var sosyal güvenceniz varsa sizlerde araştırabilirsniz ...
dreamer35 canım sanada çok geçmiş olsun hiç kafana takma doktorunla irtibata geç onun dediklerini yap.hiçbişey olmaz canım korkma..
cok saol canım dinlenmek iyi gelecektir sanırım..hayırlı olsun canım..Allah sağlıkla tamamına erdirsin..
baya geç öğrenmişsin,senin için baya kısa sürecek bu hamilelik desenekaydirigubbakcemile3 demekki sıkıntılı bir hamileik değildi
şanslısın canım,inş.böyle devam eder
şimdiden hayırlı olsun..gerçi aşağı yukarı şuan herkeste bir tarih var ama
sezeryan daha kesin tabi..inş.vaktinde hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
ben aylık dergi okuyorum,birde anne karnında(ntv yay.) ve Elif Şafak Siyah Süt okuyorum..
tabi hergün internetten okuduklarım da cabası..
birde 2 kitap daha sipariş ettim,hafta hafta hamilelik ve ay ay bebeğiniz diye
2 aksiklopedi gibi kitap,bakalım daha gelmedi,gelince fikirlerimi paylaşırım..
hanzade merak etme canım sen çok hassas davrandığın için için içini yiyor..
ama kötü bişey yoktur olsa bunu hissederdin hiç merak etmee..
olumsuz hiçbirşey düşünme
inş.çabuk atlatırsın canım,dikkat et bol bol dinlemek tek çare birde bol c vitamini...
tatliş oğlum gözün aydın canım bebeğin gayet sağlıymış
darısı da bizim başımıza inş.bakalım Çarşamba günü gidicez,çok özledim onu :asigim:
bu arada süper bir bilgi verdin,saol canım,demekki aç kalmak bebişi baya etkiliyormuş
bende çikolata yerim artık bu bahaneyle bebişimi saha canlı göreyim diyeezemuszemus
Kızlar kendime nazar etmeyim ama akıntım geçti galibabu sabah herşey yolunda gibi. Çok şükür öğleden sonra 2 saat dersim bugün biraz daha dinleniyorum anlayacağınız.Allahım inşallah bitmiştir kabus :Saruboceq:
Meraba kızlar ben ıkı gun once doktora gıttım bebegımı gordum kalp sesını duyduk cok sukur ama daha mınıcık gerı ıkı hafta yanı artık mayıs topıgıne gıtme zamanı geldı bebegım kısmet olursa mayısda gelecek
günaydın kızlarr bugün erkenden gözüm açıldı dün o kdar yoruldum ki anca kendime geldim.dün bizimde ikili test ve kontrolümüz vardı. sabah kontolüm 10:30 daydı sabah sabah canım hiçbişey yemek istemedi birde belki kan vermek için aç olmam gerekiyordur diye bişey yemedim.ultrasona girdim doktor ense kalınlığına bakacaktı. bebişim pek kıpırdamıyordoktor epey uğraştı ama o pozisyonu alamadı bana açmısın dedi bende evet dedim bebişte acıkmış hareket etmiyo fazla hadi git karnını doyur gel dedi..gittim poğaça çay vs. bide çikolata yedim çikolata kana hzlı karıştığı için direk bebeği hareketlendiriyor.neyse çıktık bebişim doyunca ohhh kıpır kıpır hemen ensesini gösterdi:))şükür1.1 çıktı doktor 2.5 ve üzeri tehlikeli dedi.bu arada ben hemen cinsiyetini sordum bunun için daha erken bişey söyleyemem dedi.1 ay sonra netleşir dedi. bende çok ısrar etmedim .bebişim daha önceki kontrolümde 2 gün önden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor bugün itibari ile 13+2 olduk.benden birde kan uyuşmazlığı testi istedi.eşimle bende kan uyuşmazlığı var.onun içinde kan verdim.ben özel medikal park hastanesine gidiyorum sosyal güvencesi olanlara bu testler pahalı değil yani ben 2 li test için en az 60 70tl öderim diyordum ama 20 tl tuttu.sonuç bir hafta sonra çıkacakmış.kan uyuşmazlığı testi içinde 1 tl verdim.sanırım bu medikal park türkiyenin bi çok yerinde var sosyal güvenceniz varsa sizlerde araştırabilirsniz ...
dreamer35 canım sanada çok geçmiş olsun hiç kafana takma doktorunla irtibata geç onun dediklerini yap.hiçbişey olmaz canım korkma..
Merhaba bayanlar. Ben de bu topicte yeniyim. Beklenen dogum tarihine göre (16 nisan) ben de bir nisan ayi anne adayiyim. (12. hamilelik haftasindayim.) Allah hepimize rahat hamilelik dönemleri ve kolay dogumlar nasip etsin. Yazdiklarinizi ilgi ile takip ediyorum. Beni de araniza alirsaniz sevinirim.
arkadaşlar içecek olarak neler içiyorsunuz?? süt dışında. ben çay ve kahve içmiyorum ama arada canım kola, fanta vs gibi içecekler istiyor azda olsa içiyorum.yada %100 yazan meyva sularından arada azda olsa içiyorum. aradada meyvalı soda içiyorum. doktoruma sormak aklıma gelmedi. bu konuda bilgisi olan varmı..zararlımıdır ???yada hangileri içilebilir??
Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)
ayy kızlar hafta sonu doktorda randevum vardı benımkı bıldıgınız uzere tüp bebek bunun için doktorum sezeryan yapacagız dedı ve dogum gununu belırledı 20-22 nısan arası inşallah.cok heyecanlandım bu tarıhı duyunca
kızlar hem zamanımızın guzel gecmesı hemde bılgılenmek adına okudugunuz ve tavsıye edecegınız kıtaplarınız varmı?evet birçoğumuz çalışıyoruz ama öğle arası bıle okusak sankı ıyı olur gıbıme gelıyo
yssknk geçmiş olsun canım ya. dikkat et kendine sıcak birşeyler iç, fazla yorulma
kızlar söylemesi ayıptır büyük abdesti benim gibi siyah olan varmı biyerde kullandığımız vitamin ve kan haplarından dolayı böyle olduğunu okumuştum rengi buyuzden değişime uğrarmış benimde aklıma kötü şeyler geliyordu allahtan internet varda her merak ettiğime bakıp rahatlıyorum:)))birde çok ayakta durup yada cok işlenip uzandıktan sonra kalkarken kuyruk sokumum ve etrafında ağrı oluyor eğilip doğrulamıyorum bir süre bıkaç kişide daha hamilelikten kaynaklandığını duymuştum hatta yatagında dönemeyenler bile oluyormuş.sizdede bunlar oluyormu çok sordum galiba hihih:)))
kızlar söylemesi ayıptır büyük abdesti benim gibi siyah olan varmı biyerde kullandığımız vitamin ve kan haplarından dolayı böyle olduğunu okumuştum rengi buyuzden değişime uğrarmış benimde aklıma kötü şeyler geliyordu allahtan internet varda her merak ettiğime bakıp rahatlıyorum:)))birde çok ayakta durup yada cok işlenip uzandıktan sonra kalkarken kuyruk sokumum ve etrafında ağrı oluyor eğilip doğrulamıyorum bir süre bıkaç kişide daha hamilelikten kaynaklandığını duymuştum hatta yatagında dönemeyenler bile oluyormuş.sizdede bunlar oluyormu çok sordum galiba hihih:)))
canım idrarda koyu renk oluyor bu da ilaçtan sanırım bel ağrıları da oluyor cok ayakta kalınca ama uyurken bi problem olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?