- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.181
cok saol canım görüşemedik epeydir..dinlenmeye calısıyorum hayatım sen neler yapıyorsun nasılsın?
Merhaba kızlarr opuyorumnanaktan umarım herkes iyidir opuyorumnanaktan
Bende bugün demir ve multivitamin haplarıma başladım..
Az önce 11. gebelik haftasının açıklamalarını okuyordum tamda zamanında sormuşsun
"Demir içeren ilaçlar kabızlık, dışkı rengini siyaha boyama, mide ağrısı gibi yan etkiler yapabilir.." yazıyordu..
kuyruk sokumuyla ilgili henüz bi şikayetim olmadı, ama bende duymuştum olabileceğinikaydirigubbakcemile5
İdrarın koyu olmaının sebebi ilaçların yanısıra yeterli su alamadığınında göstergesi olabiliyormuş :CüvCüv:
iyiyim canım napıyım bildiğin gibi. İştahım biraz daha iyi. Kilo artışım henüz olmasa da. Doktor işini ne yaptın, çözdün mü canım? Ne zamandı bir dahaki kontrolün?
bir daha ki kontrol haftaya salı canım diğer hastaneye gidiyorum bu sefer bakalım..iştahının açılmasına sevindim sonunda:lepi:aramızda bir gün kalmıs bebiş kapatmıs arayı
kalr bende 6. haftada başlayan ve mahfeden blantılarla 11 .haftadan itibaren bayaz azaldı ama o gun eger kensimi yormussum vede erken kalkmıssam gene oluyor ve gece 11 de başlıyor malesef ama olsun bulantılar iyi dedi doktorum perşembe kontrolumuz var meleğimi göreceğim sağlıklı oldugunu görsem yeter bana canım obenim
büyük tuvalatmizin koyu renk olmasıda demir haplarından kızlar
öyle oldu canımhihoyyytgerçi bizim inat ölçtürmedi kendini tam olarak ama bakalım inş. bi dahaki kontrole. az kalmış kontrolüne çok sevindimkaydirigubbakcemile2sana özelden mesaj attım bu arada
normalde olabilir canım ama bende imkansız sanırm nerdeyse günde 4litre su içiyorum normaldede cok icerim hamilelik daha da arttırdı sıvı ihtiyacımı:roflol:
kaydirigubbakcemile3
maşallah canım ya kaydirigubbakcemile2 bende 3 litre içiyorum ama bazen midem bulanıyor su içmek bile zor geliyor
2li testimiz var haftaya insallah temiz cıkar:Saruboceq:mesajı gördüm tatlım cevapta yazdım sanasositososito:lepi:
maşallah canım ya ben 1 bardak ilacımı içerken 1 bardakta sonradan akşama kadar içersem midem çok bulanıyor içmek istiyorum içemiyorum
canım benim de bulantılar gece devam ediyor uyuyamıyorum sabah kalkınca kusuyorum zaten ayağa kalkamıyorum halim yok işe gidemiyorum
allahım sabır ver diyorum hep psikolojim bozuldu herhalde bitek akşama doğru azalıyor bulantılarım her yer kokuyor su bile içemiyorum ya sabır:Saruboceq:
Yakında geçecek inşallah benimde 6+4 te bulantılarım başlamıştı uykumda bile midem bulanıyordu düşün kafamçokkarıştı
şimdi ara ara bulanıyor 12. haftada tamamen geçer diyor doktorum
Bide suyu soğuk içmeyi dene kaydirigubbakcemile5
benim boğazım şişti soğuk içmekten ama normalini içmeiyorum :sinifsinif:
merhaba;
als17 doktorun miğde bulantısı için hap vermedi mi sana?
aynen benimde o sıralar başladı bide kokular beni çok etkiliyor sabun temizlik kokuları resmen burnumu dünyaya tıkadım öyle geziyorum banada 12. haftada geçer demişti doktorum inanamıyorum geçecek diye bazen ağlama krizine giriyorum.
bulantılarım gecti cok şükür ben bulantım varkende inatla içiyordum..su içme konusunda namım var nerdeyse:)))su cok gerekli bu dönemdede mutlaka içmeliyiz
inşallah canımopuyorumnanaktanbu hamişliğin her evresi ayrı bir heyecan:bbo:haftaya az kaldı merak etme canım temiz çıkar demesi kolay tabi ama napalım duadan başka elimizden birşey gelmiyor:Saruboceq:
benim bulantım olmuyor ama her türlü bulaşık, çamaşır hiç fark etmez temizlik ürününün kokusu ve beyaz sabun çok rahatsız ediyor. O zaman biraz bulantım başlıyor, bu kokulara asla katlanamıyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?