2011 Nisan Anneleri

normalde olabilir canım ama bende imkansız sanırm nerdeyse günde 4litre su içiyorum normaldede cok icerim hamilelik daha da arttırdı sıvı ihtiyacımı:roflol:

kızlar merhaba
bulantısı geçen var mı aranızda????????
benim geçmiyor 1 aydır devam ediyor
ne zaman geçer acaba 12. haftada geçer inş.

iyiyim canım napıyım bildiğin gibi. İştahım biraz daha iyi. Kilo artışım henüz olmasa da. Doktor işini ne yaptın, çözdün mü canım? Ne zamandı bir dahaki kontrolün?

bir daha ki kontrol haftaya salı canım diğer hastaneye gidiyorum bu sefer bakalım..iştahının açılmasına sevindim sonunda:lepi:aramızda bir gün kalmıs bebiş kapatmıs arayı

kızlar bende 6. haftada başlayan ve mahfeden bulantılarla 11 .haftadan itibaren biyaz azaldı ama o gun eger kendimi yormussam vede erken kalkmıssam gene oluyor ve gece 11 de başlıyor malesef ama olsun bulantılar iyi dedi doktorum perşembe kontrolumuz var meleğimi göreceğim sağlıklı oldugunu görsem yeter bana canım o benim
büyük tuvalatmizin koyu renk olmasıda demir haplarından kızlar

Son düzenleme:
bir daha ki kontrol haftaya salı canım diğer hastaneye gidiyorum bu sefer bakalım..iştahının açılmasına sevindim sonunda:lepi:aramızda bir gün kalmıs bebiş kapatmıs arayı

öyle oldu canımhihoyyytgerçi bizim inat ölçtürmedi kendini tam olarak ama bakalım inş. bi dahaki kontrole. az kalmış kontrolüne çok sevindimkaydirigubbakcemile2sana özelden mesaj attım bu arada

canım benim de bulantılar gece devam ediyor uyuyamıyorum sabah kalkınca kusuyorum zaten ayağa kalkamıyorum halim yok işe gidemiyorum
allahım sabır ver diyorum hep psikolojim bozuldu herhalde bitek akşama doğru azalıyor bulantılarım her yer kokuyor su bile içemiyorum ya sabır:Saruboceq:

öyle oldu canımhihoyyytgerçi bizim inat ölçtürmedi kendini tam olarak ama bakalım inş. bi dahaki kontrole. az kalmış kontrolüne çok sevindimkaydirigubbakcemile2sana özelden mesaj attım bu arada

2li testimiz var haftaya insallah temiz cıkar:Saruboceq:mesajı gördüm tatlım cevapta yazdım sanasositososito:lepi:

normalde olabilir canım ama bende imkansız sanırm nerdeyse günde 4litre su içiyorum normaldede cok icerim hamilelik daha da arttırdı sıvı ihtiyacımı:roflol:

kaydirigubbakcemile3
maşallah canım ya kaydirigubbakcemile2 bende 3 litre içiyorum ama bazen midem bulanıyor su içmek bile zor geliyor

2li testimiz var haftaya insallah temiz cıkar:Saruboceq:mesajı gördüm tatlım cevapta yazdım sanasositososito:lepi:

inşallah canımopuyorumnanaktanbu hamişliğin her evresi ayrı bir heyecan:bbo:haftaya az kaldı merak etme canım temiz çıkar demesi kolay tabi ama napalım duadan başka elimizden birşey gelmiyor:Saruboceq:

maşallah canım ya ben 1 bardak ilacımı içerken 1 bardakta sonradan akşama kadar içersem midem çok bulanıyor içmek istiyorum içemiyorum

Yakında geçecek inşallah benimde 6+4 te bulantılarım başlamıştı uykumda bile midem bulanıyordu düşün kafamçokkarıştı
şimdi ara ara bulanıyor 12. haftada tamamen geçer diyor doktorum

Bide suyu soğuk içmeyi dene kaydirigubbakcemile5
benim boğazım şişti soğuk içmekten ama normalini içmeiyorum :sinifsinif:

merhaba;
als17 doktorun miğde bulantısı için hap vermedi mi sana?

aynen benimde o sıralar başladı bide kokular beni çok etkiliyor sabun temizlik kokuları resmen burnumu dünyaya tıkadım öyle geziyorum banada 12. haftada geçer demişti doktorum inanamıyorum geçecek diye bazen ağlama krizine giriyorum.

bulantılarım gecti cok şükür ben bulantım varkende inatla içiyordum..su içme konusunda namım var nerdeyse:)))su cok gerekli bu dönemdede mutlaka içmeliyiz

benim bulantım olmuyor ama her türlü bulaşık, çamaşır hiç fark etmez temizlik ürününün kokusu ve beyaz sabun çok rahatsız ediyor. O zaman biraz bulantım başlıyor, bu kokulara asla katlanamıyorum:sinifsinif:

inşallah canımopuyorumnanaktanbu hamişliğin her evresi ayrı bir heyecan:bbo:haftaya az kaldı merak etme canım temiz çıkar demesi kolay tabi ama napalım duadan başka elimizden birşey gelmiyor:Saruboceq:

tek çare dua etmek tatlım napalım bir de yas ve genetik faktörlerden biraz içim rahat ama yinede bi ihtimal kemiriyor insanın içinieyvahedigeldismile

aynen sorma canım zaten yatmaktan başka yaptığım iş yok benim gibi olan var mı merak ediyorum burnumdan nefes almıyorum ağzım kuruyo su içmek istiyorum midem bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…