2011 Nisan Anneleri

verdi dramamine 2-3 gün içtim aynen kusmalar mide bulantısı devam

bendede bikaç günlük çok yorucu geçmişti saatte 2,-3 defa çıkıyordum herşey miğdemi bulandırıyordu meptamit verdi doktorum şimdi bi sabah bi akşam hap kullanıyorum.Birtek sabah kalkınca bulantım devam ediyor.Öğlen ve akşamları miğden bulansada,istiğfar etmiyorum ama karnım şişti benimde.Ya daha 11 haftadayız ben 5 aylık hamile gibiyim:CüvCüv:

bilmiyorum sanki hiçbişey fayda vermeyecek gibi ama tabi doktora sormak lazım
yani var ya şu iki üç haftanın geçmesini bekliyorum devam edecek mi diye

Aynennn ellerimi sabunlamak duş jeli kullanmak işkence gibi :sinifsinif:
çamaşırları makineden çıkarınca çamaşırlığa öylesine asıyorum kokusuna tahammülüm yok :1ninca:

tek çare dua etmek tatlım napalım bir de yas ve genetik faktörlerden biraz içim rahat ama yinede bi ihtimal kemiriyor insanın içinieyvahedigeldismile

evet doktorumun dediğine göre yaş da çok önemliymiş ama 1 numaralı faktör genetik. haklısın canım. insan aklına getirmek istemese bile olmuyor işte. bu arada sanırım test sonucu da 5-7 gün arasında çıkıyor. yaptırdıktan sonra da heyecanlı bir bekleyiş var yani

bilmiyorum sanki hiçbişey fayda vermeyecek gibi ama tabi doktora sormak lazım
yani var ya şu iki üç haftanın geçmesini bekliyorum devam edecek mi diye

bazılarının doğuma kadar devam edermiş ama inşallah 3 aydan sonra birşey kalmaz canım.Sürekli miğde bulantısından sende kilo alımı yoktur sanırım dimi?

canım sabır bende cok kötüydüm bıçakle kesilmiş gibi azalıyor gerçi şlimdide azaldı bebeğim inşallah iyidir diyorum bulantorla varken en azından varlını biliyorsum şimdi daha mı zor ne bilmiyorumkismile

kızlar bazı topiklerde okuyorum...12. hftda da 33 haftada bile bebeğinin kalbi durup bebişini kaybeden anneler var... bu 2. randevumdan sonra ara ara bu geliyo aklıma...eşim rizeye gitti babaaanne kalp krizi geçirdiği için...ben annemdeyim zaten... geldiğinde hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.. bu konuda fikriniz varmı nedenleri gibi mesela... bide bu ikili test için kan alırken yada ölçümde açlık tokluk fark ediyomu?

aynen sorma canım zaten yatmaktan başka yaptığım iş yok benim gibi olan var mı merak ediyorum burnumdan nefes almıyorum ağzım kuruyo su içmek istiyorum midem bulanıyo

Günde 3 litre su içiyorum başlarda benim de midemi bulandırdı ama zorladım kendimi şimdi de baktı mide olacak gibi değil, pes etti, alıştı artık rahatça suyumu içiyorum:lepi:yat canım dinlen bulantı için de az kaldı 3 aydan sonra geçecek. zor ama 2-3 hafta daha sabır

selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı . gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus

evet tesellim o oluyor bebeğim sağlıklı diye düşünüyorum geçen haftalarda kanamam olduğu zaman hemşirelerede söyledim bi yandan kanamam var bi yandan midem bulanıyor herhalde bişey olmamıştır dedm bana gülüyolardı

yas 24 eşimin ailesinde benim ailemde de yok ama olmycak anlamına gelmiyor iştebilmiyorumkismileahh canım bizimbu bekleyiş daha 6-7 ay sürecek ne 5 gün ne 10 gün..

gözünaydın canım. maşallah bir hareketli bebiş dahahadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim.kaydirigubbakcemile5demekki prens geliyorzemuszemus

canım hayırlısı olsun en önemlisi sağlık inş. hakkında hayırısı olsun

tatlım malesef oluyor kuzenim de 6 aylık bebeğini kaybetti kordondan kaynaklanan bi problemle bebek beslenememiş..doğup kucağımıza alana kadar devam edicek endişelerimiz tek çaremiz dua etmek elden baska birsey gelmiyor..

bir de kaçıncı haftadasın çizelgen olmadığı için göremedim

yas 24 eşimin ailesinde benim ailemde de yok ama olmycak anlamına gelmiyor iştebilmiyorumkismileahh canım bizimbu bekleyiş daha 6-7 ay sürecek ne 5 gün ne 10 gün..

haklısın aman ondan sonra değişcez sanki bu sefer az mı yedi, doydu mu, ateşlendi mi, gazı mı var devam edip gidecek:bbo:annelik biraz da bu galiba. napalım beklemekten başka çaremiz yok:umursamaz:

slm canlarım nasılsınız
kızlar ya şimdi regl sancısı gibi sancı çekiyorum doktor bişey olmaz dedi ama içim rahat değil benim gibi olan varmı içinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…