- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.201
verdi dramamine 2-3 gün içtim aynen kusmalar mide bulantısı devam
canım bulantın çok varmıydı bide koku hasasiyetin oluyomuydu
bendede bikaç günlük çok yorucu geçmişti saatte 2,-3 defa çıkıyordum herşey miğdemi bulandırıyordu meptamit verdi doktorum şimdi bi sabah bi akşam hap kullanıyorum.Birtek sabah kalkınca bulantım devam ediyor.Öğlen ve akşamları miğden bulansada,istiğfar etmiyorum ama karnım şişti benimde.Ya daha 11 haftadayız ben 5 aylık hamile gibiyim:CüvCüv:
aynen benimde o sıralar başladı bide kokular beni çok etkiliyor sabun temizlik kokuları resmen burnumu dünyaya tıkadım öyle geziyorum banada 12. haftada geçer demişti doktorum inanamıyorum geçecek diye bazen ağlama krizine giriyorum.
tek çare dua etmek tatlım napalım bir de yas ve genetik faktörlerden biraz içim rahat ama yinede bi ihtimal kemiriyor insanın içinieyvahedigeldismile
bilmiyorum sanki hiçbişey fayda vermeyecek gibi ama tabi doktora sormak lazım
yani var ya şu iki üç haftanın geçmesini bekliyorum devam edecek mi diye
canım benim de bulantılar gece devam ediyor uyuyamıyorum sabah kalkınca kusuyorum zaten ayağa kalkamıyorum halim yok işe gidemiyorum
allahım sabır ver diyorum hep psikolojim bozuldu herhalde bitek akşama doğru azalıyor bulantılarım her yer kokuyor su bile içemiyorum ya sabır:Saruboceq:
aynen sorma canım zaten yatmaktan başka yaptığım iş yok benim gibi olan var mı merak ediyorum burnumdan nefes almıyorum ağzım kuruyo su içmek istiyorum midem bulanıyo
canım sabır bende cok kötüydüm bıçakle kesilmiş gibi azalıyor gerçi şlimdide azaldı bebeğim inşallah iyidir diyorum bulantorla varken en azından varlını biliyorsum şimdi daha mı zor ne bilmiyorumkismile
evet doktorumun dediğine göre yaş da çok önemliymiş ama 1 numaralı faktör genetik. haklısın canım. insan aklına getirmek istemese bile olmuyor işte. bu arada sanırım test sonucu da 5-7 gün arasında çıkıyor. yaptırdıktan sonra da heyecanlı bir bekleyiş var yani
selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
kızlar bazı topiklerde okuyorum...12. hftda da 33 haftada bile bebeğinin kalbi durup bebişini kaybeden anneler var... bu 2. randevumdan sonra ara ara bu geliyo aklıma...eşim rizeye gitti babaaanne kalp krizi geçirdiği için...ben annemdeyim zaten... geldiğinde hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.. bu konuda fikriniz varmı nedenleri gibi mesela... bide bu ikili test için kan alırken yada ölçümde açlık tokluk fark ediyomu?
yas 24 eşimin ailesinde benim ailemde de yok ama olmycak anlamına gelmiyor iştebilmiyorumkismileahh canım bizimbu bekleyiş daha 6-7 ay sürecek ne 5 gün ne 10 gün..
haklısın aman ondan sonra değişcez sanki bu sefer az mı yedi, doydu mu, ateşlendi mi, gazı mı var devam edip gidecek:bbo:annelik biraz da bu galiba. napalım beklemekten başka çaremiz yok:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?