2011 Nisan Anneleri

slm canlarım nasılsınız
kızlar ya şimdi regl sancısı gibi sancı çekiyorum doktor bişey olmaz dedi ama içim rahat değil benim gibi olan varmı içinizde

canım benim olmuştu hatta kanamam da olmuştu
çok şükür bi şey olmadı bebğim sağlıklıymış
rahim genişlediği için olabilir

canım benim olmuştu hatta kanamam da olmuştu
çok şükür bi şey olmadı bebğim sağlıklıymış
rahim genişlediği için olabilir

tatlım dün çok dolaştım ve yoruldum nasıl korktum ya bişey oluyor diye doktoru aradım minoset iç geçmezse yarın gel bişey yoktur dedi ama çok korktum

ayyyy darısı başımıza işte bu şımarıklık kıskanılır:)Allahım kem gözlerden korusun bebişinizi.
cinsiyetleri öğrenmeye başladık yavaş yavaş sanırım benim randevum 2 hafta sonra sanırım o zaman daha net olarak öğrenebilicez galiba

iyiki varsınız kızlar ya başım sıkışınca hemen size soruyorum

canım benimde oluyordu bu aralar çok şükür olmuyor ama aşırı stres ve yorgunluktan olunca yine oluyor ,iyi birşey değil tabiiki dikkat et kendine ,bundan sorma çok yorma kendini.Panik yapmana gerek yok ama kanamalar az ihtimalle düşük tehdidi diyor doktorlar ama dediğim gibi leke şeklindeyse dikkat etmen gerekiyor kan şeklinde geldiyse bi doktora gözükmende fayda var derim.Sende ve beişinde iyi varsınızzemuszemus

c.tesi günü mem belim hem de kasıklarım çok ağırdı ama knamam olmadı bende herhalde rahim genişliyor dedim bu sefer kanama olmazsa aramıycam dedim pazar günü geçmişti ağrılarım

tatlım allah şükür kan filan yok ben çok evhamlımıyım neyim offf 3 ay bitene kadar evden iş işten ev yapıcam sanırım gezme tozma olmuyo çok saolun sizde iyiki varsınız opuyorumnanaktan

aklına kötü şeyler getirme cnm. bende biraz önce doktordan geldim ikili testimizi yaptırdık. açlık tokluk fark etmiyo ama tok git bence ultrasona alacağı için bebişin tok olsun beni tok çağırdı dr. yarında kan sonucum çıkacak bakalım ne olacak inş herşey iyidir

evet kanama olmayınca korkma
ama inanamazsınız benden gelen kanı görseniz kıpkırmızı şok oldıum arkadaşım bile şaşırmıştı ben eyvah gitti bebeğim dedim
ama allah yaşatacaksa yaşıyor işte
o yüzden kanamanız olursa tabiki hemen doktora gidin ama olacağı varsa da oluyor illaki bebeğe birşey oldu anlamına gelmiyor ama yinede hemen vakit kaybetmeden baktırmak lazım

haklısın tatlım birde kötü düşünmemek lazım aslında

kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…