- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.221
slm canlarım nasılsınız
kızlar ya şimdi regl sancısı gibi sancı çekiyorum doktor bişey olmaz dedi ama içim rahat değil benim gibi olan varmı içinizde
anne olunca anlarsın diye boşuna demiyormuş annelerimizkaydirigubbakcemile3
canım benim olmuştu hatta kanamam da olmuştu
çok şükür bi şey olmadı bebğim sağlıklıymış
rahim genişlediği için olabilir
slm canlarım nasılsınız
kızlar ya şimdi regl sancısı gibi sancı çekiyorum doktor bişey olmaz dedi ama içim rahat değil benim gibi olan varmı içinizde
selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
canım bazen benim de oluyor kısa aralıklarla. doktor bebiş ve rahim büyüdüğü için dedi. içini rahat tut tatlım:teselli:
tatlım dün çok dolaştım ve yoruldum nasıl korktum ya bişey oluyor diye doktoru aradım minoset iç geçmezse yarın gel bişey yoktur dedi ama çok korktum
iyiki varsınız kızlar ya başım sıkışınca hemen size soruyorum
canım bazen benim de oluyor kısa aralıklarla. doktor bebiş ve rahim büyüdüğü için dedi. içini rahat tut tatlım:teselli:
iyiki varsınız kızlar ya başım sıkışınca hemen size soruyorum
canım benimde oluyordu bu aralar çok şükür olmuyor ama aşırı stres ve yorgunluktan olunca yine oluyor ,iyi birşey değil tabiiki dikkat et kendine ,bundan sorma çok yorma kendini.Panik yapmana gerek yok ama kanamalar az ihtimalle düşük tehdidi diyor doktorlar ama dediğim gibi leke şeklindeyse dikkat etmen gerekiyor kan şeklinde geldiyse bi doktora gözükmende fayda var derim.Sende ve beişinde iyi varsınızzemuszemus
benim cadı doktorun buna yorumu hamilesin olcak napalım olmustu gecen hafta:roflol:
kızlar bazı topiklerde okuyorum...12. hftda da 33 haftada bile bebeğinin kalbi durup bebişini kaybeden anneler var... bu 2. randevumdan sonra ara ara bu geliyo aklıma...eşim rizeye gitti babaaanne kalp krizi geçirdiği için...ben annemdeyim zaten... geldiğinde hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.. bu konuda fikriniz varmı nedenleri gibi mesela... bide bu ikili test için kan alırken yada ölçümde açlık tokluk fark ediyomu?
evet kanama olmayınca korkma
ama inanamazsınız benden gelen kanı görseniz kıpkırmızı şok oldıum arkadaşım bile şaşırmıştı ben eyvah gitti bebeğim dedim
ama allah yaşatacaksa yaşıyor işte
o yüzden kanamanız olursa tabiki hemen doktora gidin ama olacağı varsa da oluyor illaki bebeğe birşey oldu anlamına gelmiyor ama yinede hemen vakit kaybetmeden baktırmak lazım
benim cadı doktorun buna yorumu hamilesin olcak napalım olmustu gecen hafta:roflol:
hadi be bana doktor öyle dese kıyamet koparırım ay doktorum çok iyi ama benden bıkacak diye korkuyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?