2011 Nisan Anneleri

ay ne güzel bi sadece popo ve kafa görüyoz şimdilik
bi sonraki randevumda görürüm bende herhalde

maşallah canım benimde cuma günü aynı oldu çok hareketliyken birden duruverdi yaramaz
göbekten bakıyor değil mi doktorunuz benim ki son gittiklerimde göbekten baktı hep

yok tatlım istanbuldada var bi kadın öyle hemde genç avcılar hospital de nil hanım var aman allahım töbeeeeeeeeeeeee allah kimseyi düşürmesin eline

benimkide öyle bir cadıydı işteklava:kadına kasık fıtığım var diyorum insallah boğulmaz diyor bana yoldan gecene de söylesem aynı seyi söyler bana birde özel hastanedeler bu doktorlar nasıl tutuyorlar anlamdım:umursamaz:

bende anlamıyorum tatlım ya artık bunlar işi tamamen paraya dökmüş doktorlar allahım böylelerinin eline düşürmesin :Saruboceq: :Saruboceq:

yakınmışız
annem avcılarda
bende beylikdüzünde oturuyorum
benim doktorum beylikdüzü medicana tüp bebek aysun hanım çooook seviyorum çok iyi bir doktor

evet yakınmışız tatlım bende avcılar medicana ya gidiyorum doktorum onur bey harika bir adam bende çok seviyorum doktorumu saolsun çok ilgilenir

amin canım ya bazen devlet hastanesinde ki dr bile daha ilgili olabiliyor..

ya evet devlet hastanesi diyip geçmemek lazım bazen çok iyi doktora düşüyorsun bazen de illetin birine düşüyorsun
yarın gidicem ben devlete tahlillerimi yaptırmak için bakalım nasıl bi doktor muayene edecek

ya evet devlet hastanesi diyip geçmemek lazım bazen çok iyi doktora düşüyorsun bazen de illetin birine düşüyorsun
yargidicem ben devlete tahlillerimi yaptırmak için bakalım nasıl bi doktor muayene edecek

ben de yarın belki giderim tahlillerim var 17 tane tam kan sayımı idrar tsh filan senden de mi bunları istedi ne tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…