- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.241
kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
bıkmaz canım neden bıksın bende değiştiriyorum zaten dr.benim doktor meşhur oldu topikte:roflol:
kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
siz de menapozlusunuz galiba agresif cadı hanım deseydinkaydirigubbakcemile3
hayatım menapozda geceli cok olmustur..Allahım koca memlekette beni debölesi bulur:roflol:
hangi hastane hangi doktor tatlım merak ettim
canım artık istanbulda yasamıyorum..istanbulda bölesi zor bulunur
yok tatlım istanbuldada var bi kadın öyle hemde genç avcılar hospital de nil hanım var aman allahım töbeeeeeeeeeeeee allah kimseyi düşürmesin eline
yok tatlım istanbuldada var bi kadın öyle hemde genç avcılar hospital de nil hanım var aman allahım töbeeeeeeeeeeeee allah kimseyi düşürmesin eline
canım avcılarda mı oturuyosun
benimkide öyle bir cadıydı işteklava:kadına kasık fıtığım var diyorum insallah boğulmaz diyor bana yoldan gecene de söylesem aynı seyi söyler bana birde özel hastanedeler bu doktorlar nasıl tutuyorlar anlamdım:umursamaz:
evet tatlımmmmm
sen nerde oturuyorsun
bende anlamıyorum tatlım ya artık bunlar işi tamamen paraya dökmüş doktorlar allahım böylelerinin eline düşürmesin :Saruboceq: :Saruboceq:
yakınmışız
annem avcılarda
bende beylikdüzünde oturuyorum
benim doktorum beylikdüzü medicana tüp bebek aysun hanım çooook seviyorum çok iyi bir doktor
amin canım ya bazen devlet hastanesinde ki dr bile daha ilgili olabiliyor..
kızlar ben meyve yedım ara öğün olarak meyveyı tercih edıyorum sız?
iyi aksamlar kızlar ben cıkıyorum artık..grip beni yordu dinlenmek iyi gelir sanırım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
ya evet devlet hastanesi diyip geçmemek lazım bazen çok iyi doktora düşüyorsun bazen de illetin birine düşüyorsun
yargidicem ben devlete tahlillerimi yaptırmak için bakalım nasıl bi doktor muayene edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?