- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.261
ya evet devlet hastanesi diyip geçmemek lazım bazen çok iyi doktora düşüyorsun bazen de illetin birine düşüyorsun
yarın gidicem ben devlete tahlillerimi yaptırmak için bakalım nasıl bi doktor muayene edecek
ben de yarın belki giderim tahlillerim var 17 tane tam kan sayımı idrar tsh filan senden de mi bunları istedi ne tahlili
tahlil için muayne mi oluyosun anlamadım
ben bugün aradın dahiliyeye gelin dedi dahiliye sizi labaratuara yönlendirir dedi
kızlar merhabalar bende ara öğün olarak genelde meyve tuketmeye calısıyorum mesela bugun muz yedım.Muz hamilelikte cok yararlıymıs ama kabızlık problemi olan arkadasların dıkkat etmesı gerek yada dengeleyıcı olarak yanında bide elma yemelerini tAavsıye edebılırım.Bu arada bnm bebişin hareketlerini ıyıcene hisseder oldum resmen sörf yapıyor içerde bi o tarafa bi bu tarafa:)İnşallah saglıklıdır bebıslerımız ALLAH ım hepımızınkını korusun.....
allah allah
ne kadarlık olduki canım senin bebiş
yok ben yine ultrasona mı giricez diye sordum canım
ben girmek istiyorum zaten bebişimi tekrar görüym....
valla bilmiyom tatlım ben bu şekilde randevu aldım neyse yarın öğrenicez nasılsa
kızlar ben çıkıyorum bugün biraz fazla kaldım galiba görüşürüz
maaşallah canım benım allah hepimizi kendı nazarlarımızdan bıle korusun.kem gözlerden koruyup kollasın:Saruboceq: amin
maşallah size...rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...kimseye evlat acısı yaşatmasın allahım...
çok şükür canım..
sevindim geçtiğine,aklımıza takılıyor nede olsa..ama kötü düşünmemek lazım..
hep olumlu düşünelim yerimseniben
canım çok sevindim seni merak ediyordum ama sen yinede yorulmamaya çalış.derslerde fazla ayakta kalma..bebişler bizi arada korkutuyolar şite hele bi doğsunlar popoşlarına vuralım:))
sağolun kızlar ya desteğiniz iyi geliyor vallakaydirigubbakcemile5 Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın...Bebişlerimizide hissedelim bir an öncede içimiz rahat olsun:CüvCüv:maşallah arkadaşımçok sevindim adına...
selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
Nazlı anam bizim bebişler :) Sağlıklı olsunlarda bu naz çekilir yakızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
Kuzum kaç haftalık bebişin? Nasıl hissedebiliyorsun yaa 2.bebek mi? EsraYağmurdan sonra bebişini hisseden 2.kişi oldun topicte yanılmıyorsam:roflol: Ne diyim darısı başımızakızlar merhabalar bende ara öğün olarak genelde meyve tuketmeye calısıyorum mesela bugun muz yedım.Muz hamilelikte cok yararlıymıs ama kabızlık problemi olan arkadasların dıkkat etmesı gerek yada dengeleyıcı olarak yanında bide elma yemelerini tAavsıye edebılırım.Bu arada bnm bebişin hareketlerini ıyıcene hisseder oldum resmen sörf yapıyor içerde bi o tarafa bi bu tarafa:)İnşallah saglıklıdır bebıslerımız ALLAH ım hepımızınkını korusun.....
Bende biran önce hissetmek istiyorum, ama 16 haftada hissediliyor diye duydum, şu an hiç belirtim yok, yani ulrtasyonada girmesem hamile olduğumu anlamıyacam. açlığımada iştahım açıldı derdim.
canım kaçıncı haftandasın, ne güzel acıkıyorsun ve iştahın açılıyor da ondan sordum ben de hala bi numara yok:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?