2011 Nisan Anneleri

ben de yarın belki giderim tahlillerim var 17 tane tam kan sayımı idrar tsh filan senden de mi bunları istedi ne tahlili

evet tatlım bendende bunları istedi
gittiğim hastane 300 dedi bende devlete yaptırmaya kara verdim niye para veriymki onlara vereceğime çocuğuma bişey alırım

tahlil için muayne mi oluyosun anlamadım
ben bugün aradın dahiliyeye gelin dedi dahiliye sizi labaratuara yönlendirir dedi

tatlım bende kadın doğuma gidicem aynı tahlilleri oda yazacak nasılsa bana da bu şekilde söylendi kadın doğumdan randevu alıp gidin muayene olun tahlilleriniz yazılır ordada gebelik dosyası açılması gerek dendi

kızlar merhabalar bende ara öğün olarak genelde meyve tuketmeye calısıyorum mesela bugun muz yedım.Muz hamilelikte cok yararlıymıs ama kabızlık problemi olan arkadasların dıkkat etmesı gerek yada dengeleyıcı olarak yanında bide elma yemelerini tAavsıye edebılırım.Bu arada bnm bebişin hareketlerini ıyıcene hisseder oldum resmen sörf yapıyor içerde bi o tarafa bi bu tarafa:)İnşallah saglıklıdır bebıslerımız ALLAH ım hepımızınkını korusun.....

ay maşallah tatlım kaç haftalık bebişin

kızlar bende cıkıyorum bırazdan mesaı bıtecek toparlanayım yarın inşallah ssğlıkla yenıden gorusuruz:teytey:

maaşallah canım benım allah hepimizi kendı nazarlarımızdan bıle korusun.kem gözlerden koruyup kollasın:Saruboceq: amin

maşallah size...rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...kimseye evlat acısı yaşatmasın allahım...

çok şükür canım..
sevindim geçtiğine,aklımıza takılıyor nede olsa..ama kötü düşünmemek lazım..
hep olumlu düşünelim yerimseniben

canım çok sevindim seni merak ediyordum ama sen yinede yorulmamaya çalış.derslerde fazla ayakta kalma..bebişler bizi arada korkutuyolar şite hele bi doğsunlar popoşlarına vuralım:))

maşallah arkadaşım çok sevindim adına...
sağolun kızlar ya desteğiniz iyi geliyor vallakaydirigubbakcemile5 Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın...Bebişlerimizide hissedelim bir an öncede içimiz rahat olsun:CüvCüv:

Maaşallah bebişine.Doktorunda riski alıp söylemiş cinsiyetini hadi hayırlısı olsun...
Nazlı anam bizim bebişler :) Sağlıklı olsunlarda bu naz çekilir ya
Kuzum kaç haftalık bebişin? Nasıl hissedebiliyorsun yaa 2.bebek mi? EsraYağmurdan sonra bebişini hisseden 2.kişi oldun topicte yanılmıyorsam:roflol: Ne diyim darısı başımıza

Bende biran önce hissetmek istiyorum, ama 16 haftada hissediliyor diye duydum, şu an hiç belirtim yok, yani ulrtasyonada girmesem hamile olduğumu anlamıyacam. açlığımada iştahım açıldı derdim.

Bende biran önce hissetmek istiyorum, ama 16 haftada hissediliyor diye duydum, şu an hiç belirtim yok, yani ulrtasyonada girmesem hamile olduğumu anlamıyacam. açlığımada iştahım açıldı derdim.

canım kaçıncı haftandasın, ne güzel acıkıyorsun ve iştahın açılıyor da ondan sordum ben de hala bi numara yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…