- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.281
11 hafta 4 günlük canım. ya iştahım çok şükür yerinde. Mide bulantım falan yok.
kızlar 2 li test fiyatları kaçadır bilgisi olan varmı
kızlar merhaba nasılsınız? ben bugün dr. gidemedim. çok yoğunmuş randevu veremedi.. verdiği saatler de bize uymadı. yarın inşallah 5 buçukta gidicez. ense kalınlığı ölçülücek.. bide ikili test için kan vercem.. sizlerde sonucu çıkan var mı?
ay maşallah tatlım kaç haftalık bebişin
Kızlar ben doktora Medical Parka gidiyorum,orda bana yanlış hatrlamıyorsam 255 falan istediler ilk kan tahlili için,Özel Fatih hastanesinde 175'e yaptırttım ama pişman oldum keşke devlete yaptırsaydım diye ,2li test uygunmuş sanırım onu hastanemde yaptırırım sanırım ama başka tahlil verirse fiyatına göre devlette yaptırıcam.Yazık günah evde yatıp dinlenmek yerine işyerlerinde zor zor çalşıyoruz o paraları kazanmak için,bebişlerimize yatırım yaparız.kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba,
Ben p.tesi tam uc aylik hamile olacagim ve hamileligimi iki gun once ogrendim. Ucte biri gecmis bile farkinda olmadan!!!!
Yarin bir randevu ayarlamaya calisacagim umarim hemen ultrasona girebilirim.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim SAT 5 Temmuz, Bebis hayirlisiyla 11 Nisanda gelecek insallah.
Boyum 172 ve kilom 63 oldu (2.5 kilo aldim)
maşllah canım...Kızlar kendime nazar etmeyim ama akıntım geçti galibabu sabah herşey yolunda gibi. Çok şükür öğleden sonra 2 saat dersim bugün biraz daha dinleniyorum anlayacağınız.Allahım inşallah bitmiştir kabus :Saruboceq:
geçmiş olsun canıma.s.benimde coktu 9 haftada filan kesildi şükür cok zor bulantı..ama şimdide grip oldum(
maşallah bebişine canım...selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
normalde ben meyva nerdeyse hiç yemezdim ama hamile olduğumu öğrendikten berli en az günde bir kere olsun yemeye çalışıyorum...kızlar ben meyve yedım ara öğün olarak meyveyı tercih edıyorum sız?
canım inş iyi bir dr a denk gelirsin...ben girmek istiyorum zaten bebişimi tekrar görüym....
valla bilmiyom tatlım ben bu şekilde randevu aldım neyse yarın öğrenicez nasılsa
maşallah bebişine canım....kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
yarın olur canım yeterki hayırlısı olsun...kızlar merhaba nasılsınız? ben bugün dr. gidemedim. çok yoğunmuş randevu veremedi.. verdiği saatler de bize uymadı. yarın inşallah 5 buçukta gidicez. ense kalınlığı ölçülücek.. bide ikili test için kan vercem.. sizlerde sonucu çıkan var mı?
70 tl ile 250 arası falan....kızlar 2 li test fiyatları kaçadır bilgisi olan varmı
maşallah canım...ne mutlu sana...saol cnm 12.hafta içindeyiz dr uma soyledım şanslısın erkenden hıssetmeye baslamıssın dedi suanda nerde hıssedıyorsun dıye sordu genelde sagda duruyor dedım bı baktı harbıdende sagda hersey normal sımdılık2 gun sonra ense veburun kemıgı ölçümü için gitcez bakalım hayırlısı.Bu arada özellikle çikolata yiyince 3-5 dk sonra baslıyor hareketlenmeye:))) aman maşallah diyelim bebişlerimize nazar değmesin.....
bende geçen cuma gittim hareketliydi kolları oynatıyordu boyu da 3,47cm acaba 10 haftalık bebeğinin boyunu ölçtüren varmı
a.s. slm kızlar yazdıklarınız okudukçe sanki yanımda sizinle muhappet ediyomuşum gibi... yanlız değilim çok mutluyum o konuda...BU ARADA BEN BEBİŞİMİ HİSSETTİM DİYORUM TABİRİ CAİZZE 9. HFT HATTA ama şöle..bebişim sağ tarafımda kendimi dinlemeye çok zamanım olduğu için..bi yoğunluk bi sertlik resmen sağ tarafımda taş taşıyorum :) annem ve ben ilk baştan beri hep KIZ DEDİK.. O KADAR EMİNİZ ÇÜNKÜ ESKİLERİN TAHMİNİ BELKİ ÇOK KIZ İSTEDİĞİMİZ İÇİNDİR ONA YORUYORUZ...ÖLE İŞTE...olumunekankayizsmile
merhaba canım ben tam 10 haftalıkken gittiğimde 3.17 cm di bebişim sen 10 +4-5 te gittiysen boyu gayet normal masallah
tüm bebişlere maşallah nazarlar korusun rabbim Allahım bebeklerimizi koru
selam kızlar bende az önce doktordan geldim......bebişimin sağlığı oldukça iyiymiş.....kuzum anne ve babasının onu izlediğini farkedince bir takla attı çoooooooooooook güzeldi doktorda şaşırdı .gördünüzmü size şımarıyor dedi...........cumartesi 2 li test için çağırdı...................bide cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum biraz bakındı.......sonra kız ve erkekte o bölgede şişlik olabilir ama ben erkeğe benzettim dedi..gamyoncuiremsu..tabi bu sadece bi tahmin ileriki haftalar netlik sağlıcak dedi....zemuszemus
kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti herhalde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
kızlar 2 li test fiyatları kaçadır bilgisi olan varmı
saol cnm 12.hafta içindeyiz dr uma soyledım şanslısın erkenden hıssetmeye baslamıssın dedi suanda nerde hıssedıyorsun dıye sordu genelde sagda duruyor dedım bı baktı harbıdende sagda hersey normal sımdılık2 gun sonra ense veburun kemıgı ölçümü için gitcez bakalım hayırlısı.Bu arada özellikle çikolata yiyince 3-5 dk sonra baslıyor hareketlenmeye:))) aman maşallah diyelim bebişlerimize nazar değmesin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?