2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız? ben bugün dr. gidemedim. çok yoğunmuş randevu veremedi.. verdiği saatler de bize uymadı. yarın inşallah 5 buçukta gidicez. ense kalınlığı ölçülücek.. bide ikili test için kan vercem.. sizlerde sonucu çıkan var mı?

Kızlar ben doktora Medical Parka gidiyorum,orda bana yanlış hatrlamıyorsam 255 falan istediler ilk kan tahlili için,Özel Fatih hastanesinde 175'e yaptırttım ama pişman oldum keşke devlete yaptırsaydım diye ,2li test uygunmuş sanırım onu hastanemde yaptırırım sanırım ama başka tahlil verirse fiyatına göre devlette yaptırıcam.Yazık günah evde yatıp dinlenmek yerine işyerlerinde zor zor çalşıyoruz o paraları kazanmak için,bebişlerimize yatırım yaparız.kaydirigubbakcemile5

ben 2 hafta önce gitmiştim randeuma,doktor 1 ay sonra gelirsin dedi ama test yapıcaz falan demedi ama 2 hafta sonra gidince sanırım bende testlerimi yaptırırım.11 haftadayız biz.:CüvCüv:

ay maşallah tatlım kaç haftalık bebişin

saol cnm 12.hafta içindeyiz dr uma soyledım şanslısın erkenden hıssetmeye baslamıssın dedi suanda nerde hıssedıyorsun dıye sordu genelde sagda duruyor dedım bı baktı harbıdende sagda hersey normal sımdılık2 gun sonra ense veburun kemıgı ölçümü için gitcez bakalım hayırlısı.Bu arada özellikle çikolata yiyince 3-5 dk sonra baslıyor hareketlenmeye:))) aman maşallah diyelim bebişlerimize nazar değmesin.....

esteem sen hangi medical parka gidiyorsun ve 2 li test fiyatı ne kadar orada biliyormusun ???

hoşgeldin aramızaa.s.
anladığım kadarıyla daha utrasona hiç girmemişsin...
eğer geç döllenme falan olduysa bebişin 3 aylık değildir...
ama bu hiç önemli değil...
sağlıklı olsunda gerisi boş...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...

maşllah canım...
çok sevindim inş daha olmaz böylece kesilir gider...

benimde coktu 9 haftada filan kesildi şükür cok zor bulantı..ama şimdide grip oldum(
geçmiş olsun canıma.s.

maşallah bebişine canım...

kızlar ben meyve yedım ara öğün olarak meyveyı tercih edıyorum sız?
normalde ben meyva nerdeyse hiç yemezdim ama hamile olduğumu öğrendikten berli en az günde bir kere olsun yemeye çalışıyorum...
hangi meyva daha iyi bilmiyorum...
ama ben karışık bir tabak yapıyorum...
çeşit olarakta genelde muz,elme-armut-mandalina yiyordum...

ben girmek istiyorum zaten bebişimi tekrar görüym....
valla bilmiyom tatlım ben bu şekilde randevu aldım neyse yarın öğrenicez nasılsa
canım inş iyi bir dr a denk gelirsin...
bazı dr lar muayene olmadan bile hemen istediğin tahlili yazıyır
ama bazısıda sırf tahlil için gitiğini öğrenince pek ilgilenmiyor...
ve kendi hangi testi isterse onu yazıyor...
maşallah bebişine canım....
yarın olur canım yeterki hayırlısı olsun...
sonucu çıkan bir kaç arkadaş vardı canım...
şükür hepte iyiydi...
kızlar 2 li test fiyatları kaçadır bilgisi olan varmı
70 tl ile 250 arası falan....
her hastanede değişiyor fiyatlar...

maşallah canım...ne mutlu sana...

a.s. slm kızlar yazdıklarınız okudukçe sanki yanımda sizinle muhappet ediyomuşum gibi... yanlız değilim çok mutluyum o konuda...BU ARADA BEN BEBİŞİMİ HİSSETTİM DİYORUM TABİRİ CAİZZE 9. HFT HATTA ama şöle..bebişim sağ tarafımda kendimi dinlemeye çok zamanım olduğu için..bi yoğunluk bi sertlik resmen sağ tarafımda taş taşıyorum :) annem ve ben ilk baştan beri hep KIZ DEDİK.. O KADAR EMİNİZ ÇÜNKÜ ESKİLERİN TAHMİNİ BELKİ ÇOK KIZ İSTEDİĞİMİZ İÇİNDİR ONA YORUYORUZ...ÖLE İŞTE... olumunekankayizsmile

ne güzel cok şanslısın ben hiç hissetmiyorum daha:2:ilk bebekte biraz gec hissediliyormus.. seninde ilk die biliyorum ben şanslısın gercekten darısı basımıza

cnm gözün aydın ne güzel kıpır kıpır görmek bebişleri.
erkek bebek geliyomuş sanırım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah.

gözünaydın cnm
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah.

kızlar 2 li test fiyatları kaçadır bilgisi olan varmı

benim yaptırdığım hastanede 104 tl di ama hastanesine göre değişiyo cnm

maşallah cnm ne güzel.
bendede ne tarafa geçerse bebek o tarafımda bi sertleşme oluyo.genelde sol tarafımda duruyo.perşembe bende gidicem doktora bi sorım bakım.

teyzeleri bizde geçen doktora gittiğimize göre bugün 14+1 olduk.5 gün önde gidiyo bebeğim.
perşembe günü kontrolümüz var bakalım cinsiyet söylicekmi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…