2011 Nisan Anneleri

sapol arkadaşımolumunekankayizsmile bilmem iyi oldu çünkü bebiş hareket etmezmiş karnı aç olunca :)opuyorumnanaktan
ne güzel cok şanslısın ben hiç hissetmiyorum daha:2:ilk bebekte biraz gec hissediliyormus.. seninde ilk die biliyorum ben şanslısın gercekten darısı basımıza

evet cnm benim ilk bebiş...ama benim rahmin arkada olduğu için hissediyorum..mesela şuan yok tekrar yerinde sanırım... inş iyidir 2 hft bekleyemicem valla kocam gelsin bi gidicem doktoruma..:kedi: özledim..

teyzeleri bizde geçen doktora gittiğimize göre bugün 14+1 olduk.5 gün önde gidiyo bebeğim.
perşembe günü kontrolümüz var bakalım cinsiyet söylicekmi doktorumuz.
maşallah canım senin bebiş baya olmuş...
14 haftada cinsiyet söyler gibime geldi...ama tabi görebilrise...
hayırlısı olsun canım...sağlıklı olsunlarda cinsiyeti eninde sonunda öğreniriz elbet...

masallah kuzucuğaartık söyler sanırım cinsiyetini bilmiyorumkismile

saol cnm geçen gittiğimde 12+4 tük söylicekti ama göremedi malesef bakalım bu sefer için kesin söylerim dedi ama hayırlısı.

maşallah canım senin bebiş baya olmuş...
14 haftada cinsiyet söyler gibime geldi...ama tabi görebilrise...
hayırlısı olsun canım...sağlıklı olsunlarda cinsiyeti eninde sonunda öğreniriz elbet...

saol cnm ben böyle giderse nisan değil mart annesi olucam sanırım :)
cinsiyet önemli değil elbet kız olsun erkek olsun sağlıklı olsunda geriside merak işte :)

iyi akşamlar kızlar beizde perşembe gunu gideceğiz doktora sağlıklı olsunda meleğim vallahi özledim görebileyim bir an önce onu bu hafta ense kalınlıgı ölçülecek gösterise cinsiyeti belli olacak

iyi akşamlar kızlar beizde perşembe gunu gideceğiz doktora sağlıklı olsunda meleğim vallahi özledim görebileyim bir an önce onu bu hafta ense kalınlıgı ölçülecek gösterise cinsiyeti belli olacak

cnm senin son adet tarihin ne?
tickerlarımıza göre aramızda 1 gün var ama benim minik ultrasonda büyük çıkıyo 5 gün.

İyi akşamlar kızlar...Bir süre topiğe gelemedim...Cumartesi günü saat 11:00 acillik oldum ve dr. hemen yatışımı yaptı...İshal olmuştum ve üstüne mide bulantısı başlamıştı...6 şişe 1000ml serum 9 kalçadan iğne ve 4 tanede serum yerinden iğne yedim...Bugün öğlen 12:00 çıktım...Şimdi iyiyim...Hastaneden çıkıncada dr. özele gittik...Bebeğin durumunu merak ettik...Bebeğim maşallah çok iyi...Babasıda gördü ilk defa...Gözleri doldu...Dr. 2 defa kalp atışlarını dinletti ve heryerini ayrı ayrı gösterdi...Babamız gözlerini ekrandan hiç ayırmadan baktı...Canım benim yaaa...2 hafta sonra cinsiyetini söylerim dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum...Ama ilk önce sağlıklı olsunda...Dr. kola nescafe filan içebilirsin dedi...Sadece kilo almayacaksın ve sigara asla yasak dedi...Zaten sigarayı bırakmıştım...Birde sormadan birliktelik olabilir dedi bir sakınca yokmuş ama tabi bizimki korkmazsa...

cnm senin son adet tarihin ne?
tickerlarımıza göre aramızda 1 gün var ama benim minik ultrasonda büyük çıkıyo 5 gün.

canım benim son adet tarihim 26 haziran ancak benim kuzum geç döllenmiş o yuzden 13+ ticker ım biraz karıstı normal olarak 13+ 2 olmamö gerekli ama ticker tabii baya ilerlemiş son adet ve tahmini dogum tarihimi yazmama rağmen usg de çıkan tarihise 16 eylülde 11+ o dı o hesaba göre bugun 12+4 olmam lazım

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm, dikkat et kendine... senin doktorunda rahat sanırım yiyecek içecek konusunda benimkiside hiç kısıtlama getirmede içeceklerde falan abartmadığın sürece herşeyi yiyip içebilirsin dedi ve aynen seninkisi gibi sigara hariç dedi:) bu arada cok sevindim sigarayı bırakmana bende günde 1 bucuk paket falan içiyordum ama öğrendiğim gün bi bıraktım bi daha içmedim aramıorumda allahtan...

çok geçmiş olsun cnm
bnde bayramda çok feci olmuştum banada serum vs takmışlardı.
bulantımdan dolayı.bebeğinin iyi olmasına sevindim

cnm çok geçmiş olsun.
aman dikkat et kendine.bebişinin ii olmasınada çok sevindim cnm.

benimde 25 haziran ama benimkide 10-11. günde döllenme olmuş sanırım çünkü 12. gün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı bile.hayırlısı bakalım.

kızlar ben çıkıyorum.
miniğimin ve benim karnımız çok acıktı yemek yicez.
öpüyorum hepinizi. kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canıma.s.
çok şükür bebek iyiymiş...

meryem,sat 18 temmuz,kilo 58,24 nisan beklediğimiz tarih
hoşgeldin aramızaa.s.
sağlıcakla kucaklarsın inş...

çok geçmiş olsun cnm
bnde bayramda çok feci olmuştum banada serum vs takmışlardı.
bulantımdan dolayı.bebeğinin iyi olmasına sevindim

çok geçmiş olsun canıma.s.
çok şükür bebek iyiymiş...

hoşgeldin aramızaa.s.
sağlıcakla kucaklarsın inş...

Çok sağolun kızlar...Allah'ıma şükürler olsun bebeğimde çok iyiydi...Hareket ediyordu...Babamız bayıldı onu izlemeye...

bir arkadaşıma dr 13. haftada erkek demiş onalrın 2. bnebeğiydi kız istiyorlardı ilkide erkekti bakalım bende 13. haftada gidicem benim meleğimin cinsiyeti ne
cinsiyet belli olan arkadaşara çin ve rus takvimleri tuttu mu sizde?

benim cumartesi günkü kontrolümde bebiş 13+1 günlüktü ama doktor cinsiyet konusunda hiçbişey söylemedi erken olduğunu söyledi..bilmiyorum kiii?
benim oğlumda çin takvimi tutmuştu bunda kız çıkıyor bakalım tutacakmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…