- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.321
benim çin ve rus takviminde erkek çıktı ama geçen gün kuzenim bıçak makas olayını yaptılar bende makasa oturdum makasta kız demek oluyomuş.perşembe öğrenicez inşallah
canım annemde bıcaga oturmus kız kardeşim var şimdi
ben rus takvimine cok inandım kime baktıysam doğru çıktı
bende ikisine baktım kız... ve bende kız hissediyorum..annemde abim rüyasında görmüş kız dio..valla ALLAH kalbimi biliyo kız istiyorum bende...bide kızlar 2008 erkek yılıydı 2009 da kız..acaba bu yıldamı kız...
kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile
canım kırmızı kanamadan korkulması gerektiğini söylemişti dr um bana seninki kahverengi olmuş ve çok az diyorsun bence korkulacak birşey yok canım tekrarlarsa allah korusun ozaman gidersin doktora, stres yapma olur mu...
Günaydın tualina :1hug:
düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen zaman çabuk geçer diycem ama çok zor bliyorum kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :1hug:
kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?