2011 Nisan Anneleri

benim çin ve rus takviminde erkek çıktı ama geçen gün kuzenim bıçak makas olayını yaptılar bende makasa oturdum makasta kız demek oluyomuş.perşembe öğrenicez inşallah

bende ikisine baktım kız... ve bende kız hissediyorum..annemde abim rüyasında görmüş kız dio..valla ALLAH kalbimi biliyo kız istiyorum bende...bide kızlar 2008 erkek yılıydı 2009 da kız..acaba bu yıldamı kız...

benim cinsiyet tahmini biraz muallakta kalıyo temmuz sonu yada ağustos başı hamile kaldım çin takvimine göre temmuz erkek ağustos kız rus takvimine göre kız sağlıklı olsun farketmezde ama bende kız istiyorum.

ay kızlar ıyıcene heyecan bastı bnm hem çin hemde rus takviminde erkek çıktı gunler gectıkçe ıyıcene heyecan basıyor buarada isim falan düşünen varmı bizim bebişin teyzesi ve dayısı pek heveslıler listeleyip mail atıyorlar her gun baklım hayırlısı.:))

cnm eşim çok sevdiği dedesinin ismini mustafa koymak istiyo oğlumuzlursa..benim babamında adı mustafa ama benim hiç sevmediğim biri var bi çocuk küçük..bende kötü izlenimler bıraktığı için..korkuyorum mustafa koyarsam hep aklıma o gelir falan die..eşimle konuştum dediki mustafa bide ikinci bi ismi olsun o ismi kullanırız..MUSTAFA YUSUF.. BENDE YUSUF İSMİNİ SEVERİM annemde bu HZ.YUSUFUN dizisini her ramazan izler öle işte..ismiyle muammadır ya insan..ikiside hoş isim bana göre ağır..AMA KIZ ASLA DÜŞÜNMEDİM...DAHA DOĞRUSU KIZ İSTİYORUM BEN AMA AKLIMA HİÇ BİŞİ GELMİYO

8 nısan 2010 da dogum yaptım kızım oldu 2010 ankara annelerınde 2 yada 3 tane kız var gerısı erkek

kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile

Günaydın kızlar :lepi:

300110 bende hiç olmadı çok şükür
ama bi ki damla leke çok önemli değil diye biliyorum,
yine de bi bilen cevaplasa daha iyi olur :1hug:

Welcome çok geçmiş olsun :teselli:

günaydın kızlar...bugün randevumuz var 17.15 te akşam olmaz artık bana, rabbim sağsağlim görmeyi nasip etsin rabbim bana ve hepimize...

canım kırmızı kanamadan korkulması gerektiğini söylemişti dr um bana seninki kahverengi olmuş ve çok az diyorsun bence korkulacak birşey yok canım tekrarlarsa allah korusun ozaman gidersin doktora, stres yapma olur mu...

Günaydın tualina :1hug:
düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen zaman çabuk geçer diycem ama çok zor bliyorum kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :1hug:

teşekkur ederım canım evet 2- 3 damla kadar ve devamı olmadıgı ıcın bıraz daha rahatım.inşallah tekrarlamaz:Saruboceq:

dün bulantım yoktu çok mutluydum :))ama yinede iştahsızım zoraki yiyebiliyorum...bakalım dr umuz ne diyecek buğün...

günaydın kızlar....

canım korkma inş bişey olmaz stres olma böyle durum yaşayan çok arkadaş var inş onlarada bişey olmadı sanda olmaz sen stres yapma yeter..olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrr edit butonu gelmiş çok sevindimmmmmmmmmmm artık bilgilerimizi düzenleyebileceğim listeye eklenmek isteyenler veya değişiklik olanlar bana özelden msj atabilirler..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…