- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.341
günaydın
dün 12+6 mısız doktor öyle dedi %99 kız dedi yani kesin belli olur sizinkilerde 13 haftya girmişsiniz ama bu ay hep kız valla erkek olsun isterdim ne yalan söylüm saglıklısı en basta ama erkek olsun istedim hep hayırlısıyla olmadı 4 yıl sonra gelen bebek allahın işi işte :))
amniyoentez sıvısı aldırıca cok korkuyorum of ya canım sıkkın valla
benim cumartesi günkü kontrolümde bebiş 13+1 günlüktü ama doktor cinsiyet konusunda hiçbişey söylemedi erken olduğunu söyledi..bilmiyorum kiii?
benim oğlumda çin takvimi tutmuştu bunda kız çıkıyor bakalım tutacakmı??
canımö sen nerde hangi doktora gidiyosun bende c.tesi gidicem kontrole kısmetse 13+1 olucam o zaman cinsiyet söyler mi acaba gerçi sana erken demişler ama doktordan doktora değişiyor sağlıklı sıhatli olsunlarda hiç öenmmli diil:ecrin_bebek:[/QUOTcanım ben istanbulda değilim ama burda bazı arkadaşların 13 haftadan önce söyledikleri bile oldu bilmiyorum benim doktor söylemedi..
günaydın kızlar ikili testim cuma günü
çok heyecanlıyım, inş hepimizin güzel çıkar
Geçmiş olsun canım, allah şifa versin.İyi akşamlar kızlar...Bir süre topiğe gelemedim...Cumartesi günü saat 11:00 acillik oldum ve dr. hemen yatışımı yaptı...İshal olmuştum ve üstüne mide bulantısı başlamıştı...6 şişe 1000ml serum 9 kalçadan iğne ve 4 tanede serum yerinden iğne yedim...Bugün öğlen 12:00 çıktım...Şimdi iyiyim...Hastaneden çıkıncada dr. özele gittik...Bebeğin durumunu merak ettik...Bebeğim maşallah çok iyi...Babasıda gördü ilk defa...Gözleri doldu...Dr. 2 defa kalp atışlarını dinletti ve heryerini ayrı ayrı gösterdi...Babamız gözlerini ekrandan hiç ayırmadan baktı...Canım benim yaaa...2 hafta sonra cinsiyetini söylerim dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum...Ama ilk önce sağlıklı olsunda...Dr. kola nescafe filan içebilirsin dedi...Sadece kilo almayacaksın ve sigara asla yasak dedi...Zaten sigarayı bırakmıştım...Birde sormadan birliktelik olabilir dedi bir sakınca yokmuş ama tabi bizimki korkmazsa...
Ayakta fazla durduysan yada ağır kaldırmışsan ondan olmuştur canım, ya da eşinle birliktelik olmuşsa, devamı yoksa sıkıntı yok, bende de geçtiğimiz ay ara ara olmuştu, doktora sormuştum, normal demişti. Devamı gelmediği sürece, kıpkırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canım. geçmiş olsun.kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile
tualina evet canım eşimde bende anemiyiz tarasemiyiz yani taşıyıcı dedikleri şey bebeğimizi zehirlermişiz sadece kan hastası olabirik bebeğimiz onun için amniyosenez yaptırıcaz rahatsızsa aldırıcaz
tualina evet canım eşimde bende anemiyiz tarasemiyiz yani taşıyıcı dedikleri şey bebeğimizi zehirlermişiz sadece kan hastası olabirik bebeğimiz onun için amniyosenez yaptırıcaz rahatsızsa aldırıcaz
kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile
günaydın kızlar...bugün randevumuz var 17.15 te akşam olmaz artık bana, rabbim sağsağlim görmeyi nasip etsin rabbim bana ve hepimize...
kızlarrrrrrrrrrrrr edit butonu gelmiş çok sevindimmmmmmmmmmm artık bilgilerimizi düzenleyebileceğim listeye eklenmek isteyenler veya değişiklik olanlar bana özelden msj atabilirler..........
günaydın
dün 12+6 mısız doktor öyle dedi %99 kız dedi yani kesin belli olur sizinkilerde 13 haftya girmişsiniz ama bu ay hep kız valla erkek olsun isterdim ne yalan söylüm saglıklısı en basta ama erkek olsun istedim hep hayırlısıyla olmadı 4 yıl sonra gelen bebek allahın işi işte :))
amniyoentez sıvısı aldırıca cok korkuyorum of ya canım sıkkın valla
İyi akşamlar kızlar...Bir süre topiğe gelemedim...Cumartesi günü saat 11:00 acillik oldum ve dr. hemen yatışımı yaptı...İshal olmuştum ve üstüne mide bulantısı başlamıştı...6 şişe 1000ml serum 9 kalçadan iğne ve 4 tanede serum yerinden iğne yedim...Bugün öğlen 12:00 çıktım...Şimdi iyiyim...Hastaneden çıkıncada dr. özele gittik...Bebeğin durumunu merak ettik...Bebeğim maşallah çok iyi...Babasıda gördü ilk defa...Gözleri doldu...Dr. 2 defa kalp atışlarını dinletti ve heryerini ayrı ayrı gösterdi...Babamız gözlerini ekrandan hiç ayırmadan baktı...Canım benim yaaa...2 hafta sonra cinsiyetini söylerim dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum...Ama ilk önce sağlıklı olsunda...Dr. kola nescafe filan içebilirsin dedi...Sadece kilo almayacaksın ve sigara asla yasak dedi...Zaten sigarayı bırakmıştım...Birde sormadan birliktelik olabilir dedi bir sakınca yokmuş ama tabi bizimki korkmazsa...
esteem sen hangi medical parka gidiyorsun ve 2 li test fiyatı ne kadar orada biliyormusun ???
bende rus takviminde kime baktıysam doğru çıktı bakalım bizlerdede doğru çıkıcakmı.
sende perşembe gidiceksin dimi doktora?
zaman yaklaştıkça hiç geçmiyo
yssknk nasılsın canım?
ben listeye kendimi eklettim tatlişoğluma. artık liste revize olabiliyormuş. sen de yolla bilgilerini listede ol:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?