2011 Nisan Anneleri

günaydın
dün 12+6 mısız doktor öyle dedi %99 kız dedi yani kesin belli olur sizinkilerde 13 haftya girmişsiniz ama bu ay hep kız valla erkek olsun isterdim ne yalan söylüm saglıklısı en basta ama erkek olsun istedim hep hayırlısıyla olmadı 4 yıl sonra gelen bebek allahın işi işte :))
amniyoentez sıvısı aldırıca cok korkuyorum of ya canım sıkkın valla

gözün aydın olsun arkadaşım..neden amniyosentez alacaklar ki...bir sıkıntımı var.

canımö sen nerde hangi doktora gidiyosun bende c.tesi gidicem kontrole kısmetse 13+1 olucam o zaman cinsiyet söyler mi acaba gerçi sana erken demişler ama doktordan doktora değişiyor sağlıklı sıhatli olsunlarda hiç öenmmli diil:ecrin_bebek:

tualina evet canım eşimde bende anemiyiz tarasemiyiz yani taşıyıcı dedikleri şey bebeğimizi zehirlermişiz sadece kan hastası olabirik bebeğimiz onun için amniyosenez yaptırıcaz rahatsızsa aldırıcaz

Geçmiş olsun canım, allah şifa versin.
Ayakta fazla durduysan yada ağır kaldırmışsan ondan olmuştur canım, ya da eşinle birliktelik olmuşsa, devamı yoksa sıkıntı yok, bende de geçtiğimiz ay ara ara olmuştu, doktora sormuştum, normal demişti. Devamı gelmediği sürece, kıpkırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok canım. geçmiş olsun.

tualina evet canım eşimde bende anemiyiz tarasemiyiz yani taşıyıcı dedikleri şey bebeğimizi zehirlermişiz sadece kan hastası olabirik bebeğimiz onun için amniyosenez yaptırıcaz rahatsızsa aldırıcaz

allah yardımcınız olsun...ama amniyosentezde riskli bir operasyon, iş arkadaşımda talasemi taşıyıcısıydı ama turp gibi oğlu oldu maşallah, rabbim korktuğunuz yere uğratmasın canım inşallah güzel haberler alırsınız bol bol elini karnını koy ve dua et annesi ona...rabbim kimseye ve bana evlat acısı yaşatmasın...

inşallah sıkıntısız bi şekilde geçer amniyosentezin sonucunda mutlu olursun..
dualarımız annelerin yanında olsun....

canım dualarımız seninle:Saruboceq:inşallah hiç bir aksilik olmadan sağlıkla bebişini kucağına alırsın

cnm bende diğer arkadaşlar gibi az ve kahverengi olduğu için bişi olmamıştır diye düşünüyorum ama merak ediyosan bi doktorunu ara sor derim.zaten sen anlatınca oda sana söyler gerekeni.
inşallah devamı gelmez cnm.

günaydın kızlar...bugün randevumuz var 17.15 te akşam olmaz artık bana, rabbim sağsağlim görmeyi nasip etsin rabbim bana ve hepimize...

hadi hayırlısı cnm hayırlı haberler verirsin bizede inşallah.

kızlarrrrrrrrrrrrr edit butonu gelmiş çok sevindimmmmmmmmmmm artık bilgilerimizi düzenleyebileceğim listeye eklenmek isteyenler veya değişiklik olanlar bana özelden msj atabilirler..........

cnm bende sana onu dicektim.dün bi editöre mesaj atmıştım.bizim edit butonlarımız yarım saat için geçerli ama konunun ilk mesajı için devamlı geçerli değişiklik yapılabilmesi için sağolsun yardımcı oldu curly arkadaşımız.

cnm öncelikle gözünüz aydın.sağlıkla gelsin meleğiniz.
amniyosentez yaptırıcakmışsınız umarım sonucu temiz çıkar.

geçmiş olsun canım,çok kötü olmuş gerçekten
ama neyseki bebeğine de sana da bişey olmamış...peki ne oldu da böyle oldu,
besin zehirlenmesi gibi geldi bana, ama hastanede ne teshis koydular,baya kötü olmuşsun çünkü..birde merak ettiğim bişey daha var,özel dr.a gidene kadar 2 gün boyunca hastanede bakmadılar mı hiç bebeğin durumuna,bana garip geldi,sen nasıl geçirdin kimbilir o saatleri,çok geçmiş olsun vallaa,Allah bizi ve bebişlerimizi korusun

canım öncelikle hayılı olsun bebişin..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
inş.amniyosentez sonucunda iyi çıkar,pozitif düşün a.s.

esteem sen hangi medical parka gidiyorsun ve 2 li test fiyatı ne kadar orada biliyormusun ???

Fatih Medical Park Ayşegül Sofuoğlu'na gidiyorum canım.Ben haftaya gidicem ama burdan bi arkadaş medical parkda 20 civarı falan demişti diye hatırlıyorum,çok pahalı değilmiş yani.

bende rus takviminde kime baktıysam doğru çıktı bakalım bizlerdede doğru çıkıcakmı.
sende perşembe gidiceksin dimi doktora?
zaman yaklaştıkça hiç geçmiyo

canım sorma bu sabah perşemebe olsa diye uyamdım ama daha salı sağlıklı olduklarını görsek meleklerimizin allahın izniyle

biizmde perşebe sabah randevumuz

cinsiyet konusunda bende öğrenmek istiyorum bu sefer bakalım inşallah gösterir meleğim perşembe gunu am 13+0 olacağız dr . um 13. haftada görürüz demişti aman napalım sağlıklı olsunda sonrada öğrensek olur

yssknk nasılsın canım?

ben listeye kendimi eklettim tatlişoğluma. artık liste revize olabiliyormuş. sen de yolla bilgilerini listede ol:1hug:

selam kızlar sanırım en erken cinsiyeti öğrenen benim bu topikte %90 kız demişti geçen hafta doktor.ben hep bebeğimi sağda hissediyorum sanırım çünkü hep orda bi ağrı ağırlık var ve seyirmeler oluyor sağ kasığımda sizdede böle seyirme titreme gibi oluyormu kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…