2011 Nisan Anneleri

masallah canım ne güzel şimdilik öğrenen tüm arkadaslar kız diyor kız bebek topiğiyiz biz..kaydirigubbakcemile3 ben henüz bebeşimi hiç hissetmiyorum:umursamaz:

maşallah canım benimde cuma günü aynı oldu çok hareketliyken birden duruverdi yaramaz
göbekten bakıyor değil mi doktorunuz benim ki son gittiklerimde göbekten baktı hep

ewt cnm bir sefer alttan baktı oda 7. haftada şuanda hep göbüşten bakıyo eee 12 haftalık olduk artık yeter dimi.

kızlar papp-a 1,63 serbest bhcg 25,1 ense kalınlığı:1,14 sizce sonuçlar nasıl daha dr gösteremedim sonuçlarımı

kızlar papp-a 1,63 serbest bhcg 25,1 ense kalınlığı:1,14 sizce sonuçlar nasıl daha dr gösteremedim sonuçlarımı

canım daha yaptırmadım ben ama ense kalınlığı 2.5 olunca risk grubuna giriyormus..yinede testi yaptıran arkadaşlar daha cok bilgi verecektir..insallah sağlıklıdır bebiş:Saruboceq:

canım daha yaptırmadım ben ama ense kalınlığı 2.5 olunca risk grubuna giriyormus..yinede testi yaptıran arkadaşlar daha cok bilgi verecektir..insallah sağlıklıdır bebiş:Saruboceq:

inş cnm benim birazdan giderim hastaneye eşimi bekliyorum şimdi:Saruboceq:

kızlar iş yerim evıme 2 dk mesafedeöğle arlarında eve gıdıyorum ve hemen bırşeyler atıştırıp uykuya dalıyorum 1 e kadar.ama bugun öyle tatlıydıkı uykum bazen boyle doyamıyorum uyumayalaelaelaelaelae

selam arkadaşlar
sabah tv de trt de gebelik lekelri ile ilgili bi doktor açıklama yapıyordu.dermotolog esmer tenlerde daha çok olur zaten lekesi var olanlarında lekesi koyulaşır dedi .çok moralim bozuldu bende zaten leke var yenileride oluşacak gibi ama ben esmerde değilim o nedenle daha çok belli. ayrıca merak ettiğim bi konu var bende çok fazla sivilcelenme oldu hem iltihaplı hemde büyük ve ağrılı.hamilelikten önce sadece adet zamanı 1 -2 küçük çıkar hemen gecerdi bunlar günlerce devam ediyor.dermatolog genellikle ahmilelikte sivilce görülmez diyor .benim gibi hamilelikte sivilce sorunu artan birileri var mı????bununla ilgili bir dermotologa gitmeyide düşünüyorum açıkcası.
KISA NOT OLARAK SUNU DÜŞEYİM :cildi bozulan hamilelerin kızı olacağı söylenir bunu tv deki doktora sordular hiç bir bilimsel yanı yok dedi :)))bende bu nedenle kızım olacak diyordum :))kaydirigubbakcemile3

canım lekelenme yok ama sivilce bende de cıktı cok küçükler iltahaplı da değil..ben ergenliğimde bile cıkarmadım sivilce bakınca belli olmuyor bile..duyduğum kadarıyla ciltte değişiklikler normal..

cnm bu sonuçlar güzel ben yaptırdım benimkilerde hemen hemen seninkiyle aynıydı.

bendede sivilcelenme oldu cnm ama çok değil 1 tane çıkıyo o geçiyo sonra öbürü çıkıyo.banada bunun sebebini regl olamadığımız için olduğunu söylediler.

merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim....sat 5 temmuz muhtemel doğum tarihi 11 nisan....bugün tam 12 hafta 1 günlük.....2.gebeliğim:CüvCüv:

Oh ne güzel, bende bugün çok uyumak istedim ama yatacak yer yok, eve gitmekde biraz mesafe. Çalışmanında böyle sıkıntıları var işte.

merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim....sat 5 temmuz muhtemel doğum tarihi 11 nisan....bugün tam 12 hafta 1 günlük.....2.gebeliğim:CüvCüv:

cnm aramıza hoşgeldin
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
liste için tatlişoglum a özel msj at burda arada kaynıyo mesajlar.

Oh ne güzel, bende bugün çok uyumak istedim ama yatacak yer yok, eve gitmekde biraz mesafe. Çalışmanında böyle sıkıntıları var işte.

evet kızlar yaa evde olsak 2 dk kafamızı yastıga koyar kendımıze gelırız cok sukurkı benım o ımkanım var hıc olmazsa öğle arası evde 15-20 dk kadar uyuyabılıyorum uyumasamda elımı ayagımı uzatarak yatıyorum.ama bazende ıyıkı calısıyorum dıyorum cunkı evde bu hamılelık gunrı saya saya bıtmezdıkı demı ama arkadaslarzemuszemus

Fatih Medical Park Ayşegül Sofuoğlu'na gidiyorum canım.Ben haftaya gidicem ama burdan bi arkadaş medical parkda 20 civarı falan demişti diye hatırlıyorum,çok pahalı değilmiş yani.

ben demiştim medikal parkta 20 ye yaptırdım diye ama ben istanbulda değilim. istanbuldaki arkadaşlar 250 civarı diyorlar sen ona göre araştırıp git tedarikli ol bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…