- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.361
selam kızlar sanırım en erken cinsiyeti öğrenen benim bu topikte %90 kız demişti geçen hafta doktor.ben hep bebeğimi sağda hissediyorum sanırım çünkü hep orda bi ağrı ağırlık var ve seyirmeler oluyor sağ kasığımda sizdede böle seyirme titreme gibi oluyormu kızlar.
maşallah canım benimde cuma günü aynı oldu çok hareketliyken birden duruverdi yaramaz
göbekten bakıyor değil mi doktorunuz benim ki son gittiklerimde göbekten baktı hep
iyiyim hayatım sen nasılsın?mesaj attım liste için ekliyecektir sanırım liste epey uzuyacakkaydirigubbakcemile3
kızlar papp-a 1,63 serbest bhcg 25,1 ense kalınlığı:1,14 sizce sonuçlar nasıl daha dr gösteremedim sonuçlarımı
iyiyim canım bende. biraz uykum var bugün. evet canım bizim liste padişah fermanı gibi olacak
canım daha yaptırmadım ben ama ense kalınlığı 2.5 olunca risk grubuna giriyormus..yinede testi yaptıran arkadaşlar daha cok bilgi verecektir..insallah sağlıklıdır bebiş:Saruboceq:
inş cnm benim birazdan giderim hastaneye eşimi bekliyorum şimdi:Saruboceq:
selam arkadaşlar
sabah tv de trt de gebelik lekelri ile ilgili bi doktor açıklama yapıyordu.dermotolog esmer tenlerde daha çok olur zaten lekesi var olanlarında lekesi koyulaşır dedi .çok moralim bozuldu bende zaten leke var yenileride oluşacak gibi ama ben esmerde değilim o nedenle daha çok belli. ayrıca merak ettiğim bi konu var bende çok fazla sivilcelenme oldu hem iltihaplı hemde büyük ve ağrılı.hamilelikten önce sadece adet zamanı 1 -2 küçük çıkar hemen gecerdi bunlar günlerce devam ediyor.dermatolog genellikle ahmilelikte sivilce görülmez diyor .benim gibi hamilelikte sivilce sorunu artan birileri var mı????bununla ilgili bir dermotologa gitmeyide düşünüyorum açıkcası.
KISA NOT OLARAK SUNU DÜŞEYİM :cildi bozulan hamilelerin kızı olacağı söylenir bunu tv deki doktora sordular hiç bir bilimsel yanı yok dedi :)))bende bu nedenle kızım olacak diyordum :))kaydirigubbakcemile3
kızlar papp-a 1,63 serbest bhcg 25,1 ense kalınlığı:1,14 sizce sonuçlar nasıl daha dr gösteremedim sonuçlarımı
selam arkadaşlar
sabah tv de trt de gebelik lekelri ile ilgili bi doktor açıklama yapıyordu.dermotolog esmer tenlerde daha çok olur zaten lekesi var olanlarında lekesi koyulaşır dedi .çok moralim bozuldu bende zaten leke var yenileride oluşacak gibi ama ben esmerde değilim o nedenle daha çok belli. ayrıca merak ettiğim bi konu var bende çok fazla sivilcelenme oldu hem iltihaplı hemde büyük ve ağrılı.hamilelikten önce sadece adet zamanı 1 -2 küçük çıkar hemen gecerdi bunlar günlerce devam ediyor.dermatolog genellikle ahmilelikte sivilce görülmez diyor .benim gibi hamilelikte sivilce sorunu artan birileri var mı????bununla ilgili bir dermotologa gitmeyide düşünüyorum açıkcası.
KISA NOT OLARAK SUNU DÜŞEYİM :cildi bozulan hamilelerin kızı olacağı söylenir bunu tv deki doktora sordular hiç bir bilimsel yanı yok dedi :)))bende bu nedenle kızım olacak diyordum :))kaydirigubbakcemile3
kızlar iş yerim evıme 2 dk mesafedeöğle arlarında eve gıdıyorum ve hemen bırşeyler atıştırıp uykuya dalıyorum 1 e kadar.ama bugun öyle tatlıydıkı uykum bazen boyle doyamıyorum uyumayalaelaelaelaelae
merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim....sat 5 temmuz muhtemel doğum tarihi 11 nisan....bugün tam 12 hafta 1 günlük.....2.gebeliğim:CüvCüv:
cnm bu sonuçlar güzel ben yaptırdım benimkilerde hemen hemen seninkiyle aynıydı.
.
Oh ne güzel, bende bugün çok uyumak istedim ama yatacak yer yok, eve gitmekde biraz mesafe. Çalışmanında böyle sıkıntıları var işte.
Fatih Medical Park Ayşegül Sofuoğlu'na gidiyorum canım.Ben haftaya gidicem ama burdan bi arkadaş medical parkda 20 civarı falan demişti diye hatırlıyorum,çok pahalı değilmiş yani.
kalabalık topiğiz ne güzelzemuszemusnisan da anne cok olcak demekki topiğe bakıncada kız annesi cok olcak sanırımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?