- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.381
selam arkadaşlar
sabah tv de trt de gebelik lekelri ile ilgili bi doktor açıklama yapıyordu.dermotolog esmer tenlerde daha çok olur zaten lekesi var olanlarında lekesi koyulaşır dedi .çok moralim bozuldu bende zaten leke var yenileride oluşacak gibi ama ben esmerde değilim o nedenle daha çok belli. ayrıca merak ettiğim bi konu var bende çok fazla sivilcelenme oldu hem iltihaplı hemde büyük ve ağrılı.hamilelikten önce sadece adet zamanı 1 -2 küçük çıkar hemen gecerdi bunlar günlerce devam ediyor.dermatolog genellikle ahmilelikte sivilce görülmez diyor .benim gibi hamilelikte sivilce sorunu artan birileri var mı????bununla ilgili bir dermotologa gitmeyide düşünüyorum açıkcası.
KISA NOT OLARAK SUNU DÜŞEYİM :cildi bozulan hamilelerin kızı olacağı söylenir bunu tv deki doktora sordular hiç bir bilimsel yanı yok dedi :)))bende bu nedenle kızım olacak diyordum :))kaydirigubbakcemile3
evet canım bakalım kızların haberlerini almaya başladıkzemuszemusama belki cinsiyetler kesinleştikçe oğlanlar atak yapar bakalım
kızlar bende hamileliği evde geçiren biriyim.daha öncede eşimin yanında çalışıyodum ama evde olmak güzel dinlenmek açısından.çalışmak özellikle son zamanlarda zor oluyo rabbim yardımcınız olsun.[/QUOT
evet canım kıymetını bıl evde olmanın.sabah erken kalkma derdin yok vede istediğin an dınlenebılırsın ne guzel maaşallah.bızde rapor ızın felan derken dogum ıznıne ulaşırız inşallah.
bakalım belki 2li testte sorcam bakalım daha önce ihtimal vermiyordum görmelerine ama artık belki..bu arada 2li test iiçin fiyat arastrdın mı tatlım?
evet canım kıymetını bıl evde olmanın.sabah erken kalkma derdin yok vede istediğin an dınlenebılırsın ne guzel maaşallah.bızde rapor ızın felan derken dogum ıznıne ulaşırız inşallah.
yok canım araştırmadım henüz. Benim doktorumun anlaşmalı olduğu yerde yaptıracağız sanırım. Henüz birşey demedi ama bakalım. Fiyatları forumdan takip ediyorum baya değişiyor. Sor canım mutlaka bence belli olma ihtimali vara.s
kızlar bende hamileliği evde geçiren biriyim.daha öncede eşimin yanında çalışıyodum ama evde olmak güzel dinlenmek açısından.çalışmak özellikle son zamanlarda zor oluyo rabbim yardımcınız olsun.
slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzz
bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü
bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü
ben burdaki özel hastaneye sordum haftaya oraya gidiyorum zaten sigorta calışan indirimiyle 50 tl artı muayene ücreti tabiki..fiyat gayet uygun burda..
tamam canım ekledim şimdilik üçümüz aynı gün doğum yapacak gibiyiz:))hayırlısı ile inş...
sters yapma canım bebişi de kendini de üzme..istanbulda devlet hastanesi haklısın cekilmeyebilir..aslında hep aynı ama biz hamilelik yüzünden daha sabırsızız galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?