2011 Nisan Anneleri

canım bende de aynen seninki gibi arttı sivilcelerim..ama benimkiler
küçük ve sayıca fazlaa,hiç boynumda çıkmazdı ama habire 3-4 tane çıkıyor orda..
sırtımda yüzümde fazlasıyla var,ama bende ciltteki değişimlerin normal olacağını biliyorum..tabiiki kontrolden zarar çıkmaz isterden dr.la görüş..doğru diyorsun genelde
kız bebek sivilce yaparmış ama bende çok tamah etmedim,çünkü bu söylenenlerin
çoğu kız için de erkek için de oluyor..

selam kızlar nasılsınız kayınvalidemler olduğu için pek giremiyorum şöyle bir bakıp çıkıyorum önceden keseyi kalp atışını görme heyecanımız vardı şimdi ikili test zamanlarımız geldi ve yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye başladık ne güzel.bizde belki 2 hafta sonra öğrenebilicez cinsiyetini çok güzel duygular bunlar inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız bebişlerimizi...

kızlar bende hamileliği evde geçiren biriyim.daha öncede eşimin yanında çalışıyodum ama evde olmak güzel dinlenmek açısından.çalışmak özellikle son zamanlarda zor oluyo rabbim yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
bakalım belki 2li testte sorcam bakalım daha önce ihtimal vermiyordum görmelerine ama artık belki..bu arada 2li test iiçin fiyat arastrdın mı tatlım?

yok canım araştırmadım henüz. Benim doktorumun anlaşmalı olduğu yerde yaptıracağız sanırım. Henüz birşey demedi ama bakalım. Fiyatları forumdan takip ediyorum baya değişiyor. Sor canım mutlaka bence belli olma ihtimali vara.s

İkili testi, devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorum, sosyal güvenceniz karşılıyor, Hem kadın doğum hastaneleri ekipman ve cihazlar bakımdan birçok özel hastaneden iyi donamıma sahipler, Bende 2 li testi hastanede yaptırmayı düşünüyorum. daha önce yaptıran arkdaşlar normal poliklinikten sıra alıp, doktora ikili test yaptırmak istiyorum demişler, onlarda kan almaya göndermiş, daha sonrada sonuçlarını alıp, kendi özel doktorlarına göstermişiler. Hiç kimse ektra bi ücret ödememiş.

Hatta özel hastanedeki doktorları boşuna paranızı vermeyin, imkanınız yoksa gidip kadın doğum hastanesinde yaptırın diye, kendi teşfik ediyormuş.

Arkadaşlar sağlık güvenceniz varsa, artık hastaneler randevu usulu çalışıyor, alın randevunuzu gidin hastanenize yaptırın. benim ikili taramam daha yapılmadı, haftaya yaptıram inşallah. ben devlat hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Sonuçlarıda hem ordaki doktora gösteririm, hem kendi doktoruma.

evet canım kıymetını bıl evde olmanın.sabah erken kalkma derdin yok vede istediğin an dınlenebılırsın ne guzel maaşallah.bızde rapor ızın felan derken dogum ıznıne ulaşırız inşallah.

inşallah cnm.benim arkadaşta son zamanlarda doğum iznine kadar baya rapor kullanmıştı

ben burdaki özel hastaneye sordum haftaya oraya gidiyorum zaten sigorta calışan indirimiyle 50 tl artı muayene ücreti tabiki..fiyat gayet uygun burda..

Aysucum evet şanslısın gerçekten..ama hem iyi hem kötü evde olmak..
ben 2 gün gripten yattım evde çok canım sıkıldı ve habire bişey atıştırmak istedim..
evde olsam bem 100 kilo olurum heralde dedim..ama tabi güzel yanı da istediğin an
dinlenebiliyorsun,erken kalkma derdi olmuyor,ne giyecem derdi olmuyor,en çok
bu aralar beni sıkan şeey..kafamçokkarıştı

slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzz
bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü

mrb arkadaşlar uzun zamandır benim kahverengi akıntım vardı.o yüzden giremedim. bazen okudum yazdıklarınızı. zaten gücüm de yoktu rapor aldık evde yattım hep şimdi biraz azaldı işe başlamak zorunda kaldım fırsat buldukça dinleniyorum memur eksikliği var. şimdi koyu sarıya döndü akıntı sümüksü gibi.
yorgunluktan heralde bilemiyorum. ama insan baya etkileniyor.
bu durumda farklı doktorlara gittik. bebişimin kalp atışı var. ii dediler. progestan verdi.
hayırlısı.
doğsun sağlıcakla popuşuna patlatacam iki tane. kıyabilirsem canı sağolsunda
ha bu arada bulantı için hap vermeye kalktılar bende var kullanamıyorum dedim. ozaman bulantı bileklikleri çıkmış pisibant eczanelerde satılıyor onu önerdi doktor iki bileğe takıyorsun akupunktur noktasına yani bulantı noktasına bası yapıyormuş bende işe yaradı diyebilirim. eskisine nazaran daha iyiyim. piskolojikte olabilir bilemiyorum çünkü bileklikleri çıkarınca dünya tersine dönüyor sanki.
35 lira tüm eczanelerde var. biri sordu neyi temsil ediyor bunlar iki bileğinde anlatınca şaşırdı. ben tavsiye ediyorum bi bakın eczanede
Allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bende İstanbul Medicine Asya'ya gidiyorum en son kontrolümde "12. haftada ikili test için randevulaşıcaz" demişti doktorum,
çıkarken vezneye ikili testin fiyatını sordum 70 TL dediler.. bilginize a.s.

bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü

sters yapma canım bebişi de kendini de üzme..istanbulda devlet hastanesi haklısın cekilmeyebilir..aslında hep aynı ama biz hamilelik yüzünden daha sabırsızız galiba..

Ben diğer illerdeki devlet hastanelerinin durumlarını bilmiyorum pek, sanırım istanbul çok sıkıntılı, bizim burda rahatlıkla gidip tedavini olabiliyorsun. Çok gittim devlet hastaneside, ilden ile değişiyor durum, o zaman arkadaşlar nasıl rahat ederseniz öyle davranın, hem sağlınızı hem kesenizi düşünün.

ben burdaki özel hastaneye sordum haftaya oraya gidiyorum zaten sigorta calışan indirimiyle 50 tl artı muayene ücreti tabiki..fiyat gayet uygun burda..

baya iyiymiş canım fiyatı. duyduğum en iyi fiyatlardan. valla ben heyecanla muayene sırasında nasıl olacak, nerde olacak diye sormayı unutmuşum 2'li testin. bakalım ne olacak. ama doktorum ense kalınlığını ölçüp, kan alıp sonuçları gönderecek sanırım. Benim özel sigortam var iş yerinden ama gebelik için limitli. 1500 tl. ister onunla testleri yaptır, ister muayene ücretlerini öde, ister doğum-hastane parasında kullan. bunu doktoruma açıklamıştım. doktorum da limiti geçmemek için ilk başlarda istediği tüm kan, idrar testlerini devlette yaptırdı, sonuçlarına kendisi baktı. bakalım yine öyle birşey mi önerecek hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

sters yapma canım bebişi de kendini de üzme..istanbulda devlet hastanesi haklısın cekilmeyebilir..aslında hep aynı ama biz hamilelik yüzünden daha sabırsızız galiba..

yok tatlım bu sabırsızlıktan değil sabah 8,30 a randevu aldım gittim aaa doktor yokmuş yerine bakırköyden başka doktor gelecek dediler tamam dedik bekl bekle doktor yok cvp veren de yok suratına bakıyolar ay bide danışmadaki kız tersleyip duruyo 11 e kadar aç aç bekledim tahlil yapılacak ya bişey yemedik tansiyonum düştü doktor yok ortada veee 11 den sonra kan almıyoruz dediler tam cinnet geçirdim dnışmadaki kızdan başlayıp hastane müdürüne kadar çıktım kıyamet kopardım ya kendimi geçtim orda 9 aylık karınlarıyla kaç tane kadın bekliyordur yazık günah değilmi insan lık ölmüş bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…