2011 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım, allahtan bulantım yok, sıkıntımızda yok çok şükür.

cnm ben genelde evde durmuyorum ama genelde arkadaşlara gidiyorum onlar geliyo yürüyüşe gidiyorum.genelde uyku modundaysam evden çıkmıyorum.mesela bugün mirmirmirmir
benim aburcubur sevdam geçti hamilelikte bu yönden çok şanslıyım.genelde yemek haricinde meyve yiyorum.

slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzz
bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü

cnm hayırdır ne oldu?

çok geçmiş olsun cnm.böyle bi durumda çalışmak çok zor olsa gerek.
miniğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

kızlar bende dün 2li test yaptırdım persembe günü sonucları alacam bende 85tl yaptırdım devlette ama benim ssk yok bebegimide ulturasyondada gördüm kocaman olmus kıpır kıpır dr ulturasyon resmini zor cekti ters duruyo ayakları yukarda kafası asda sımarıgımınnn :)))

Geçmiş olsun canım, allahtan bulantım yok, sıkıntımızda yok çok şükür.

geçmiş olsun cnm inş sag salim alırsın kucagına...bulantı olayını bende yaşıyorum ölüp ölüp diriliyorum hap kullandım fayda etmedi 2gündür azaldı çook şükürr 12 haftalık bebegim galiba haftaya gececek inş hiçç bişey yiyemiyorum açççııımmm

cinnet gecirilmeyecek gibi değilmiş tatlım haklısın o kadar uzun süre aç kalınca cok kötü olmussundur zateneyvahedigeldismiletestleri ne yapacaksın peki?

geçmiş olsun cnm inş sag salim alırsın kucagına...bulantı olayını bende yaşıyorum ölüp ölüp diriliyorum hap kullandım fayda etmedi 2gündür azaldı çook şükürr 12 haftalık bebegim galiba haftaya gececek inş hiçç bişey yiyemiyorum açççııımmm

çok geçmiş olsun cnm.böyle bi durumda çalışmak çok zor olsa gerek.
miniğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah.[/QUOTE]

TEŞEKKÜR EDERİM canım
evet zorlanıyorum ama rahat bir kısma verdiler ve rapor almamam içinde nerdeyse yalvardılar...
ALLAH yardımcımız olsun.:CüvCüv:

canım bende de aynu şeklde sivilceler var hemen her gun yenileri çıkıyor yüümde tek tük ama gögüs bölgemde çok fazla birde sırtıma nasıl çıkmazmıs hormonel denegelerimiz alt üst durumda tabikşde cıkacak dr um da artabilir dedi çok normal dedi ben birşey kullanmıyorum ama isteren cildiyeye git dedi nasılsa kıs gelecek gözükmeyecek göhüs bölgem hem bebeğim için değer benimde alnımda 6. haftada cıktı lekem canım 50 spf gunes koruyucu kullanıyorum yüzüme bana da kızım olacak gibi geliyor aman olmazsa da 2 sene sonra birde kız dogururm opuyorumnanaktan

cinnet gecirilmeyecek gibi değilmiş tatlım haklısın o kadar uzun süre aç kalınca cok kötü olmussundur zateneyvahedigeldismiletestleri ne yapacaksın peki?

LABARATUAR ARAŞTIRDIK ONLAR HASTANELERDEN DAHA UYGUN benim gittiğim hastane medicana 300 tl istedi dişardaki labaratuarlar 150 civarı istiyo dişarda yaptırıcam artık. allah kimseyi ellerine düşürmesin sağlam girer hasta çıkarsın bide bu yeni hastane güye çok iyi avcılar devlet hastanesi bakırköye bağlı çok iyiymiş ilk ve son oldu benim için

uygun bir yer bulursan dısarda yaptırabilirsin 50 tl gayet uygun gercekten..ayy hayatım sennin bu telaş hiç geçmeyecek sanırım bir dahaki kontrolü de mi sormadın?

diğer şehirlerde devlet aslında rahat olabiliyor ama istanbul işte bazen özelde bile çıldırabiliyor insan..daha uygun bir yer bulmana sevindim cok pahalı bazı yerler:umursamaz:

canım naptın şimdi açtım gittin mi hstaneye ben yarına bıraktım

canım geçmiş olsun sanada
bazen ben yattığım yerden canım çektikleri oluyor. bi yapan olsada yesem diyorum.
doktorda zaten canın ne isterse onu ye. 4 aya kadar senin kanından besleniyor. yediklerinin ondan sonra önemi var dedi.
ama ben sevdiim yiyecekleri az az yemeğe çalışıyorum. tiksintide var bende sarı olan meyve sebze nin yanına bile sokulamıyorum. kendime de kızıyorum bu neya millet tarlada doğuruyor hem de çalışıyor diye ama napıyım elimde diil. ilkindede böyleydi o zaman serumla duruyordum gene bunda ii kötü bişeyler yiiyorum.

hiç yiyemedigim halde cok şükür bebegim 6mm 20gr zaten bizden beslenmiyor ama cok sükür azalıyo eger baska evde pişer benim istedigim bişeyse tamam yiyorum sorun yok ama evde vede ben yapıyorsam ölüyorum yırtıldı bogazlarım off off daha gelmeden problemi geliyo ama kıyamam ona hersey deger :) 2kilo verdim zayıfladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…