- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.401
mrb arkadaşlar uzun zamandır benim kahverengi akıntım vardı.o yüzden giremedim. bazen okudum yazdıklarınızı. zaten gücüm de yoktu rapor aldık evde yattım hep şimdi biraz azaldı işe başlamak zorunda kaldım fırsat buldukça dinleniyorum memur eksikliği var. şimdi koyu sarıya döndü akıntı sümüksü gibi.
yorgunluktan heralde bilemiyorum. ama insan baya etkileniyor.
bu durumda farklı doktorlara gittik. bebişimin kalp atışı var. ii dediler. progestan verdi.
hayırlısı.
doğsun sağlıcakla popuşuna patlatacam iki tane. kıyabilirsem canı sağolsunda
ha bu arada bulantı için hap vermeye kalktılar bende var kullanamıyorum dedim. ozaman bulantı bileklikleri çıkmış pisibant eczanelerde satılıyor onu önerdi doktor iki bileğe takıyorsun akupunktur noktasına yani bulantı noktasına bası yapıyormuş bende işe yaradı diyebilirim. eskisine nazaran daha iyiyim. piskolojikte olabilir bilemiyorum çünkü bileklikleri çıkarınca dünya tersine dönüyor sanki.
35 lira tüm eczanelerde var. biri sordu neyi temsil ediyor bunlar iki bileğinde anlatınca şaşırdı. ben tavsiye ediyorum bi bakın eczanede
Allah hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aysucum evet şanslısın gerçekten..ama hem iyi hem kötü evde olmak..
ben 2 gün gripten yattım evde çok canım sıkıldı ve habire bişey atıştırmak istedim..
evde olsam bem 100 kilo olurum heralde dedim..ama tabi güzel yanı da istediğin an
dinlenebiliyorsun,erken kalkma derdi olmuyor,ne giyecem derdi olmuyor,en çok
bu aralar beni sıkan şeey..kafamçokkarıştı
slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzz
bugün devlet hastanesine tahlil yaptırmaya gittim sonuç tahlil yaptıramadım ve cinnet geçirdim hastane müdürüne kadar çıktım berbat bi gündü
mrb arkadaşlar uzun zamandır benim kahverengi akıntım vardı.o yüzden giremedim. bazen okudum yazdıklarınızı. zaten gücüm de yoktu rapor aldık evde yattım hep şimdi biraz azaldı işe başlamak zorunda kaldım fırsat buldukça dinleniyorum memur eksikliği var. şimdi koyu sarıya döndü akıntı sümüksü gibi.
bu durumda farklı doktorlara gittik. bebişimin kalp atışı var. ii dediler. progestan verdi.
hayırlısı.
ha bu arada bulantı için hap vermeye kalktılar bende var kullanamıyorum dedim. ozaman bulantı bileklikleri çıkmış pisibant eczanelerde satılıyor onu önerdi doktor iki bileğe takıyorsun akupunktur noktasına yani bulantı noktasına bası yapıyormuş bende işe yaradı diyebilirim. eskisine nazaran daha iyiyim. piskolojikte olabilir bilemiyorum çünkü bileklikleri çıkarınca dünya tersine dönüyor sanki.
35 lira tüm eczanelerde var. biri sordu neyi temsil ediyor bunlar iki bileğinde anlatınca şaşırdı. ben tavsiye ediyorum bi bakın eczanede
bende yazmıştım sat ama beni eklememişsin neden yaaaa..........sat temmuzun 2 muhtemelen dt 8 nisan yasım20 ilk bebegim ismim kübra
Geçmiş olsun canım, allahtan bulantım yok, sıkıntımızda yok çok şükür.
canım tatlışkoya özel mesaj atman lazım, aralarda kalıyor göremiyor. özeline atarsan mutlaka ekler.
yok tatlım bu sabırsızlıktan değil sabah 8,30 a randevu aldım gittim aaa doktor yokmuş yerine bakırköyden başka doktor gelecek dediler tamam dedik bekl bekle doktor yok cvp veren de yok suratına bakıyolar ay bide danışmadaki kız tersleyip duruyo 11 e kadar aç aç bekledim tahlil yapılacak ya bişey yemedik tansiyonum düştü doktor yok ortada veee 11 den sonra kan almıyoruz dediler tam cinnet geçirdim dnışmadaki kızdan başlayıp hastane müdürüne kadar çıktım kıyamet kopardım ya kendimi geçtim orda 9 aylık karınlarıyla kaç tane kadın bekliyordur yazık günah değilmi insan lık ölmüş bunlarda
geçmiş olsun cnm inş sag salim alırsın kucagına...bulantı olayını bende yaşıyorum ölüp ölüp diriliyorum hap kullandım fayda etmedi 2gündür azaldı çook şükürr 12 haftalık bebegim galiba haftaya gececek inş hiçç bişey yiyemiyorum açççııımmmmrb arkadaşlar uzun zamandır benim kahverengi akıntım vardı.o yüzden giremedim. bazen okudum yazdıklarınızı. zaten gücüm de yoktu rapor aldık evde yattım hep şimdi biraz azaldı işe başlamak zorunda kaldım fırsat buldukça dinleniyorum memur eksikliği var. şimdi koyu sarıya döndü akıntı sümüksü gibi.
hayırlısı.
selam arkadaşlar
sabah tv de trt de gebelik lekelri ile ilgili bi doktor açıklama yapıyordu.dermotolog esmer tenlerde daha çok olur zaten lekesi var olanlarında lekesi koyulaşır dedi .çok moralim bozuldu bende zaten leke var yenileride oluşacak gibi ama ben esmerde değilim o nedenle daha çok belli. ayrıca merak ettiğim bi konu var bende çok fazla sivilcelenme oldu hem iltihaplı hemde büyük ve ağrılı.hamilelikten önce sadece adet zamanı 1 -2 küçük çıkar hemen gecerdi bunlar günlerce devam ediyor.dermatolog genellikle ahmilelikte sivilce görülmez diyor .benim gibi hamilelikte sivilce sorunu artan birileri var mı????bununla ilgili bir dermotologa gitmeyide düşünüyorum açıkcası.
KISA NOT OLARAK SUNU DÜŞEYİM :cildi bozulan hamilelerin kızı olacağı söylenir bunu tv deki doktora sordular hiç bir bilimsel yanı yok dedi :)))bende bu nedenle kızım olacak diyordum :))kaydirigubbakcemile3
cinnet gecirilmeyecek gibi değilmiş tatlım haklısın o kadar uzun süre aç kalınca cok kötü olmussundur zateneyvahedigeldismiletestleri ne yapacaksın peki?
baya iyiymiş canım fiyatı. duyduğum en iyi fiyatlardan. valla ben heyecanla muayene sırasında nasıl olacak, nerde olacak diye sormayı unutmuşum 2'li testin. bakalım ne olacak. ama doktorum ense kalınlığını ölçüp, kan alıp sonuçları gönderecek sanırım. Benim özel sigortam var iş yerinden ama gebelik için limitli. 1500 tl. ister onunla testleri yaptır, ister muayene ücretlerini öde, ister doğum-hastane parasında kullan. bunu doktoruma açıklamıştım. doktorum da limiti geçmemek için ilk başlarda istediği tüm kan, idrar testlerini devlette yaptırdı, sonuçlarına kendisi baktı. bakalım yine öyle birşey mi önerecek hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile
LABARATUAR ARAŞTIRDIK ONLAR HASTANELERDEN DAHA UYGUN benim gittiğim hastane medicana 300 tl istedi dişardaki labaratuarlar 150 civarı istiyo dişarda yaptırıcam artık. allah kimseyi ellerine düşürmesin sağlam girer hasta çıkarsın bide bu yeni hastane güye çok iyi avcılar devlet hastanesi bakırköye bağlı çok iyiymiş ilk ve son oldu benim için
uygun bir yer bulursan dısarda yaptırabilirsin 50 tl gayet uygun gercekten..ayy hayatım sennin bu telaş hiç geçmeyecek sanırım bir dahaki kontrolü de mi sormadın?
LABARATUAR ARAŞTIRDIK ONLAR HASTANELERDEN DAHA UYGUN benim gittiğim hastane medicana 300 tl istedi dişardaki labaratuarlar 150 civarı istiyo dişarda yaptırıcam artık. allah kimseyi ellerine düşürmesin sağlam girer hasta çıkarsın bide bu yeni hastane güye çok iyi avcılar devlet hastanesi bakırköye bağlı çok iyiymiş ilk ve son oldu benim için
özel msj nasıl atılıyorki bilmiyorum
geçmiş olsun cnm inş sag salim alırsın kucagına...bulantı olayını bende yaşıyorum ölüp ölüp diriliyorum hap kullandım fayda etmedi 2gündür azaldı çook şükürr 12 haftalık bebegim galiba haftaya gececek inş hiçç bişey yiyemiyorum açççııımmm
16-17 gün sonra tekrar gel 2 li testini yapalım dedi. yani 11 ekime denk geliyor
canım naptın şimdi açtım gittin mi hstaneye ben yarına bıraktım
canım geçmiş olsun sanada
bazen ben yattığım yerden canım çektikleri oluyor. bi yapan olsada yesem diyorum.
doktorda zaten canın ne isterse onu ye. 4 aya kadar senin kanından besleniyor. yediklerinin ondan sonra önemi var dedi.
ama ben sevdiim yiyecekleri az az yemeğe çalışıyorum. tiksintide var bende sarı olan meyve sebze nin yanına bile sokulamıyorum. kendime de kızıyorum bu neya millet tarlada doğuruyor hem de çalışıyor diye ama napıyım elimde diil. ilkindede böyleydi o zaman serumla duruyordum gene bunda ii kötü bişeyler yiiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?