- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.421
aramızdaki 1hafta devam ediyor yani kontrollerde benim tam bir haftam kaldı özledim bebişimikaydirigubbakcemile3bu seferki doktoru erkek düşünüyorum kadından gözüm korktueyvahedigeldismile
tatlışkonun isminin üstünü tıklayınca özel mesaj gönder çıkıyor ama, tatlışko gelmiş canım, aşağıda görünüyor. Görünce ekler.
gittim işte tatlım başıma biton iş geldi tahlil filan yaptıramadn geldim özelde yaptırıcam
16-17 gün sonra tekrar gel 2 li testini yapalım dedi. yani 11 ekime denk geliyor
geçmiş olsun canım nerede yaptıracaksın labaratuar merkezi demişsin nerede var?
mormaske
canım bende aldım bilekliklerden ama bana bir faydası olmadı yanlış mı uyguluyorum acaba
nabız attığı yere mi uygulanacak tam göstermiyodu içindeki kağıtta anlamadım yardımcı olur musun
özlenmezmi epey oldu yinekaydirigubbakcemile3az kalmış canım. inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin:Saruboceq:
hiç yiyemedigim halde cok şükür bebegim 6mm 20gr zaten bizden beslenmiyor ama cok sükür azalıyo eger baska evde pişer benim istedigim bişeyse tamam yiyorum sorun yok ama evde vede ben yapıyorsam ölüyorum yırtıldı bogazlarım off off daha gelmeden problemi geliyo ama kıyamam ona hersey deger :) 2kilo verdim zayıfladım
avcılarda çağdaş var oraya yaptırıcam tahlilleri 160 tl dediler daha öncede oraya tahlil yaptırmıştım 30 yıllık labaratuar güvenilir bi yer
benimde anam yaparsa yiyebiliyorum ne istesem yapıyo ama her zaman nerden buluyum senin gene koçişin varmıs yanında bizim babamız askerde.....kaynanmda yapıyo ne istersem ama gene bulanıyorumbende zayıfladım anneciğim yaparsa yiyorum yoksa geçen kendim mercimek çorbası çekti canım pekde severim ama kokusundan mahvoldum. pişirdim ama yani bende piştim. eşim afiyetle yedi çokda güzel olmuş dedi....
ben 2 kilo verdim.
benide 11 ekimde çağırdı ikili test için tatlım ama ultrason ölçümlerini doktorum yapmıyor ultrason uzmanına gönderiyor
tesekkür ederim cnm yazdım inş ekler benide
canım senin aldığında pisibant markasımı çünkü ikitane vardı bir Türk malı o 25 LİRaydı doktor bize pisibantı önerdi onu aldık 35 lira ithal ürün
içinde Türkçe açıklama var tam bileğinden 2,5 parmak öteye bilekliği takıyorsun ne bol ne sıkı olacak saat yönünde çevirirsen sıkılaşıyor. her iki bileğede takıyorsun plastikten ben siyah rengini aldım.
tam 2,5 parmak ötesi kendi parmağında akupuntur bulantı noktanmış ben faydasını gördüm
inşallah sanada yarar.
insallah artk canım:Saruboceq:hatta erkek olması yetmez doktorun birde gözlüksüz olsun artık bakmasın bana öle alttan alttan:roflol:dalga geçiyorum artık eşime durup insallah boğulmaz diyorum o daha cok kızıyor bana ama:roflol:
benimde anam yaparsa yiyebiliyorum ne istesem yapıyo ama her zaman nerden buluyum senin gene koçişin varmıs yanında bizim babamız askerde.....kaynanmda yapıyo ne istersem ama gene bulanıyorum
bende zayıfladım anneciğim yaparsa yiyorum yoksa geçen kendim mercimek çorbası çekti canım pekde severim ama kokusundan mahvoldum. pişirdim ama yani bende piştim. eşim afiyetle yedi çokda güzel olmuş dedi....
ben 2 kilo verdim.
evet biliyorum orayı
ya bende korktum şimdi devlet hst. aç karnına orada napçaz çıkarır dururum herhalde((
başka yerleri araştırayım bari
yok canım psibant 35 lira aldım
bilekten 2.5 parmak değil mi sıkı olacak bide herhalde çok midem bulanıyor günde 2-3 kez çıkarıyorum bende ilaç kullandım geçmedi bilmiyorum bu psibandı geçen hafta kullandım bi faydasını görmedim bugün tekrar taktım bunaldım tabi ne yapacağımı şaşırıyorum
Allah yardımcımız olsun kocana kavuşursun inşallah tez zamanda,
kocalar ii de bazen yaptığını başa kakıyor bizimki çok bunalırsa,
zora gelemez...hiç
ama nankörlük etmiyeyim gene bakıyor bana sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?