2011 Nisan Anneleri

aramızdaki 1hafta devam ediyor yani kontrollerde benim tam bir haftam kaldı özledim bebişimikaydirigubbakcemile3bu seferki doktoru erkek düşünüyorum kadından gözüm korktueyvahedigeldismile

özlenmezmi epey oldu yinekaydirigubbakcemile3az kalmış canım. inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin:Saruboceq:

mormaske
canım bende aldım bilekliklerden ama bana bir faydası olmadı yanlış mı uyguluyorum acaba
nabız attığı yere mi uygulanacak tam göstermiyodu içindeki kağıtta anlamadım yardımcı olur musun

canım senin aldığında pisibant markasımı çünkü ikitane vardı bir Türk malı o 25 LİRaydı doktor bize pisibantı önerdi onu aldık 35 lira ithal ürün
içinde Türkçe açıklama var tam bileğinden 2,5 parmak öteye bilekliği takıyorsun ne bol ne sıkı olacak saat yönünde çevirirsen sıkılaşıyor. her iki bileğede takıyorsun plastikten ben siyah rengini aldım.
tam 2,5 parmak ötesi kendi parmağında akupuntur bulantı noktanmış ben faydasını gördüm
inşallah sanada yarar.

özlenmezmi epey oldu yinekaydirigubbakcemile3az kalmış canım. inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin:Saruboceq:

insallah artk canım:Saruboceq:hatta erkek olması yetmez doktorun birde gözlüksüz olsun artık bakmasın bana öle alttan alttan:roflol:dalga geçiyorum artık eşime durup insallah boğulmaz diyorum o daha cok kızıyor bana ama:roflol:

bende zayıfladım anneciğim yaparsa yiyorum yoksa geçen kendim mercimek çorbası çekti canım pekde severim ama kokusundan mahvoldum. pişirdim ama yani bende piştim. eşim afiyetle yedi çokda güzel olmuş dedi....
ben 2 kilo verdim.

avcılarda çağdaş var oraya yaptırıcam tahlilleri 160 tl dediler daha öncede oraya tahlil yaptırmıştım 30 yıllık labaratuar güvenilir bi yer

evet biliyorum orayı
ya bende korktum şimdi devlet hst. aç karnına orada napçaz çıkarır dururum herhalde ((
başka yerleri araştırayım bari

benimde anam yaparsa yiyebiliyorum ne istesem yapıyo ama her zaman nerden buluyum senin gene koçişin varmıs yanında bizim babamız askerde.....kaynanmda yapıyo ne istersem ama gene bulanıyorum

benide 11 ekimde çağırdı ikili test için tatlım ama ultrason ölçümlerini doktorum yapmıyor ultrason uzmanına gönderiyor

aynı gün gitcez desenezemuszemushayırlı haberlerini bekliyorum canımhihoyyytaçıkçası bana 2 li testi yaparız dedi ama siz mi yapacaksınız labar. a mı yönlendireceksiniz vs. diye hiç sormamışım. neyse görcez artık gidince

yok canım psibant 35 lira aldım
bilekten 2.5 parmak değil mi sıkı olacak bide herhalde çok midem bulanıyor günde 2-3 kez çıkarıyorum bende ilaç kullandım geçmedi bilmiyorum bu psibandı geçen hafta kullandım bi faydasını görmedim bugün tekrar taktım bunaldım tabi ne yapacağımı şaşırıyorum

canım sen de yani tam adamına denk gelmişsin. evet evet tam tersi özellikleri olsunkaydirigubbakcemile3hagi gün canım senin kontrol 4 ekimmi?Allah korusun tatlım deme öyle şeyler yaa

benimde anam yaparsa yiyebiliyorum ne istesem yapıyo ama her zaman nerden buluyum senin gene koçişin varmıs yanında bizim babamız askerde.....kaynanmda yapıyo ne istersem ama gene bulanıyorum

Allah yardımcımız olsun kocana kavuşursun inşallah tez zamanda,
kocalar ii de bazen yaptığını başa kakıyor bizimki çok bunalırsa,
zora gelemez...hiç
ama nankörlük etmiyeyim gene bakıyor bana sağolsun...

senin bebek ne kadarlık benimki 12 haftalık dün 2li test yaptırdım kıpır kıpır ulturasyonda ulturasyon resmini zor cekti dr :) masallahımız var bende hissediyordum oynadıgını kimse inanmıyordu bana iki haftadır kalp atar gibi atıyor karnımda masallah:ecrin_bebek:

evet biliyorum orayı
ya bende korktum şimdi devlet hst. aç karnına orada napçaz çıkarır dururum herhalde ((
başka yerleri araştırayım bari

araştır bakalım tatlım en uygun orayı buldum ben bide sadece avcılara baktım beylikdüzüne bak bide haftasonuna kadar bulursan banada haber ver ben cmt yaptırıcam daha

evet ben aldığımdan beri hiç çıkarmadım sadece yıkanırken hariç çok sıkı olmayacak ne sıkı ne bol olacak takmaya çalış bazılarında 10 dakikada bazılarında 3-4 gün sonra etkisini gösterirmiş öyle yazıyor içinde. tak ve unut.

amin aminnn askerlik düşsün die bekliyoruz bakalım....ayy cok merak ediyo beni ve bebegini dün mektup attım hemen hastahaneden gelince bebegimizin resmini yolladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…