2011 Nisan Anneleri

bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum tatlımmmmmmmmmmm

maşallah ne güzel
benimki 11 haftalık benim kahverengi akıntım oldu biraz üzüldük tam geçmedi dahada
hayırlısı...
bende hareket ettiğini söylüyorum inanmıyorlar sanki gıdıklar gibi oluyor
MAŞALLAH bebişlerimize

masallah valla kimse inanmıyo inanmasınlar oynuyolarya o yeter:))))) evet aynen gıdıklar gibi bazen olunca dalgınlıgıma geliyo kendi kendime gülüyorum :) benimki özellikle ac oldugu zaman oynuyo karnı doyunca sesi yok

leegorkemm
şimdi tatlişoğluma msj attım beni de eklemesi için seninle doğum tarihimiz aynıymış yani bana doktorun söylediği doğum tarihi 2o nisan inş. hayırlısı ile kucağımıza da alırız

kızlaar,biraz önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda
sütlü kahve renginde bulaşmış bir akıntı lekesi gördüm...
işin açıkçası burda okadar çok bu durumdan bahsettik ki
çok normal karşıladım,1-2 gündür kasık ağrım vardı ama adet
dönemim olduğundan çok ciddiye almadım,umarım rahatlığım işe yarar
bir sıkıntı yoktur...inş. devam etmez...
zaten yarın kontrolümüz var,2li testini de yapıcaz...

yeni gelen arkadaşlar var,hoşgelmişler
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

bu arada ben özel hastaneye gidiyordum ama doktorun aşırı ilgisizliğinden bıraktım
şimdi özel bir kadın sağlığı merkezine gidiyorum Bodrumda,ve çok memnunum..
muayene ücreti 105 tl,ikili testte 75 tl..zaten özel hast.80 tl idi sormuştum..

hem daha iyi hem daha çok ilgili hizmet alıyorum,hem de daha ucuzaa..
oyuzden iyi araştırmak lazım

allahım esirgesin rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin inş.ben devlette yaptırdım 2li testi dün yaptırdım 85tl ye

leegorkemm
şimdi tatlişoğluma msj attım beni de eklemesi için seninle doğum tarihimiz aynıymış yani bana doktorun söylediği doğum tarihi 2o nisan inş. hayırlısı ile kucağımıza da alırız

inşallah canım aynı günde tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırızzemuszemusevet bana da doktorum söyledi, benim aslında farklıydı doğum tarihim ama 2 kontrolde de değişti, ve daha da değişebilir. muhtemelen sat ımız farklı, benim mesela 8 temmuz. benim geç döllenme olmuş, adet düzensizliğim olduğu için bebiş belli bir zamanda büyüyene kadar tarihimi net kestiremiyoruz daha doğrusu ultrasonda hep farklı çıkıyor. bakalım hayırlısı canımyerimseniben

sende hoşgeldin tatlım
benimde dün sancım vardı doktoru aradım normal rahim genişliyo ilk 3 ay olur 1 tane minoset iç dedi
akıntı bendede var koyu sarı kahverengi gibi oda normalmiş ben biraz pimpirikliyim ne olsa doktoru arıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…