- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.461
allahım esirgesin rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin inş.ben devlette yaptırdım 2li testi dün yaptırdım 85tl ye
amin bi biteydi şu safak 5ayımız kaldı azaltttık çok şükür
allahım esirgesin rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin inş.ben devlette yaptırdım 2li testi dün yaptırdım 85tl ye
inş. canım çok zor allah sabır versin hepimize
sende hoşgeldin tatlım
benimde dün sancım vardı doktoru aradım normal rahim genişliyo ilk 3 ay olur 1 tane minoset iç dedi
akıntı bendede var koyu sarı kahverengi gibi oda normalmiş ben biraz pimpirikliyim ne olsa doktoru arıyorum da
inşallah canım aynı günde tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırızzemuszemusevet bana da doktorum söyledi, benim aslında farklıydı doğum tarihim ama 2 kontrolde de değişti, ve daha da değişebilir. muhtemelen sat ımız farklı, benim mesela 8 temmuz. benim geç döllenme olmuş, adet düzensizliğim olduğu için bebiş belli bir zamanda büyüyene kadar tarihimi net kestiremiyoruz daha doğrusu ultrasonda hep farklı çıkıyor. bakalım hayırlısı canımyerimseniben
benim ki 10 gün sürdü kahverengi akıntım. şimdi sarı sümüksü bir akıntıya döndü inşallah bir problem değildir ya
bana 7 ekime gün verdi bursada bahar hastanesi çıkarken sordum 50 lira dedi + muayene ücreti uygunmuş o zaman
inş. allah hayırlısıyla kavuştursun canım
aynı tatlım rengi açılıyo bazen normal dedi doktor ama sende bi kendi doktoruna sor istersen
vajina hem kendini hem rahimi korumak için daha fazla salgı üretiyormuş ondan oluyormuş
amin canım saol...cümlemize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin..
bu arada soyismin bana tanıdık geliyor,volkan başol diye bir ark.vardı?
sordum canımcım 10 gündür rapor aldım evde yatıyorum. iki doktora gittik progestan verdi. üstüne görme olabilir dedi. düşük tehdidi dinlen dediler. ben işyerinde çok yoruldum sonra memlekete aynı gün 3,5 saat yol gidip akşamına 3,5 saat geri döndüm. tüm günde yorulmuştum ondan sonra oldu zaten dikkat etmek lazım anne ben burdayım dedi heralde
valla benim gibi arkadaşlarda varmış diye içim rahatladı çünkü kendimi yiyip duruyordum. inşallah bir problem olmaz.
benim sat 17 temmuzda belki benim tüp bebek olduğu için bi 3-4 gün oradan öne atıyor
ben kendim 23 nisan diyodum öne attı biraz hayırlısı olsun inş.
sordum canımcım 10 gündür rapor aldım evde yatıyorum. iki doktora gittik progestan verdi. üstüne görme olabilir dedi. düşük tehdidi dinlen dediler. ben işyerinde çok yoruldum sonra memlekete aynı gün 3,5 saat yol gidip akşamına 3,5 saat geri döndüm. tüm günde yorulmuştum ondan sonra oldu zaten dikkat etmek lazım anne ben burdayım dedi heralde
valla benim gibi arkadaşlarda varmış diye içim rahatladı çünkü kendimi yiyip duruyordum. inşallah bir problem olmaz.
bende kullanıyorum progestan 4. haftada kanamam oldu 12. haftaya kadar kullanıcam oda çok sarsıyor ama onu içince midem bulanıyor
dscopur kaç günde verecekler acaba tahlil sonuçlarını
senin bebek ne kadarlık benimki 12 haftalık dün 2li test yaptırdım kıpır kıpır ulturasyonda ulturasyon resmini zor cekti dr :) masallahımız var bende hissediyordum oynadıgını kimse inanmıyordu bana iki haftadır kalp atar gibi atıyor karnımda masallah:ecrin_bebek:
kızlaar,biraz önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda
sütlü kahve renginde bulaşmış bir akıntı lekesi gördüm...
işin açıkçası burda okadar çok bu durumdan bahsettik ki
çok normal karşıladım,1-2 gündür kasık ağrım vardı ama adet
dönemim olduğundan çok ciddiye almadım,umarım rahatlığım işe yarar
bir sıkıntı yoktur...inş. devam etmez...
zaten yarın kontrolümüz var,2li testini de yapıcaz...
yeni gelen arkadaşlar var,hoşgelmişler
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
bu arada ben özel hastaneye gidiyordum ama doktorun aşırı ilgisizliğinden bıraktım
şimdi özel bir kadın sağlığı merkezine gidiyorum Bodrumda,ve çok memnunum..
muayene ücreti 105 tl,ikili testte 75 tl..zaten özel hast.80 tl idi sormuştum..
hem daha iyi hem daha çok ilgili hizmet alıyorum,hem de daha ucuzaa..
oyuzden iyi araştırmak lazım
inş. çok var böyle olan benim 2 ped kirlendi nerdeyse o yüzden kafana takma inş bebişin sağlıklıdır
benim ki rahim altında kan dolu bir alan oluşmuş onu vücut dışarı atmış o yüzden olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?