2011 Nisan Anneleri

allahım esirgesin rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin inş.ben devlette yaptırdım 2li testi dün yaptırdım 85tl ye

amin canım saol...cümlemize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin..
bu arada soyismin bana tanıdık geliyor,volkan başol diye bir ark.vardı?

benim ki 10 gün sürdü kahverengi akıntım. şimdi sarı sümüksü bir akıntıya döndü inşallah bir problem değildir ya

benim sat 17 temmuzda belki benim tüp bebek olduğu için bi 3-4 gün oradan öne atıyor
ben kendim 23 nisan diyodum öne attı biraz hayırlısı olsun inş.

benim ki 10 gün sürdü kahverengi akıntım. şimdi sarı sümüksü bir akıntıya döndü inşallah bir problem değildir ya

aynı tatlım rengi açılıyo bazen normal dedi doktor ama sende bi kendi doktoruna sor istersen
vajina hem kendini hem rahimi korumak için daha fazla salgı üretiyormuş ondan oluyormuş

aynı tatlım rengi açılıyo bazen normal dedi doktor ama sende bi kendi doktoruna sor istersen
vajina hem kendini hem rahimi korumak için daha fazla salgı üretiyormuş ondan oluyormuş

sordum canımcım 10 gündür rapor aldım evde yatıyorum. iki doktora gittik progestan verdi. üstüne görme olabilir dedi. düşük tehdidi dinlen dediler. ben işyerinde çok yoruldum sonra memlekete aynı gün 3,5 saat yol gidip akşamına 3,5 saat geri döndüm. tüm günde yorulmuştum ondan sonra oldu zaten dikkat etmek lazım anne ben burdayım dedi heralde
valla benim gibi arkadaşlarda varmış diye içim rahatladı çünkü kendimi yiyip duruyordum. inşallah bir problem olmaz.

bende kullanıyorum progestan 4. haftada kanamam oldu 12. haftaya kadar kullanıcam oda çok sarsıyor ama onu içince midem bulanıyor

benim sat 17 temmuzda belki benim tüp bebek olduğu için bi 3-4 gün oradan öne atıyor
ben kendim 23 nisan diyodum öne attı biraz hayırlısı olsun inş.

evet canım er ya da geç sağlıkla olsun da ama yine de zaman hızlıca geçsin tarih ileri atsın da bebişime kavuşayım diye düşünmeden edemiyor insan:asigim:

inş. çok var böyle olan benim 2 ped kirlendi nerdeyse o yüzden kafana takma inş bebişin sağlıklıdır
benim ki rahim altında kan dolu bir alan oluşmuş onu vücut dışarı atmış o yüzden olmuş

cnm benimde öle oluyo karnımda kalp atması gibi ama o bebek oynamasımıdırki?
ben hiç öle düşünmemiştim :)

cnm yarın doktor kontrolün varmış sorarsın doktoruna inşallah devamı gelmez.

inş. çok var böyle olan benim 2 ped kirlendi nerdeyse o yüzden kafana takma inş bebişin sağlıklıdır
benim ki rahim altında kan dolu bir alan oluşmuş onu vücut dışarı atmış o yüzden olmuş

teşekkürler canım
bebişe daha dün baktılar kalbi atıyor iyi yatıyor orda
doktor önceki sezaryenden kalan yapışıklıklar rahim genişledikçe kanıyor içerde birikip kahverengi atılıyor olabilir dedi.
inşallah hepimizinki geçer sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz çok korkuttu bizi eşek sıpası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…