- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.481
ertesi gün çıkıyormuş sanırım tatlım
aman bende bir baş dönmesi oluyor bir uyku bastırıyor anlatamam insanı sersem gibi yapıyor evet
içicez mecbur Şeniz
teşekkürler canım
bebişe daha dün baktılar kalbi atıyor iyi yatıyor orda
doktor önceki sezaryenden kalan yapışıklıklar rahim genişledikçe kanıyor içerde birikip kahverengi atılıyor olabilir dedi.
inşallah hepimizinki geçer sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz çok korkuttu bizi eşek sıpası.
senin bi çocuğun daha mı var canım
var canım
ellerinden öper 8 yaşında bir oğlum var çok ara verdik ama şartlar böyle gerektirdi.
allah bağışlasın ne güzel:))))
sağol canımcım
inşallah bebişlerimizede sağlıcakla kavuşuruz. sen oğlanmı istiyorsun
yok ne güzel 2. bebeğin diye dedim
benim için hiç farketmez 4 senedir bebek sahibi olmayı istiyorduk ameliyatlarım oldu
2. tüp bebek tedavimde oldu çok şükür o yüzden hiç farketmez sağlıklı olsunda
canım benim inşallah kavuşursun bebişine sağlıcakla kucağına alırsın
Şeniz listede senin adını göremedim. eklenmedimi acaba
slm kızlar ıyısınızdır umarım bende ıyım ama nedense bı uyku hali var bugun uzerımde cok fazlada uyumak ıstemıyorum bu arada bişey sormak istiyorum sizlere yatarken genelde hangi tarafınıza dogru yatıyorsunuz bır arkadasıma doktor genelde sol tarafına yatmaya calıs sag tarafa yattıgında karacıgere baskı yapmıs olursun o da senı rahatsız eder demiş sırt ustu yattıgında da ayaklardan kırlı kanı tasıyan damarlar işlevini tam yapamaz bu yüzden pıhtıasma falan olabılır ayaklarında demiş.Valla bende elimden geldıkce sola yatmaya calısıyorum ama artık sol tarafım uyusur oldu bide gece herhalde farkında olmadan sırt ustu yatıyorum bzen sol tarafım uyuştugu için bu seferde ya bişey olursa dıye kendi kendıme vesvese yapıyorum gecelerı bıle uyuyamaz oldum....off napsam ne taraf yatsam nasıl yatsam bılemez oldum
Kızlar kilo alımınız nasıl gidiyor,ben 1-2 kilo aldım daha şimdiden fazla mı gidiyorum acaba,59-60 da hamile kaldım şimdi 61,5 falanım.Karnım fena büyüdü,bu birden çıkan göbüşlerde çatlak oluşumunu engel için sevindirici geliyor bana ama biryandanda acaba kilo alımımı dengeleyemeyecek miyim diye kaygı uyandırıyor.Düzenli sporada başlayamadım,alıştığım için bide ev temizlik yemek eş derken spora halim kalmıyorÖzellikle yoğun çalışan anneler neler yağtıklarını,nasıl beslendiklerini anlatabilirler mi?
aaa ben de hep sağ tarafıma yatıyorum. dikkat etmem gerekiyor. benimde bugün midem çok kötü yanıyor. ne yapıcağımı şaşırdım yaa.. ne yesem yanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?