- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.501
Kızlar kilo alımınız nasıl gidiyor,ben 1-2 kilo aldım daha şimdiden fazla mı gidiyorum acaba,59-60 da hamile kaldım şimdi 61,5 falanım.Karnım fena büyüdü,bu birden çıkan göbüşlerde çatlak oluşumunu engel için sevindirici geliyor bana ama biryandanda acaba kilo alımımı dengeleyemeyecek miyim diye kaygı uyandırıyor.Düzenli sporada başlayamadım,alıştığım için bide ev temizlik yemek eş derken spora halim kalmıyorÖzellikle yoğun çalışan anneler neler yağtıklarını,nasıl beslendiklerini anlatabilirler mi?
ayy sağol canım eve giderken alıyım hemen. dayanamıycam yoksa
ben henüz hamile kıyafeti almadım pantolonlarım zor oluyor. olanlarında ön düğmeleri açık geziyorum.
merhaba arkadaşlar.
bazı arkadaşlar göbeğim çıktı falan diyor ama doktorum ve internet bunun bebekten dolayı mümkün olamayacağını söyledi.
yani ya gaz vardır bağırsaklarda yada kilo aldıysanız göbek vardır.
14. haftadan snra rahim yukarı anca çıkmış oluyormuş. ve bebek artık orada büyüdüğü için göbek hafiften çıkmaya başlıyormuş.
bide zaten mantık olarak düşünüldüğünde 20 gr 30 gr bebek göbeği çıkarmaz:)
ben 12. haftada gittiğimde 52 gr anca olmuştu.e bu göbeğide bebeğe bağlamak imkansız:)
bu arada ben 73 kilo ile hamile kalmıştım. 68 e düştüm ve hala dahada kilo almadım.buna mutluyum.inş. böyle giderim.
canım ben daha hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. sen kaçıncı haftandasın?ama benim baştan beri inanılmaz bir iştahsızlığım vardı, son 1 haftadı açıldı çok şükür. bundan sonra ben de alırım herhalde. ben sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost yapıyorum evde. İşyerinde onu yiyorum. Arada bazen 1 adet kuru incir, bazen 1 adet ceviz. Öğlen porsiyonları az da olsa 1 tabak sebze yemeği ya da et yemeği, yanında yoğurt ya da cacık. Arada yine ya salatalık ya da 1 adet ceviz. Akşam da öğlen sebze yediysem, et tercih ediyorum; et yediysem sebze tercih ediyorum. Ama bu son 1 haftadır bu şekilde ve porsiyonlarım çok değil. Ve tüm bunları kendimi çok zorlayarak yiyorum
Bu arada bu hamilelik çi,zegelerini nasıl yapıyoruz
Canım biz 12 haftadayız,yani 11 hafta 2 günlük
3 gün var canım aramızda
ah ah kızlar benim derdim büyük :) zaten babama çekmişim çubuk gibi bi tipim..hiç türk hatunları gibi değilim...karnım bildim bileli yağlıdır BENİM HİÇ BELİM OLMADIdelikafadulden 42 benden giyiyorum belim yüzünden ama 38 gibi görünüyorumsırnaşık şey şimdi bu sıpa doğcak peki benim karnım ne olcak bilmiyorumkismile memişlerim :kedi: yahu anne olcaz da ah ah şu manken gibi hatunlara hastayım ya offf:umursamaz: napalım anne olcaz biz
ah ah kızlar benim derdim büyük :) zaten babama çekmişim çubuk gibi bi tipim..hiç türk hatunları gibi değilim...karnım bildim bileli yağlıdır BENİM HİÇ BELİM OLMADIdelikafadulden 42 benden giyiyorum belim yüzünden ama 38 gibi görünüyorumsırnaşık şey şimdi bu sıpa doğcak peki benim karnım ne olcak bilmiyorumkismile memişlerim :kedi: yahu anne olcaz da ah ah şu manken gibi hatunlara hastayım ya offf:umursamaz: napalım anne olcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?