2011 Nisan Anneleri

canım ben daha hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. sen kaçıncı haftandasın?ama benim baştan beri inanılmaz bir iştahsızlığım vardı, son 1 haftadı açıldı çok şükür. bundan sonra ben de alırım herhalde. ben sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost yapıyorum evde. İşyerinde onu yiyorum. Arada bazen 1 adet kuru incir, bazen 1 adet ceviz. Öğlen porsiyonları az da olsa 1 tabak sebze yemeği ya da et yemeği, yanında yoğurt ya da cacık. Arada yine ya salatalık ya da 1 adet ceviz. Akşam da öğlen sebze yediysem, et tercih ediyorum; et yediysem sebze tercih ediyorum. Ama bu son 1 haftadır bu şekilde ve porsiyonlarım çok değil. Ve tüm bunları kendimi çok zorlayarak yiyorum

ben 1 kilo aldım ama hala eski kıyafetlerim oluyo.benim zaten göbeğim vardı biraz sertleşip şekillendi ama kıyafet sorunu yaşamadım henüz.

ben henüz hamile kıyafeti almadım pantolonlarım zor oluyor. olanlarında ön düğmeleri açık geziyorum.

ben düşük bel pantolonlarımı giyebiliyorum sadece,bazende şişkinliğim oluyor düğmelerini açıyorum.Henüz kıyafet almadım,tuniklerimi elbiselerimi giyebiliyorum,kalça ve üst bedendende almadığım için şimdilik sorun yok ama ilerisi için sanırım pantolonlarımı lastikli alıcam:)Hamilelik dönemi boyunca alabileceğim maksimum kilo 14 dedi doktor ve şekerli unlu tuzlu gıdalar çok azı hariç yasak koydu,porsiyonlarım önceki gibi aynı devam ediyor ama yatmadan önce içtiğim süt ve yediğim cevizler şişirdi sanırım beni:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar.
bazı arkadaşlar göbeğim çıktı falan diyor ama doktorum ve internet bunun bebekten dolayı mümkün olamayacağını söyledi.
yani ya gaz vardır bağırsaklarda yada kilo aldıysanız göbek vardır.

14. haftadan snra rahim yukarı anca çıkmış oluyormuş. ve bebek artık orada büyüdüğü için göbek hafiften çıkmaya başlıyormuş.
bide zaten mantık olarak düşünüldüğünde 20 gr 30 gr bebek göbeği çıkarmaz:)
ben 12. haftada gittiğimde 52 gr anca olmuştu.e bu göbeğide bebeğe bağlamak imkansız:)

bu arada ben 73 kilo ile hamile kalmıştım. 68 e düştüm ve hala dahada kilo almadım.buna mutluyum.inş. böyle giderim.

şekerim zaten aldığımız 1 kiloylada göbüşler şişmez mutlaka içmeye alışkın olmadığımız sütler şişirdi bizi Kilo düşümü güzel olmuş,bende düşebilseydim keşke sonrasında çok aldım problemi yaşamam inşalahguclubacismile

yani ben verdim ama tabi çok bulantım ve istifra etmem oldu. hiç bişey yiyemedim.
abartmıyorum 2.5 aylığa kadar asla bişey yiyemiyodum.sadece pattaes haşlaması yiyordum ve salatalık.
15 gündür falan biraz bişiler yiyorum.

Arkadaşlar bende kilo aldım 2 kilo gibi ama çok düzenli yiyorum aralarda meyve yiyorum kola yada şekerli bişey içmiyorum çayı bile şekersiz içiyorum oda bi bardak su içmeye çalışıyorum sadece tuzlu yiyorum tatlı nerdeyse hiç yemiyorum neden alıyorum anlamadım doktora sorucam bi bakalım

Canım biz 12 haftadayız,yani 11 hafta 2 günlük

Rahmin büyüyor olması da kilo aldırıyor olabilir belki.Sonuçta bebeklerimiz henüz çok küçük ama rahimlerimiz nerdeyse bir portakalı geçti :)

ah ah kızlar benim derdim büyük :) zaten babama çekmişim çubuk gibi bi tipim..hiç türk hatunları gibi değilim...karnım bildim bileli yağlıdır BENİM HİÇ BELİM OLMADIdelikafadulden 42 benden giyiyorum belim yüzünden ama 38 gibi görünüyorumsırnaşık şey şimdi bu sıpa doğcak peki benim karnım ne olcak bilmiyorumkismile memişlerim :kedi: yahu anne olcaz da ah ah şu manken gibi hatunlara hastayım ya offf:umursamaz: napalım anne olcaz biz

cnm benim arkadaşım 30 kilo aldı hamileliğinde ama doğumdan sonra çocukla uğraşmaktan eski kilosundan dahada çok zayıfladı.bizlerde inşallah öyle oluruz

zaten ebru şallıya plates yaparken sinir oluyordum,şimdi hepten sinir oluyorum kadının 9 aylık hali bizim şuandaki halimizden daha zayıf,tamam türk tipli hanım değil ama yinede beğeniyorum:)
Olsun kızlar veririz aldığımız kiloaları zaten şu doğumlar sağlıkla olsun inşallah bu grup bozulmadan mayıs anneleri zayıflıyor diye bi forum açalım,hep beraber doğurduğumuz gibi hep beraber zayıflarız:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…