2011 Nisan Anneleri

benm ablam tek çocukta 28 kilo aldı
snra bide ikizleri oldu ve 35 kilo aldı.
tek çocukta aldığı kiloları vermişti.(1 yıl içinde)
ama şimdi daha bebekleri 9 aylık o yuzden yavaş yavaş zayıflıyor.

cnm benim arkadaşım 30 kilo aldı hamileliğinde ama doğumdan sonra çocukla uğraşmaktan eski kilosundan dahada çok zayıfladı.bizlerde inşallah öyle oluruz

inşallah canım:Saruboceq:benim doktorum ilk başta beni kilo ile ilgili şöyle korkutmuştu, ne kadar çok kilo alırsan doğumdan sonra bebeğine bakma kaliten, hızın o kadar düşer. hareketlerin kısıtlanır, çok daha çabuk yorulursun demişti. bakalım nasıl olacağız:bbo:

inş cnm....temennimiz o yönde.. bende zayıflarım gibime geliyo...çünkü çalıştığım zamanlarda 57 kiola falandım oda düzenli yemem rağmen.... tabi erken kalkıyordum ozamanlar şimdi öle değil 67 oldum evlenicede kilo aldım... bebişle veririz inş kiloları

:teytey::teytey::dance::teytey::dance: ebru şallı için.. kocalarımıza kötü örnek oluyo :tomato::lepi: veririz kilolaru cillop gibi hatunlar oluruz..

ben evlendiğimde 50 kg dim ama bi kilo aldımki.67 oldum.eşimin gece yemeleri meşhurdur.sabah erken kalkma derdide yok kendi işi olduğu için gece hep geç saatte yer yatardık ondan oldu.bende severim yemek yemeyi bi türlü önüne geçemedim sonra en son diyete başladım 62 düştüm ama tatile gittik geldik 64 olmuşum açıkbüfe olunca yedimde yedim.zaten sonrada gebe kaldım.şuan 65 kg yim.hedefim en fazla 75 ama bakalım.

benim de belim kalınlaştı zaten incecik de değillerdi kendileri ama daha bir düzleştimkaydirigubbakcemile3dün bir arkadaşımın annesi gördü daha hiç belli olmuyor dedi ama ben göbişimin çok hafif bombelendiğini ve sertleştiğini hissediyorum ama belki de psikolojiktirbilmiyorumkismile

arkadaşlar ben bu kilo olayına çok takıyorum bu nedenle biraz araştırdım illa kilo alınacak diye bir kural olmadığını anladım .eğer zaten annenin kilosu fazla ise hamile kalmadan önce, hamileliği en fazla 2 kilo alarak tamamlıyor. tv de doktorum programını bi hamile bayan aradı 68 kg hamile kaldım 8 . ayıma girdim 60 kg ma düştüm dedi ne olacak. bebekte bir problem ve gelişme bozukluğu yoksa bunda bir sakınca olmadığı söylendi yine tv de bir unucu arkadasının 110 kilo hamile kalıp 90 kilo ile doğum yaptığından bahsadiyordu. internette araştırdım böle çok insan var kilolu hamile akldıkları için düzenli beslenmeye geçince hamilelikte dolayısıyla vucütyağlarından verilebiliyor ..bene normale göre 10 kilo fzla hamile kaldım ve hamileliliğimi çok kilo almadan beslenerek bitirmek istiyorum ..

Benim teyzem de 90 kiloyla hamile kalmıştı, 92 kilo ile doğum yapmıştı ama bu tür olaylar bizde zor.Yani 60 kilola hamile kalıp 62 ile doğuramayız sanmam :) Amaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz kiloları.

bende henüz 1 kilo aldım ama göbek çıkıyor yavaş yavaş..
ayrıca çıkması sadece bebekle ilgili değil vücut tipi değişiyor
leğen kemiklerimiz rahim için genişliyor,rahim büyüyor..
ben pantolanlarımı giyebiliyorum ama bel kısmı yemek yedikten sonra
ve aralarda sıkıyor,normalde1 kilo değişikle böyle olmaz,çünkü o kilo dağılıyor zaten..
bende ya düşük bel giyebiliyoruö,yada 1 düğme açarak geziniyorum..
henüz pantolan almak için erken,çünkü hangi beden alacağız alsaak:CüvCüv:

eveet tabiki özellikle kilolu kalanlar çok az alıyor veya dediğin gibi verip az alıyorlar..
ama aşağı yukarı 6 kilo bebekten geliyor,hiç kilo almamak olmaz belki ama
kilolar veilip alınıyordur oda nötrlüyordur diye tahmin ediyorum...

Özellikle 5.aydan sonra bu konuyu sıkça konuşur olucaz sanırım.Kilo alımına başlamayanlar bile şimdeden abur cuburu kesmelerinde fayda var diyorum.Bende en kısa sürede düzenli bi spora başlasam iyi olur sanırım daha şimdiden vücudum ağrımaya başladı.

site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama arama motorunda hamile egzersizleri dediğiniz zaman 3 linkte bir sitede egzersizler var,4 tane videosu var,başlamakta fayda var sanırım,yapmak isteyenler için tasiye olsun:)

biraz önce mart annelerine baktım..
çoğunun cinsiyeti açıklanmış tabi doğal olarak..
belli olmayanlarda var tabi..şöyle bir baktım % 70'e yakın erkekgamyoncuiremsu
birde çin takvimi tutmasına göre baktım tablodan yararlanarak
% 50 çıkmış,bu demek oluyor ki çin takvimi külliyen yalaan..klava:
zaten varolan olasılık o

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım başım ağrıcak gibi.
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın Şeniz

canım aynı durumdayız sabah 36-38 beden kotlarımı pantalonlarımı giyebiliyorum ama öğle yemeğinden sonra patlayacak gibi oluyorum en iyisi elbise ve etek giymek sanırım henüz kilo almadım ama bel odunlastı ve göbek olusmaya başladı bol gaz ve hazımsız<lık da var allahtan kabız değilim demir hapına rağmen

kızlarrrrrrrrrrrrr edit butonu gelmiş çok sevindimmmmmmmmmmm artık bilgilerimizi düzenleyebileceğim listeye eklenmek isteyenler veya değişiklik olanlar bana özelden msj atabilirler..........
Hadi gözümüz aydın Fadik :lepi:
Canım hafta sonu aynı durum bende de vardı.Geçti çok şükür.Dinlen,bol su iç, iyi düşün.
Canım geçmiş olsun.Nasıl oldun bittii mi akıntın? Sende benim gibi adet döneminde yaşadın akıntıyı.Bir sitede okudumdu bazı bünyeler regl döneminde adeti kesecek düzeyde hormon üretemiyormuş bu nedenle lekelenmeler yaşanabiliyormuş.Yarın doktorun görür zaten ultrasonda kanaman olup olmadığını, yada bitip bitmediğini.Durumu bildir bizlere...

gözünaydın canım. maşallah bir hareketli bebiş dahahadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim.kaydirigubbakcemile5demekki prens geliyorzemuszemus

bilemiyoruz ama şimdilik öyle görünüyor.....

canım hayırlısı olsun en önemlisi sağlık inş. hakkında hayırısı olsun

hepimiz için tatlım allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin......gebelik haftam kontrol günü 11+3 günlüktüm...........

amiiiiiiiiiiin canım........haftalar ilerledikçe heyecanlarımızda farklılaşıyor.......

allah kucağına alacağın günleride nasip etsin......evlat sevgisi bambaşka....gerçi ben kızımla 1 saat önce kavga ettim ve öylede uyudu ama o benim canım....

evt cnm ya bı sor ıstersen muhakak yaz bende cok merak edıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…