- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.521
cnm benim arkadaşım 30 kilo aldı hamileliğinde ama doğumdan sonra çocukla uğraşmaktan eski kilosundan dahada çok zayıfladı.bizlerde inşallah öyle oluruz
zaten ebru şallıya plates yaparken sinir oluyordum,şimdi hepten sinir oluyorum kadının 9 aylık hali bizim şuandaki halimizden daha zayıf,tamam türk tipli hanım değil ama yinede beğeniyorum:)
Olsun kızlar veririz aldığımız kiloaları zaten şu doğumlar sağlıkla olsun inşallah bu grup bozulmadan mayıs anneleri zayıflıyor diye bi forum açalım,hep beraber doğurduğumuz gibi hep beraber zayıflarız:teytey:
inş cnm....temennimiz o yönde.. bende zayıflarım gibime geliyo...çünkü çalıştığım zamanlarda 57 kiola falandım oda düzenli yemem rağmen.... tabi erken kalkıyordum ozamanlar şimdi öle değil 67 oldum evlenicede kilo aldım... bebişle veririz inş kiloları
arkadaşlar ben bu kilo olayına çok takıyorum bu nedenle biraz araştırdım illa kilo alınacak diye bir kural olmadığını anladım .eğer zaten annenin kilosu fazla ise hamile kalmadan önce, hamileliği en fazla 2 kilo alarak tamamlıyor. tv de doktorum programını bi hamile bayan aradı 68 kg hamile kaldım 8 . ayıma girdim 60 kg ma düştüm dedi ne olacak. bebekte bir problem ve gelişme bozukluğu yoksa bunda bir sakınca olmadığı söylendi yine tv de bir unucu arkadasının 110 kilo hamile kalıp 90 kilo ile doğum yaptığından bahsadiyordu. internette araştırdım böle çok insan var kilolu hamile akldıkları için düzenli beslenmeye geçince hamilelikte dolayısıyla vucütyağlarından verilebiliyor ..bene normale göre 10 kilo fzla hamile kaldım ve hamileliliğimi çok kilo almadan beslenerek bitirmek istiyorum ..
bende henüz 1 kilo aldım ama göbek çıkıyor yavaş yavaş..
ayrıca çıkması sadece bebekle ilgili değil vücut tipi değişiyor
leğen kemiklerimiz rahim için genişliyor,rahim büyüyor..
ben pantolanlarımı giyebiliyorum ama bel kısmı yemek yedikten sonra
ve aralarda sıkıyor,normalde1 kilo değişikle böyle olmaz,çünkü o kilo dağılıyor zaten..
bende ya düşük bel giyebiliyoruö,yada 1 düğme açarak geziniyorum..
henüz pantolan almak için erken,çünkü hangi beden alacağız alsaak:CüvCüv:
Hadi gözümüz aydın Fadik :lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr edit butonu gelmiş çok sevindimmmmmmmmmmm artık bilgilerimizi düzenleyebileceğim listeye eklenmek isteyenler veya değişiklik olanlar bana özelden msj atabilirler..........
Canım hafta sonu aynı durum bende de vardı.Geçti çok şükür.Dinlen,bol su iç, iyi düşün.kılzar sabah uyandıgımda çamaşırımda 2-3 damla kahverengı lekeler gordum cok korktum ama gece olmus sanırım sabah lvaboda her hangı bırsey yoktu doktora gıtsemmı yoksa onemlı degılmı devam etmıs olsa tabıkı hıc durmadan doktora gıderım ama gece bıraz olmus bıtmıs.yardımcı olursanız sevınırım.lekeyı görünce şok oldum dahah once hıc olmamıstıbilmiyorumkismile
Canım geçmiş olsun.Nasıl oldun bittii mi akıntın? Sende benim gibi adet döneminde yaşadın akıntıyı.Bir sitede okudumdu bazı bünyeler regl döneminde adeti kesecek düzeyde hormon üretemiyormuş bu nedenle lekelenmeler yaşanabiliyormuş.Yarın doktorun görür zaten ultrasonda kanaman olup olmadığını, yada bitip bitmediğini.Durumu bildir bizlere...kızlaar,biraz önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda
sütlü kahve renginde bulaşmış bir akıntı lekesi gördüm...
işin açıkçası burda okadar çok bu durumdan bahsettik ki
çok normal karşıladım,1-2 gündür kasık ağrım vardı ama adet
dönemim olduğundan çok ciddiye almadım,umarım rahatlığım işe yarar
bir sıkıntı yoktur...inş. devam etmez...
zaten yarın kontrolümüz var,2li testini de yapıcaz...
yeni gelen arkadaşlar var,hoşgelmişler
Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
bu arada ben özel hastaneye gidiyordum ama doktorun aşırı ilgisizliğinden bıraktım
şimdi özel bir kadın sağlığı merkezine gidiyorum Bodrumda,ve çok memnunum..
muayene ücreti 105 tl,ikili testte 75 tl..zaten özel hast.80 tl idi sormuştum..
hem daha iyi hem daha çok ilgili hizmet alıyorum,hem de daha ucuzaa..
oyuzden iyi araştırmak lazım
gözünaydın canım. maşallah bir hareketli bebiş dahahadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim.kaydirigubbakcemile5demekki prens geliyorzemuszemus
canım hayırlısı olsun en önemlisi sağlık inş. hakkında hayırısı olsun
ayyyy darısı başımıza işte bu şımarıklık kıskanılır:)Allahım kem gözlerden korusun bebişinizi.
cinsiyetleri öğrenmeye başladık yavaş yavaş sanırım benim randevum 2 hafta sonra sanırım o zaman daha net olarak öğrenebilicez galiba
kızlar benim kuzum bugün hastaneye gittiğimizi anladı herhalde dr ilk ultrasona aldı nasıl hareketliydi fark etti
..alde sonra hiç kıpırdamadan yattı. dr çok uğraştı karnımı sarstı hareket etsin diye en sonunda bıktı ve hareketlendi kuzum. tam ensesini ölçecektiki poposunu dönü verdi dr çok uğraştı en sonunda yoruldu herhalde durur durmaz ölçtü babasıda gördü bugün, nasıl tuhaf oldu görmelisiniz. parmak emiyodu benim yaramaz
cnm bende sol tarafa yatılması gerektiğini duydum.sağ tarafa yatınca bebeğe giden damarlar tıkanırmış.bende yüzüstü yatmayı seviyorum.gerçi hala yüzüstü yatıyo sayılırım.ince bir yastık aldım soluma yatıyorum ama ne yan ne yüzüsütü.yarı yüzüstü gibi.karnım büyüyünce ne olcak bilmiyorum.
bide eşim duymuş yatakta dönerken doğrulupta dönmek gerekmiş.yoksa kordon dolanması olabiliyomuş.ama bu imkansız bişi uykuda çok zor ilk duyduğumda yapmaya çalıştım onun yüzünden uykum açılıyodu.perşembe doktora gittiğimde sorucam ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?