2011 Nisan Anneleri

kızlar dun cok samımı bı arkadasımın bebegını gormeye gıttım 10 gun oldu dogalı.harıkaydı maaşallah allahım nazarlardan korusun ellerını ayaklarını öpüp kokladım mis gıbı yavrum benım inşallah bizde sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı.savunmasız annesıne muhtac kuzum benım:dance:

Son düzenleme:
Günaydın Güzel bebişlerin güzel anneleri. İki gündür hastanede olduğumdan giremedim nete hızına yetişmek ne mümkün. Pazar gecesi aşırı mide bulantısıyla acile gittik ve drum yatışımı yaptı 2gün hastanede yattım ve 5 şişe serum yedim. 13. haftaya g,rmek üzereyim ama hala bulantılarım geçmedi. Neyin iyi geldiğinide bulmuş değilim daha şayet bu bulantılar 40 hafta sürecek olursa vay halime. Çünkü kimi bünyelerde doğuma kadar sürüyormuş...
Ultrasonda bebişimi gördüm tekrar. cinsiyetini sordum bıdık bacağıyla kapatmış görülmüyormuş drm emin olmamakla birlikte ben erkek diye düşünüyorum dedi. Bakalım 8 ekimde diğer druma gidicem ozaman görebilcekmiyiz...
Hepinize güzel bulantısız günler diliyorum...

geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer dayanılacak gibi değil çünkü 9 ay o bulantının devam etmesi

günaydınlar kızlar duyguş seninle aynı satlarımız 2 temmuz bende kısmetse c.tesi gidicem doktora nasıl bebiş hareketlenmiş mi allah korusun onları

günaydın herkese,
bugün 2 li tet için 13.30 da randevum var.çok heyecanlıyım hem bebeğimi görücem hem test sonuçları heyecanı.inşallah sorunsuz atlatırız bu testide. umarım bugün cinsiyetini söyler çok istiyorum sabahtan beri bebeğimle konuşup motive ediyorum göstermesi için :)kaydirigubbakcemile3

günaydın canım,

dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz. :Saruboceq:bizi merakta bırakmaa.s.

Kızlar günaydın, dün başım çok ağrıdı, sonra başım mideme vurdu, sabah ilk defa çıkardım, şimdi ıhlamur içiyorum bi zararı varmıdır.

inşallah hayırlı haberlerle dönersin, cinsiyetinide allah gönlüne göre versin.

Günaydın hatunlar,
ben bgn inanılmaz kötü hissediyorum kendimi.Sabah işe gelmek için uyandığımda başım acaip dönüyordu.Hmn lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım brz açılır gibi oldum..işe gelir gelmezde hmn istifra ettim ki şu haftama kadar hiç istifra etmiyordum..midem bulanıyordu ama istifralarım yoktu..
Bana da neyin iyi geldiğini hâla bulamadım.N'apıcam bilmiyorum..Çok halsiz düşüyorum (

Günaydınnn canım,çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda eski düzene girer hayatında kurtulursun miğde bulantılarından.
Bebişlerimiz yavaş yavaş hareketleniyor,hissetmeye başlıyoruz karınlarımızda çabuk hareketlenen ve dikine hareket eden bebekler erkek dediler,bizimki şimdilik sol tarafımda yatıyor sadece,annede babada gayet hareketli insanlarız kime çekti böyle bilmiyorum:)
Allahım gönlüne göre verir inşallah,bol bol dinlen ve su içmeni tavsiye ederim başkada yapabileceğimiz duadan başka birşey yok:Saruboceq:

Canım maalesef ki hiçbirşey yemesende istiğfarlar olacaktır,ben 3 haftadır her sabah istisnasız yaşıyorum o durumu,meyve ye bol bol iyi gelir miğdene ,rahatlatır.Birde evden çıkmadan istiğfar etmeye çalış ki işyerinde daha çok rahatsız olursun.Sabredicez geçecek bu süre inşallah seninkinin devamı gelmez.

Kızlar günaydın, dün başım çok ağrıdı, sonra başım mideme vurdu, sabah ilk defa çıkardım, şimdi ıhlamur içiyorum bi zararı varmıdır.

Günaydın,bitki çaylarınında zararı olduğu söylenmişti,int araştır ama yinede çok içme derim onun yerine bol bol su ve meyve yemen sanırım daha iyi olacaktır.Bunlar normal süreçler inşallah çok sürmez.

Hadi bakalım bu motiveyle cinsiyetini göstersin bebişimiz.İnşallah sonuçlarda iyi çıkar.:Saruboceq:

Günaydın hanımlar,benim gibi ikili test yaptırmak istemeyen var mı?

Günaydın hanımlar,benim gibi ikili test yaptırmak istemeyen var mı?

Ben yaptırmak istemiyorummmmmmmmmmmhihoyyytEnsekalınlığı 1.5 çıktı burun kemiği normal çıktı gayet iyi dedi dr. ikili testin yaştan dolayı yüksek çıkabilir dedi doktorum o yüzden yaptırıp kafamı karıştırmak istemiyorum.Bilemiyorum karasız kaldım valla :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…