2011 Nisan Anneleri

benim ense kalınlığı 1.14
bhcg:25,1 corr mom:0,58

papp-a:1,63 corr mom0,93
biochem risk+ ense: 1/10000
double test:1/10000
yaş risk:1/990
trisomy 18 + ense: 1/10000
bir şey anlayan var mı bu sonuçlardan?CADIARZU

süper hiç bir sorun yok. yaşın genç galiba o nedenle risk çok az çıkmış. serbest bhgc 50 nin altında oldu mu erkek bebek deniyor. bunun hakkında bilimsel makaleler bile var. ama kk da açılan forumlar bunu yalanladı. hayırlısı olsun diyorum. benim de bhcg 77 çıkmıştı :icecream:

Sağolun kızlar. Valla ben de biraz erkek hissediyorum.Çevredekiler de hep erkek diyor ama bakalım.Kız da erkek de ağır basmıyor,sonuçta ilk bebek.Sağlıklı olsun da.Doktora laf attım erkeğe benziyor diye,belki birşey söyler diye ama yok daha erken belli olmaz dedi

inş bi sorun yoktur cnm ya hepsinin altında below cut off yazıyo yaş riskinin altında yazmıyo hiç bişey onun için telaşlandım. yaş 23

canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et.allahım sağlıcakla bebeklerimize kavuştursun inşallah
4.aydan sonra artık göbişler iyice cıkar sanırımkaydirigubbakcemile3akşamları bende de cok oluyor şişkinlik..ya bir de baska bir topikte gördüm bal yemek zararlı diyor hiç böyle bir şey duydun mu?
bal neden zararlıymış peki?ben hiç duymadım canım
ayyy benimde göbiş çıktı ama benim hoşuma gidiyor durmadan çıksın çıksın kocaman olsun onun büyüdüğünü göreyim istiyrm

Canım doktorun yorumlamadı mı sonuçları? Kötü birşey olsa söylerdi rahat ol bence.

hyr drum izindeydi asistan dr baktı sorun yok dedi ama dediğim gibi yaş riskinin altında diğerlerinde olduğu gibi below cut off yazmayınca telaşlandım. p.tesi gitcem dr a

esrayağmur canım çok geçmiş olsun.Yorma kendini.
Bu arada kızlar bir batıl inanç duydum.Hamileyken saç kestirilmezmiş.Bebeğin ömrü kısalırmış aman Allah korusun.Duydunuz mu böyle birşey ?

canım yaş riski olarak 1/990 yazıyor ya. 250 den aşağısı tehlikeli sorun yok rahat ol.

saol cnm desteğin için bende netten onun araştırmasını yapıyordum örnek sonuçlara göre çok ii çıkmış benimki. çok şükür. inş pinpirikli dr umda ii şeyler söylerde dahada rahatlarım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…