- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.741
Doktordan geldim kıslar.Çok şükür bebişim iyi.Valla yerinde durmadı,bir o yana bir bu yana.Yüzüstü dönüyo,poposunu çeviriyo :))Boyunu zor ölçtü doktor,kıpırdamadan durmadı ki sıpa :) 2 hafta sonra da 2 li testlerim yapılacak.İnşallah o da iyi sonuçlanır.Biz biraz olsun özlem giderdik bebişimle.Darısı sizlerin başına[/QUOT
ayy ne güzel bende bebişimi hareketli görsem keşke ne tatlıdır yaaa.erkek bebekler çok hareketli olurmuş canım
Doktordan geldim kıslar.Çok şükür bebişim iyi.Valla yerinde durmadı,bir o yana bir bu yana.Yüzüstü dönüyo,poposunu çeviriyo :))Boyunu zor ölçtü doktor,kıpırdamadan durmadı ki sıpa :) 2 hafta sonra da 2 li testlerim yapılacak.İnşallah o da iyi sonuçlanır.Biz biraz olsun özlem giderdik bebişimle.Darısı sizlerin başına[/QUOT
ayy ne güzel bende bebişimi hareketli görsem keşke ne tatlıdır yaaa.erkek bebekler çok hareketli olurmuş canım
bunu benim eşimde söylüyor cok hareketli görünce bebişimi erkek demiştikaydirigubbakcemile3bakalım bi öğrenelimde
benim ense kalınlığı 1.14
bhcg:25,1 corr mom:0,58
papp-a:1,63 corr mom0,93
biochem risk+ ense: 1/10000
double test:1/10000
yaş risk:1/990
trisomy 18 + ense: 1/10000
bir şey anlayan var mı bu sonuçlardan?CADIARZU
süper hiç bir sorun yok. yaşın genç galiba o nedenle risk çok az çıkmış. serbest bhgc 50 nin altında oldu mu erkek bebek deniyor. bunun hakkında bilimsel makaleler bile var. ama kk da açılan forumlar bunu yalanladı. hayırlısı olsun diyorum. benim de bhcg 77 çıkmıştı :icecream:
inş bi sorun yoktur cnm ya hepsinin altında below cut off yazıyo yaş riskinin altında yazmıyo hiç bişey onun için telaşlandım. yaş 23
canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et.allahım sağlıcakla bebeklerimize kavuştursun inşallah:gitme: kızlar dün gece kabus gibi bi gün yaşadım...dün biraz üzüldüm birazda değil baya...ağladım ama ilk defa böle üzüldüm...geçe ikide kanamam oldu:gitme: idrara çıktın peçeteyle sildim kan geldi..hemen yattım progestan aldım..kocamda rizeden gelmiştin annemden almıştı beni...ayaklarım titredi yatakda..karnımda kramp..dedim oh geçti 6 da sabaha doğru yine idrarla geldi..devamında açık pembeye döndü böle üç kere oldu... acili aradım işte bu hastanenin bu yönünü seviyorum..hemen ilgilendiler hemde acil de prof duruyo kadın doğum uzmanı..dedi yat progestan al 3 tane..sonra doktorum nezaman olursa ara demişti ama geç saat die aramadım..sonra randevu aldım benim doktorum öğlenden sonra gelcek die...başkasına aldım...sonra doktorumu aradım dedi ben sana bakıcam...benim için erken geldi hastaneye hiç bekletmedi aldı..telefonda bile umut veriyodu..resmen bitane doktorum...nese gittim baktık..rahmim kasılmış sitresten rahmin içinde keseye çok yakın değil kan var...çok şükür şuan bişeyim yok haftaya randevum var..bebişim çok iyi hareket ettiğini gördük..anlatamam size hislerimi..RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA...annem geldi yine hep yatıcakmışım...bu arada bebişim 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileride 5 gün arayı kapttık... annem iyi bakmış bana...hihoyyyt sonu güzel oldu ama yatıcam işte..KIZLAR SAKIN ÜZÜLMEYİN SİNİRLENMEYİN...BEBİŞLERİ DÜŞÜNÜN...
bal neden zararlıymış peki?ben hiç duymadım canım4.aydan sonra artık göbişler iyice cıkar sanırımkaydirigubbakcemile3akşamları bende de cok oluyor şişkinlik..ya bir de baska bir topikte gördüm bal yemek zararlı diyor hiç böyle bir şey duydun mu?
ayyy benimde göbiş çıktı ama benim hoşuma gidiyor durmadan çıksın çıksın kocaman olsun onun büyüdüğünü göreyim istiyrmkızlar göbiş topiği açılmış hayırlı olsun.daha tam göbeğimiz yok şişkinlik ama olsun genede koyarız resimlerimiz.
ben birazdan çıkıcam evden doktora gidicem ama öncesinde kendime yeni ciciler alamam gerek artık pantalonum olmuyo birazcık karnımı acıtıyo.
benim gebelikten öncede karnım vardı zaten şimdi iice şişti 5 aylık gibi nerdeyse.birazdan fotoğraf çekip koyabilirim.
bunu benim eşimde söylüyor cok hareketli görünce bebişimi erkek demiştikaydirigubbakcemile3bakalım bi öğrenelimde
hadi bakalım hayırlısı olsun.erkek bebek yerinde durmazmış.
Canım doktorun yorumlamadı mı sonuçları? Kötü birşey olsa söylerdi rahat ol bence.
hyr drum izindeydi asistan dr baktı sorun yok dedi ama dediğim gibi yaş riskinin altında diğerlerinde olduğu gibi below cut off yazmayınca telaşlandım. p.tesi gitcem dr a
canım yaş riski olarak 1/990 yazıyor ya. 250 den aşağısı tehlikeli sorun yok rahat ol.
ya bu ay hep kız ya
cinsiyeti belli olmuyanlar kac aylıklar acaba benimki 2 bucuk aylıkken akmin etmişti simdi 13 haftalıgım kesinlesti maleseff sempatiksalakcinni
selam kızlar evet burda cok yaygın kimse kestirmez sacını hamileyken bende kestirmek istiyorum sacım yandı ama yanık yanık dolasıyorum akannehir
ya bu ay hep kız ya
cinsiyeti belli olmuyanlar kac aylıklar acaba benimki 2 bucuk aylıkken akmin etmişti simdi 13 haftalıgım kesinlesti maleseff sempatiksalakcinni
kızlar merhaba
bulantılarınız ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?