2011 Nisan Anneleri

ben daha kestirmedim ama kestircem saçlarım simetrik kesim 6 aya kadar cok cirkin birsey olurlaelaelaelaelaebende inanmıyorum sacma geliyor..boyatanlarda var ama o konuda çekimserimbilmiyorumkismile

çok şükür hiiiiçççç öle dertlerim yok çünküüüüüü türbanlıyım rahatım o konuda yani :dance:

Benim bulantılarım sabahları oluyor öğlene kadar öğle yemeğinden sonra tamamen geçiyor çok şükürhihoyyyt

akşamları oluyor mu peki canım ben geceleri bile uyuyamıyorum dün akşam çıkardım sonra dedim ki bu gece uyuyamıyacağım herhalde kraker atıştırdım sonra çok şükür dalmışım

akşamları oluyor mu peki canım ben geceleri bile uyuyamıyorum dün akşam çıkardım sonra dedim ki bu gece uyuyamıyacağım herhalde kraker atıştırdım sonra çok şükür dalmışım

Akşamları olmuyo canım sabah oluyo dedğim gibi ama bende sadece bulantı oldu hiç bi zaman çıkarmadım sanırım seninki biraz daha ağır geçiyo inşallah en kısa sürede geçer :Saruboceq:

Bitkisel boyalarla boyatıyorlar genelde.Ben boyatmayı düşünmüyorum zaten de,şu kestirm olayı da ne kadar saçma ve batıl olsa da evhamlıyız ya şimdi.Bi de öğretmenim,çocuklar duymasın böyle şeyleri ciddiye aldığımı :)

Akşamları olmuyo canım sabah oluyo dedğim gibi ama bende sadece bulantı oldu hiç bi zaman çıkarmadım sanırım seninki biraz daha ağır geçiyo inşallah en kısa sürede geçer :Saruboceq:

inş. canım
sabahları daha kötü hiçbir şey yemekten zevk almıyorum
kiloda verdim zaten
ama rüyalarımda zevkle yiyorum:roflol: kalkıncada midem bulanıyo

erken cinsiyetini öğrenmek ne güzel benim doktorum 15, haftada belli olur demişti kısmet bekliyroum bakalım bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda kız da olsa erkek de olsa benim bebeğim varmı ötesi

hamile olunca değişiyor işte insankaydirigubbakcemile3bende onu yapmam bunu yapmam diyordum özellikle evham ama simdiakannehir

hamile olunca değişiyor işte insankaydirigubbakcemile3bende onu yapmam bunu yapmam diyordum özellikle evham ama simdiakannehir

Haklısın canım bu hamilelik bizi ne hallere soktu.Ah bebişim sen hele sağlıcakla bir doğ, popona popona vurucam annene neler çektirdin diye :))

Haklısın canım bu hamilelik bizi ne hallere soktu.Ah bebişim sen hele sağlıcakla bir doğ, popona popona vurucam annene neler çektirdin diye :))

bende öyle diyorum ama kucağımıza alınca unuturuz hepsini ben ilk çocuğumdan sonra doktor 2. ne zaman demişti ben aman aman demiştim. gülmüştü görüşürüz Allahın kadınlara verdiği en büyük nimet unutmak demişti hepsini unutursun dediydi.
Adam haklı çıktı.
bi kokladıkmı mis gibi kokularını unuturus çektiklerimizi canları sağolsun zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…