- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.761
kızlar merhaba
bulantılarınız ne alemde
ben kestirdim bi kere saçımı.
böyle batıl şeylere inanmıyorum
benım hıc olmadı cok sukur
Benim bulantılarım sabahları oluyor öğlene kadar öğle yemeğinden sonra tamamen geçiyor çok şükürhihoyyyt
ben daha kestirmedim ama kestircem saçlarım simetrik kesim 6 aya kadar cok cirkin birsey olurlaelaelaelaelaebende inanmıyorum sacma geliyor..boyatanlarda var ama o konuda çekimserimbilmiyorumkismile
Benim bulantılarım sabahları oluyor öğlene kadar öğle yemeğinden sonra tamamen geçiyor çok şükürhihoyyyt
bence de kesilmez diye bi şey yok batıl inanç
ama boya farklı tabi kimyasal kesinlikle yapmayın
boyamıycam ama beyazlarım var malesef böyle gezicez sanırımakannehir
akşamları oluyor mu peki canım ben geceleri bile uyuyamıyorum dün akşam çıkardım sonra dedim ki bu gece uyuyamıyacağım herhalde kraker atıştırdım sonra çok şükür dalmışım
en iyisi bebeklerimizden kıymetli değil ya önemli olan bebeğimizin sağlığı
Akşamları olmuyo canım sabah oluyo dedğim gibi ama bende sadece bulantı oldu hiç bi zaman çıkarmadım sanırım seninki biraz daha ağır geçiyo inşallah en kısa sürede geçer :Saruboceq:
Bitkisel boyalarla boyatıyorlar genelde.Ben boyatmayı düşünmüyorum zaten de,şu kestirm olayı da ne kadar saçma ve batıl olsa da evhamlıyız ya şimdi.Bi de öğretmenim,çocuklar duymasın böyle şeyleri ciddiye aldığımı :)
hamile olunca değişiyor işte insankaydirigubbakcemile3bende onu yapmam bunu yapmam diyordum özellikle evham ama simdiakannehir
Haklısın canım bu hamilelik bizi ne hallere soktu.Ah bebişim sen hele sağlıcakla bir doğ, popona popona vurucam annene neler çektirdin diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?