2011 Nisan Anneleri

kızlar bir de şu kokulara olan duyarlılık ne zaman geçer acaba ?
ben hiçbir koku duymak istemiyorum özellikle sabun deterjan ve kavun kokusu

bide eşim benle dalga geçiyor
mesela yolda yürüyoruz burda yumurta kokuyor diyorum biraz gidiyoruz yerde yumurta kabukları
seni ava götüreceğim diyyor...

kızlar bir de şu kokulara olan duyarlılık ne zaman geçer acaba ?
ben hiçbir koku duymak istemiyorum özellikle sabun deterjan ve kavun kokusu

benim yavaş yavaş geçiyor sanırım,sabahları miğde bulantılarım devam ediyor ,kokularıda sabahları sevmiyorum ama öğleden sonra birşeyim kalmıyor ükürler olsun ki

bana su bile kokuyor yani olmaz böyle şey
bi geçsin mahallede çocuklara sakız dağıtacam...kaydirigubbakcemile

ya evet banada bazıları gülüyor
tuz kokuyor diyorum olur mu nasıl bir kokusu var diyolar kafayı yiycem birde karşıma gaçmiş gülüyorlar
su zaten içemiyorum mide bulantısından

kızlar herkese destekleri için teşekkür ediyorum...çok şükür kanamam geçti ama şimdi günümüz vardı karşı dairede 40 dak oturdum eve geldim dedim yatım biraz öle var yok kahverengi hafif leke geldi..demek dinlenmek çok iyiyimiş...cd sine baktım bebişimin hareketlerine aman allahım ne şirien ya 3.36 cm lik şeyin bizi soktuğu hallere bak...bide bu GÖBEKLER NERDEN BAKILIYO NERDEN GİRCEM..ALBÜMLERDENMİ..

hiç heveslenme tatlım kıyamayız vurmaya zemuszemus

Evet kızlar ya bence de kıyamayız.Ah ah kucağıma alıp kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum.Hayırlısıyla gelse şu nisan ayı...

kızlar bu riskimiz na zaman bitecek ya
dün topiğe girmedim ama bugün
mavi mercanın yazdıklarını okudum kızcağızın 10. hafta da bebğinin kalp atışları durmuş
çok üzüldüm

bizde salı günü kontroldeyken eşim cep telefonuna çekmiş miniğimi içim sıkıldıkça ve özledikçe izliyorum çok etkili oluyor inanın herkese tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…