- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.781
Haklısın canım bu hamilelik bizi ne hallere soktu.Ah bebişim sen hele sağlıcakla bir doğ, popona popona vurucam annene neler çektirdin diye :))
kızlar bir de şu kokulara olan duyarlılık ne zaman geçer acaba ?
ben hiçbir koku duymak istemiyorum özellikle sabun deterjan ve kavun kokusu
sana özelden msj attım ama bişi ekleyi unutmusum hemde en önemli şeyi 10 dk sonra da onu yollarım:roflol:
bana su bile kokuyor yani olmaz böyle şey
bi geçsin mahallede çocuklara sakız dağıtacam...kaydirigubbakcemile
benim yavaş yavaş geçiyor sanırım,sabahları miğde bulantılarım devam ediyor ,kokularıda sabahları sevmiyorum ama öğleden sonra birşeyim kalmıyor ükürler olsun ki
ya bu ay hep kız ya
cinsiyeti belli olmuyanlar kac aylıklar acaba benimki 2 bucuk aylıkken akmin etmişti simdi 13 haftalıgım kesinlesti maleseff sempatiksalakcinni
bende öyle diyorum ama kucağımıza alınca unuturuz hepsini ben ilk çocuğumdan sonra doktor 2. ne zaman demişti ben aman aman demiştim. gülmüştü görüşürüz Allahın kadınlara verdiği en büyük nimet unutmak demişti hepsini unutursun dediydi.
Adam haklı çıktı.
bi kokladıkmı mis gibi kokularını unuturus çektiklerimizi canları sağolsun zaten...
hiç heveslenme tatlım kıyamayız vurmaya zemuszemus
yssknk canım özelden mesaj attım sana
kızlar herkese destekleri için teşekkür ediyorum...çok şükür kanamam geçti ama şimdi günümüz vardı karşı dairede 40 dak oturdum eve geldim dedim yatım biraz öle var yok kahverengi hafif leke geldi..demek dinlenmek çok iyiyimiş...cd sine baktım bebişimin hareketlerine aman allahım ne şirien ya 3.36 cm lik şeyin bizi soktuğu hallere bak...bide bu GÖBEKLER NERDEN BAKILIYO NERDEN GİRCEM..ALBÜMLERDENMİ..
12+1 oldum ne koku duyarlılığı kaldı ne bulantı az kalmış canım sanada 2 hafta sonra azalır inşallah...
kızlar bu riskimiz na zaman bitecek ya
dün topiğe girmedim ama bugün
mavi mercanın yazdıklarını okudum kızcağızın 10. hafta da bebğinin kalp atışları durmuş
çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?