2011 Nisan Anneleri

canım 12-13. ü haftadan sonra azalıyor diye biliyorum ben. evet ona ben de çok üzüldüm:gitme:

evet aslında risk belki azalıyor ama dün kayınvalidem hastanede bir kız ile konuşmuş 6. ayda kız bebeğini kaybetmiş doğana kadar var tabi de artık biz kucağımıza alana kadar 9 doğurucaz herhalde kafamçokkarıştı

kızlar bu riskimiz na zaman bitecek ya
dün topiğe girmedim ama bugün
mavi mercanın yazdıklarını okudum kızcağızın 10. hafta da bebğinin kalp atışları durmuş
çok üzüldüm

allah yardımcısı olsun çok zor, benimde 2 kaybım var aynı şekilde , ve dr asorduğumuzda risk ne zaman biter ne zaman oh deriz dedik ve bize ancak doğumdan sonra anne ve bebeği eve taburcu edince biter risk demişti, tabiki3. aydan sonra azalıyor riskler, rabbim kimseye evlat acısı vermesin, tüm meleklerimiz allahıma emanet olsun...

evet ya hayırlısı bu senin ilk bebeğin mi olacak peki

bir sitede okuduğum kadaı ile düşük tehlikesi 10 haftada %1 seviyelerine iniyormuş.inş.hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız :)))

inşallah canım inşallah rabbim bu yolda koymasın hiç kimseyi, her isteyene anne baba olma duygusunu tattırsın...

Kızlar bebeklerimiz Allah'a emanet ,bize kalsa yavrucaklarımızı çoktan kaybederdik,onların beslenmesi,suda kalmaları,susuz kalmaları,hareketleri hepsi bizim elimizde olan şeyler değil o yüzden,Rabbime dua ediyorum 'Rabbim ben bu aciz halimle karnımdaki canlıya müdehale edemiyorum,o senin hediyen,senin varlığın,sen ona benden daha iyi bakarsın,9 ay boyunca karnımda,doğduktan sonrada hayatta ben ölene kadar ona iyi bakabilmem için bana yardım et:Saruboceq:
o yüzden sizde kötüsünü düşünmeyin ve birşey oluncada kendinizi suçlamayın.Psikolojinizi ancak bu şekilde düzeltirsiniz yoksa her dakika kafayı yeriz acaba kalbi atıyormu,acaba yaşıyormu diye düşünmekten.

kızlar merhabalar ben bugun dr gitti.Çok şükür herşey normal dedi.Maşallah keyfide yerindeydi güldürdü bizi maşallah bebişimeBurdaki doktorlar biraz tuhaf hiçbirşey anlatmıyorlar ama geneli öyle yaklasık 5 dk fazla baktı dıyebılırım kendi herşeyine baktı ama bana soylemıyor sonra tamam kalkabılırsın dedi.EEE dedım ense kalınlıgına faln baktınızmı evet evet baktım hersey normal merak etme dedi ama sinir oldum ya sözde bide burdaki en iyi doktora gidiyorum.Biz burda yapmıyoruz ama sen istersen Türkiye ye gidince 3 lü tarama testini yaptırırsın dedi ben sordum o cevapldı ama dur sunuda ben soylıyım demedı valla neyse onemlı olan iyi olması çok şükür herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder.....ALLAH hepimizin bebişini korusun maşallah bebişlerimize

kızlar kansızlık için neler yapıyorsunuz, ilk aylar bulantıdan beslenemediğim için kanım düşmüş biraz...kan ilacı başladı dr um onu kullanacağım, ama besin takviyeside şart...
Canım bende kara üzüm yiyorum,pekmezde içiyordum ama tatlı almadığı için midem bıraktım
Kuzum 3 e kadar normal.Hiç kafana takma.Kocaman bebişin olacak o kadar.Sıkma canını...
benim ense kalınlığı 1.14
bhcg:25,1 corr mom:0,58

papp-a:1,63 corr mom0,93
biochem risk+ ense: 1/10000
double test:1/10000
yaş risk:1/990
trisomy 18 + ense: 1/10000
bir şey anlayan var mı bu sonuçlardan?CADIARZU
Evet süper diyor işte arkadaşım sonuçlar
Hadi maaşallah

esrayağmur canım çok geçmiş olsun.Yorma kendini.
Bu arada kızlar bir batıl inanç duydum.Hamileyken saç kestirilmezmiş.Bebeğin ömrü kısalırmış aman Allah korusun.Duydunuz mu böyle birşey ?
Bizim oralarda da denir bu ...valla ben kestirmeyi düşünmüyorum.Boyada iğrenç görünüyor dipler kara kara altlar sarı ama yapacak birşey yok.Herşey meleğim için

Hadi gözün aydın...Beni Türk doktorlarına emanet edin diye boşuna dememişler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 En azından konuşuyorlar özelde parayı alınca

selam dreamer35, dscopur, esrayagmur, fguney, leegorkemm, skorpion74 nasılsınız kızlar işler çok youn fırsat bulamadım bir haftadır girmeye okuyamadım ama güzel haberleri olan arkadaşları tebrik ediyorum

selam dreamer35, dscopur, esrayagmur, fguney, leegorkemm, skorpion74 nasılsınız kızlar işler çok youn fırsat bulamadım bir haftadır girmeye okuyamadım ama güzel haberleri olan arkadaşları tebrik ediyorum

hoşgeldin canım. iyidir şimdilik kontrol gününü bekliyoruzzemuszemussen nasılsın

Merhaba nisa86 iyiyim sağol sen nasılsın?

Kızlar ben bugün bebişimden önce kendime alışveriş yaptım :) Doğumda giymek üzere gecelik ve pijama takımı aldım :) ay yıldız indirime girmişti burada böyle şeyler bulmak zor oluyor hazır denk gelmişken alıyım dedim. Babanne ve ananne bebiş için çalışsın dursun bende kendime :)))

dreamer35 cnm ya burdaki doktorumda Türk üstelik onca parayı alıyor ama konusmuyor :)) üstelik burdaki doktorlar daha para göz oldukları ıcın 2 haftada bir kontrole cegırıyorlar her seferinde de 35 euro yaklaşık 70 lirayı ceplerine indiriyorlar ama napalım yeterki bebişkolarımız iyi olsunda gerisi hikaye....bu arada ense klınlığımız 0.87 çok iyi normal dedi dr inşallah öyledir....

canım sınırı geçmemiş...
üzülme sakın...
hem 13 haftada ölçtüğünüz için az daha büyük çıkabilir bence...
inş kan sonucunuz güzel çıkar...

gözün aydın....
maşallh bebişine canım....

evet olmuştu canım ama hiç 8. haftayı görememiştik (
geçmiş olsun canım...rabbim birdaha yaşatmasın...

ne güzel dua ediyorsun canım...
benim bu kadar ayrıntılı hiç aklıma gelmemişti...
inş bundan sonra bende edeceğim...
çok sağol canım...

gözün aydın canım şükür herşey yolundaymış...

zamanı geldiğinde güle güle giy canım...
biraz erken olsada böyle kampanyalarıda kaçırmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…